The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenne 1 kérdésem a gyakran módolókhoz:
A kiegészítõs itemek nek az id-jének az elsõ 2 karakterét gyakran XX el határozzák meg ugyanis változik.
Hol tudom ezt megnézni pontosan?
Elõre is köszi minden reakciót
Molinblage: Hát én ismerõstõl vettem amrikba és interneten letölthetõ változatot kértem. Persze ehhez nem árt valaki akit ismersz a sötét tengerentúlon 😊
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Skyrim online
sok minden benne van alapból ami egy multihoz kell nem véletlen offline mmonak hívják.
De a questek nem olyanok
És group dungeonok sincsenek.
És mint írták valószínû a motor se jó hozzá. De aki akarja próbálja ki.
Aztán majd írja le mi a véleménye 😊
mindero:
Teljesen mindegy. Minden szabadalmazott dologgal kapcsolatban fel kell venni a kapcsolatot a jogtulajdonossal. Hiaba csinalsz te egy rakos gyerekeket segito jotekonysagi koncertet, amelyen elszavalsz egy Jozsef Attila verset megzenesitve (bar ott lehet pont felszabadult mar a halalt koveto X ev miatt), egyeztetned kell a jogtulajdonossal vagy aki a jogokat felugyeli, halott muvesz eseteben. Nem feltetlen fog kerni penzt erte, de kell egy szerzodes. Illetve lehet csinalni anelkul is, csak ne lepodjon meg senki, ha egyszer hozza a postas az idezest.
A ME jogait intezo kiado/szervezet/akarmi-t nem erdekli, hogy a mod kivallo e vagy kutyauto szarsag. Ok azt latjak, hogy valaki hasznalja az o altaluk birtokolt franchise egyes elemeit, mindenfele engedely vagy szerzodes nelkul. Ennyi.
Arról nem õk tehetnek hogy hivatalos fejlesztõk képtelenek egy normális LOTR játékot csinálni. Van egy csomó modcsapat akik minõségi játékokat tettek le, pl: Third Age (Total War mod), meg Last Days of the Third Age (Mount and Blade mod) õket szerencsére nem szivatták.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Halott ugy a peticio, de sok sikert hozza.
Elég szépen haladtak már vele, nézzétek meg a moddb-n a képeket. Ha úgy gondoljátok érdemes megmenteni, légyszi írjátok alá a petíciót.
Middle Earth Role Playing Project PETÍCIÓ
Mondjuk szerintem elég sok hasznos perk van ott is, ami miatt megéri 1H + pajzs karival nyomulni, még ha jóval kisebb is a sebzés, mint 2H fegyverrel.
ezt követõen meg a fegyver sebzése, egyéb spec képességei, a találat helye és egyéb módosítók pl: power attack vagy éppen fáradtság számol egy sebzés értéket, amibõl meg lejön a védekezõ páncélzata, jó idõben megkezdett blokkja vagy éppen õ is támadott, és így sebzésnövelõ szorzóval kapja a találatot... stb...
Ennek ellenére csak ismételni tudom magam: imádom az Elder Scrolls egész lore-ját úgy ahogy van, imádom minden rész zenéjét. Amíg van türelmem játszani, addig játszom, nehézségi szintet nem állítgatok, úgyhogy most Skyrim félrerak megint egy évre, DE jöhet Oblivion, amit soha se játszottam moddal, úgyhogy alig várom hogy csemegézhessek újakból.
Esetleg még Skyrimbõl megnézem a Moonpath to Elsweyr-t. Khajiit fanatikus vagyok, velük tudok legjobban azonosulni, és nagyszerû hogy így kialakították és hogy vannak fajok amikkel egyáltalán lehet így azonosulni.
könyörgöm, valaki takarítsa már el innen ezt az elmebeteget.
"The trees move. Do you not see it?"
Összefoglalva: SkyRe véleményem szerint még mindig 1 lehetetlen próbálkozás, sose lesz balance-olva úgy ahogy kéne.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Na mindegy talán mire meglesz a fordítás lemegy az ára.
Bár az érdekes hogy külföldön a konzolos verzió az olcsóbb most.
Úgy éld az életed, hogy ne felejtsd el azokat az emlékeket, amelyeket nem szeretnél ...
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A maxi seregem eddig volt:
- egy segítõ
- ketten az egyik küldetés miatt
- egy pap mágus egy másik küldetés miatt
- egy beszélõ kutya egy harmadik küldetés miatt
- egy nem beszélõ kutya, akit vettem
- egy ló akit vettem
- az általam, meg 2 kísérõm által idézettek
Szóval olyan 10-11-en voltunk egy ideig
Aztán egy kissé lecsökkentettem, mert egy kutya csaholása is idegesítõ, hát még kettõ <#nevetes1>#nevetes1>
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.