The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Lovasvágtával vigyázni kell gyengébb gépeken, mert lehet, hogy az adott gép nem tudja betölteni olyan gyorsan az adott zóna tárgyait, texturáit, stb, és ez okozhat gondot, esetleg ctd-t.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Fantusz
Sok karakterrel, sokat játszottam, de a lovakat nem igazán kultiváltam, inkább gyalog (futva) közlekedtem.
Van a paciknak elõnye, pl. ha túlterhelve rápattansz, tud veled futni, de a viselkedésük számomra bosszantó (az Oblivionban is mellõztem), Shadowmere kivételével elég könnyen el is halálozhatnak, ha nem figyelsz oda.

A kérdésedre válaszolva, nem versenyparipák, de ha nyomod a sprint gombot, elfogadható sebességgel galoppoznak (túlzás lenne azt mondani, hogy vágtáznak)

Na végre vettem egy lovat de sajnos nem egy táltos: valamiért az az érzésem hogy ha leszállok akkor gyalog gyorsabban futok mint ahogy ez a hurkatöltelék vágtázik... Nálam van valami gebasz vagy ez valóban ilyen?
Maximus4
Ok,köszi,majd körbenézek még,bár az a vicc,hogy neki saját magának kell gyûjtögetni és nem nekem 😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Úgy emlékszem, hogy a hõforrásoknál lévõ barlangban (valami druida szentély) volt ilyen "beakadt" állapotban és ott helyben kellett még valamit összeszednem, hogy tovább jussunk.

Azeriel
Rettenetesen idegesítõ... és nem tudom mi csinálja, fent voltak modok, nem csinálta, de egyszercsak elkezdte... Nálam mennyi szar történik... állítom tört verzióval nincs ennyi baj.

Azeriel
Velem még csak a skyrimban fordult elõ ilyen. : |

PiszkosFred
Egy bizonyos effekt miatt van ez (meg nem mondom melyik az), de szinte majd' minden játékban elõfordul.

Azeriel
Valakinek volt már ilyen bizar textúra eltûnése? Van rá valami fix? Csak akkor látszik ha bizonyos szögbe fordítom a kamerát (ha bizonyos szögbe fordítom még az árnyékok is eltûnnek néha) A 2K HD textúra pakk van csak fent ami befolyásolhatná...

Maximus4
Az a lista már kész amire te gondolsz.Bárhova megyünk együtt van egy olyan opció,hogy elküldhetem az adott helyszínen gyûjtögetni,de nem tudom elképzelni,hogy minden létezõ helyszínen ezt meg kellene csinálni.

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Neked kell összeszedned a "hozzávalókat". Valahol a journalban benne van a lista, hogy miket. Addig nem foglalkozik veled.

Próbáld ezt. A Beth high-res az ugye automatikusan lejön a steamen

1. Beth DLC opt
2. utána meg az unofficial high-res patch.
annyi hogy tedd archivba a high res pack bsa-ket, tehát ne az esp-t használd.

Ha nem csináltál még ilyet, egyszerûbb ha mod organizert használsz.
Ez minden bsa-t képes archivba tenni és így ténylegesen felülírhatók.

Beth dlc opt-nál van 3 változat a video ramodtól függõen. Ha 1GB alatt vagy készítettek rá egy 512x512-es texturát is ami majdnem olyan szép mint az 1024x1024-es.

gerey
<#taps><#eljen> 😊

PiszkosFred
De az olyan egyszerû és kézenfekvõ 😊

Solid Snake
Azeriel
Mondjuk az lenne a legjobb ha a SkyRe mûködne, de elképzelésem sincs mi baja, meg másnak sem, meg fórumokon se írnak ilyet... mindenkinek mûködik! Vagy ez a mod csak tört verzióval mûködik, vagy mi...

Azeriel
Amúgy van ez a "Economics of Skyrim" mod, ami újragondolt gazdaságrendszert rak a játékba, de a nexuson már nincs fent. (meg máshol se találom) Van valami hasonló mód? A SkyRe-n kívül mert azt lehetetlen mûködésre bírni.

Azeriel
Vagy el is engedheti az íjat akár... xD
Amúgy az "R" betûvel elengedi.

