30713
TES
-
#26595 na ez rendben van.egér megoldva:)
Most meg találtam egy bugot ami eddig nem volt
Az első sárkány megölésénél mikor meghal nem kapom meg az erejét mi lehet a bibi? a jelölő ikon mindig a feje felett van és a csapatom meg a félelemtől reszket:)
-
#26594 Kivéve azt, hogy az skse-nél nem csak az scr-t, hanem ezt mind be kell másolni a skyrim gyökérbe.
-
#26593 Igen. -
#26592 szóval simán bedobom a data mappába az Skse mappát és a játék könyvtárába az scr mappát?
-
#26591 USAGE:
Copy Data directory to Skyrim install directory
De elvileg ez is jó és ugyan így kell "telepíteni".
Az skse-t, pedig innen tudod beszerezni, a current buildet letöltöd és ezt NEM a data-ba másolod, hanem a Skyrim gyökérkönyvtárba, ahol a launcher is van. A játékot pedig a szokásos laucher helyett az "skse_loader.exe"-vel indítod (ha eredeti a játék a steam-nek futnia kell). -
#26590 ezlenne az a javítás? Segítsen valaki a telepítésben.
-
#26589 De, van SKSE-hez double cursor bugfix (Nexusról letölthető, bár nekem nem működött), meg ENB-ben is javítva van (azt meg borderless window-ban használom, akkor kevésbé is jön elő). -
#26588 Egy kérdés arra nincs megoldás hogy ha leteszem a kis ablakba a játékot és visszanyitom a windows egere is megjelenik?
Max ha előhívom a conzolt és úgy rakom le akkor többnyire nem jön elő.
-
#26587 ja az lesz kösz az infót.
A majom steamtraden mintha 10 tf kulcsot kért volna és ezért dobott volna nekem egy alapot ha jól sejtem. 18 eura számoltam az is sokkolóan soknak tűnik.
Nem tudom remélem egyértelmű mit szeretnék kérni tőlük.
http://www.steamtrades.com/forum/X8LXV/w-the-elder-scrolls-v-skyrim-legendary-edition-any-coupon -
#26586 Pár napja valami 12 font volt a skyrim legendary edition.
Várd meg a steam sale-t, szerintem lesz hasonló áron. -
ratgab #26585 Mivel a héten kezdődik steamen a nyári vásár szerintem érdemes várnod.... 6000 Ft-os ár meg nevetséges.
50%-os akciót tuti meg fog kapni az meg úgy haverok közt is 4500 Ft a legendary kiadásért. De én a 75%-os leárazást sem tartom lehetetlennek az meg úgy már rögtön 2100 Ft-os árat jelent.
És akkor még mindig van lehetőség ennél is olcsóbban beszerezni külföldről a játékot, amikor akciós. -
Jacky #26584 http://cdgalaxis.hu/kereses?q=Skyrim&platform=minden&x=0&y=0 -
Jacky #26583 6.000,- Ft a CD Galaxisnál.
Ennél nem igazán lesz olcsóbb. Max. ha találsz online áruházat, ahonnan csak kódot küldenek. De az se lesz nagyon olcsóbb.
Én azt mondom vedd meg mielőbb és már játszhatsz vele a nyáron, legálisan, rejtélyes fagyások és más hibák nélkül, ami a virágboltos verziók velejárója.
Ez a játék megérdemli, hogy megvegyük. -
#26582 nagyon gondolkodok rajta kivárom a nyári akciót hátha érdemes lesz akkor megvenni és nem ismeretlen oldalakon szenvedni a vásárlással.
-
Jacky #26581 Érdemes a Legendary Edition-t megvenni és azzal játszani. Abban benne vannak a kiegészítők is, Steames, achievementek stb. -
#26580 Át tudom érezni. Nem rég radíroztam le az oblivion warez verzióját, mert már korábban megvettem és okafogyottá vált. Ennek ellenére még mindig ~7,4GB az oblivion mappa a gépen -
#26579 űű ez a játék megőrjít:)
eddig a sima verzióval szívtam amit frissítenem meg a dlcket is feltettem hozzá ahelyett hogy egy dlcs verzióval toltam volna na mindegy mától ezt teszem:)az alap volt 5 giga ez meg legalább 13 giga.
