The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor viszont ez kell neked: Bat Ingredients
A bat parancs azért nem mûködik neked, mert kell hozzá egy txt file. Ezt megtalálod a videó leírásában
http://devnull.sweetdanger.net/convergence.html
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A modok a játék minden porcikáját képesek megváltoztatni. Én olyanokat válogattam össze amik hûek az alapkoncepcióhoz, de kijavítják a hibákat (pl a buta ellenségek).
Az hogy milyen sorrendben telepíted õket, az teljesen lényegtelen, mert végül az fog dominálni amelyik alacsonyabb helyen van a loadorderben. Ezt manuálisan alakíthatod (lehetõleg a Nexus Mod Manageren belül és ne a Launcher/Data ablakban), de nagy segítség a BOSS(nexusról tölthetõ) ami beállítja neked, hogy ne ütközzenek a modok.
A sárkány késleltetésre nem ismerke kifejezetten modot, de pl ha használod a SkyRealism - Time Scale-t akkor lelassul az idõ és realisztikusabban fog telni (egy nap nem 30-40perc alatt telik el, hanem kb 3 óra alatt). Ennek következtében sárkányok is ritkábban fognak megjelenni.
A sárkányokat meg ezzel a moddal erõsítheted: Deadly Dragons
Nagyon népszerû mod és ezzel a sárkányos harcok tényleg olyan heroikusak lesznek, ahogy annak alapból lennie kellett volna<#vigyor2>#vigyor2>
Azokat a modokat használom amiket itt leírtam, plusz amit ennek a cikknek a végén. Ezenfelül még van egy kettõ, de azok már tényleg csak ilyen apró javítások amik engem zavartak. Bátran kisérletezz és keresgél a Nexus oldalon plusz ajánlom Ghopers videoit ami minden héten bemutat 3-5 ötletes modot.
Szerintem.
Egyébként a videóban Ghoper elmondja, hogy nem mindenkinél tapasztalható ekkora javulás, konfigonként változó. Én frapsel lemértem, szóval nem hasraütésszerûen írtam.
Ha Nexuson olvasgatod a kommenteket a modnál, abból lejön, hogy a játékosok 80%-nál azért mûködik a dolog.
Szerintem.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a vlc player vmiért nekem nem ismeri fel, a DXSDK pedig nem települ fel.
neten ezek voltak javasolva . vmi más ?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Döbbenetes hogy mindenki azt hiszi, hogy a felbontás csökken, pedig ha végignéznétek a videót, akkor ott látható, hogy erre külön figyel a modot bemutató faszi és full felbontáson használja windowed modot.
Nekem 30-35fpsel futott a játék ultra beállításokkal. Felraktam az összes létezõ HD patchet és egy ENB-t Gondolom mondanom se kell, hogy mennyire leesett az fps-em. De a windowed modnak köszönhetõen most is 30-35fpsel tudok játszani (sõt, beltéren néha 40-50).
Szerintem.
A csaták a terepen a városok elfogalásával gondolom nem járhatnak, csak kint a terepen "nyomulhatnak" elõre.
http://gamekapocs.hu/tag/kerub/blog/3298/skyrim_modolas_elso_lepesek
rengetegnek tûnik a javulás. ezek szerint szándékosan csökkenne a teljesítmény ha a vindóz szerint játékot indítunk ?
Na most, a telepítés végén kiderül, hogy ahhoz hogy a SKSE-i fusson a háttérben, neked az SKSE Launcherrel kell indítanod a játékot. De mi nem fogjuk ezt tenni, mert mi egy másik Launcher-t használunk (SKSE ezzel is müködni fog wink.gif ). Ez a Simple Borderless Window.
Azt tudni kell, hogy ha egy játékot windowed modban játszól, akkor valamilyen oknál fogva könnyebben futatja a géped mintha fullscreen modban játszanád.Ez a legtöbb játékra igaz, így a Skyrimra is. Na de a windowed mod hátránya az a hülye keret amit mi nem szeretnénk. Erre van ez a mod. Elhiteti a géppel hogy windowed modban játszol, közben persze végig fullscreen modban leszel. Ez a trükk is igényli hogy az õ saját Launcherüket használd, DE! ez felismeri ha fel van rakva az SKSE és így automatiksan azt is használni fogja. Szóval, ezzel fogjuk indítani a játékot. Nálam közel 40-50%-os performance javulást hozott(!) ez a kis trükköcske ohmy.gif
A windowed mod telepítése (lépésrõl-lépésre) erre található.
Mindig olvasd el a modok leírást.
