22963
Shepard végső küldetése a Föld megmentéséért

extended_cut-p.jpgWIRÁGBOLT
FOV állítása
A játékmenettel kapcsolatban használjátok a SPOILER! gombot!

• cdr74
    ebédre
  • Szolnokboy1
    mikor jön a launch trailer?
  • PiszkosFred
    Biztos hogy van normalis editor (otthon majd megnezem), mert volt olyan jatekom, amikor - gyarlo es szanalmas modon - nem akartam tokolni a szondazassal, es atirtam a nyersanyagokat. Valamint, azokat a hajtipusokat, amelyeket az NPC-k hasznalnak (Kelly pl), azokat a female Shepardnak csak ugy tudod elovarazsolni, ha a gibbed - talan ez a neve - editorral szerkeszted a dolgokat. Es azon a reszen van minden korabbi esemeny logikai valtozokent, konnyen megtalalhato minden korabbi, illetve aktualis esemeny.
  • Sir Quno Jedi
    Gondolom azért mert akkor még csak második rész volt, így annak volt csak értelme, hogy az első mentését editáld, hogy be lehessen importálni a másodikba kezdésnek. Majd gondolom megcsinálják a harmadik miatt idővel, hogy a második mentését is lehessen buherálni (csak ki várja azt meg).
  • Prof William
    Ez komoly. :)
  • Barnez
    Ez most így reggelre ütött! :D XD
  • ZSOOLT2
  • Fenrir
    Néztem tegnap ezt a save editort, de csak az ME1 döntéseidet lehet vele megváltoztatni, legalábbis én sehol nem találtam a programon belül, hogy hol lehetne átírni a 2-t.

Én az egyik mentésemmel pont azt szerettem volna átírni, hogy Tali-t bűnösnek találják, ez kimaradt a renegade Jane Shepard-omból :)
  • PiszkosFred
    Kinezetet tudsz varialni mindig, igy a ME3 elejen is, a mentes importalasa utan. De van egesz korrekt kod gyujtemeny az elobb linkelt oldal testveroldalan:

http://www.masseffect2faces.com/

De ahogy az ME1 arcai furcsak voltak a ME2 importban, igy gondolom a ME3-ban is inkabb erdemes ujrakrealni az arcokat.
  • szomferi
    kerítettem az említett oldalon egy jobb mentést, nincs időm újrakezdeni az egészet hogy Jacket és Talit megmentsem, és korrigáljam amit elcsesztem anno... jó lesz ez így :D
  • Sir Quno Jedi
    Ezt még gondolom savegame editorral lehet korrigálni?!
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy ki kéne tenni linkben a fejlécbe, meg az editort is, hogy akinek kell savegame a haramdik részhez, az is rögtön tudjon vele mit kezdeni.
  • Sir Quno Jedi
    Kösziek, lehet ez lesz, biztos ami biztos. Végülis már találtam is hasonlót az én karimhoz (no nem kinézetre). :D
  • szomferi
    gyá basszus, most nézem hogy Tali is odavan...

Mass Effect 2:
    Romance: none
    Collector base irradiated and turned over to Cerberus.
    Heretic Geth were re-written.
    Mordin was stopped from killing Maelon.
    Mordin saved the Genophage research data.
    Jack spared Aresh.
    Tali was found guilty.

én ezzel várom a 3. részt, lehet kerítek egy normálisabb mentést, már csak Jack meg Tali miatt is...

• szomferi
    nekem egyedül Jack hótt meg a legvégén... vajon megleszek nélküle, vagy keressek egy olyan mentést, ahol megmaradt?

amúgy mindenkivel jóba vagyok
  • PiszkosFred
    http://www.masseffectsaves.com/

Addig is keress egy olyan mentest itt, ami megegyezik a te parametereiddel. De ha csak apro elteres van, akkor si kapd le, ott az editor linkje is, es allitsd be/szerkeszd ugy, ahogy gondolod.
  • RamsayBolton
    Igen, elvileg ala Genesis DLC lesz.
  • Sir Quno Jedi
    Reménykedjünk.

Én nem szeretném, ha Wrex halott lenne, meg Ashley is és a rachni királynőt, a tanácsot, vagy a legénységemet a 2-ből hagytam volna veszni. Liara meg végig szükségeltetik románcnak, Talit ártatlannak hoztuk ki, Legion jó haver stb.-stb. a karim full paragon term. végig, senkit sem áldoztam be ha nem muszáj és mindenkit kíméltem/megmentettem.

