30713
TES
-
#26435 őő annál a bányánál ahol azt mondják hogy veszélyes az átjárás??
-
#26434 Ahol vagy ott menj be (Karthvasten). -
#26433 Ezt a helyet írkálja
Jelenleg itt kolbászolok
Ez most egy barlang vagy hol mit kell kergetnem?
-
SaGa #26432 Location - Sky heaven tample(near of the Gaint Chest in Karthspire..)
Ahogy a mod leírása mondja. -
#26431 vagy esetleg azért nem látom a berakott modok részeit ha a kovácsnál vannak mert nincs meg hozzá a szintem?
-
#26430 Srácok ezt a Mord Sith Cara Armor hol tudom megtalálni feltettem a Mord Sith Cara és a fehér piros fekete 2k-s verziókat.
-
#26429 Nem. -
#26428 Ha valamilyen okos hiba generálás után két azonos nevű Armour kerül felinstallálásra az okozhat olyan kiakadást hogy a játék a főmenüig se jut el?
-
SaGa #26427 A modoláshoz a legjobb a Mod organizer.
Ezzel minden gondod elmúlik.
Telepítsd fel az alap Skyrimet, a DLC-ket, unofficial patcheket normálisan, minden egyebet meg ezzel.
Nem nyúl a program könyvtárába, külön "virtuális diszket" kreál, és abból futtatja a modokat. A sorrendet is segít beállítani, bármi ki-be kapcsolható, nem ír felül semmit. -
#26426 Megint fáj a fejem ettől a cucctól:)
Valamelyik modtól kiakadt a játék elkezdtem forgatni a karakterem és kampeca lett mondom oké akkor megint moduninstall.Gondoltam valami gond lehet a followers mappába mert a követőm megjelenésénél akadt le a játék
Lehet több followers karakter fent vagy csak egy?
Gondoltam ha a Nexus Mod ManagerSkyrimMods mappából kimásolom a zip filokat az elég lesz
Elég is de ha újra telepítem őket mindet a Unassigned kategória alá tesz ezt is nekem kell manuálisan visszarakosgatnom?
Letörlés előtt direkt kategorizáltam őket mappákba.
-
#26425 Azt jelenti hogy frissült a mod. Nem tünteti el magától, neked kell rákattintani és letölteni a friss verziót. -
#26424 vagy ezeket a háromszögeket hogy lehet eltüntetni?
-
#26423 Technikai kérdés a nexuxhoz
Ha csinálok egy frissítéskeresést a módokra és sárga felkiáltójeles háromszög lesz a mod mellett és esetleg ezek után újraindítom a nexust automatikusan lefrissíti ezeket a módokat?
Mert most hogy elindítottam végig pásztázta és installált pár kiegészítőt.
-
Nos #26422 Manuálisan elég nehéz lesz kiütni a hibákat.
Először is csinálj egy teljesen tiszta Skyrim installt.
Látogasd meg ezt az oldalt, és regisztrálj rá: skyrim nexus
Töltsd le az NMM-et (Nexus Mod Manager).
Telepítsd, indítsd el, fel fogja ismerni a Skyrimet.
Töltsd le az SKSE -t (Skyrim Script Extender). Másold be oda, ahol az exe van.
A skyrim nexus oldaln keresd meg azokat a modokat, amiket telepíteni akarsz és válaszd a letöltés mod managerrel opciót. Telepítsd őket a mod managerből, ha lejöttek.
Ennek az az előnye, hogy bármikor ki-be kapcsolhatod a modokat, sokkal egyszerűbb őket számontartani. Ha törlöd őket, akkor nem maradnak elfelejtett felesleges filok, amik galibát okozhatnak, és szól, ha az adott modból vannak frissebb verziók is. A hibás mod kikeresése is lényegesen könnyebb.
Optimalizáld a modok sorrendjét.
Play!!!
-
#26421 Üdv! Most kezdtem neki a Skyrimnek és az itt felsorolt modok közül már párat fel is tettem probléma nélkül ( weathers of tamriel, realistic water, footprints, realvision enb, heart of the beast stb.) Eddig mindet manuálisan bemásoltam a data mappába, majd indítás után a launcher data pontjában láttam, hogy ki is vannak pipálva és működnek is szépen. Most még a Cloacks of Skyrim modot szedtem le, bemásoltam, launcherben pipálva vannak, de a játékon belül hiába írja ki hogy lootoltam köpenyt se az itemek közt sem felvéve nem látszik semmi. Mit rontottam el? Részletesen le tudná írni valaki a megfejtést ? Kezdő vagyok még moddolás terén.
Előre is köszönöm! -
#26420 Kérdés
ez a típusú térkép letölthető valahonnan ? -
#26419 Mert feltehetően az armor és az általad használt "female body" mod más mesht használ. Keresd meg az armor modnak azt a verzióját, amely az általad használt "testhez" készült. Ha, van ilyen verziója egyáltalán. -
Na ezt kreáltam eddig:)
Mért üt át a teste a kesztyűn meg a lábán?
