6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#1529 na jah -
#1528 Negatív nem a bf.hu-n voltunk, azon tegnap előtt nyomtuk.
Nem semmi én high grafikán toltam, nem is próbáltam a gyengébben. Nem gondoltam volna, hogy ennyivel kevesebbet látni gyengébb grafikán. Így nem csodálom ha lecsítereznek mikor ők nem is látnak. -
#1527 Jah és azért ha tudtok valakit akinek van EAs accja és nem olvassa a fórumokat kérjétek rá meg, hogy szavazzanak :) Én este már 9 szavazatott gyűjtöttem be így a bf.hu-ra ;) -
#1526 Ha megnézed,alapból előnnyel indulnak a jobb géppel rendelkezők,akik tudják a max beállytást élvezni pl a köd miatt,én is néha csak alakot látok,azért lövök oda. -
#1525 -
JagFater #1524 :-DD
Egyébként nem tudom mit gondoltak, hogy a foshalmaz BFBC2-t vegyítik a mégfosabb BF2-vel, akkor mit fognak kapni? :-)
-
#1523 Info a köd problémáról. -
HUmanHunter #1522 ma mg3 as aimossal találkoztam. álltam bent a fal mellett Hotelnél, látom kint szaladgálnak a csapattársak, de kalapálás és sorban halnak meg 3-4 en. kinézek, senkit nem látok csak sebződök kurvagyorsan, úgyhogy gyorsan vissza is bújtam. valami 4 élettel éltem túl, de aki még oda spawnolt az meghalt. szép 25/1 es statja volt annak a csávónak is... -
#1521 nanana!:D bf.hu szerón? nem volt gond vele? -
#1520 Ja,mert már a születési helyen meghalnak az auto-aim pkm-től:) -
#1519 Üdv!
Az év Battlefield oldala választáson hazánkat a battlefield.huképviseli. Jelenleg a spanyol Bf-sitetal komoly versenyben az elsőség a tét! Amennyiben szeretnéd támogatni a Magyar Battlefield Közösséget a versenyben, hivatalos EA accounttal (ilyen a heroesos vagy play4free-s acc is) itt szavazz a magyar oldalra! További információ a játékról itt.
Köszönet a támogatásért! Boldog új évet mindenkinek! -
#1518 Elég gáz, hogy ennyire elszaporodtak a csalók. Két napja nem játszok, mert bala-ékkal tartunk bf42-s nosztalgiázásokat, de így nem is akarok nagyon igyekezni vissza bétázni... -
#1517 ja, merthogy erre értettem, hogy megöli a játékot, ha csak egy ilyen pofátlan csaló is van a szerveren.
és persze fordítva is. amikor a saját csapatodban van egy ilyen, akkor meg nézel, hogy hol van az ellenfél? mikor minden vagy majdnem minden zászló a miénk, és sehol egy ellenfél... -
#1516 az a baj, hogy engem baromira zavar, ha csak egy ilyen is van a szerveren. és nem az, hogy sok pontot gyűjt, és 50 killt szed össze, mert ezt önmagában tényleg leszarom, hanem az zavar, hogy általában éppen próbálok zászlót foglalni, vagy pont kilőnék egy járművet (kedvenc elfoglaltságom - egyébként ebben az engi a kedvencem), és akkor a világ másik feléről fejbesom egy pisztollyal. EZ engem kibebaszottul idegesít. -
#1515 Nos,lvl 11,még egy van hátra és leteszteltem a beta-t.Utána nemtom lehet e még fejlődni,mármint nem új lvl,de ha megint végigmegy kapsz skill pontot?
Ui.: sok az aimes igaz." volt most,de hamar leléptek,megunták hogy az emberek tudták és kész,nem foglalkoztak velük,hanem ment a game tovább.Ilyenkor ami aranyos,hogy van az aimes csapatában egy nagy pofájú,hogy mennyire szar a másik csapat stb,azt mikor elmegy a hackes,csinál a srác egy 2/21 kd-t és elkezd sírni.:D
Viszont ha nem oldják meg a hack/aim dolgot,elég sokan ráhagyják a betat sztem. -
#1514 valamit azért talán mégis, mint a semmi. egyébként elérkezett az a pont, asszem, amikor abbahagyom a bétát, ugyanis ma 3 szerveren is próbáltam játszani: mind a három szerveren nem egy, hanem mindkét csapatban is akár több aimbotos is volt. kb. innentől kezdve asszem megdöglött a játék, legalábbis az értelmesebb fajta. lassan eljutnak oda, hogy aimbotosok fognak egymásra lövöldözni. ennek mi értelme... -
JagFater #1513 Nem mintha az sokat érne. :-)
-
#1512 hát az kár, én eddig érdekes módon csak olyat láttam, hogy csak és kizárólag pisztollyal lövöldöztek, de lehet hogy tényleg csak arcoskodásból.
remélem legalább a pb működik majd a végleges alatt. -
#1511 Áh,nem csak pisztoly.Pkm is ilyen.Tegnap estefelé minden jó volt a szerveren max 20/x kd arány volt,szóval normális eloszlás volt,de jött egy ".badmau5." nevű pöcs.
