The Elder Scrolls V: Skyrim
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
köszönöm a segítséget..
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
keresnem kell egy újabb sárkányt.. majd..? aminek eltudom most már venni a lelkét..vagy visszább kell mennem oda ahol megöltem az elsõt..??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
. : Z E L L E R : .
Betöltöm a játékot, hirtelen 3rd person-ba vált a kamera, a karakterem meginog mintha erõs támadást kapna be, a staminája leugrik nullára, aztán hirtelen elkezd fogyni az élete, még akkor is fogy, ha Escape-et nyomok!!! Közben kiírja h cure d. poti hozzáadva, a camping kitemet elõtte nem tudtam összeszedni, azt is most kiírja h hozzáadva, közbe meg megy le az életem. Mintha ütnének, de persze semmi ilyesmirõl nincs szó, Adrianne-nel kovácsolgatunk a Warmaidennél. Akkor is fogy ha elszaladok, szóval mintha ütne valaki de elszaladok elõle...
Nagy nehezen találtam egy fél órája mentett állást aminél minden ok. A többinél ezt csinálta.
Hát rendesen ablakot kell nyitnom mert felforrtam 😄
Szeretnék egy kis segítséget kérni, hátha valaki találkozott már ilyen problémával.Level 50-es vagyok. A fõ küldetések teljesítve vannak, a mellék küldetések amiket éppen csinálok, ezek egyikénél volt mellettem egy követõ. Sajnos nem tudom a nevét (én béreltem föl, egy bérelt követõ volt), de egyszer csak eltûnt mellõlem és nem találom sehol a játékban. Nem halt meg, hiszen amikor próbálok új követõt felbérelni nem engedi, mert azt mondja van mellettem már valaki. Próbáltam a fast travelt, eltelt már rengeteg idõ, csináltam jó pár küldetést is azóta, de csak nem jön vissza mellém. Ilyenkor mit lehet tenni?
Köszönöm elõre is a segítséget!
Az elsõ sárkánygyilkolászás (a toronynál) után nincs is különösebb teendõje a játékosnak, a játék összeilleszti a szótagot a lélekkel, innentõl aktív a "FUSH", s ez az alapfeltétel, hogy a Szürke szakállúakhoz betehesse a tappancsát a karakter (egyébként kinyithatatlan, zárt ajtót talál a hegy tetején)
Aktív kiáltás színe fehér, aktiválatlan szürke... az ádáz erõ bemutatását kérték tõled, annak fehérnek kell lenni (kiválaszt, és megkeres az aktiváló gomb)
Amennyiben az a shout is szürke színû, bugos a játékod.
kissé meg vagyok akadva..😞
nagy kínkeservvel eljutottam Szürke Szakállúak templomába.. és persze természetesen nem tudok üvölteni..!
viszont én korábban öltem meg sárkányt..azt hiszem 2-õt..és tudom hogy van valami össze függés..!
hogy a bánatba tudok üvölteni...??
idõközben megnéztem az az Üvöltés mágiában gondolom ott kell életre kelteni..
a kiáltások között nem találtam semmit csak.. ilyet hogy idõlassítás..tûzlehelet..ádáz erõ..
sárkány lélek 0 számú..
mit kellene most csinálni..??
akkor most hogyan tovább..?
(\__/) ( X.x) ( } . { )
Az az érdekes abban amit a followerekre írtál, hogy én mindig csak harcosokat viszek magammal. Mindegyiknél az van amit én adok nekik, tehát a tudásának megfelelõ kézi fegyver, valamint egy íj. Szóval ha csak nem félrenyilazás következtében különböznek össze, akkor passzolok. Talán egy mod kavarja össze a dolgokat és könnyebben begorombulnak. Nem okoz nagy gondot, visszatöltöm (kb minden 3. percben mentek), csak mániám hogy minden a lehetõ legtökéletesebb legyen, de szerencsére ez tényleg csak akkor fordul elõ - 3-4x volt ilyen - amikor 4-5 követõvel nyomulok, és szûkösebb helyeken.
