Mass Effect 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kopiati
Nah Cerberus kitett magáért az utóbbi képregényben (invasion 2. szám) ajánlom😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Nemtom, szerintem mass effect = vigils theme + uncharted worlds.Suicide Mission meg nem rossz vagy ilyesmi de... szerintem nem adja vissza a Mass Effect hangulatot.

Ryder62
Azért a Normandy Reborn meg a Suicide Mission hatalmas zenék voltak a 2-ben. Sõt van még pár zene ami hatalmas nagy.

De a Virmire Ride az 1. részbõl örök klasszikus 😊

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Snexi
én sokat várok clint manselltõl,remélem a játék hangulata is illeni fog a zenéjéhez
moon-nak is hatalmas zenét csinált
http://www.youtube.com/watch?v=bIIA3NKqebg&feature=related

Optimus Prime
Ez igaz. 😊 TRON: Legacy-t kellett volna vagy csak szimplán megemlítenem a Daft Punk nevet. 😉

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Tudom hogy van új, gondoltam is hogy arról beszélsz, de "a TRON"-t írtál.

Optimus Prime
Én az új TRON filmrõl beszéltem, ismeretterjesztõ jelleggel, mert van egy új is. A régi zenéje még csak nem is hasonlított soha az ME-ére, az újé viszont hajaz.

Mass Effect theme
TRON: Legacy theme

Tudom, hogy nem ugyanaz, de mikor elõször meghallottam a TRON zenéjét nekem az ME jutott eszembe.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

errõl van szó - valami hasonló szólt a fõmenüben, de ha paragon voltál akkor ez szólt a credits elõtt.(Ha meg renegade akkor Sovereign's theme... 😊 )

Ismeretterjesztõ jelleggel közölném hogy az eredeti TRON 1982-es.

Optimus Prime
Az az, ami a menübe lépbe szól?
Az tényleg felejthetetlen... 😊 Nem tudok rájönni milyen hangszer.

Lacoka12
nekem a ME 2 zenéje jön be

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

Vigil's themenél semmilyen mass effect zene nem lesz jobb. 😊
szvsz

Optimus Prime
Nem mondom, hogy rossz. De nekem az ME1 nyitánja jobban bejön. Ennek kicsit TRON hatása van, igaz az ME elõbb volt és azután a TRON zenéjére éreztem, hogy ME-s.

Hú, ez a zene, valami király-mester-császár jó!

Mass Effect 3 Piano Theme Complete

Kopiati
Most is van rajta 2 marha nagy karmolás nyom, vagy mi.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

morcosqtya
Valamilyen szinten biztosan, csakúgy mint a ME2-ben ha új játékot kezdtél rákérdeztek néhány dologra..

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

sziasztok! az lenne a kérdésem, hogy lesz-e a mass effect 3-ban amolyan "korábbi sztori-végigpörgetés" ha értitek amire gondolok. mert mire kijön a me3 -amilyen csigatempóban és keveset játszok- nekem éppen elkészül a full renegade infiltrator wrex-,ashley-,rachni queen- és council-gyilkos, cerberus-fan mégis liarát kefélõ juhászom, amivel még a me1-et kezdtem és igazán nem lesz idõm meg erõm mégegyszer végigvinni mindkét játékot ha az ellentettjével is le akarom nyomni az me3-mat. szóval lesz lehetõség a játék elején végigrohanni az összes korábbi fontosabb döntésen??
Amúgy most így a megjelenés elõtt 4,5 - 5 hónappal még Vegán annyit változtatnék, hogy legyen valami badass sérülés az arcán. Mondjuk az egyik szeme olyan legyen, mint Zaeednak. Sokkal elfogadhatóbb lenne. 😄

Van pontozási rendszer nem is tudtam de nem is érdekel.

szerintem is baromság, nem reális képet ad a fórumozókról
<#eljen><#eljen>

Fenrir
Most komolyan, izgat itt valakit ez a pontozási rendszer? Szerintem egyáltalán nem kellett volna beletenni sem...

A halál csupán a kezdet...

OFF:
Gyerekek, van itt az SG-n egy pöcs, aki naponta azzal szórakozik (mint kiderült), hogy az egész fórumon mindenkinek a - t nyomogatja, szerintem ez egy nyomorék, degenerált farok aki már megérdemelné a tarkón lövést! Ime:

Na erre is adhatsz egy - t te noob!!!

ON!! Bocsánatot kérek a többiektöl!!