Nem is volt célom hogy részletes tutorialt írjak (ezt meg is említem a cikk elején). Inkább az hogy az akit érdekel a téma, az kapjon pár kapaszkodót, hogy merre induljon el. Ezért a sok link és ezért tömör. Ha valaki nem tud modolni, akkor a linkek alapján minden információja megvan hozzá és elég csak elmentenie ezt a cikket forrásként.
A tanácsokat köszön. Valóban nem fektettem túl nagy súlyt a tagolásra (belátom ennek fontosságát).
A DG kieg nélkül is mûködik a legtöbb mod, ahol meg nem ott mindig nagy betûvel fel is hívják rá a figyelmet.
A nyelvtan az olyan amilyen. Sosem volt erõsségem (ha akartam volna akkor lenn róla papírom is... de inkább nem).
@Although Azt értem, hogy a szerepjáték érzés nagyon erõs. Magyarán, segít abba hogy beleéld magad.
Szerintem.
Jobban kellene tagolni az írást vagy az ömlesztett szöget után tematikusan listázni a linkeket. Dícséretes a sok videó link, csak a tapasztalatom az, hogy a készítõk fél óra alatt mondják el azt, ami szövegesen fél-egy oldal. Ha te ismered a módszert, akkor sokkal egyszerûbb és hasznosabb leírni azt, hogy mit milyen sorredben. A cikkeid alapján azt sem tudom eldönteni, hogy melyik videó linket nézzem meg és milyen sorredben.
Nyelvtannáci sem vagyok, viszont igen durva helyesítási hibákkal és elgépelésekkel van tele az egyik írás. (Még csak a realizmus gyûjteményt olvastam el.)
- Skyrim Modolás: Elsõ lépések
- Skyrim realizmus mod gyûjtemény
Szerintem.
és az alt+tab is mûködik már, nem tudom milyen (véletlen?) összefüggés van benne
nála is ez van: ha árnyékos helyen van (pl várfal alatt/tövében), akkor ilyen sötét 'üveg' kerül a képre
kipróbálom az általa ajánlott fájlokkal
f12 nem csinál semmit, printscreen-nél egy picit megakad a mozgás, mintha képet készítene, paintbe nem tudom beilleszteni (nincs mit),
alt-tabnál nem tok visszalépni játékba csak ablakkeret és fekete kép
"The trees move. Do you not see it?"
egy másik mostani észrevétel: nem enged alt+tab-ozni
Egyébként egy screenshot mindennél beszédesebb lenne...
most tettem fel újra, és azt vettem észre hogy ha árnyékba megyek, kicsit sötétebb lesz a kép, ha fa alatt megyek akkor csíkokban, foltokban sötét, világos, mintha a képen jelennének meg az árnyékok, nem pedig a tárgyakon, talajon
vkinek ötlete, hogy mitõl lehet ez? hogy lehet helyreállítani?
A legtobb online bolt eveken at tiltotta a magyar bankkartyakkal valo fizetest, es meg most sem lehet csak par tucattal pl. Ahogy vannak olyan tartalmak egyes orszagokban, amelyeket csak az ottani polgarok/elvtarsak/egyeb emberek elvezhetnek. Tul pici a balkani piac ahhoz, hogy barkit is erdekelje mi megy itt 😊
Ez van. Lesz ez meg rosszabb is.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Mivel a regiokenti korlatozast nem akarjak feloldani, muszaj volt egy koztes megoldast talalni. Minimalis gyartasi koltseggel (dvdtok, muanyag kamaros kartya, borito) megvehetsz egy olyan serialt/keyt, amelyet hozza tudsz rendelni a Steames fiokodhoz, es igy penzforgalom nelkul (mert ez a lenyege a steam korlatnak) elerhetove valik a jatek, toltheted a 2 gigat. Ezert is mukodott ajandekkent, giftkent eddig, mert a jatek arat olyan ember fizette, aki nem magyar volt.
Egyszoval van legalabb elorelepes, es legalisan, steam account tiltasanak veszelye nelkul lehet mar jatszani a kieggel. Ez a lenyeg. Annak kell orulni ami van, nem amiatt sopankodni, ami nincs 😊
A dobozos vásárlásról a Civ kiegje után elmente a kedvem. Laza 1,5-2 hetes késéssel jött. Inkább megvettem Steamen.
Ez nagyon jó hír. Remélem a történet olyan lesz, hogy több markánsan eltérõ bejfejzés is elképzelhetõ vagy legalább nagyon különbözõ "bandával".
Egyébként itthon mikor lehet majd végre kapni a kieget...?