30713
TES
  • skandara
    light iron-> láncing?:D
  • PiszkosFred
    Majd az ESO-ban lesz. :) (bar nagyon remelem, hogy meggondoljak magukat, mert nonszensz, light iron vagy lign daedric, esetleg heavy glass armor)
  • Pares
    Leszámítva, hogy Daedricből nincs könnyű páncél...
  • a.carkey
    Hehe
  • Calver
    véletlenszerűen kapod, 32-36-os szint körül kezdi el a játék dobálni.
    sárkánycsontból akkor tudsz te saját magadnak páncélt/fegyvert csinálni, ha 100-as smithing-ed (azt hiszem), illetve SkyRe esetén perk is kell hozzá. alapból fejleszteni is tudod, ha megvan hozzá megfelelő perk, sokkal erősebbre is. néha találsz lootban is, de nagyon kicsi az esélye, és amúgy is jobban nála daedric cuccok.
  • Bishop69
    Helló!
    Kérdésem az lenne,h Ebony tárgyakat hol tudok felszedni mert eddig van egy ilyen heavy armore-om és nyilaim
    elég erősnek tűnnek,de nemtalálok sehol többet :S
    a másik kérdésem,h a sárkány csonttal meg pikkellyel mit lehet kezdeni eladáson kívül?
    láttam ilyen pikkely csont heavy armore-t a betöltési képekben
    azt találni lehet vagy csinálni ezekből?
    köszi
  • genndy
    Az oké, én csak arra írtam a tai-t, hogy akkor nem hal meg, ott marad a házban, de nem akadályoz, és még hasznos is egy vámpírnak.
  • Calver
    pontosan, de Better Vampires megadja mindenkinek a Vampire's Seduction-t, szóval kb az egész világ a gyorsbüfém

közben (3 oldal sexy lydia mod végiggörgetése után ) találtam egy ilyet, majd kipróbálom, reményeim szerint bugmentes is lesz.
  • genndy
    Ha eszel is belőle akkor ezek szerint vámpír vagy. Várd meg amíg lefekszik, aztán konzolból nyomj rá egy 'tai' -t (Toggle AI). Így talán ott marad az ágyban, és lehet hogy még enni is tudsz belőle (Heimskren használtam csak próbából amikor már nagyon zavart az üvöltözése, ő ott maradt felemelt karokkal, ebből gondolom).
  • Calver
    ez az, hogy annyira nem zavar, csak jó lenne egy "takarodj vissza Dragonsreach-be" opció
  • genndy
    Használd Lydián az Ebony Blade-t ha ennyire zavar a csaj. A kardnak is jó lesz Vagy mutasd be Boethiának.
    Bladesekhez lehet beállítani, vagy egy küldetés során 'elveszejteni', esetleg elküldeni az egyik Hearthfire-ös házhoz.
  • Calver
    könyörgöm, mondjátok h van valami lehetőség kiirtani a Blades frakciót mint olyat... már Oblivion-ban sem szerettem őket (egy rakás pöffeszkedő, inkompetens idióta volt mind, akik még a létezésük egyetlen értelmét és feladatát sem tudták ellátni), de amit itt művelnek az a régi testvéreikhez képest picsafüst... nem spoilerezek (bár kétlem h bárkinek is új lenne már), de hiába futottam már végig főküldin régebben és tudtam h mi fog jönni, szerintem F3-as Little Lamplight óta nem viszketett ennyire a mutatóujjam
    Bethesda, miért teszed ezt? megfogod a lehető legseggfejebb karaktereket, majd megölhetetlenné teszed őket... miért? miért?! [ökölrázás az ég felé]

Lydia eltakarítására Breezehome-ból van valami opció, vagy konzolból nyomjak rá simán egy disable-t? élelemforrásnak jó, de hobbija folyton beleütközni a karakterembe a drágaságnak...
    eredetileg arra gondoltam, h lepasszolom előbb emlegetett idióták csipet csapatának, de akkor már kegyesebb dolog lenne simán megölni (na meg nem akarom azokat a marhákat gyarapítani).
  • Although
    Belenéztem a DB-be is. (megkaptam egy conanos emberékétől ajándékba egy kódot. hiába na ilyenek ezek)
    Kicsit, kicsit mintha a párbeszédek az npck nem csak megjelenésben és háttérzenében adnák vissza a világot ami a morriwndbe volt..
    Olyan hosszú történetre quest linera nem számítok mint a DG mivel az teljesen történet alapú volt. Ez meg inkább területi kiegészítés.