-
#26578 ahm köszi
-
#26577 Nem jól sejted. Ezért nem árt az angoltudás. A "Companion" az pont hogy követőt, társat jelent. Illetve ez is elég árulkodó: "You have to summon her with the console." - tehát "konzolparanccsal kell megidézni". Nem nyúl hozzá a karakteredhez.
Ehhez meg kell a Dawnguard DLC, mert abban van ez az íj ("Of course it requires dawnguard."). Egyébként semmi más nem kell hozzá, sima textúracsere. Ezt is írja amúgy: "Extract the texture folder into Steam/SteamApps/common/Skyrim/Data" - csomagold ki a fájlokat ebbe a könyvtárba: ..." -
#26576 Illetve ez is érdekelnemiként lehet aktiválni.
Most szinte minden kiegészítőt kitöröltem és megpróbálnám először a karakteremet kialakítani.
-
#26575 Srácok segítsetek
hogy tudom működésre bírni ezt a karaktert?
Jól sejtem hogy ez az én karakteremet szabja át és nem valami követő lesz?
-
#26574 meghajtó, utána tree view-al rendezed, kikeresed a megfelelő könyvtárat, és ollé. -
#26573 Miért ne? Én nemrég tettem bele újabb 250 órát, az alapjátékot a magyarítással kimaxolva. Megvárom a DLC-k fordításait, aztán mehet is tovább a drabális (de okos!) harcos-mágus orkom -
ratgab #26572 Én azzal játszottam a Skyrimet 113 órán keresztül. Nem volt az kevés (mondjuk nem ultra-n futattam, de nem is igénylem). -
#26571 giften erősen csekkolom a játékot hátha leesik:)
-
#26570 nem is foglalkozok vele tovább..
A warezt meg bevállalom sajna jelenleg nincs melóm pedig már becsekkoltam volna valahol.
a fene se érti mért 2014 ben foglalkozok egy 2011 es játékkal:)ja megvan szar volt a vga 5770 szerintem kevés lett volna hozzá
-
#26569 Nem, az skse-vel nem érsz semmit. Warezért viszont dádá, így kevesebb kedvvel segítek.
Második hsz-t már valami szoftver/adatmentés topikba, mert oda való, köszi. -
#26568 ez a cucc file scavenger hogy műkszik? gyorsabban visszatolom a szintem játékidőben míg megértem ennek a proginak a működését:)
Ha jól láttam csak meghajtóra tudok visszakeresni és nem könyvtára vagy arra is lehet de hogy?
-
#26567 felhőő egyenlőre razzorozok még sajan:) a mentés mappámban van egy skse file
azt kéne vissza applikálni?
-
#26566 Írd duplán legközelebb. Amíg ki nem javítják januárban. :P -
#26565 ejj de édes h SG benyeli visszapereket... na mindegy, ki lehet bogozni. -
#26564 file scavenger vagy valami hasonló program lefuttat, dokumentumokMy GamesSkyrimSaves-re fókuszál, mentéseket visszahoz, nekem virtuális sört küld h megspóroltam egy csomó időt. -
#26563 Felhő nem volt bekapcsolva? Mert akkor megvan minden. -
#26562 A franci dolgozik a péntek 13 :) kitöröltem az összes mentésemet csak utána elfelejtettem elmenteni az aktuális állást kezdhetem elölről 32 es voltam:)
-
Jacky #26561 Csak annyi, hogy csak a kiválasztott léphet be, mert ugye csak ő tudja használni a gyors futás kiáltást. -
#26560 ahm akkor jó helyen kapizsgáltam a dolgot.veszek egy mély levegőt azt nekifutok megint. Gondolkodtam hogy mért van 2 kör alakú és egy szögletes kavics van e jelentősége.
-
Jacky #26559 Megelőztél :)
Odaállsz a képen az első kettő közé, hogy két rács kinyíljon. Nyomod a gyors futás kiáltást és kinyílik a 3. rács is, mert a 3. kapcsoló mellett futsz el.
Csak kicsit gyakorolni kell, pár próbálkozásból megvan. -
#26558 Hasznald azt a szep uj kialtasodat, amelyet kaptal a kuldetes elott a nyugdijas klubban :) -
#26557 Segítsetek vakarom a falat mérgemben már.
Széltoló Jürgen barlangjában szopok hogy a túróban lehet átmenni azon a 3 kapun amit külön külön kell aktiválni? hozzak magammal egy követőt és állítsam az egyik oszlop elé? és használjam a lassítás vagy a gyors futás skillt?
-