The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy, kapcsold ki az unnofficial skyrim peccseket pár percre, csináld meg a sárkány gyilkolást az õrtoronynál, bugázd el a lelkét, majd mielõtt mennél vissza a Jarlhoz, save és aktiváld újra az Unofficialokat.
vagy esetleg:
http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/31685/?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
A bánya börtönben vagyok, a cuccaimat visszakapom valahol ?
- Requeim. Na ez az, ahogy a hard core õs rpsek elképzelték a játékot, szerintem túlzás egy tes világhoz, de ettõl függetlenül Xarrian és Ogerboss gyakorlatilag lenullázták a Bethet ezzel a moddal. Teljesen ellentéte az eredeti szellemének ahol mész és agyonütsz mindent ha elég ügyes vagy. itt csak és kizárólag ésszel boldogulsz nagyon sokáig. A nyilak azonnal megölnek ha nem heavy armorod van. Ráadásul pont elég íjász van egy alap dungeonba is hogy ne tud elillanni mellettük. Tehát pl. idézel valamit, ami leköti õket és gyorsan a közelükbe mész. Vagy te is range weaponnal nyomulsz. Tehát alkalmazkodni kell. De szerintem ez ehhez a fajta karakterfejlõdésre írt sztorihoz nem jó mert még unalmasabb az egész történet. Mivel lassabban fejlõdsz és még többet kell használnod a monoton radiant questeket.
-ERSO-SPERG +ACE harc modul. Szerintem a játékhoz ez a legjobb. Kicsit oblivionos feeling ahogy haladsz elõre, az ellenfelek megjelenõ elit egységei is durvábbak. Összehangoltan támadnak, a nyilak szintén halálosak. És használnak mindent ami van náluk. 😊 De nem requiem azért. itt tudsz variálni te is. Ha jól fejlesztesz meg igyekszel te is mindent felhasználni gyorsítókat, eszközöket és a classodnak megfelelõen játszol akkor menni fog. Ez és a requiem ténylegesen létrehozza a fajspecifikus tulajdonságokat amennyire lehet egy már nem létezõ karakterlappal.
Egy közös bennük, mindegyik a lehetõségeken túlmenõen amit el lehetett képzelni, kihozni ebbõl a rendszerbõl, azt kihozták. Persze zömmel törölték az egészet amit a Beth csinált.
Ezenfelül immersion dolgokat lehet még felrakni szerintem. Pl itt ugye mezei kardal is lecsapod a ghostokat. Van ami ezt is javítja. Komolyan szinte mindent javítani kell. Hogy bele tud élni magad. De ezt már te is leírtad.
láthatatlansággal simán le fogom az óriást ölni pláne úgy h van paralysis botom is
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
A lélekvadászat fõleg az enchant fejlesztéséhez elõnyös, plusz elég jól jövedelmet is.
Grand méretû üres lélekköveket ki is teheted addig az inventory-ból, amíg el nem éred azt a szintet, tudást, hogy célzottan is meg tudod tölteni, megfelelõ lélekkel.
Nem mondanám, hogy rengeteg lénynek van grand méretû lelke - NPC-ket kivéve, de nekik fekete kõ szükségeltetik - a néhány magas rangú draugh, sárkánypap, wishpmother miatt nem érdemes fél kilós kavicsokat cipelni, mikor az egyszerûbben is megtölthetõ: mamut vadászat...
A mamut nem kimondottan ritka, arra készülj fel, hogy a giantok is morcosak lesznek, s azok lelkének mérete csak greater, vagy legyen nálad olyan kõ is, vagy azok lelkét ne vadászd le.
http://kutyuszoba.blog.hu/
http://kutyuszoba.blog.hu/
Ha csak nagy van nálad és nem akarod elpocsékolni, akkor ahogy mondod, ne használj olyasmit, ami begyûjti a lelket.
(\__/) ( X.x) ( } . { )
De akkor mi a megoldás, mi a teendõ ha azt akarom hogy optimálisan legyenek elhelyezve a lelket. Pl: ne használjak minden patkánynál lélekcsapdás fegyvert?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Nem úgy volna logikus hogy apró kõbe apró lélek, közönségesbe közepes etc-etc...
Szóval ez kötelezõ mod organizer. Befolyásolhatja a behaviort is szerintem. Nem emlékszek rá bármi is hülyén ment volna mondjuk az vagy requiem vagy erso vagy skyre volt fennt mindig fogalmam sincs már milyen az eredeti.
3-4 hete próbáltam le a SPERG-ERSO párost. Az erso változtatja a társ npck viselkedését is. és az ellenfelekét is.Nem tom, a shadowmeret is de majd ránézek.
Egész ledöbbentett még lv18-on is sima bandita lefejezte a karimat két mozdulatból. Azt láttam ahogy ment elõre a szintezés az ellenfelek is egyre kreatívabbak lettek. Egy dark elf faji hatásokat használva támadott le, kis tolvaj ha jól emlékszem, gyakorlatilag, persze ez is vissza volt állítva azt hiszem az eredeti oblivionos hatásokra, szóval tûzsebzést kaptam, ha csak közel mentem, pont azt csinálta amit én is használtam volna. Egész meglepi dolgok vannak. De a requiem is jó lehet.
Nem tudom milyen modokat használsz. De téged eddig olvasva, nagyon nagyon fel kell töltsd modokkal a játékot, jól megválogatva.
Komolyan mondom Ilyenek mint ERSO vagy hasonló,SPERG, better ai for followers, bár ez nem annyira mûködik ha jól eml., Interesting npc, Inconsequential NPCs, Enchanted Skyrim faction, unofficial patchek egyszerûen alap. Enélkül nekünk ez a játék kicsit is élvezhetetlen. Vagy tedd fel a requiemet. Az egyedül elég a kiegészítõ módjaival. De szerintem ez neked túl nehéz lesz. Szóval kezd el tesztelni a az AI modokat, van már elég. Össze se lehet hasonlítani fejlettségben az alap skyrimmal.
Ami új Enchanting Awakened ez egész érdekes rendszert csinált. Tedd fel a mod managert törölj ki minden modot a a skyrim könyvtárból. Ezzel a cuccal mindenfajta beírod törlöd nélkül, sima kapcsolgatással tudsz modokat telepíteni, bsa archiv kezelõje is van. Emiatt úgy láttam gyakorlatilag a korábbi elhanyagolható 1-2 fagyás is megszûnt és gyorsabb is lett a játék. Most várom hogy javítsák a Fallout NV-hez is, elképzelhetõ az is jobban fog futni a javításokkal.
Az normális hogyha felteszem a RealVision ENB-t 20 FPS-el kevesebb van? (~60-ról ~40-re) Sejtettem hogy valamennyit esni fog de ezt kicsit soknak tartom sõt ami még inkább zavaró az hogy pár másodpercenként be is akad a kép. Gyenge lenne a gépem vagy valamit rosszul csináltam?
A másik kérdésem pedig a Monster Mod-hoz kapcsolódik. NMM-el feltelepítem automatikusan de kb 5 perc után mindig lefagy a játék. Biztos vagyok benne hogy ez a mod okozza a hibát mert miután letörlöm nem fagy. Szóval nálatok is ilyen vagy valamit rosszul csinálok?