The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokan azt mondták hogy a "textures optimizer" segít ezen a problémán. El is indítottam a programot,de nem tudom mit mire kellene beállítani. A sötét folt is megjelent már egyszer ahol sok vér volt a földön.Az "Enhanced Blood Textures"-t használom.
Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
A fekete térképnél hasonlóra tippelek, bár nem tudom miért fekete, elvileg lila lenne az is.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Intel Core i5-4460 , Kingston 8GB DDR3 1600MHz HyperX Fury , Gigabyte GTX750 Ti 4GB DDR5 GV-N75TWF2OC-4GI
Ez pedig a Noiral Race ! Nekem bejön jól elvagyok vele ! 😄
Noiral Race
kellemetlen, mert új karival pénz nélkül (és hp regen híján) nem tudom az életemet visszatölteni (kaja csak a staminára hat)
requiem-nél ráadásul alapból semmilyen varázslatot nem ismersz
remélem hogy csak nálam van vmi bug valamelyik extel
shit happens
A Skyre mintha már tartalmazna fegyver és páncél modot, de hogyan korrelál az az enhace és másik kovácsos modokkal, vagy az íjászos modokkal?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
pl. Skyre vagy Requiem?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Bash Tag suggestion(s): {{BASH: Delev, Relev}}
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Javaslom nézésre a képeket 😊 Emberünk feje nem teljesen tiszta 😊
De az biztos egyedül többre képes mint a teljes Bethesda team 😊
Azt direkt nem írkáltam oda, hogy melyik modokhoz melyik DLC kell, el lehet olvasni a mod oldalán minden telepítési információt. De egyébként nem kell hozzá, ott van a NON-Dawnguard install rész alatt.
Bocsi javítottam, egyébként itt a Winter Is Coming - Cloaks mod szerepel, nem a Cloaks of Skyrim.
Kb egyik mod sem üti egymást, amelyik mégis, oda van írva, hogy mit kell csinálni. Ez a lista eredetileg az én egyik hozzászólásomból született, ahova leírkáltam melyik modokat használom, tehát nekem ezekkel van feltelepítve a játék. A Nexus Mod Managerrel pedig semmit nem kell izzadni, megcsinál mindent magától, neked csak ki kell pipálni melyik modot akarod használni.
Maximum úgy mennek, ha a SkyRe combatos meg perkes részeit nem telepíted fel, de nem ajánlom, a modok oldalán is ezt írják, hogy vagy ez, vagy az.
Requiem known incompatible mods
- Open Face Guard Helmets
- Skyrim Monster Mod
- Skyrim Redone
- Soul Gems Differ
- Third Era Attributes for Skyrim
shit happens
http://www.skyrimgems.com/
shit happens
De ha valaki tud ilyen infót, nyugodtan írja bele, nincs tiltva a szerkesztése.
Ezt a modot hogy hívják? Sajnos a neve kimaradt az ismertetõbõl
Írnátok nekem olyan alapvetõ modokat, amik szinte kötelezõek mert annyira sok pluszt adnak? Pl a házépítgetõs dolog nagyon megfogott, de szerintem van még 4-5-6 mod, ami alapvetõvé vált (ahogy a morrowindhez anno)
Az UNP szerencsére ilyen, azért tettem föl azt, de talán már a CBBE-hez is csinálják/megcsinálták.
"The trees move. Do you not see it?"
Én is mindig férfival kezdem az ilyen játékokat, de a lehetõségek, válaszok, küldetések miatt kipróbálom nõként is (vagy ha van, akkor más idegen fajjal, lényeg hogy ha van a játékban választási lehetõség, akkor már szeretném is kihasználni). És ebben weskerrel értek egyet, ha már nõvel vagyok, akkor nézzen is ki valahogy, úgyhogy én is föltettetem 'nõszépítõt' <#smile>#smile>
Vagy a Caliente CBBE vagy a Dimonized UNP body van fent !
Viszont ott van a Dark Souls amit pár hónapja vittem végig és ott gondoltam egyet és nõi karaktert csináltam...aztán kiderült, hogy a játék jó részében élõhalottként fogom õt látni...megérte szöszölni vele h jól nézzen ki😄 Mind1 itt rendben volt a nõi karakter meg ez amúgy is japán fejlesztésû játék és eléggé látszik is rajta, hogy mennyire nem nyugati játék😄 Gondoltam csinálok valami anime cicababát.( Egyébként brutálisan jó és nehéz mindenkinek ajánlom!)
Megint más pl a Sacred: ebben meg elõre generált kasztok vannak a Szeráf pl. csak nõ lehet satöbbi...és ha épp a szeráf képességei tetszenek akkor is azt választom ha csak nõként használható😄
az n+1 nõt soha nem látott kétlábúak által készített
egyszerûbb lenne a használóiknak valami jó hc cuccot nézni, de ha valaki maszturbálásra használja a játékot, hát lelke rajta, nekem ugyan nem árt, csak lehetne nexuson egy filter, ami kiszûri az ilyen hányadékokat.
fõleg mert az alap külsõ jó, illik a játékhoz, kellõen koszosnak és "keménynek" néz ki, de legfõképp nincs olyan csöcstúltengése, hogy egy kardlendítéstõl gerincsérvet kapjon.
"The trees move. Do you not see it?"