30713
TES
-
Madi92 #22310 Érdekessss! :)
Más... Most akkor van olyan ENB ami jól is mutat, de nem zabálja le az Fps-t 30-ra? Láttam a lenit képeket és fap fap, de annyira azért nem jó a gépem!
Mit ajánlanátok hozzá? Egyik textúra mod gondolom még oké, tehát mik azok, amik nem eszik meg a gépet reggelire? -
MaRee #22309 Esküszöm ha lesz hely a vinyómon és vissza rakom a szkájrimet kipróbálom. -
#22308 Nem, ez a mod igazi szerepjatekossa teszi az amugy vergagyi Skyrimet. A moddal bevezetik azt a fantasztikus szerepjatekos elmenyt, amely minden szerepjatek jatekban alapveto kovetelmeny, miszerint egyszer megutnek es meghalsz, vagyis folyamatosan ugralnod kell es rohangalnod mint egy kergemarha, egyebkent game over/reload. Erdemes kulon egerrel es billentyuzettel jatszani, mert ha nem ugyes a jatekos, akkor hamar tonkre fog menni mindket eszkoz.
(...) -
Madi92 #22307 Egy ütés és meghalsz?? Wow?:D
Akkor gondolom az egyszerűbb ellenfelek is így vannak. És hogy számolja a páncél értéket? Nem sokat játszottam még a skyrimmel, magyarításra várok, de én eddig úgy képzeltem, hogy a páncél értékét, levonja a sebzésből... vagy az a Dragon Age?:DD -
falloutfan #22306 helosztok. azt szeretném kérdezni hogy az miért van hogy feltettem a dragonborne dlc t és nem mutatja a küldiket amiket felveszek azon a szigeten, sőt igazábol azt az egy quest et is amit felvettem csak egy videoból néztem ki hogy merre kell menni :/ -
Although #22305 Ami talán érdekes lehet a ranger kategória mármint aki bowot használ az durva lett, míg a skyre alapvetően egy jó karakterfejlesztésre és a TEs rendszer tökéletesítésére épül, úgy ahogy ki kellett volna adni minimum, ez a Requiem teljesen más kicsit nehéz volt megszokni hogy egyből meghal a karim ha eltalálják, teljesen mindegy a szint. Egy idő után ez gondolkodásra késztet, mivel kiküszöböli az ügyességi játékosok előnyét 3 íjászt már nem tud kicselezni, így okoskodni kell spec mágussal pl idézel egy lény t aki leköti őket amíg közel rohansz hozzájuk pl. De ez csak egy példa a boss harcokat még nem mindet tudtam megfejteni. Oda kell egy kis idő. -
Although #22304 Kis összefoglaló a requiemről.
Ha valaki játszik vele és nem tud angolul kérjen segítséget itt azoktól akik tudnak, mert sok lényegi változás van amit nem biztos hogy érteni fog ha nem játszott a korábbi részekkel főleg morrowind vagy egy old school rpgvel.
- Pl Troll-t már csak tűz alapú spell sebez.(spec volt egy perc míg rájöttem miért nem ér semmit a többi, elszokik ettől az ember.)
- Pl Meridia questet vámpír nem tudja felvenni már.
- A boss harcok is megváltoztak.
- A perk rendszer is igazából 25 50 75 rendszer lett.
- És még nagyon-nagyon sok változás van. Esetek többségében érdemes menteni ha bemész valahova mert lehet nem tudsz kijönni majd és akkor vissza kell tölteni. Legalábbis nekem experten elég nehéznek tűnik. Érdemes követni a változásokat az oldalon.
Igazából már nem akartam játszani ezzel a skyrimmal, de ez most megfogott egy kicsit. Lehet ezzel befejezem egyszer a fősztorit, úgy látom így valamiért nem annyira unalmas most ezzel a moddal, azt uninstall lesz míg kijön a német mód.