Az npc rendben levőnek tűnnek bár kicsit hiányzik a házak közötti halálos verseny ami a morrowindbe volt, elég jól megcsinálták anno.
    Talán a főmufti ruháját kellene tradicionálisra cserélni például, nem hinném hogy az életbe maradt legerősebb klánok egyikének vezére ennyire megváltozott volna. Persze lehet ez a lényeg.
    itt már nem érzem azt annyira amit az alapjátéknál, miszerint nem a játékban levő könyvek világát látom hanem egy álmos kis amerikai kisváros problémázó emberkéit. Vagy a ubderwold pc-s változatát. Persze tudom ez a trendi de kicsit unalmas mert a tv is ezt a szart adja állandóan. :)
    Szóval nem annyira rossz ez már. Jelenleg ennél többet a Bethesdától úgyse kaphatunk.
  • DOBERMAN1993
    Igen azt vágom, csak most nem akarom ilyen kis szinten(46) leölni mirrak-ot, mint az előző karimmal. És azért kérdezem, hogy valaki próbálta-e vagy valami, hogy mik az észre vételek.
  • PiszkosFred
    Szegeny Mythos modja kozel 10 ev utan is alapnak szamit, jo ezt latni.
  • genndy
    Meg a legújabb patchben, ha elérte a 100-at (oké, nem ugyanaz, de addig miért is kellene resetelni, hiszen az a lényeg hogy fejlődjön).
  • bgabor
    Dragonborn DLC-t végigtolva mod nélkül is resetelheted a perkjeidet.
  • Fehercsoki
    Az animációk nagyon gyengék viszont, engem legalábbis nagyon zavarnak=/
  • Zozo0122 #23337
    Igen elég jó küldetések vannak benne;) Ha szeretted a Morrowindet akkor mindenképp érdemes visszanézni Solstheimre.
    Egyébként én épp Morrowindezek - Overhaul 3.0 + magyarítás + 1-2 apróbb mod 1-2 nagyon alap kunyhó mod az elejére + egy bútorboltos mod + DEMONFORCE ami nélkülözhetetlen. Na most ezt azért írtam le mert egyszerűen vitathatatlan h ez a legjobb rész az egész sorozatból és mostmár gyönyörű is! Jobb mint a Skyrim. ÉS ezt úgy mondom, hogy a Skyrimre is 10 pontot adtam.:)
  • Calver
    Durrgonborn DLC élvezetes küldetéseket ad hozzá a játékhoz? Dawn-kórosok (höhöhö) küldetéseit lezúztam, csomó kis mellékküldit is, sőt már nekiestem főküldetésnek kínomban (és gyorsan emlékeztetve is lettem h mennyire rühellem Blades-ék elképesztően buta csipet csapatát), de már erőteljesen pislogok afelé is... oldal alján nézelődtem, de nem nagyon találtam pár soros "kritikát" errefelé

btw emelem kalapom Bethesda előtt, senki más nem tud ilyen vehemenciával összerakni szembenálló frakciókat, akik közül mindkettő... elképesztően unszimpatikus. DG paraszt seggfejek gyülekezete, kisvámpírok még fennköltek is hozzá, tiszta Imperial vs Stormcloak meccs, ott is mindkét oldal komoly mentális retardációban szenved.

előbbiektől függetlenül:

1) minden íjász csinálja azt a kis játékot, h néha íjjal a kezében spontán elkezdi püfölni a levegőt, vagy ez csak Serana magánszáma? mélyen belegázoltam a kicsi ártatlan karakterébe, CK-val megpiszkáltam kasztját/perkjeit (gyak Durak-ká változtattam), kiirtottam varázslatait (a scriptjéből is, mert a drágaságnál még az is van, nem csak ami CK-ban megjelenik), majd letiltottam Amazing Follower Tweaks modban a varázslását (mert még így is maradt valami drain life varázslata), de ha a seggemet a földhöz csapkodom, a levegővel bokszolást akkor sem tudom megszüntetni nála, és rá se tudok jönni h pontosan MI okozza...

2) létezik valami mod, ami egygombossá teszi fegyverek feltöltését, vagy legalább Oblivion stílusra vált, ahol be lehetett rakni soul gemet hotkey-re? tököm tele van már mindig inventoryban túrkálással, ráadásul ugye eldobás és feltöltés két egymás melletti gombra van pakolva, és közel sem okoz elég nagy meglepetést unszimpatikusokban amikor véletlenül az arcába vágok egy üres kétkezes kardot
  • DOBERMAN1993
    Találtam egy módot amit részletesen elolvastam/tanulmányoztam. Szeretném tőletek megkérdezni, hogy valaki használja ezt a módot? És ha igen, mennyire éri meg letölteni?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Paid Perk Reset
  • xblades
    Köszi a választ kipróbálom így.
  • Calver
    már megvolt
    az tuti, hogy ha valami elvetemült kinyomtatja, simán használható kisebb testű kutyák... "távol tartására"
  • Pares
    Különben ha van kedved olvasni vagy többet akarsz megtudni a Skyreről, akkor ebben a dokumentációban szerintem mindent megtalálsz...
  • Pares
    Hát szerintem várd meg, de ha betöltöd a skyre után, abból sok rossz nem származhat, gondolom csak felülírja a skyre perk változtatásait. Különben meg úgyis reproccer kell a skyrehez.
  • Calver
    SkyRe kismágusai mennyire használhatóak? ráakadtam erre, megnéztem, beleszerettem, de kétkezes pallost lengető redguardhoz nem igazán illik, szóval kell egy mágus

