Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
amikor játszottam még úgy volt
a mamám tanította!
Én örülnék egy BC2 es változatnak mondjuk azzal a fizikával BF2 nél kicsivel jobb graffikának. De ne legyen egy gép zabáló. Egyébként azt olvastam hogy a P4F ben csak ruhákat kell vásárolni BF pontból. Vagyis hogy azt tervezik hogy olyan cuccokat árulnak majd amik nem juttatnak elõnyhöz. Bár ez a BFH nál is megvolt aztán jöttek az UBER fegyverek.
Azon gondolkodtam hogyha csak ruhákat lehet venni akkor vajon milyen verziók lehetnek.
BattleTag: kabel15#2672
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
enginer powaaaa
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Én pl Sniper.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
Itt
Sajna valamilyen hiba miatt van a filmben egy 5-6sec es fekete kép :S valami történhetett feltöltés közben de utána megy tovább.
nCore meghvívóra vágy pici szívem, szóval ha valaki megszánna vele, hálás lennék! Battlefield Play4Free: HUN~Engineer_____Battlefield Heroes: ElektrofromBC2_____Battlefield Bad Company 2: |Elektro|
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.