A skyre se rossz de már hozzányúl a loréhoz is és rosszul meg hiányoztak ezek az apró dolgok mint az olyan egyediség. Kicsit fura volt hogy teljesen mindegy volt milyen fegyverrel mire támadok. Pedig ez még az obliba se volt így.
Szóval ez a requiem egy kicsit olyan mintha a morrowindel játszanál skyrim grafikával. Persze a story már nem lesz olyan de ne legyünk telhetetlenek. Szóval egy próbát megér.
Már az is egy élmény hogy mindig agyalsz milyen meglepetések fognak még érni :) -
morzsi555 #22303 ‘Skyrim’ DLC: ‘Redguard’ coming spring 2013?
Bethesda defined "Redguard" in the trademark as "downloadable computer game software offered via the Internet and wireless devices" -
#22302 Ket pletyka kering mostansag. Egyik, hogy Cyrodiil egy resze visszajon DLC-kent, felvezetendo a TESO-t.
A masodik pedig, hogy a TES VI-ban nem Black Marsh lesz a helyszin, hanem egy nagy ugrassal, Akavir lesz, a masodik legnagyobb kontinens, Tamrieltol keletre. Mivel a TESO sztorija kapcsan tobbszor is elokerult a neve, es a TESO lenyegeben lefedi Tamrielt kalandokkal majd (oke, amolyan elozmenykent), ezert az uj generacios TES jatek teljesen uj helyszint kap, egy Akaviri invazio kereteben (igy megmaradnak a jatekoskent valaszthato fajok is).
De mindez csak pletya, valaki hallotta valakitol, akinek meselte valaki, stb. Viszont eddig a pletykak nagy resze elobb utobb megvalosult, vagy a Bethesda "nyulta" le az otletet, vagy tenyleg toluk szivarogtak ki. Meglatjuk. -
#22301 Jó lenne :)
Honnan az infó? Én még nem hallottam semmit szivárogni (pedig igyekszem követni a Skyrim híreket).
The Elder Scrolls HQ-t is látogatom ám (<-- ez nem gúnyos, hanem nyalizós szmájli ), de ott se volt még hír. -
#22300 http://enbseries.enbdev.com/forum/viewtopic.php?f=11&t=499
Erdemes itt megnezni a beallitasokat. Elobb keress egy szamodra nagyjabol tetszo ENB beallitast, majd utana e ismerteto alapjan tudsz rajta finomhangolni. -
#22299 Lesz meg, kovetkezovel valoszinuleg visszamegyunk Cyrodiilba. -
#22298 Egy pár napja rá vagyok állva. Igazából a tökéletest keresem. :) Egész nap melóztam, jó volt ezeket a képeket látni. :)
Tényleg, fog még kijönni DLC? Vagy a Dragonborn volt az utolsó? -
#22297 Ráadásul a belinkelt videónál 0.35nél valami brutális ahogy az a hegylánc kinéz ... :( -
#22296 Lush Grass
http://skyrim.nexusmods.com/mods/3288
Opethfeldt6 ENB
http://skyrim.nexusmods.com/mods/18941
+ HD FULL textura packok
+ Fog Revamp mod
+ Real water modok kozul valamelyik
Ultra minden settings, "grass, tree, land" shadow-t allitsd be 1-re a prefs.ini-ben, es a floatingot is 1-re. Aztan kesz is vagy :) -
#22295 Én azért a másik felét nem hiszem el. :D Egyszerűen, megtartja magának. :D
Legjobb példa, hogy pl. belinkelte a "hiv" swfx topicot, hogy ott van ni. De ugye annál pont az a lényeg, hogy iszonyat mit ki lehet hozni belőle beállítások terén, tehát hiába van ott, anno - a Dishonored miatt - végigolvastam az egészet, és nincs értelmes (értsd: szép) Skyrim preset. -
#22294 Jaja. Igazából már a fű modjához is van hasonló. De annyira el vannak találva a beállításai, amit - pedig átnéztem jópár modot és beállítást - én még sehol sem láttam, és a belinkelt videón mozgásban is ilyen volt.
pl.