Harcos-harcossal csak nagyon ritka esetben ugrik össze, viszont, ha valamelyiknek adsz egy varázslóbotot (pl. tûzlabda), biztos lehetsz benne, hogy verekedés lesz a következménye, és sajnos rosszabb esetben valamelyik fél haláláig.
Hasonló veszélyforrás, ha valamelyik követõd destruction mágiát használ, s egy másik csapattárs is sérülést szenved.
Tesztelni kellene ezt a lehetõséget, mint ahogy az elõbb írtam, használtam a Vilja modot, de alapvetõen inkább magányos kalandorokkal játszom, a csapattagok egymásnak ugrásának hátterében pedig a mágia használat volt.
Persze nem kizártak a meglepetésszerû reakciók sem, volt eset, amikor Lydia egy dungeon közepén látszólagos ok nélkül bekattant, s mivel bántani nem akartam, a küldetés jelentõs részében menekültem elõle...
másik esetben Whiterunban barátságos légkör, beszélgetek az õrökkel, de "ellenség van a közelben".
Belépve a jarl palotájába, mindenki rám támadt... az ok ismeretlen maradt, de vissza kellett töltenem egy régebbi mentést, mert a fõküldetést is ellehetetlenítette ez a bug.
Vilja egy szerethetõ követõ, a moddernek köszönhetõen sokkal intelligensebb, mint az alapjátékban lévõk bármelyike.
Csacsog, kérdez, meg lehet kérni bizonyos dolgokra, van véleménye, stb.
Az sem egy utolsó dolog, hogy kova is van a leányzónak, s ha a fõhõsnek vágtázni támad kedve, Vilja is elõverázsolja a lovát, nem a sarut koptatja mérföldekkel lemaradva...
Vannak benne persze túlzások, bizonyos szempontból ilyenek a spellek (Summon Vilja), és a követõi csoport össze toborzása sem kötelezõ, csak ugye a lehetõség...
Kipróbáltam, nem rossz mod, de hõseim többnyire magányos kalandorok, így már jó ideje nincs Vilja sem.
Van egy halom fixer modom, pl.: faster wake up after fus ro dah, follower trap safety, dead body collision, movement fixek, de erre a followeres balhéra nem találtam semmit. Vagy csak elkerülte a figyelmem.
Viszont igazad van,és azt hiszem leállok a sok követõs dologgal,mert tegnap lementünk egy barlangba és a közepe táján egymásnak estek és egy hülye pap kinyírta 😄
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Ezzel együtt egy intelligens követõ, lehet vele társalogni, vannak problémái (tulajdonképpen azért csatlakozik, hogy az õ kis ügyes-bajos dolgait is oldjuk meg).
Vilja nem egy klasszikus követõ, inkább társ, rövid idõszakokra elhagyja a fõhõst, s csak akkor tér vissza, ha a küldetésének következõ lépésében segédkeztünk.
Ötletes a summon Vilja spell, bár picit cheat jellege van (akkor is magunkhoz tudjuk rendelni a csajt egy dungeon mélyén, ha egyébként otthon várakozik)
Emlékeim szerint telepítéskor be kell állítani, hogy haladó, vagy halhatatlan legyen a leányzó, s aki szeret sereg élén kalandozni ezzel a moddal megteheti: Vilja+Serena+Lydia+Iona+Rayya... és a többi housecarl (elõnyét nem látom, sõt bizonyos helyeken inkább zavaró lehet a tömeg, arról nem is szólva, hogy esetenként hajlamosak egymást is csépelni)
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezenkívül jó helyekre mentem jó idõben, de ehhez az is kell, hogy ismerjem a játékot és tudjam hova szabad és nem szabad menni. Ebbõl a szempontból a legelsõ végigjátszás volt a poén😉
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.