6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Wreck86
    ok,tudom melyik,köszi.:)
  • Bala10
    kedvencem, amikor mászik fel az illető a létrán és akkor lelövöd, felszáll a picsbe. :D
  • FiveOmensXXXXX
    Láttam jártál a bf.hu-fórumon, nem tudom megtaláltad-e, de ez az:

link
  • Wreck86
    uh! muti a linket:D!
  • FiveOmensXXXXX
    Ja gondoltam rá, hogy lehet valami bug lehetett, de egyébként van aim már :S A bf.hu-n linkelték a fórumba.

Tegnap elütött a csapattársam, tényleg szépet repültem :D Viszont a kukára való ugrás nem jött be, lehet rosszul csináltam.
  • Wreck86
    Izé,mondjuk A pontnál a zászlóval szemben lévő kapuba születik egy rakéta izé,és annál a háznál is van.:)Az oldalán.
  • kabel15
    Ponyva? Hol van itt ponyva?
  • Wreck86
    Na,úgy látom ez a falon át-lövős dolog bug,nem pedig hack,többen írták már és nekem is ment.:D

+ a ponyvákba ha belementek alig látszódtok ki a falból. (zöld ponyvák azt hiszem.)
  • Vaxi
    :DD
  • FiveOmensXXXXX
    Vicces bugok vannak pl most is megöltem valakit gránáttal a halálom után, erre kiírta, hogy pkm-el lőttem le, miközben assault voltam :D
  • FiveOmensXXXXX
    Hm akkor lehet csak én éreztem rosszul, hogy az alap medic fegyverrel többet kell lőnöm, mint az újabakkal? Valahogy az mg3-asal több golyót pazaroltam, mint a többivel, de akkor megnézem majd újra.
  • HTS s3rg1nh00
    tökmind1 ha úgyis lehet rá rakni más cuccot amikor megjelenik....
  • Elektrofrombc2
    akkor meg az a probléma, hogy fentről könnyen lelőnek
  • Czdano
    Amúgy ez tényleg így van, kevesebbet látni + a sebzés változásának mértéke is elenyésző. Mondjuk a nagyobb kitakart rész problémáját én megoldottam azzal hogy kicsit lefelé célzok alapból, és ha valaki jön szembe akkor rárántom szépen a fegyót :]
  • Wreck86
    Pech,sztem az újak rosszabbak,mert nagyobb részt takarnak ki a képből,csőlátás lesz szinte,nem látod a környezetet ki fut el merre + a sebzés nem ad oltári különbségeket.
  • HUmanHunter
    baszki akkor kár volt megvennem SAW ot :s
  • Wreck86
    120as tár maradt,mivel én a régi mg-t használtam továbbra is+sebzése is maradt.:)
  • kabel15
    Azt én is elfogadnám. Bár még nincs rá megoldás szerintem. Bár már találtam I3D szervert.
  • FiveOmensXXXXX
    Az szép:D Közben minden kasztot kipróbáltam. Szerintem egész jó kis játék lett a bugoktól eltekintve. Minden kasztal jól el lehet lenni szerintem legalábbis jelenleg. Egyedül a btr-el meg a lav-al nem vagyok kibékülve. Valahogy nem áll rá a kezem. Ja igen valami megoldást még elfogadnék amivel tudnának együtt játszani az emberek.
  • HUmanHunter
    annyit sebzett mint egy assault, de 120 as tára volt és gyógyította magát..
  • FiveOmensXXXXX
    Nekem ma is ment vele, akkor ezelőtt még jobb volt? mert ha igen, akkor jól tették, hogy gyengítettek rajta.
  • HUmanHunter
    patchelés előtt a medic volt a legerősebb, most rendesen gyengítették.
  • FiveOmensXXXXX
    Na ne már! Miért? Halhatatlan vagyok medic-el majdnem. Az alap fegyver az nem jó annyira, de a többi teljesen rendben van. Megyek a többiek után dobálom a csomagot meg lövöm a maradék ellenséget. 16/2-es statot csináltam vele. A pkm-nek meg valami brutális hangja is van, szerintem az már túlzás is :D
  • kabel15
    A medic az játszhatatlan a többi kaszthoz képest.
  • MR ME
    én nem azért, csak kijött a vietnám, meghát ünnepek stbstb, majd ha lesz időm ránézek megint
    meg mondjuk unalmas volt már h 10x is lvl5 maradtam szintlépés után :D
  • szabii98
    Énse :/
    Nemis fogok amíg nem csinálják meg normálisan :D
  • kabel15
    Nekem meg azóta csinálja. Szóval az a hibás.
  • kabel15
    ALB2-N6X9-K9TF-KW4R 50 ember!
  • MR ME
    nálam ilyen eddig sosenemse fordúlt elő szerencsére, bár én az új patch-el még nem is játszottam :D
  • balintk
    Detto.
  • kabel15
    Nálam alt+enter nél befagy a játék és kidob :(
  • MR ME
    kismilliószor le lett már írva, indítsd ablak módban a játékot, majd ha becsatlakoztál akkor alt+enter
  • balintk
    Nekem Fullscreen-ben nem jelenik meg a kurzor, van rá valami megoldás?
  • Wreck86
    + bent ragadt fegyver nélküli lebegő katona.
  • koschwarz
    nem, de olyat már láttam, hogy ilyen fegyver nélküli rongybabák, meg láthatatlan katonák rohangáltak, akiket egyébként le lehet lőni, csak a név alá kell célozni (már jelentett bugok)
  • kabel15
    Nektek volt már olyan hogy berakott a játékba de nem volt fegyveretek?
    Totál üres volt az alsó sáv.
  • Czdano
    Értem :D Amúgy boldog karácsonyt mindenkinek :]
  • koschwarz
    ja, köd kivétele is tuti van mert sokszor a killcam azt mutatja, hogy a világvégéről, konkrétan a ködhatáron túlról lőnek le.
  • FiveOmensXXXXX
    XXXXX-HUN ha assaultal tolom. Ha meg snipa-val akkor XXXXX-HUN-S. Ugyanezen szisztéma szerint majd lesz M meg E is. Vagy van rá lehetőség, hogy ne kelljen új neveket csinálni mikor másik kasztot kreálok? Mert én úgy láttam, hogy kötelező más neveket beírni...
  • Wreck86
    Jóvanna!:D Csak eddig megszoktam,hogy különbözik az uniformis.:D (bf1942,dc,eod,bfvietnam,bf2)