The Elder Scrolls V: Skyrim

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nem hiszem,ez nem steames verzió úgy töltöttem le a netrõl de kér valami steames fájlt is.Amúgy a legendary editionhoz feltétlen szükséges a steam?
PiszkosFred
Értem. Nem lehet, hogy külön kell õket is telepíteni egyenként?

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

A skyrimet már telepítettem és a mappájában ottvannak a dlc-k fájlai de a launcher-nél és a játékban nincsenek benne a dlc-k.
PiszkosFred
Mert csak kódot kaptál, amelyet aktiválnod kell, majd letöltés után már ott lesznek.

Üdv,skyrim legendary edition-nal miért nem jelzi ki a dlc-ket és a tartalmuk miért nincs benne a játékban?
úgy tettem legyõztem..van lélek..és a szakállasoknál tudok tovább menni!
köszönöm a segítséget..

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

genndy
Elég ha keresel egy sárkányt, nem kell visszamenni.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Úgy tûnik hogy ez valami bug lenne...kerestem hozzá javítást..De most akkor..
keresnem kell egy újabb sárkányt.. majd..? aminek eltudom most már venni a lelkét..vagy visszább kell mennem oda ahol megöltem az elsõt..??

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

én errõl már olvastam valahol.

Myselor
hehe,érdekes bug lehetett. vajon mi okozhatta?😄
Zeller01
egyszer nekem is eltûnt minden ok nélkül. ott volt, ahol elõször találkoztunk.

. : Z E L L E R : .

Olyan hibába futottam hogy beszartok.
Betöltöm a játékot, hirtelen 3rd person-ba vált a kamera, a karakterem meginog mintha erõs támadást kapna be, a staminája leugrik nullára, aztán hirtelen elkezd fogyni az élete, még akkor is fogy, ha Escape-et nyomok!!! Közben kiírja h cure d. poti hozzáadva, a camping kitemet elõtte nem tudtam összeszedni, azt is most kiírja h hozzáadva, közbe meg megy le az életem. Mintha ütnének, de persze semmi ilyesmirõl nincs szó, Adrianne-nel kovácsolgatunk a Warmaidennél. Akkor is fogy ha elszaladok, szóval mintha ütne valaki de elszaladok elõle...
Nagy nehezen találtam egy fél órája mentett állást aminél minden ok. A többinél ezt csinálta.
Hát rendesen ablakot kell nyitnom mert felforrtam 😄
a.carkey
😊

A medve nem játék.

Sziasztok.. ismerõsöm akar karácsonyra a barátnõjének egy skyrim collector edition packet amibe van ilyen sárkány figura! Merre lehetne venni szerintetek?
Sziasztok!

Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha valaki találkozott már ilyen problémával.Level 50-es vagyok. A fõ küldetések teljesítve vannak, a mellék küldetések amiket éppen csinálok, ezek egyikénél volt mellettem egy követõ. Sajnos nem tudom a nevét (én béreltem föl, egy bérelt követõ volt), de egyszer csak eltûnt mellõlem és nem találom sehol a játékban. Nem halt meg, hiszen amikor próbálok új követõt felbérelni nem engedi, mert azt mondja van mellettem már valaki. Próbáltam a fast travelt, eltelt már rengeteg idõ, csináltam jó pár küldetést is azóta, de csak nem jön vissza mellém. Ilyenkor mit lehet tenni?

Köszönöm elõre is a segítséget!
Fantusz
Ebbõl a beszámolóból nem igazán derült ki, miért nincs sárkány-lélek nálad, ha már többször öltél sárkányt, így csak gondolom a többször emlegetett bug is szerepet játszik a dologban (leírás a morrohun oldalán).

