The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Van a paciknak elõnye, pl. ha túlterhelve rápattansz, tud veled futni, de a viselkedésük számomra bosszantó (az Oblivionban is mellõztem), Shadowmere kivételével elég könnyen el is halálozhatnak, ha nem figyelsz oda.
A kérdésedre válaszolva, nem versenyparipák, de ha nyomod a sprint gombot, elfogadható sebességgel galoppoznak (túlzás lenne azt mondani, hogy vágtáznak)
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
1. Beth DLC opt
2. utána meg az unofficial high-res patch.
annyi hogy tedd archivba a high res pack bsa-ket, tehát ne az esp-t használd.
Ha nem csináltál még ilyet, egyszerûbb ha mod organizert használsz.
Ez minden bsa-t képes archivba tenni és így ténylegesen felülírhatók.
Beth dlc opt-nál van 3 változat a video ramodtól függõen. Ha 1GB alatt vagy készítettek rá egy 512x512-es texturát is ami majdnem olyan szép mint az 1024x1024-es.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Az elsõ kérdésem,hogy ez a feladat:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Na most ugye ott vagyunk és a térképen már meg is jelent a jelölés,de Vilja el nem mozdulna onnan semmi pénzért.Ha beszélek vele,akkor eltûnik a jel is.Mi a túrót kell még csinálni? 😄

A másik pedig szintén hozzá kapcsolódik,ahol ez a feladat:
Már kismillió helyen voltunk,ahol kereste a hozzávalókat,de még mindíg aktív a feladat.Van esetleg valami konkrét hely,ahova el kell vinni?
Persze azok segíségét kérném,akik játszottak ezzel a moddal 😊
Most lattam, hogy van mar hozza magyarositas es gondoltam belekezdek. Lenne 1 kerdesem. Ezt erdeems feltenni, hogy megszebb grafikaja legyen? "The.Elder.Scrolls.V.Skyrim.High.Resolution.Texture.Pack"
Esetleg van meg olyan mod amit mindekeppen erdemes meg elejen feltennem?! <#worship>#worship>
Örömmel látom hogy ez a fórum élénkebb mint egy másik 😊 ezért inkább itt kérdezek egy két dolgot.
Lehet hogy buta kérdés, de a sarki fény melyet képeken, videón láttam az alapból benne van a játékban vagy valami MOD teszi bele?
Ha alap dolog akkor nyilván idõ (hely) kérdése és találkozom majd vele.
http://store.steampowered.com/sub/28187/
(ironia)Ennyit megér ez a hulladék, fos, semmire se alkalmas, csak 60 000 sor szöveget tartalmazó, földrajzilag pontatlan, az Északiak és a sárkányok mitológiáját túlzásba vivõ, csalás és agymosás által szerzett díjakkal rendelkezõ játék. (/ironia)
http://kutyuszoba.blog.hu/
Fejlesztett Companion
mikor egy gyerek egyedül összerak egy nem kicsit, sokkal jobbat.
Pár napja az AOc ba épp a Tarantia common district csináltam ahol két tolvaj klán is háborúzik egymással. Ez egy mmo messze van egy solo-ba elvárható szintõl. De majdnem elnevettem magam szomorúan amikor "elõléptet" a céh vezetõ közölte most már hadnagy vagy. Semmi nincs ténylegesen mert ez egy 2008-as mmorpg. De ott volt szövegben érted? tényleg azt éreztem tagja lettem a kis csapatnak, npc tolvaj clánnak. itt meg tudod mit érzek? Egy lélektelen iparos munka. És hidd el nem hard kategória vagyok. Mert azok már az obliviont meg a fallout 3 is leszarozták. De ez a kommersz szövegezés már nekem is leverte a biztit. Persze valószínû azért is van, mert a mozikban játékokban már csak ilyen van. És kezd fárasztó lenni. Elõ kell vennem az aoc-t pl. hogy azt érezem ezeket a questeket szívvel lélekkel csinálták.