Optimus Prime
kösz nem, inkább maradok Andersonnál és Verhoevennél.

Fenrir
Akkor sürgõsen nézd meg a Pulp Fiction-t, ha eddig még nem tetted meg.

Optimus Prime
Én nem...

Fenrir
Linkelhettem volna Samuel L. Mothafuckin' Jackson-t is és úgy is mindenki levágná 😄

penge96
Ajjj... komolyan, számítottam erre, de még így is fájt... xD

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Fenrir
Vega

penge96
Vega

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Direkt azért rakja bele, hogy utána lehúzzon (pl. CoD-os fegyó achievement-ek most már pénzért, mivel nem PvP multi lesz). Inkább rakjon be helyette 1 óra NPC-zést.

Hallottam vmi kamuhírt, hogy 1 lemezes lesz, igaz ez? Ha igen szégyen, gyalázat...
No Comment. Ignorance is bliss. <#zavart2>

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Optimus Prime
Ez megszokott üzleti fogás. Bár kétlem, hogy az ME-nek tartania kellett volna a COd és BF címektõl, a Skyrimet nem ismerem.

Szerintem nem a multi miatt késik. Valószínûsíthetõ volt, hogy az ME2 kiadása után 1év alatt nem lesz kész a 3. rész. Meg szerintem el akarták kerülni hogy a Cod Modern Warfare 3, Battlefield 3, Skyrim stb. játékokkal kelljen egyszerre megküzdeni az eladott példányokért a karácsonyi idõszakban.

Fpocok
Istenem!
Egyesek bármi miatt képesek sírni.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Ja, mocskos rohadék EA, hogy valamit alapból beletesz a játékba ahelyett, hogy lehúzós DLCként adná ki. Mit képzelnek ezek a szemétládák.

Why so serious?

Jaja. Egyébként is fifikásabb lett volna DLC-ként közzétenni a multit, mert akit marhára nem érdekel, az már élvezhette volna a sztorit, akit meg érdekel... nos, az is. És ha igazán pofátlanok akarnak lenni, akkor fizetõs DLC-t csinálnak belõle, simán megvette volna, aki akar multizni. Sima ügy, még az EA szelleméhez is hû.
But nooo, the universe likes diversity!
Optimus Prime
Garus a legjobb mind közül.

"...Grey? I don't know what to do with grey."

Rengeteg helyen kihangsúlyozták, hogy ez még nem a végleges demó, hiányzik belõle animáció/textúra/zene.
Amúgy meg Miranda...jut eszembe, csapattárs lesz?

+1, fõleg a Liarás részre!
Kopiati
Wrex (egyértelmû) a galaxis legnagyobb arca😊 aki szívén viseli a népe sorsát😊

Renjike
Legion 😊) csak nem lesz csapattag.

A bizonyíték hiánya , nem a hiány bizonyítéka !

morcosqtya
Hát igen, mindenkinek kéne egy... 😊

Én is Tali fan vagyok. 😊

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Lacoka12
nekem is Tali a kedvencem <#nevetes1>

Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni

morcosqtya
Maradok hû Tali-hoz. 😊

Ryder62
SPOILER lehetséges

Belenéztem a vidibe hááát...

kezdve hogy mikor a reaperek támadják a várost full csend van. Semmi sikoly, robbanás stb hang nincs. A hangokon sok múlik hogy mennyire jön át a káosz érzete. Mert így olyan mintha csak egy gyakorló, kiképzõ pályán lenne Shepard. Ráadásul az égre fölnézve igazán láthatnánk cirkálókat ahogy lövik a reapereket.

A másik hogy sajna Liara még rondább lett. Már nem is kék színû hanem szürke és eszméletlen ronda az a smink rajta. Az 1. részben aranyos volt, a másodikban már kevésbé de ott még a hangja is irritált. Hát itt mi lesz? Pedig õ volt a kedvenc karim.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Ravkin
Tökéletesen egyet értek, valahol megérdemli a bioware, rajongók is elmodhatták hogy nem kell a szutyok multi ebbe a játékba õk mégis bleletették. Karácsonyra a játék a fa alatt lehetett volna....

Windows 7

Azért nem kell aggódni, direkt rákerestem a kiszivárgott sztorira, de mindenhol csak azt írják, hogy kiszivárgott és a játékosokra való tekintettel nem részletezik.
Optimus Prime
Keressétek vissza, nemrég írtam mi lehet a 3 lehetséges befejezés egyike.