Az elsõ sárkánygyilkolászás (a toronynál) után nincs is különösebb teendõje a játékosnak, a játék összeilleszti a szótagot a lélekkel, innentõl aktív a "FUSH", s ez az alapfeltétel, hogy a Szürke szakállúakhoz betehesse a tappancsát a karakter (egyébként kinyithatatlan, zárt ajtót talál a hegy tetején)
Aktív kiáltás színe fehér, aktiválatlan szürke... az ádáz erõ bemutatását kérték tõled, annak fehérnek kell lenni (kiválaszt, és megkeres az aktiváló gomb)
Amennyiben az a shout is szürke színû, bugos a játékod.

Sziasztok..

kissé meg vagyok akadva..😞

nagy kínkeservvel eljutottam Szürke Szakállúak templomába.. és persze természetesen nem tudok üvölteni..!
viszont én korábban öltem meg sárkányt..azt hiszem 2-õt..és tudom hogy van valami össze függés..!
hogy a bánatba tudok üvölteni...??

idõközben megnéztem az az Üvöltés mágiában gondolom ott kell életre kelteni..
a kiáltások között nem találtam semmit csak.. ilyet hogy idõlassítás..tûzlehelet..ádáz erõ..
sárkány lélek 0 számú..

mit kellene most csinálni..??

akkor most hogyan tovább..?

Malakai
Ha UFO fent van abban van olyan parancs (shoutként), hogy hagyják abba a harcot.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Igen hasonló érdekességek már történtek velem is, és mai napig találkozok eddig ismeretlen bugokkal, ez persze új modok használatának is köszönhetõ.

Az az érdekes abban amit a followerekre írtál, hogy én mindig csak harcosokat viszek magammal. Mindegyiknél az van amit én adok nekik, tehát a tudásának megfelelõ kézi fegyver, valamint egy íj. Szóval ha csak nem félrenyilazás következtében különböznek össze, akkor passzolok. Talán egy mod kavarja össze a dolgokat és könnyebben begorombulnak. Nem okoz nagy gondot, visszatöltöm (kb minden 3. percben mentek), csak mániám hogy minden a lehetõ legtökéletesebb legyen, de szerencsére ez tényleg csak akkor fordul elõ - 3-4x volt ilyen - amikor 4-5 követõvel nyomulok, és szûkösebb helyeken.
Fantusz
Modról nem tudok, de az egész alapja az, hogy a követõid közül valamelyik olyan fegyvert használ, amelyikkel akaratlanul is megsebez egy másikat, s az bekattan.
Harcos-harcossal csak nagyon ritka esetben ugrik össze, viszont, ha valamelyiknek adsz egy varázslóbotot (pl. tûzlabda), biztos lehetsz benne, hogy verekedés lesz a következménye, és sajnos rosszabb esetben valamelyik fél haláláig.
Hasonló veszélyforrás, ha valamelyik követõd destruction mágiát használ, s egy másik csapattárs is sérülést szenved.
Tesztelni kellene ezt a lehetõséget, mint ahogy az elõbb írtam, használtam a Vilja modot, de alapvetõen inkább magányos kalandorokkal játszom, a csapattagok egymásnak ugrásának hátterében pedig a mágia használat volt.
Persze nem kizártak a meglepetésszerû reakciók sem, volt eset, amikor Lydia egy dungeon közepén látszólagos ok nélkül bekattant, s mivel bántani nem akartam, a küldetés jelentõs részében menekültem elõle...
másik esetben Whiterunban barátságos légkör, beszélgetek az õrökkel, de "ellenség van a közelben".
Belépve a jarl palotájába, mindenki rám támadt... az ok ismeretlen maradt, de vissza kellett töltenem egy régebbi mentést, mert a fõküldetést is ellehetetlenítette ez a bug.

Fantusz
Alapvetõen nem szeretek követõkkel mászkálni, és egy-egy karaktert átlag 45-ös szintig vittem, viszont sok karakterrel játszottam, s amikor picit új impulzusokra vágytam, kipróbáltam néhány modot.

