6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#1489 ok,tudom melyik,köszi.:) -
Bala10 #1488 kedvencem, amikor mászik fel az illető a létrán és akkor lelövöd, felszáll a picsbe. :D -
#1487 Láttam jártál a bf.hu-fórumon, nem tudom megtaláltad-e, de ez az:
link -
#1486 uh! muti a linket:D! -
#1485 Ja gondoltam rá, hogy lehet valami bug lehetett, de egyébként van aim már :S A bf.hu-n linkelték a fórumba.
Tegnap elütött a csapattársam, tényleg szépet repültem :D Viszont a kukára való ugrás nem jött be, lehet rosszul csináltam. -
#1484 Izé,mondjuk A pontnál a zászlóval szemben lévő kapuba születik egy rakéta izé,és annál a háznál is van.:)Az oldalán. -
#1483 Ponyva? Hol van itt ponyva? -
#1482 Na,úgy látom ez a falon át-lövős dolog bug,nem pedig hack,többen írták már és nekem is ment.:D
+ a ponyvákba ha belementek alig látszódtok ki a falból. (zöld ponyvák azt hiszem.) -
#1481 :DD -
#1480 Vicces bugok vannak pl most is megöltem valakit gránáttal a halálom után, erre kiírta, hogy pkm-el lőttem le, miközben assault voltam :D -
#1479 Hm akkor lehet csak én éreztem rosszul, hogy az alap medic fegyverrel többet kell lőnöm, mint az újabakkal? Valahogy az mg3-asal több golyót pazaroltam, mint a többivel, de akkor megnézem majd újra. -
#1478 tökmind1 ha úgyis lehet rá rakni más cuccot amikor megjelenik.... -
#1477 akkor meg az a probléma, hogy fentről könnyen lelőnek -
#1476 Amúgy ez tényleg így van, kevesebbet látni + a sebzés változásának mértéke is elenyésző. Mondjuk a nagyobb kitakart rész problémáját én megoldottam azzal hogy kicsit lefelé célzok alapból, és ha valaki jön szembe akkor rárántom szépen a fegyót :] -
#1475 Pech,sztem az újak rosszabbak,mert nagyobb részt takarnak ki a képből,csőlátás lesz szinte,nem látod a környezetet ki fut el merre + a sebzés nem ad oltári különbségeket. -
HUmanHunter #1474 baszki akkor kár volt megvennem SAW ot :s -
#1473 120as tár maradt,mivel én a régi mg-t használtam továbbra is+sebzése is maradt.:) -
#1472 Azt én is elfogadnám. Bár még nincs rá megoldás szerintem. Bár már találtam I3D szervert. -
#1471 Az szép:D Közben minden kasztot kipróbáltam. Szerintem egész jó kis játék lett a bugoktól eltekintve. Minden kasztal jól el lehet lenni szerintem legalábbis jelenleg. Egyedül a btr-el meg a lav-al nem vagyok kibékülve. Valahogy nem áll rá a kezem. Ja igen valami megoldást még elfogadnék amivel tudnának együtt játszani az emberek. -
HUmanHunter #1470 annyit sebzett mint egy assault, de 120 as tára volt és gyógyította magát.. -
#1469 Nekem ma is ment vele, akkor ezelőtt még jobb volt? mert ha igen, akkor jól tették, hogy gyengítettek rajta. -
HUmanHunter #1468 patchelés előtt a medic volt a legerősebb, most rendesen gyengítették. -
#1467 Na ne már! Miért? Halhatatlan vagyok medic-el majdnem. Az alap fegyver az nem jó annyira, de a többi teljesen rendben van. Megyek a többiek után dobálom a csomagot meg lövöm a maradék ellenséget. 16/2-es statot csináltam vele. A pkm-nek meg valami brutális hangja is van, szerintem az már túlzás is :D -
#1466 A medic az játszhatatlan a többi kaszthoz képest. -
#1465 én nem azért, csak kijött a vietnám, meghát ünnepek stbstb, majd ha lesz időm ránézek megint
meg mondjuk unalmas volt már h 10x is lvl5 maradtam szintlépés után :D -
#1464 Énse :/
Nemis fogok amíg nem csinálják meg normálisan :D -
#1463 Nekem meg azóta csinálja. Szóval az a hibás. -
#1462 ALB2-N6X9-K9TF-KW4R 50 ember! -
#1461 nálam ilyen eddig sosenemse fordúlt elő szerencsére, bár én az új patch-el még nem is játszottam :D -
#1460 Detto. -
#1459 Nálam alt+enter nél befagy a játék és kidob :( -
#1458 kismilliószor le lett már írva, indítsd ablak módban a játékot, majd ha becsatlakoztál akkor alt+enter -
#1457 Nekem Fullscreen-ben nem jelenik meg a kurzor, van rá valami megoldás? -
#1456 + bent ragadt fegyver nélküli lebegő katona. -
#1455 nem, de olyat már láttam, hogy ilyen fegyver nélküli rongybabák, meg láthatatlan katonák rohangáltak, akiket egyébként le lehet lőni, csak a név alá kell célozni (már jelentett bugok) -
#1454 Nektek volt már olyan hogy berakott a játékba de nem volt fegyveretek?
Totál üres volt az alsó sáv. -
#1453 Értem :D Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek :] -
#1452 ja, köd kivétele is tuti van mert sokszor a killcam azt mutatja, hogy a világvégéről, konkrétan a ködhatáron túlról lőnek le. -
#1451 XXXXX-HUN ha assaultal tolom. Ha meg snipa-val akkor XXXXX-HUN-S. Ugyanezen szisztéma szerint majd lesz M meg E is. Vagy van rá lehetőség, hogy ne kelljen új neveket csinálni mikor másik kasztot kreálok? Mert én úgy láttam, hogy kötelező más neveket beírni... -
#1450 Jóvanna!:D Csak eddig megszoktam,hogy különbözik az uniformis.:D (bf1942,dc,eod,bfvietnam,bf2)