Volt mindig egy full renegade karim is, de az csak kíváncsiságból.
  • Cef
    Elvileg lesz save editor, vlószínűleg képregényszerűen lesz megoldva mint a második rész PS3-mas verziójához.
  • mkfdd
    Például szólhatna majd metál a Wrex-Garrus románc alatt!
  • Sir Quno Jedi
    Azé remélem összeszülnek valami emberi savegame editort importhoz, vagy maga a játék engedi, hogy összeállítsd a karid előéletét. Mert ugye az első részt x-en totlam végig, mivel nem volt még PC-re, a másodikat meg emiatt az első mentése nélkül, de annak a végmentése nincs is meg. Arról nem beszélve, hogy akkor semmi sztori DLC még meg sem jelent egyikhez sem, mikor végigtoltam őket (többször egymás után), meg amúgy sem izgatnak a DLC-k (ezek meg pl. a második Liara románcot csak kiegbe tették a rohattak). Szal. rühellném, ha most minden alapbeállítással indulna és a készítők kitalálnák helyettem, milyen döntéseket hoztam. (bár valószínúleg így lesz sajnos, a kettőben is így volt)
  • RamsayBolton
    Hát ha köll vkinek, vhova, vmi avatárnak:

• Pares
  • Pares
    Nem is azt mondom, hogy metált akarok hallgatni a harmadik részben. Csak azt, hogy rendkívül megörülnék, ha hallhatnák benne egy ilyen stílusú számot is, akár valahol elrejtve, vagy amint Vega arre headbangel a hangárban. Tök mindegy. Nekem maximálisan megfelel a klasszikus zene is. A másik kedvenc műfajom a metál mellett.
  • SZEG007
    Én is szeretem a Metallicát, az And Justice For All cimü albumuk a kedvencem, de ez igy kb. elmehetne Duke Nukembe aláfestözenének, esetleg valmi Dragon Age játékba eltudom képzelni, de nem sci-fi -be.
  • Atilorn
    Kijavítanálak: "Míg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek, de mivel a Föld ovális, jó nekünk a metal is. És a techno sok minden, de nem normális. I WON!
  • RamsayBolton
    Ezek nagyon jók. Szerencsére ma már mindent feldolgoznak, így lehet élvezkedni. Viszont ezekkel a mixekkel az eredeti játék nem lett volna az igazi, szerintem.
  • Pares
    Egy buta fasz, úgyse érti. Amúgy meg szívemből szóltál.
  • RamsayBolton
    Jarre stílusa ha jól tudom chill-out. Szintetizátor zene, szoft elektro-pop. Köze nincs a mai techno-hoz.
  • penge96
    Ez nagyon jóóó! Le is szedtem őket.
  • Pares
    Jarre zenéjét én is szeretem. Bár szerintem teljesen, abszolút más stílus, mint amit manapság technónak nevez az ember.
  • Pares
    Blabla.
  • Pares
    Metal Effect:

• PiszkosFred
    Magasrol leszarom a ba'jos kis evodesedet Paresszel, de a Metallicara azt mondani, hogy ubernaci szar, azt konkretan kikerem a generaciom rockereinek neveben, akik ezen a zenen nottek fel, es szivtak szivacsra az agyukat. Egyszeruen nem all jogodban ilyet irni az elmult evtizedek egyik legnagyobb zenekarara.
  • SZEG007
    halgas egy kis egy kis Jean Michel Jarre-t, vagy tudodmit hasonlitsd össze ezt a kettöt, és döntsd el melyikböl meritettek többet a játék készitöi amikor megkomponálták a zenéjét.

Ez alatt tudjátok elképzelni ahogy szelitek át a galaxist?:

vagy ez alatt?:
  • Cef
    Ez nem teljesen így van, sok elektronikus zene volt, még némely klasszikus számba is csempésztek egy kis elektronikus aláfestést.

Ha meg már a zenéknél tartunk és sokan idegenkednek az elektronikus zenéktől:
    Amíg a Föld forog mindig lesz rock, de mivel a Föld ovális a techno a normális :D
  • Atilorn
    Szerintem csak epilepsziás rohama van szegénynek. A shuffling(csak azért tudom hogy írják, mert megnéztem)pedig a sánta csótány taposás.
  • Kindred Blades
    De ha igazán nagy durranást akarnak:

Fizetnék, ha benne lenne.
  • Pares
    Miért ne lehetne benne valamilyen formában. Mellesleg meg elektronikus zene kivétel nélkül csak az ilyen bárokban meg diszkókban fordult elő, mint a Chora's Den, Afterlife, mindenhol máshol klasszikus zene szerűségek voltak az aláfestő zenék.
  • SZEG007
    Az elektronikus zene az elsö résztöl kezdve meghatározo volt a Mass Effectben, és igy nem csoda hogy az elsöbe és harmafik részbe is kerül egy Faunts szám. Metálnak a Mass Effectbe helye nincs akármilyen szöveget is tartalmaz!