Vilja egy szerethetõ követõ, a moddernek köszönhetõen sokkal intelligensebb, mint az alapjátékban lévõk bármelyike.
Csacsog, kérdez, meg lehet kérni bizonyos dolgokra, van véleménye, stb.
Az sem egy utolsó dolog, hogy kova is van a leányzónak, s ha a fõhõsnek vágtázni támad kedve, Vilja is elõverázsolja a lovát, nem a sarut koptatja mérföldekkel lemaradva...
Vannak benne persze túlzások, bizonyos szempontból ilyenek a spellek (Summon Vilja), és a követõi csoport össze toborzása sem kötelezõ, csak ugye a lehetõség...
Kipróbáltam, nem rossz mod, de hõseim többnyire magányos kalandorok, így már jó ideje nincs Vilja sem.

Erre nincs valami mod? Mármint h ne kezdjenek egymással harcolni ha megsértik egymást. Mert több 100 óra után mostanában új dolgokat próbálok ki, többek között alkalmanként 2-5 kísérõt viszek magammal, már csak azért is mert extrém nehézre mahináltam most a játékot, és majdnem minden harcnál, 2-3 szaros mudcrab, farkasoknál is kell h segítsen valaki, ha csak nem akarok megfutamodni. Medvékkel, kardfogúakkal, humanoidokkal meg inkább nem is találkozok ha nem muszáj. Az Organized Bandits in Skyrim mod mondjuk sokszor keresztül húzza a számításaim, nem marad más csak visszatölteni. Magasabb szintû ellenfeleket meg el se merek képzelni egyenlõre.
Van egy halom fixer modom, pl.: faster wake up after fus ro dah, follower trap safety, dead body collision, movement fixek, de erre a followeres balhéra nem találtam semmit. Vagy csak elkerülte a figyelmem.
Myselor
én követõk nélkül megyek,bár lehet jó móka ez a mód,de ha viszek magammal inkább valami alap játékbeli karaktert lydiát pl😊
Maximus4
Az "ügyes-bajos dolgait" már föladtam😊 Amit kért,azt megtettem,de mint lejjebb is írtam a két feladatról,az azóta is áll és nem jutunk elõrébb😞
Viszont igazad van,és azt hiszem leállok a sok követõs dologgal,mert tegnap lementünk egy barlangba és a közepe táján egymásnak estek és egy hülye pap kinyírta 😄

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Fantusz
Vilja is ki tudja készíteni a játékost idegileg, amikor sokadjára jön a "Follow me" kezdetû dumájával, rendszerint a térkép átellenes oldalán, ahova menni szeretne, és sokszor azt sem tudjuk, hogy mit is akar ott.
Ezzel együtt egy intelligens követõ, lehet vele társalogni, vannak problémái (tulajdonképpen azért csatlakozik, hogy az õ kis ügyes-bajos dolgait is oldjuk meg).
Vilja nem egy klasszikus követõ, inkább társ, rövid idõszakokra elhagyja a fõhõst, s csak akkor tér vissza, ha a küldetésének következõ lépésében segédkeztünk.
Ötletes a summon Vilja spell, bár picit cheat jellege van (akkor is magunkhoz tudjuk rendelni a csajt egy dungeon mélyén, ha egyébként otthon várakozik)
Emlékeim szerint telepítéskor be kell állítani, hogy haladó, vagy halhatatlan legyen a leányzó, s aki szeret sereg élén kalandozni ezzel a moddal megteheti: Vilja+Serena+Lydia+Iona+Rayya... és a többi housecarl (elõnyét nem látom, sõt bizonyos helyeken inkább zavaró lehet a tömeg, arról nem is szólva, hogy esetenként hajlamosak egymást is csépelni)

Prince23
Én 60 óra felett járok, és még ott tartok hogy városok ügyeit oldom meg, a fõküldinél meg ott tartok hogy végre meglátogattam magas Hrothgar rednjének a fönõkét, aki nem más mint egy... na mindegy... lassan haladok, de rohadtul élvezem a játékot

Myselor
az tökre nem baj,hiszen így jobban is fejlõdsz elvileg😄
Myselor
a kovácsolás arrol szól hogy tudsz pl daedric és dragonbone armorokat illetve fegyvereket is készíteni,ilyeneketn em fogsz találni.és persze erõsebbé is tudod tenni a fegyvereket páncélokat😊
PiszkosFred
Igen. A fegyvereket és a páncélokat is erõsebbé teheted.