01
02 -
#22293 1.1.1 Where can i download this mod?
This isn't a mod, im just mixing some mods for the screenshots.
1.1.11 Which mods did you use in X screenshot?
I don't know, i can't remember all the mods i used/mixed for each screenshot.
-
#22292 Np.
Van pár képe a neten ami beillene egy természetfilmbe. -
#22291 Leirja, hogy milyen modokat szokott hasznalni. Es irja is, hogy a modokat/ENB-ket direkt ugy valogatja ossze, hogy jol mutasson a screenshot. Ami modot csinal maganak, az a kornyezetre vonatkozik, surubb fu, stb. De ott a komplett modlista, azokat kell atnezni. Hozzateszem, hogy szerintem a 90%-at te is ismered, textura es egyeb enviroment boost modok. -
#22290 akkor elnézést, legközelebb végig olvasom a hsz-eket rendesen, nem csak képeket nézegetek :) -
#22289 Erről beszélgetünk jópár hozzászólás óta, hogy sajnos (még?) nincs. Egy Unreal nevezetű emberke postolgat képeket, videókat, csak a lényeget nem.
-
#22288 Egy mod list nincs ehhez esetleg? :P :D
Eddig ez a legszebb amit láttam. -
#22287 Értem. Köszi.
SweetFx presetek közül van olyan a 2.0b v. 1.3hoz, ami tényleg dob a játékon? -
#22286 Kevesebb a feature a 117-esben, mint a kesobbi verziokban. 117-ig meg birja a gepem, 50 koruli fps-sel (60 a max monitor miatt), az ujabb verzioknal mar csak 25-30, ugy pedig tenyleg nem a legjobb. Ha gyors akarok screent valamikor, akkor persze azzal megy, de a jatekhoz eleg a 113-117-119. -
#22285 Szerencsére jó gépem és kártyám van, ráadásul a Morzsi által linkelt második videónmozgás közben is korrekt volt. :( -
#22284 Jah szép persze... de i7 meg crossfire 7970 nem árt hozzá... Én is próbálkoztam enb-vel, de 20-30 az fps drop, maxon 60, de enbvel 30-40, azért az már nem jó. -
#22283 De a nappala se semmi!
Hagyom is. Minden esetre elfogadnám a Skyrimkönyvtárát! :D
-
#22282 Szó volt ugye az éjszakáról, hogy mi a legjobb beállítás rá.
Na kb. valami ilyesmi:
Él az egész, na ... -
#22281 Mi a különbség a kettő között? Mármint a 17 és a 49 között? -
#22280 Szóval szerintem ez a csúcs, amit ebből a játékból ki lehet hozni:
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 -
#22279 Opethfeldt ENB-t hasznalom en is. Igaz, hogy v117-tel, nem a friss v149-cel, illetve csak felig tekerve ultrara, fele high beallitas, mert elfustolne a gep :) De az o screenshotjait meg sem kozelitik a sajatjaim, azt a modkavalkadot nem birna a gepem, amit o felsorolt (meg akkor sem, ha nem egyszerre hasznalja mindet). -
#22278 Meg kell állapítanom, hogy ha ez elkészül, ha elkészül, akkor valami ultrabrutál lesz. (Nem ismerem a hátterét, hogy miért nem lett ez még public ...)
Amit ez a csaj (?) ebből a játékból kihozott, az valami fantasztikus. -
Skyrim #22277 Azok a DLC packek amik a modokban vannak,azok csak a DLC-nek a hibájit,javítják ki vagy az maga a DLC ? -
Skyrim #22276 Melyik az az ENB amiben ha közelről nézek valamit a háttér elhomályosúl ? -
#22275 Ha valakit zavar a sötét:
:) -
Skyrim #22274 Ezek milyen mod hatásai ? -
#22273 Huh. Ütősek.
-
#22272 nem ez az? -
morzsi555 #22271 Project ENB a legjobb és kész.
Amúgy nem, Unr3al2011-é a legjobb, de azt nem lehet letölteni: