The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
W11 x64, AMD Ryzen 7 5800X3D, 64 GB DDR4 RAM, GF RTX3060 12GB
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Meg aztán ha már nõi karakterrel megyünk akkor már nézzen ki valahogy ! 😄
Ezek a nõcis modok meg tényleg elég érdekesek, nem igazán értem, hogy egyesek miért csinálnak Playboy magazint a Skyrimbõl... <#zavart1>#zavart1>
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
A másodikra csak egy befejezlen projektet találtam: Winter in Skyrim
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Amúgy a videó tényleg tök jó. Le is töltöm 😊 Errõl jut eszembe: Nincs véletlenül olyan mod, ami telet/havat csinál egész Skírim-ben?
Mod: http://skyrim.nexusmods.com/mods/28093
Vagy be van dugva mondjuk kontroller és bekavar.
Így 160 óra oblivion és 130 óra skyrim után egyedül ezt nem próbáltam még ki.
Két lehetõséged van az illusionnal:
1: kezdetektõl fogva az illusionra koncentrálsz, s a lehetõ leggyorsabban kimaxolod, kirakod a perkfát.
2: csak a passzív varázslatait (pl láthatatlanság) használod, tudomásul veszed, hogy a demoralizálásra nem képes a karaktered
Perkek nélkül a demortalizáló varázslatok hatástalanok, a néma varázslás is az egyik perkje, de alapvetõ gond szokott lenni, hogy olyan varázslatokkal akarod egymásnak ugrasztani az ellenfeleket, amelyek nincsenek megfelelõ szinten.
A kezdõ "fear" varázslotd max. 6-os szintû ellenfélre hat, de ezt gyakorlatilag 4.-5. szintig tudod használni, erõsebbre kell cserélni, s közben szinte minden perk az illusionra kell.
Olyan szinten rá kell koncentrálni az illusionra, hogy 20-25-ös szinten már meglegyen a 100-as illusion, kirakva a teljes perkfa.
Nem könnyû út az illusionista fejlesztése, mert vannak helyzetek, amikor bizony valami másra kell hagyatkozni, az illusionnak nincsenek közvetlen támadó varázslatai.
Egy genyó high elfet kezdtem el és nagyon gáz, hogy nem tudom egymásnak ugrasztani a banditákat egy bokorból, mert egybõl felém szalad mind :S
új karinál problémás kissé
itt a megfelelõ perket aktiválva el tudod hitetni a többi azonos kasztbelivel hogy közéjük tartozol. remélem ezt azt is jelenti, hogy az ellenségeid is elhiszik ezt.
lv1-en ugyan az van mint eddig, egy kisebb hadseregnyi imperial között simán lavírozhatok stormcloak ruhában. viszont az tetszik benne, hogy átöltözve nem ismernek fel, pl. egy gyilkosság után
shit happens
Remélem ez jó lesz 😉
létezik valami "look like" mod?
shit happens
gondolok itt arra, hogy pl. imperial ruhában nem lesz egészséges stormcloak-ok közé menni
live another life-al indultam, és a warzones moddal lépten nyomon egymást kaszabolják, de akármilyen ruhában vagyok egyik se foglalkozik velem
persze ha beállok vhova akkor más a szitu, de a ruha határozzon már meg 😄
az alap játékban nem tudom van-e ilyen, már nem emlékszem. kössz
shit happens
Szóval próbáld ki ezt!
Skyrim configurator
Már nem annyira vagyok benne a témába de ez talán nem rossz még
itt körül tudsz nézni de elmerülni a témába ma már nem öt perc. anno raktam össze gépeket is régen de ma már olyan nagy a választék hogy el lehet tévedni benne.
Kicsit olvasgass szakirodalmat meg beszélj ismerösökkel vagy ha ismersz egy megbizható eladót aki nem csak át akar verni akkor szintén kérdezgess tõle. Próbáld megtalálni az optimumot ami neked még belefér.
egyébként ha használsz ENB igyázz rá hogy kapcsold ki a avideokártya antialisinget skyrim optionsba. Mert baromira belassul ha nem. pl.
Szóval ha valakit érdekel valami ilyesmit.
skyrim
Amúgy nagyjából ezeket a modokat használom ami a képen is van ! Ajánlom mindenkinek ! xD
Habár ahhoz hogy igy nézzen ki a játék ahhoz már érteni kell a modokhoz 😄
Az elsõ legfontosabb mod ami kihagyhatatlan és nélkülözhetetlen ha van egy Follower-ed az az
1. UFO (Ultimate Follower Overhaul) Ez egy olyan Overhaul mod ami nagyon sok mindennel kiböviti ha a társunkkal akarunk beszélni !
Ultimate Follower Overhaul
A másik legfontosabb mod ha az ember új társakat akar az pedig a
2. Girls of Skyrim Ez belerak a játékba 4 nagyon dekorativ Nord csajszit mint új társat !
Girls of Skyrim
4 Nord csajszit rak be a játékba akik Riverwoodban vannak a Sleeping Giant Inn-nél !
- Lyla a Egy kezesHarc Mestere (1h+Block)
- Misha Az ijászat mestere (Archery)
- Amanda Kétkezes harc mestere One Handed (Dual)
- Michelle A mágia mestere (Spellsword+Destruction)
Persze ezek a dolgok szükségesek a csajokhoz !
1. Dimonited UNP Female Body
2. Apachii Sky Hair
Érdemes az ALL IN ONE packot leszedni de ahhoz hogy jól menjen ahhoz szükség van erre is
Girls of Skyrim Patch
Itt le kell hozzá szedni a patchet és felülírni mindent vele de ugyan itt található újabb 2 társ(Alexina és Stella ) is ehhez nem szükséges az ALL IN OINe pack ez Standalone pack !
A következõ nagyon jó mód az ez kihagyhatatlan !
Better Females by Bella
Ez nagyon jól kidolgozott Face textura mod az összes all Humanoid Female Race-hez
én még ezt használom hozzá Lees Makeup Version 2
Persze én is Apachhi Sky Hair modot használok azért ilyen a karakter haja böre !
És végül egy Visual Graphic mod amit használok az ez !
Superb ENB RL
Ez egy nagyon jól össze rakott ENB Series mod amiben nagyon sok Preset mod van csak a gépedtõl füg melyiket rakod fel !
A lényeg az hogy választasz egy Preset-et nálam ez van most Performance SSAO+Bokeh DOF (Quality)
bemásolod ahova kell de még szükség van a legujabb Enb Series-re de ebbõl csak a d3d9.dll kell
Enb Series v121212
ha ez is megvolt akkor az Optional mappában van olyan hogy Normal Depth of Field azt lecseréled és kész ennyi !
És akkor ha közelítesz akkor a kép elmosódik ha távolítasz akkor éles lesz !
Lorecraft
Morning fogs
Ha valakinek kell egy realisztikus body mod ami versenyben van az eredeti férfi modellel és passzol hozzá.
Lore-friendly body mode
Ez megszüntetti a térképet és csak akkor lesz ha veszel a boltba az ürgét ajánlom mindenki figyelmébe, már az fnv-hez is csúcs modokat csinált. Szóval érdemes követni.
Exploration
Ez szintén az ürgének a mûve. valós idejû olvasás.
Real time reading
Továbbra is melegen ajánlom azoknak akik egy kicsit is tudnak angolul, és a bethesda által készített npc mellé szeretnének kapni pár élõ társalgás képes npc-t akik között több társként is szóba jön. közel 100
lore friendly természetesen .
Interesting npc
Ennyi kb.
Ami a sárkányokat illeti nekem arra ott van az egyik kiváló társam aki az íjászatra szakosodott mestere az ijaknak !
Szóval még az is besegíthet nekem nekem csak a lényeket kell idéznem ! 😄
Amugy ime itt van a karakterem az egyik Follower-rel aki éppen egy Battlemage !
nem vagy kasztokhoz kötve, használd ki - tápolj olyan dolgokra, amik szimpatikusak/viccesek, ne sémák szerint, úgy jobban jársz.
"The trees move. Do you not see it?"
Mondjuk én pont szeretem egy karakterrel végigcsinálni az összes szálat, úgyhogy a legutolsó karakteremmel tudatosan, és talán pont ilyen sorrendben is vittem végig a játékot, elõször csatamágus voltam, aztán köpenyes idézõ, utána íjas/illuzionista tolvaj/bérgyilkos, aztán ami még maradt (kétkezes fegyverek, light armor asszem).
3 közül szerinted melyik lenne a nyerõ ? 😄
1. Battlemage egy fajta Harcos és Mágus keveréke aki Heavy Armort használ bármilyen 1H weapont de a mágiában is otthon van Destruction az Offensive és az Alteration és Restoration a Defensive !
2. Necromancer aki képes megidézni egy egész hadsereg szörnyet az alivlágból Armorja nincsen mivel Magic Robe-ot használ fegyverei a megidézett lények és a Bound fegyverek szinte majdnem a mágia összes kasztját használja Conjuration a megidézett lényekre Illusion az elterelésre Restoration és Alteration a védelemre !
3. Warrior/Paladin na ez full harcos mindkettõ annyi különbséggel hogy a Warrior pajzsot használ mig a Paladin csak 1 G weapont és a restorationt használja gygógyitásként ! Mindkettõ Heavy armort használ és bármiylen 1H weapont !
Nem volt rossz, igazából tetszett, akkor is, ha kimondottan utálom a vámpiros történeteket.
Eddig volt brút enchanter nord, altmer mage, bosmer fejvadász, amolyan imperial pajzsos hero, és mindegyikkel 2-3 fõszálat vittem végig. Fõleg, hogy stílusos maradjon a karakter. Az utóbbiaknál a Skyre sokat segített, mert nem nagyon lehet mindenben táp univerzális félisten csinálni, hanem igazi típus karaktert lehet faragni.
A Dragonbornnak nem tudom mivel fogok nekiesni, de valószínûleg Dunmer lesz, most már jöhet az is. Remélem alapból bekerül az a lehetõség, hogy máshol kezdje a storyt a karakter.