Battlefield Play4Free

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MR ME
mostmár lehet hálistennek

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Keress rá, pl antis suchtlbude. (HC)
Lehetsz recon, de nem lõhetsz le senkit sniper fegyverrel, mert akkor azonnal kickel. Egész más a játékmenet, mint egy átlagos szerveren.
vagy 2hónapja nem játszottam sehol így csak az az elõtti idõszakról tudok nyilatkozni akkor még nem volt sehol (ahol én játszottam) ilyen limitálás 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Miért ne lehetne limitálni? Jónéhány BC2 szerver van, ahol így vagy úgy, de korlátozva van. Van ahol fegyverek alapján, és van ahol maga a kaszt.
Ki akarod provokálni belõlem, hogy elemezzem ki?😊
Ehhez semmi kedvem, úgyis parttalan vagdalkozásba kezdene, évek óta nem bír továbblépni errõl a szintrõl.
ahogy kulabá írta 😊 nem a sznájper kaszttal van baj hanem az hogy nem lehet limitálni .. nézd meg a bc2-ben pl egy rush módot 60% csípa és ugyanez volt bf2-ben .. és nagy a gyanúm hogy ez lesz ebben is a helyzet 😞

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Ezt mibõl vontad le?

MR ME
ezaz, FLAME!!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Gyenge volt, próbáld újra 😊
Zs0lt1
még jó, hogy a tiédre meg a kutya nem kíváncsi :p

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Szerinted. Szar lehet, hogy sosem számít a véleményed 😄
SigS
Kb 6-7x hallgattam meg a szar mentés meg a szaggatás-fagyás miatt <#falbav>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Zs0lt1
nem tudom ki játszott a cod7-el, de abból kis átköltéssel:

We are all soldiers without an army
Betrayed, forgotten, abandoned
In KK we are all brothers!

😄

Zs0lt1
borg engem kétszer is bannolt a saját tehetetlensége miatt, a poén az h most meg ott jópofizik a bf topikokban.
szánalom ... <#wilting>

SigS
A nevem Salt... <#eplus2>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

kérdezd sedót a nagy borg, vagy gézényóc háborúról. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Zs0lt1
azt csak te hiszed 😄

MR ME
most megijedtem 😞

Ne akard megtudni...
A banoltak listájának nagy részét õk teszik ki. Sok harcostársat elveszítettünk a "nagy küzdelemben". Megfogyatkozott ugyan a létszám, de az "õrzõk" itt vannak...
Meneküljön, kinek kedves az accountja!!!!!444

Lupous
De édes kép 😊 (L)

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

ezzel azt akarod mondani, hogy köcsög flémer köcsögök vagyunk? hüm? he? hüm? hüm?

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Grr1234
Kik azok a KK-k?

Zs0lt1
az pedig amennyire ismerem a bandát hamarosan eljõ 😄

majd ha elértük az 500hszt.😊

MR ME
bizonyos szervereken sniper uralom van, az meg nem játték...mint ahogy az h mindenki rakétával lövöldözik...dehát ízlések és pofonok, ahol sniper limit van ott nem gáz

Lupous
Szerintem meg...kb pont jó hogy van sniper...nemmintha szeretném, de így valamivel valósághûbb a dolog. Persze idegesítõ ha lelõnek moccanás után...de hát ez van 😛

MR ME
tanúlj meg mással is lõni, és akkor rájössz h a sniper egy kalap szar, és csak elbassza mások játékát 😊

ritka idegesítõ amikor meg se tudsz mozdúlni mert 100 méterrõl campel az összes bírka a domboldalban...

MR ME
így van...

kabel15
lehet fére értetted 😄 Én abban reménykedek hogy lesz 😄 És ha olyan lesz mint a BC2 ben volt akkor királyság. Nekem nagyon bejött ott.

BattleTag: kabel15#2672

és rendesen tönkre is bassza a játékélnyt 😊

Lupous
Ebben nem érdemes reménykedni...biztos lesz benne 😛 (Még olyan fps játékot nem láttam amiben ne lett volna 😛)

kabel15
Itt írtátok hogy aki nyer egy kört BFH ban az bekerül. Remélem így lesz. Megnéztem a trailer és nem látok benne sehol snipert. Lehet hogy nem si lesz a játékban? az egy elég nagy - pont lenne.

Lupous
Gondolom a BFH beta is +pont 😛...aztán az is lehet hogy találomra választják ki a embereket 😛...

kabel15
Remélem nem 😄 Mert fizetni még nem fizettem. És más EA játék sincs az accomon. max az e-mail emen. Viszont a BFH beta val is játszottam anno. És kb azóta folyamatosan játszok.

Wreck86
khm😊

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

joebacsi
De.

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Lupous
szerintem tökmindegy hány kõrt tolsz le 😛 Az a lényeg hogy lássák hogy aktív vagy aztán csá 😛 +szerintem aki fizetett már a BFH ban vagy több regisztrált EA játéka van azok nagyobb eséllyel indulnak a bétáért (Õk a hûségesebbek gondolom 😛)

Zs0lt1
mindjárt jön a kk maffia 😄

Zerénd
Majd lesz.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

kabel15
Olvasgatom a cikkeket és mindenhol mást írnak. valahol azt írják hogy pénzért ruhákat lehet majd vásárolni. Valahol azt hogy ruhákat+fegyvereket. Na mind1 végülis ha bejövõs a játék talán kiadok 2-3k-t azért hogy élvezetesebb legyen. megyek is letolok pár kört ezzel is növelem az esélyeimet <#idiota>

Lupous
kb annyiban hogy...bc2es fegyverek lesznek...meg ugye ingyenes (Gondolom mikrotranzakciós) talán szebb lesz picit a grafika mint abf2 ben vagy gyorsabb lesz vagy fásztudja...lejjebb elég sok infó van már ahhoz képest hogy még senki se játszott vele 😛

hi .. és ez mitõl lesz másabb mint a bf2? mert ugye ez egy bf2 alapjában véve

Lupous
Nemtudom mirõl beszélsz...bár nemvagyok otthon a klasszikus BF topikokban. (Csak ez és a Heroes (L)) De itt eddig mindenki normálisan viselkedett+most még pangás van a bétáig ami 30-án startol 😊

Nem is fog.<#ejnye1>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

KicsköcsögKör. Bf maffia. Ahogy tetszik. :-)
Az összes BF topik az õ kezükben van. Ezt is megszerzik, wwááhááhHHHHÁÁÁÁÁÁÁÁÁ.....

Lupous
KK?

Az hogy lehet, hogy ez a topik még nincs KK kézben?

Grr1234
Ben Kúzinzs picike fejében.

kabel15
2 hét is kint a béta. Hol vannak az információ morzsák ÁÁÁÁÁ.