Zeller01
az lehet baj, hogy 22 órát játszottam és igazából megcsináltam vagy 4 fõküldetést. a legtöbb idõt felderítéssel töltöm.

Zeller01
köszi az infókat, megpróbálok összeszedettebben fejlõdni. nem szeretnék nehézségi fokozatot váltani, inkább ide szeretnék "befejlõdni". mondjuk a kovácsolás értelmét nem is látom át. miért kell csinálni, ha találok új páncélokat? ha, én kovácsolom tudom erõsíteni?

akinek lopakodós karaktere van annak szerintem nem sok szüksége van követõre...plusz, aki destruction mágiát használ azoknál is para, mert belehalhat a követõ, ha eléd áll...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Eleddig mondhatom Expert szinten kezdtem el a game-t végig azon voltam és talán idõ elõtt a Red Eagle küldetés volt az egyetlen ahonnan kijöttem a barlangból, mert nem bírtam el vele...késõbb fejlõdtem és az invisibilityvel és az expert illusionnel könnyedén eljátszadoztam vele😊 Illetve nagyon megszenvedtem az öreg Neposékkal Markarthban, mert rájuk nem nagyon hatottak az illúziók így kergetõzve letüzeltem õket😄DD

Ezenkívül jó helyekre mentem jó idõben, de ehhez az is kell, hogy ismerjem a játékot és tudjam hova szabad és nem szabad menni. Ebbõl a szempontból a legelsõ végigjátszás volt a poén😉

Myselor
oh értem,köszi ^^
PiszkosFred
Modok nélkül csak abban az esetben, ha a két követõ/társ közül az egyik nem "humanoid".

Myselor
alapbol lehet több kísérõt is vinni magunkal?mert ezt nem tudtam ha így van
Azeriel
Meg van itt ez a "The alternative is to go into your enblens.fx file and comment out the line "coord.y*=ScreenSize.w;" under the "//add mask" section" De ennek a mondatnak számomra totál nincs értelme...

Azeriel
Igen, mindent úgy csináltam ahogy kell.

Azeriel
Én mindenhova egyedül mentem. Engem idegesít ha valaki van velem : |

Egyszer próbáltam ki hogy több kísérõt vittem magammal, össze is balhéztak és hatalmas dulakodás lett belõle, a végére egy team-deathmatch küzdelem volt. Végignéztem ki a legkeményebb, de persze utána visszatöltöttem, és azóta sem viszek magammal 2-nél több kísérõt, kivéve ha tudom h szorult helyzetben leszek. Pl Markarth környékén a Forsworn táborok, ott haltam meg a legtöbbször szerintem.
genndy
Dawnguard DLC szereplõje, annak a fõszálában kell eljutnod addig amíg csatlakozik.

PiszkosFred
Félek, hogy nem, mert a küldetés során elõször csak ideiglenesen lesz a társad, és csak késõbb lesz "állandó". Ki kell próbálni 😊

Maximus4
Neki hála,már négyen barangolunk mindenhova és gyanítom,hogy ha találkozok még kísérõvel,azok is tudnak csatlakozni hozzánk😊

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Csacsi
Ezt a Serenat fel lehet venni anélkül is, hogy játszom a main questet?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Köszi kipróbálom
Foh... felraktam a Lively Inns and Taverns modot, hát Whiterunban este a Bannered Mare-ben olyan tömeg van hogy alig lehet mozogni. Plusz az Adventurers and Travelerest is, gondolom azok közül is bemennek éjszakára
Interesting npcbe van 3-4 nagyon nagyon jó, meg jópár még ami normál de azok is jobbak mint a Bethes élettelen figurák.

genndy