Mass Effect 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
De a Virmire Ride az 1. részbõl örök klasszikus 😊
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
moon-nak is hatalmas zenét csinált
http://www.youtube.com/watch?v=bIIA3NKqebg&feature=related
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Mass Effect theme
TRON: Legacy theme
Tudom, hogy nem ugyanaz, de mikor elõször meghallottam a TRON zenéjét nekem az ME jutott eszembe.
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
Az tényleg felejthetetlen... 😊 Nem tudok rájönni milyen hangszer.
szvsz
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
A halál csupán a kezdet...
Gyerekek, van itt az SG-n egy pöcs, aki naponta azzal szórakozik (mint kiderült), hogy az egész fórumon mindenkinek a - t nyomogatja, szerintem ez egy nyomorék, degenerált farok aki már megérdemelné a tarkón lövést! Ime:
Na erre is adhatsz egy - t te noob!!!
ON!! Bocsánatot kérek a többiektöl!!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
Hallottam vmi kamuhírt, hogy 1 lemezes lesz, igaz ez? Ha igen szégyen, gyalázat...
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Why so serious?
But nooo, the universe likes diversity!
"...Grey? I don't know what to do with grey."
Amúgy meg Miranda...jut eszembe, csapattárs lesz?
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
Belenéztem a vidibe hááát...
kezdve hogy mikor a reaperek támadják a várost full csend van. Semmi sikoly, robbanás stb hang nincs. A hangokon sok múlik hogy mennyire jön át a káosz érzete. Mert így olyan mintha csak egy gyakorló, kiképzõ pályán lenne Shepard. Ráadásul az égre fölnézve igazán láthatnánk cirkálókat ahogy lövik a reapereket.
A másik hogy sajna Liara még rondább lett. Már nem is kék színû hanem szürke és eszméletlen ronda az a smink rajta. Az 1. részben aranyos volt, a másodikban már kevésbé de ott még a hangja is irritált. Hát itt mi lesz? Pedig õ volt a kedvenc karim.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Windows 7