és akkor már duplázzunk: valaki futtatja együtt SkyRe + Apocalypse Spell Package modokat? mennyire kompatibilis a kettő, mennyi zavar lesz belőle? elvileg jövő héten alkotja a készítő a kompatibilitási patchet, de én meg nem a türelmemről vagyok ismert
  • Pares
    Felvett küldetést nem lehet eldobni. De van egy jó mod, ami korlátozza a véletlenül felvett vagy ráderőszakolt questek mennyiségét: The Choice is Yours.
  • Pares
    Orichalcum Ore-t nagy mennyiségben a Bilegulch Mine nevezetű bányában találsz. Kis erődítményszerűség, néhány banditával, kovácsműhellyel és egyéb finomságokkal. Érdemes meglátogatni.
  • genndy
    Küldetést 'eldobni' nem lehet (alapjátékban legalábbis nem).
  • PiszkosFred
    X-eld "ki" a naploban, hogy ne mutassa.
  • Fantusz
    Egyszerűbb kovácsoktól megvenni, mint futkosni utána.
    Nem teljesen világos az "enchantoláshoz kell" - enchantot, kovácsolást húzni legjobb a vas tőr.
    Más kérdés, ha viselni szeretnéd az ork páncélt, fegyvereket - lesznek sokkal jobbak is, de akár vas cuccban is meg lehet élni magasabb szinten is.
  • aknakukac96
    Igen, azt értem, hogy az Ignot részét tudom majd felhasználni, de előtte kell szereznem Ore-t :)
  • aknakukac96
    Ha felvettem egy küldetést, de el akarom dobni, akkor mit kellene csinálnom?Mert pl eléggé zavar, hogy jelzi, hogy felvettem, de nem akarok vele semmit kezdeni.
  • genndy
    Az bizony enchantoláshoz nem kell. Még kovácsoláshoz sem, mert úgyis ingotot kell belőle csinálni.
    Egyébként kovácsoknál érdeklődj (Whiterunban van három is).
  • PiszkosFred
    Ugyanugy banyakbol, mint a tobbi ercet.
  • aknakukac96
    Eléggé kezdő Skyrimes vagyok, az lenne a kérdésem, hogy hol és hogyan lehet "Orichalcum Ore"-t szerezni?Mert ugye kellene az enchantoláshoz.
  • SaGa
    Oda semmit. Ha a skyrim-es wrye bash telepítőt szedted le, azzal csak a skyrimhez érdemes felrakatni, az oblivionhoz vagy a Fallout 3-hoz nem. Nem túl nagy, de van köztük eltérés, amit az egyes verziók nem biztos, hogy jól kezelnek.
    Arra vigyázz, hogy van a csomagban "standalone" és Pytrhon verzió telepítő. A pythonosnak van egy halom előfeltétele, hogy működjön. Pl a python 2.8 telepített volta, a hozzá tartozó kiegészítésekkel. Jobban jársz a standalone verzióval, ha egyébként nem akarsz más pythont használó cuccokat is felrakni.
    Amúgy meg a %skyrim%/mopy könyvtárban van az indítható program, ha sikerült a telepítés. Vagy egy exe, vagy egy python fájl.
  • csoki89
    Az ork-táborokban amikor leállok öklözni a helyi menő csávóval, 2-3 ütésváltás után előkapja a fegyverét, és azzal kezd tovább csépelni. A vége csak az lehet h megöl vagy megölöm. 3 táborban próbáltam ki, mind a 3-ban ez történik. WTF?
  • xblades
    Na Boss-t megoldotta hogy a Skyrim mappába tettem.

De a Wrye Bash csak egy Uninstall file-t tesz fel egy általa generált mappába még variálni sem tudtam.
    Mondjuk lehet az "Install to extra locations" résznél mit kell megadni pontosan azt nem tudom biztosra.
  • Pares
    MEGVAN mi volt a hiba, már írtam is a mod készítőjének!

TESVeditben megnéztem, és a Keywordnél a Grey Linenből (meg az összes standard craftolt linenből) hiányzik, hogy armor material leather! Az egyedi város logósaknál ott van, azok működnek is, de a saját magad craftoltaknál ez hiányzik, és a Frostfall ezért nem ismeri fel.