22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• Pares
    Azé' csak szégyelli magát. Csak akkor indul be, amikor Shepard nem felé néz vagy nincs hozzá közel...
  • Pares
    1:30-tól érdekes. Vega ilyen mozdulatokkal fogja karbantartani a fegyvereket!
  • RamsayBolton
    Wrex:
  • Atilorn
    Kösz, most elültetted a bogarat a fülemben. JÉZUSOM! Mi lesz, ha Vega tényleg "techno viking" lesz?
  • RamsayBolton
    Egy kis olvasni való angolul tudóknak:

How Mass Effect Challenges Sci Fi's Greatest Achievements
  • Atilorn
    Hát, b*meg, vizuáli típus vagyok, és elképzeltem, ahogy Shepi tényleg dalra fakad, és ilyen pofákat vág le közben.
  • Pares
    Egyetértek. Nagyon illúzió és hangulat romboló lenne egy hatalmas űrharc után betenni egy ilyen... izét.
  • Atilorn
    Meghallgattam az 1.rész credits zenéjét. Hát, a hajamat fogom tépni, ha olyan lesz a 3-nak. Ahogy RamsayBolton megint kitalálta a gondolataimat, filmzene jellegűnek kellene lennie. Van kiből választani, bőség zavara.
  • Pares
    Hát ha az az izomkolosszus is technóra rázza a valagát, akkor komoly gondok lesznek közte és a Shepardom közt!

James "Techno Viking" Vega

Ha meglátom, hogy ezt csinálod a hangárban, véged bmeg!
  • Cef
    Mint írtam, ez a szám befejezetlen, lehet rajta hallani. Plusz az ME 1 credits-e 8 perces volt, a második részé 6. Ez a zene épphogy csak három perc, biztos, hogy csak félkész, szerintem még csak nincs is rajta minden dallam. Személy szerint a végigjátszás utáni pillanatban engem a credits zenéje fog a legkevésbé érdekelni.
  • RamsayBolton
    Ilyet Wrex-től el tudnék képzelni pár liter Tuchanka-i gégepukkasztó után.
  • RamsayBolton
    Szerintem az a jó, ha végig megmarad a "filmzene" jelleg. Persze a "rendes" zeneszámoknak is helye van a játékban. Átadni 1-1 helyszín és karakter, hangulatát vagy szellemiségét. Pl: Afterlife - techno/trance, Ilium - szoft elektro-pop, Mordin - Gilbert/Sullivan. Új lehetőségnek mondjuk, hogy Vega hadnagy heavy metal-ra relaxál, ilyenek.
  • Pares
    Miután legyőztük a Reapereket, Shepard dalra fakad:

• Pares
    Egyetértek. Mindenképpen epikus hangzású zenének kell lennie. Zéró tolerancia.
  • Atilorn
    Szerintem a credits alatt sem szabadna annak szólnia. Ahogy RamsayBolton írta, talán legmegfelelőbb egy magasztos szinfónikus zene lenne a legjobb.
  • Kindred Blades
    Eh, gyermekember.
    :)
  • Pares
    Én már legóztam amikor Te még meg sem születtél!
  • Pares
  • Atilorn
    Öreg rocker? Hány éves vagy? Tényleg a Skyrim fórumban tartottunk egy átlag életkor számítást a fórumozók közt. Meglepően magas érték jött ki. A magam 21 évével takonynak éreztem magamat, pegig addig azt hittem, hogy tizenéves kis srácokkal fórumozok.
  • Cef
    Ez feltehetően egy befejezetlen szám, legalább is a hangzás alapján nagyon annak tűnik. Egyébként - ha csak nem maradtam le valamiről - szó sem volt róla, hogy ez lesz az ending zene, a credits alatt lehet, hogy ez fog majd szólni, de a reaperek elleni ütközet győzedelmes, vagy vereséges jelenetei már akkor is rég véget értek a maguk zenéivel.
  • RamsayBolton
    Csak az "epic" miatt tettem be a Lo-Fi Epic-et.
    Az én izlésemnek a játék végére valami magasztos szimfónikus zene felelne meg. Ebben pedig valljuk be, az előző 2 rész nem szűkölködött.
  • Pares
    Én sem hallgatok ilyet (nyilván aki életében nem hallott még metált, és alaból írtózik tőle, az azt gondolja, hogy a metál = "hörgős metál", amikor nagyon nem így van, na de hát mindegy). De akkor is fasza ez a videó. Ultimate ellentetje az eredetinek!
  • Atilorn
    Ne ez már túl elmebeteg nekem.
  • Pares
    Én sem pontosan a linkelt zenére gondoltam, csak valami hasonló hangzásúra. Metal, Klasszikus, vegyített Klasszikus Metál (a két műfaj nagyon közel áll egymáshoz). Csak a változatosság kedvéért. De mindenképp ultra epikusnak kell lennie. Azt remélem ők is tudják, hogy diszkózenével ezt nem lehet elérni. Bár tisztában vagyok azzal, hogy ez is csak egy ilyen magamfajta "übernáci skizofrén" öreg rocker álma, de akkor is, valamilyen álmodozással akkor is el kell ütni az időt...
  • Pares
    Ez a zene is csak a diszkóban hangzott el. És oda tökéletesen illett is a hangulathoz, egy rossz szavam nincs erre. De ha a játék végére berakna bármilyen nem epic zenét... Nem állok jót a Bioware-es fejlesztőkért!
  • Atilorn
    Akarom mondani Linkin Park In The End-hez hasonlót eldudnék képzelni végfőcímdalnak.
  • Pares
    U MEAN?

• Atilorn
    Szerintem azokhoz hasonló kellene a 3. rész végére, mint amikor a Normandy elhagyja a Földet, vagy amikor a 2-ben kisiklik az űrállomásról. De mindenképpen EPIC-nek kell lennie, és nem egy technos szarnak.
    Szeretem a metalt és a classic rockot, de szerintem sem illik hozzá.De akár egy Linkin Park In The End-hez hasonlót is.
  • RamsayBolton
    Epic zenének itt a Lo Fi Epic:

• Kindred Blades
    Nem is kell ide Reaper invázió, a fórumozók elérik, hogy lángok borítsák a Földet.
    Én Rebecca Black-re szavazok.
    Elvégre péntek a hivatalos EU megjelenés napja.

/tech shield
  • Pares
    Böngészd még a wikit. Lehet valami érdemlegeset is megtanulsz belőle fiacskám.
  • Pares
    Szerinted. Pont.
  • cdr74
    Az önirónia szép dolog. :)
  • JethroHUN
    A kömény rokker vagyok beverem az arcod zene, se dumálás nem illik a Mass Effecthez . <- pont
  • Pares
    Blablabla. Elég lett volna ennyi is: [alapértelmezett visszabeszélés].
  • cdr74
    +1:)
  • cdr74
    "...Olvastam, és abszolúte semmi köze nincs az egész játékhoz..." Akkor vagy nem értetted meg, vagy tök fölösleges volt a játékkal játszanod :).
  • penge96
    Öröm ezeket olvasgatni! Szeretlek titeket! :D
  • Pares
    LoL. Azt hittem, hogy azért ennél értelmesebb vagy. Übernáci szar? Csak skizofrén lehet? Hány éves vagy Te Bieber fanatikus nemnormális?
  • Pares
    Olvastam, és abszolúte semmi köze nincs az egész játékhoz. Te olvastad annak a szövegét, amit én linkeltem? Végighallgattad? Pont a háborúról szól. És pont beleillene egy epikus csatába...