PiszkosFred
Lõdd lábon magad! 😊

Csacsi
Vissza lehet lépni valahogy megszakítani az akciót? Úgy értem, ha felhúzoma nyilat, akkor hogy tudom leengedni anélkül, hogy lõnék?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Risu Führer
sziasztok.azt szeretném megkérdezni hogy a gyorsbillenytûket hol tudom átállítani az F1 stb.-rõl a sima számokra?

The Town never be the same...today it looks like Disneyland.

Myselor
nemgáz.gondolom elsõ játékod ^^ ha van kérdésed bátrad tedd fel segítünk😊
lol 😄 kösz

Myselor
a karom alján rajta vannak a szimbólumok 😊 beforgatod õket és karommal kinyitod ennyi
üdv, azokat az ajtókat amiket azzal a karommal kell kinyitni ,hogy kell megfejteni?

Maximus4
Egy kis segítséget kérnék.Jelenleg,Vilja küldetéseit csinálom és már kezdek agybajt kapni,mert elakadtam 😊
Az elsõ kérdésem,hogy ez a feladat:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na most ugye ott vagyunk és a térképen már meg is jelent a jelölés,de Vilja el nem mozdulna onnan semmi pénzért.Ha beszélek vele,akkor eltûnik a jel is.Mi a túrót kell még csinálni? 😄

A másik pedig szintén hozzá kapcsolódik,ahol ez a feladat:

Már kismillió helyen voltunk,ahol kereste a hozzávalókat,de még mindíg aktív a feladat.Van esetleg valami konkrét hely,ahova el kell vinni?
Persze azok segíségét kérném,akik játszottak ezzel a moddal 😊

Ombika
<#eljen>

Azeriel
Én a bannerban mindent megtaláltam.

Ombika
Udv.

Most lattam, hogy van mar hozza magyarositas es gondoltam belekezdek. Lenne 1 kerdesem. Ezt erdeems feltenni, hogy megszebb grafikaja legyen? "The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.High.Resolution.Texture.Pack"
Esetleg van meg olyan mod amit mindekeppen erdemes meg elejen feltennem?! <#worship>

Fehercsoki
CDGalaxisban 990ft a dragonborn dlc.

nem tudjátok véletlenül, hogy a thieves gulid master's armornak mi az unenchanetd ID-je? Végre megszereztem és jó is lenne a karakteremnek, de szar az enchantja. (mellesleg nem is értem, hogy miért kell egy tolvajnak olyan képességekre növelést adni, amibõl valószínûleg úgy is 100-as.)

PiszkosFred
Ott van a helyén mindkettõ. 😊

Egyébként régen tamrielnek nem két hodlja volt? Mert most mihta csak egy lenne

ha a havas hegyekben vagy éjszaka, vagy északon a tengernél, akkor jó eséllyel láthatod.

Benne van alapból ráadásul többféle árnyalatban 😊 Ne aggódj tiszta éjszakákon nagyon gyakran feltûnik...nagyon fog tetszeni 😉
Sziasztok!
Örömmel látom hogy ez a fórum élénkebb mint egy másik 😊 ezért inkább itt kérdezek egy két dolgot.
Lehet hogy buta kérdés, de a sarki fény melyet képeken, videón láttam az alapból benne van a játékban vagy valami MOD teszi bele?
Ha alap dolog akkor nyilván idõ (hely) kérdése és találkozom majd vele.

PiszkosFred
Genndy jelezte itt pár napja már, mi is kihíreztük, de nagyon jó, hogy újra felhoztad a dolgot, mert még 10 órán keresztül még aktív az akció, és hátha van más is, aki meg akarja venni.

http://store.steampowered.com/sub/28187/

(ironia)Ennyit megér ez a hulladék, fos, semmire se alkalmas, csak 60 000 sor szöveget tartalmazó, földrajzilag pontatlan, az Északiak és a sárkányok mitológiáját túlzásba vivõ, csalás és agymosás által szerzett díjakkal rendelkezõ játék. (/ironia)

PsyhoApu
Elnézés 14 Euro, de ez se vészes 😊

http://kutyuszoba.blog.hu/

PsyhoApu
12 Euro a Steam-en a Legendary Edition. Ennek már nem tudtam ellenállni. Végre nem virágbolti verzió. Túl sok órát raktam bele már a játékba. Ideje fizetni is érte 😊

http://kutyuszoba.blog.hu/

EA-t ki nem szidja? :-)
én azt pm-nek hívom

PiszkosFred
Oke, akkor nem is tartalak fel. Sajnalom, ha ugy erezted, hogy lehulyeztelek volna, nem allt szandekomban. A guny es a lehulyezes kozott nem csak ertelmezesi, de meg jogi ertelemben vett kulonbseg is van. (az msg pedig a privat message/uzentet ertettem, hogy ne terheljuk a "felesleges csatakkal" a topikot)

*rövid i-vel bocsi

egyébként a Sims 3 topikban ugyanígy szídjukaz EA-t <#hehe>

Hogy teljesen értsd. Ezt az egyet ez a gyerek megcsináltam úgy ahogy, úgy nézzen ki mint egy céh ahol "emberek" élnek. És nem csak ledarálják a kötelezõt szöveget. Az már csak extra hogy sparring is került bele. Valamitn a belsõ körbe nehezebb bekerülni. Nagyon komoly próbatétel elé állítanak. Nem akarom ellõni mi elé. Van már háttér a karakterekhez meg személyes questek is. Ezeket te magadban nem tudod kitalálni. Nagyrészt elfogadom nem lehet a tömeg számára így megcsinálni dehogy még szövegezésben is ennyire szegényes legyen na az már sok. És akkor ez kapott elsõ helyett? Komolyan mire fel?
Fejlesztett Companion
mikor egy gyerek egyedül összerak egy nem kicsit, sokkal jobbat.

jelen pillanatban kb 700 oldalnyi könyvet akarok elolvasni, hogy visszavihessem a könyvtárba. Holnapra el kéne olvasnom egy építészeti folyóiratot, mert vissza kell adnom, és fogok kapni egy könyvet a lakhatás történetérõl angolul, amit kínszenvedés lesz megérteni, mivel nem jó az angolom. Szóval nincs kapacitása az idegrendszeremnek arra, hogy visszakeressek a hozzászólásokba azért, hogy csatákat vívjak értelmetlen dolgokról. Egyébként ha jól emlékszem elkezdtél hülye gunyorosan beszélni, amire mondtam is, hogy akkor befejeztem veled. A valakivel gunyorosan beszélünk az lehülyézés. Azt fejezi, ki, hogy "te még ezt sem tudod". Egyébként mi az az msg?

PiszkosFred
A te "lehulyezesedre" lettem volna kivancsi, Habar ur eseteben csak osszefoglaltam az elmult evek reakcioit. Ha gondolod, es nem akarod ezzel terhelni a topikot, most, hogy vannak mar egyeb kerdesek is jatekosoktol, akkor johet msgben is.

Hát igen. Én is egy sivatagi-mediterrán, cucccot várnék most, nagyobb városokkal és kevésbé telepakolt tereppel. És nekem sem jön be, hogy állandóan kiválasztottakkal meg félistenekkel kell nyomulni.

Nem errõl szól, képes vagyok vagy nem. hanem elvárom egy rpgtõl legyen leprogramozva. Ne nekem keljen.
Pár napja az AOc ba épp a Tarantia common district csináltam ahol két tolvaj klán is háborúzik egymással. Ez egy mmo messze van egy solo-ba elvárható szintõl. De majdnem elnevettem magam szomorúan amikor "elõléptet" a céh vezetõ közölte most már hadnagy vagy. Semmi nincs ténylegesen mert ez egy 2008-as mmorpg. De ott volt szövegben érted? tényleg azt éreztem tagja lettem a kis csapatnak, npc tolvaj clánnak. itt meg tudod mit érzek? Egy lélektelen iparos munka. És hidd el nem hard kategória vagyok. Mert azok már az obliviont meg a fallout 3 is leszarozták. De ez a kommersz szövegezés már nekem is leverte a biztit. Persze valószínû azért is van, mert a mozikban játékokban már csak ilyen van. És kezd fárasztó lenni. Elõ kell vennem az aoc-t pl. hogy azt érezem ezeket a questeket szívvel lélekkel csinálták.