Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
BattleTag: kabel15#2672
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Tudjátok már mi lesz a gépigénye?
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
ON: bocs az offért 😄
XBOX360 on nehézkes csalni. Simán bannolnak live rol.
Na de vissza az eredeti témához:
ON: Letoltam pár kört ma hogy növeljem az esélyemet bétára. 😊
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Max azt tudom elképzelni hogy nagyon fis gépe van...és akkor inkább vesz egy konzolt a játékhoz (Bár ezt kicsit butaságnak vélem...)A konzol árából egy egész jó asztali cuccot lehet összedobni 😊
Lehel:
Az irónia az volt abban a mondatomban ,h tört játékkal nem nagyon lehet online játszani.
a mamám tanította!
Olyan lehetõségeket látok a jövõre nézve ,h :
BF😛LAY4FREE
BF:BC2 - Vietnam
EVE Online
Én havalmivel játszom és bejövõs, akkor azt unásig tolom.
Akik régen heroesban tolták a betát... azok már magas szinten voltak amikor megnyitották a játékot, és ismertek minden okosságot 😛
Meg amúgyis nagyon szeretnék már mást játszani.
Persze azért I <3 BFH
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.