6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#1449 Milyen néven vagy bfp43-ben? -
#1448 Ugorj rá a "D" pont környékén,ahogy jön le egy lépcső a fal mellett,ott vmi kék színű kuka van,na arra ugorj,felpattansz:D -
#1447 Majd kipróbálom :D -
#1446 Meg visszapattan a kukákról.:D -
#1445 Persze.Sztem már vannak.Pontosabban nekem is feltűnt,hogy soma medic létére túl messziről talál el túl jól.Ok,pkm az jó messzire,de nem sebez ennyit.Amire gondolok:
1,köd kivétele vhogy
2,configba állítás
Azt tudom,hogy snipernek van vmi jobban célzó skillje,amit ki lehet fejleszteni.:) -
#1444 jah azt normális, hogy bírsz! 4et bírsz összessen. -
#1443 Tudsz csinálni. Nekem már van egy assault, meg egy snipa.
#1439: Fasza lehet még nem repültem benne :D Amúgy azt is néztem, hogy a háztetőkről leugorva is alig sérül az ember. -
#1442 pl van egy soliderem és amellé még egyet szeretnék. -
#1441 úgyérted új accot? -
#1440 Lehet csinálni a meglévő "profil" mellé egy másikat a játékban úgy hogy az első nem veszik el?:)
Vagyis az oldalon készítek még egy solidert. -
#1439 biztos hogy van már aimbot, én is találkoztam eggyel, saját csapattárs volt egy ideig. mögötte állva néztem mit csinál, egész végig egy háztetőn állva az A pontnál lövöldözött minden irányba, és ilyen 45/2 kd, 10000 pont a körben. és még csak tk-zni sem lehet.
egyébként hatalmas fun, hogy ha egy baráti autó elüt, repülsz vagy 20 métert felfelé sérülés nélkül :D
-
#1438 Igaz kicsit zavaró, hogy mindenki egyforma. Viszont nincs tk így nem igazán gond ha rálősz a társakra véletlenül. Néha én is megilyedek és leosztok pár golyót a társaknak. Nagyobb gond jelenleg az, hogy nem tud az ember együtt játszani senkivel se. Így a csapatjáték se alakul ki nagyon.
Találkoztatok már csíterekkel? Mert én csak tegnap kezdtem a játékot, de ma találkoztam már egyel. Először a fél pályáról kezdett el lődözni pkm-el. A B pontnál a párkányról lődözött az A pont fele. Mindenfele repkedtek a golyók és mindenki halt sorban megfele. Pedig olyan mesze voltam, hogy nem is láttam még a körvonalait se csak, hogy abból az irányból jön a lövés. A következő körben keveselte a statját szerintem. Nem volt elégedett ezért beállt az egyik ház mögé és a falon keresztül osztotta a fél pályát. Láttam a kill kam-ból, hogy a falat nézi lő, mint a hülye és hal sorba mindenki. A lőszere se nagyon fogyott el, bár lehet adtak neki a társai vagy nem tudom. Ilyen 33/1-es statot nyomott a végére a körnek, majd lelépett. Ma volt fél 6-kor az egyik szerveren. Izgalmas volt csak sűrűn ne legyen ilyesmi. -
#1437 Na égess ki :D Van térkép is :D Alapból megnézem minden sarok előtt a térképet, és ha látom hogy nincs csapattárs akkor célozva megyek ki minden sarkon :D Ha visszalő + nincs rajta a radaron akkor igen nagy eséllyel enemy :DDD -
#1436 Én is. -
#1435 Én is Xp-vel küldöm. -
#1434 Ott a pont!:D Mekkora screenshot lehetne egy 1m-re álló két ellenség fedezi egymás hátát.XD -
#1433 én :) -
tibi1985 #1432 Sziasztok.Win 7-en a játék tökéletesen fut. Ma Win xp raktam fel, és bszik elindulni. Driver, windows jó, uninstall-reboot-install ugyan az.
Valaki használja XP-én ?
-
#1431 háborúba is megeshet xP -
#1430 Fel:) De ha 1 méterre lő tőled más irányba?:) -
#1429 Nyomd meg az F betűt... :) -
#1428 Sajnos angol vagy német oldal fog nyerni. -
#1427 Azért az csak feltűnik hogy van-e kék háromszög az ember felett :-) -
#1426 Szavazz a legjobbra, bf.hu-ra!!! -
#1425 Igaz,mert tényleg nem túlzottan jobbak a fegyverek,sztem a régiek jobbak.
Viszont ezek után,hangban sem bízhatsz,hogy haver lődös ott.:) -
#1424 speciel én a kiírt tulajdonságaik alapján nem sok lényeges különbséget látok a fegyverek között. az egyik egy kicsit jobban sebez, de pontatlanabb, a másiknak kicsit nagyobb a tűzsebessége, de nem hord olyan távolra vagy kisebb a tárja, de ezek elég minimális különbségek mindegyiknél.
cuccok: őszintén szólva, hogy ilyet nem fogok venni, az biztos, legfeljebb ha már minden fegyvert megvettem és marad kreditem, mert én magamat nem látom, plusz páncélzatot vagy életerőt nem ad, úgyhogy számomra ez ez elég értelmetlen opció.
legfeljebb annyi jó benne, hogy a sötétebb cuccokban biztos nehezebben vesznek észre árnyékban, bár a szabadban meg "világít" a karakter. -
#1423 Sztem 2 nagy hibája van most a játéknak:
1,mivel megveszik az emberek az új ruházatot,akár amcsi,akár orosz,mindenképp így fog kinézni a karakter.
2,megevszel egy fegyvert és végig azzal vagy.A frissítés előtt cserélődtek,tehát ez zavaró.
Magyarul még ha úgy néz ki az ember veled szemben,mint ahogy a te csapatod tagjai ruházatra + még olyan fegyvere is van,az még nem jelenti azt,hogy barát.:) -
#1422 Nemtom,nekem az új medic fegyverek nem jönnek be.:( -
#1421 Következő a megoldás fegyovásárlásra.
1. Behúzod az új fegyvert lentre, oda ahova rakni akarod.
2. Play now.
3. Kiírja hogy olyan fegyvered van amit nem fizettél ki.
4. Lent a kis fegyver ikonnál (ahova korábban kihúztad) megjelenik egy bevásárló kosár, katt rá :) -
#1420 ugyanez van nekem is. -
#1419 Rámentem fent hogy fegyver kiválasztottam az M16 ost alsó sarokban volt a bevásárló kosár. Kiválasztottam hogy no limit és megvettem. -
#1418 Áh,sötét marad és csak x-el tudok kilépni,majd újraindítani.:( -
#1417 Orosz és amcsi oldalra lehet venni fegyvert? Vagy m16-tal mész mindkét oldalon? -
#1416 hm,feljött az ablak és nem maradt sötét a kép? szóval tudtál választani? -
#1415 Én tudtam venni M16 ot. -
#1414 Pontosabban semmit még,mert nem engedi venni,sötét marad a kép. -
#1413 Hú látom!
4200 kreditből sok mindent tudok venni.:D -
#1412 venni itt? hol?:D -
#1411 köszi szépen! -
#1410 Próbálok venni új fegyót, de nem engedi..van elég creditem, meg is nyílik a menü, de utána nem reagál semmit =(