-
#26417 Jaja. FO3, FNV és Skyrim esetében is érdemes használni pont emiatt azt a modot, amely engedi, hogy a default ruhát is láthasd, sőt, elvehesd a karaktertől. Ez még talán nem "cheat" :) -
Jacky #26416 Köszi mindkettőtöknek. Akkor így ruházom fel. -
#26415 Primary skills: Heavy Armor, One-handed, Archery, Block
wiki Lydia -
#26414 Inkább egykezes + pajzs, plusz nehéz páncél és íjjal se rossz. -
Jacky #26413 Lydiának milyen fegyvert érdemes adni?
Kétkezes van most nála, elég szépeket üt vele. Jobb esetleg egykezes+pajzs? -
Jacky #26412 Értem köszi. Akkor keresek jobbat az övénél. -
#26411 Mindig van nála a sajátja, csak azt nem látod, nem tudod tőle elvenni. Ha nem erősebbet adsz neki, mint a saját sima acélpáncélja akkor nem fogja fölvenni. Egyébként nehézpáncélos perkjei vannak.
A te karaktered szintje ebben nem számít. -
Jacky #26410 Adok Lydiának egy páncélt és nem veszi fel. Pedig más páncél nincs nála. Próbáltam acélpáncélt, próbáltam bőrpáncélt adni neki, semelyiket nem veszi fel. Birodalmi vaskesztyűt és elf tökfödőt felvette, egyik nehéz másik könnyűpáncél, szóval nem értem.
21. szintű a karim, ha ez számít vmit. -
#26409 Alap esetben: add át neki a cuccot és ha azok a legjobb elérhető felszerelések az ő inventoryjában, felveszi/kézbe veszi.
Más esetben: follower modokkal. -
#26408 a követőmet fel tudom valahogy öltöztetni ha csináltam egy ruha szettet?
-
Dreamydogg #26407 Rendben, köszönöm a Segítséget! :) -
#26406 Feleséget lehet vinni kalandozni, ha olyan típus, igen. Csak vigyázz bele ne haljon. Ha elküldöd, akkor hazamegy.
Házasságnál a szertartás után rögtön kapd el a csajt (nem úgy! csak beszélgetni) és mondd meg neki hová menjen haza, különben eltűnik, és vagy csak pár nap múlva, vagy soha nem találod meg (bug). -
Dreamydogg #26405 Felraktam a pachet igy se lett jó, még mindig "tehetek érted valamit" ! Nem nyilik meg a párbeszéd ablak, de már nem izgat akkor elveszem Lydiát. Nála még müködik is, amugy ha most mellettem is tartom késöbb elküldhetem háziasszonykodni? -
Dreamydogg #26404 Nem nyirtam ki! :D
De még nem raktam fel hozzá a patchet, talán az a gáz megprobálom. -
#26403 Maramalt kinyírtad? Akkor szerintem bukta a házasság. -
Dreamydogg #26402 Nem is tudok vele beszélni, csak a szokásos szöveget nyomja. Mint például segithetek és igy tovább..
Vagy másnál kell ezt megcsinálni, mert a munkahelyén lévöt lenyomtam.
Az amulett eredeti a paptól vettem. -
#26401 És a pappal is beszélni kell arról, hogyan is működik Skyrimben a házasság.
Meg a jelöltekkel "jóban kell lenni", igen (küldetés, nem lopjuk szét a házát a szeme előtt, stb.)
Szerintem patch után (vagy unoff.patchel) bármilyen Marával működik (nem biztos, nem próbáltam, a legújabb karakteremmel éppen nem házasodtam). -
#26400 A breton leányzónak megcsináltad a küldetését?
A mellékküldetését is...
Aela esetében a Companions vezérség a feltétel.
Mara amuletje "eredeti"?
Lootban talált nem jó, csak a paptól vásárolt amulettel működik a házasság. -
Dreamydogg #26399 Sziasztok, nem tudom elvenni Muirit még párbeszéd panel se nyilik meg, ugyanugy csak tolja a gépi szöveget bármit is csinálok. A másik jelöltem Aelaval tudok beszélni, de nem jelenik meg a házasságkérés. Pedig nálam van Mara amuletje is nem tudom mit csináltam rosszul!? -
#26398 A BodyChange csak a játékoson működik (szép pirossal van kiemelve).
A követőknél meg változó lehet, hogy használnak-e egyéb test-módosító modokat, de a bevett szokás inkább, hogy saját van beállítva fixen, a linkeltnél is. -
#26397 Nem valószínű. Az egyik testmod (-csomag) a másik meg követő. Nincs sok közük egymáshoz. -
#26396 de nem vágom mért nem jelenik meg a mod menű a főmenüben.