Amcsi oldalon megállt kb a születési dombjukon és csak folyamatosan tüzelt,a kijelző meg csak halált mutatott tőle.Vele voltam,mondom csinálok pár srcshoot-ot,elteszem későbbre.Aztán átdobott ellene,gusztustalan volt,ahogy leszülettem már sérültem,általában 60-as hp-vel mentem tovább.
Nekem tegnapra ez a srác megölte a bfp4free hangulatát.Ja és persze 40/xes kd... -
#1510 autoaim -
#1509 hihetetlen, hogy már minden nap, minden szerveren találkozom ezzel az "új" pisztolyos aimbot hack-el. 2 fajta viselkedés: az egyik a háztetőről lövöldözik, csak azt hallod az egész mapon, hogy a pisztoly ütemesen puffog, és a faszfej pofátlanul megcsinál egy 40/1-es k/d-t és 10000 pontot. a másik a kicsit óvatosabb fajta, aki azért rohangál is, de ködhatáron túlról lő le pisztollyal, csak azt felejti el, hogy a killcam mutatja, hogy a világ másik felén van, és még a pisztolyok erőssége ellenére is KIZÁRT, hogy így lőjön le. persze neki már moderáltabb, csak 25/1-es k/d-je van. és ez nem magyarázza meg nekem senki, hogy azért van mert béta, meg bugos, ha egyszerűen CSAK pisztollyal lövöldöz, és persze csakis assault, mert kell a rengeteg ammo.
és érdekes, hogy csak kifejezetten pisztollyal csinálják (egyelőre). óvjon az ég, hogy m16-ra is megcsinálják... -
#1508 Fogd meg! :D GZCW-JTQT-BAEY-82A5 -
#1507 Ugye ugye:D -
#1506 ja lőttem már 99 sebzést -
#1505 Snipert ha vki jól kezeli már elég dúrva,találkoztam olyannal aki assault szinten volt vele.Ütközetben 3mről fejes egyből,meg pisztoly nagyon jól használva.
Snipert max majd artihoz kell még igazítani,hogy célpontot adjon,azt a kaszt szidják a legtöbben ergo nem változtatnak rajta semmit.
ui:dede túl lehet élni 1-2 hp marad;) -
#1504 lassan ideje lenne egy újabb patch nek. Bár szerintem EA sek sem dolgoznak karácsonykor. -
#1503 persze,hogy minden istenverte balfasz snipert játsszon.... -
#1502 Most nézem hogy BC2 ben nem is mozog magától a célkereszt. És 1 lövés 1 ember. Bár csak itt is így lenne majd. -
#1501 Kéne egy nagyobb zoom a sniperre és királyság lenne. De ez elég gyenge sajna. -
#1500 Ha fejbe kapsz egy lövést azon a medic box sem segít -
#1499 Oh,szokásos.:) Amiatt nagyon utálják az embereket. Mondjuk ma engem is,medic-ként rohangálok fel le,adom a sajátjaimnak a medic dobozokat és látom közben hogy távolról csak úgy záporozik a sniper-csík.Persze ha el is talált a medic-ládák gyógyítottak.Jött is a szöveg :"hacker" "cheater".Később lelőttem,szöveg "anyad",válaszoltam is rá,"Én legalább nem véletlenül sikerültem." :)
Meg volt egy srác,azzal arcoskodott,hogy neki 3 karaktere már maxos,most csinálja a 4-et és maxra húzza hahaha ...
Írtam neki,hoyg inkább menj és legyen életed,csajozz,bulizz stb.Azt válaszolta,hogy nem szeretnek a csajok.:D Akkora oltást kapott szegény a buzitól kezdve hogy már én sajnáltam:D -
#1498 Engi:D -
#1497 Vagy itt mi a rakéta vetős? -
#1496 Csináltam egy gunner-t és azzal szórakozok hogy recon okat szedek le vele a tetőről :D -
#1495 Engem minden nap lecsítereznek az m16 miatt :D -
#1494 az m16 marhára erős. medikként, 100 %-os élettel, úgy hogy még medpack is van a közelemben, maximumra fejlesztett gyógyulással, saw-val közelharcban, előbb lövök, és így is többször alulmaradtam. na, megvettem az m16-ot, hogy mire ez a felhajtás, hát tényleg durva. két gyors pontos 3-as sorozat mindenkibe elég, ráadásul messzire is jól lehet vele találni.
nem kicsit op a fegyver. -
#1493 Azért mert mindenki játszik :P -
#1492 NAGY A PANGÁS!!!!! -
#1491 Akinek esetleg kell: DP6Q-YA9G-VRKW-XVVJ -
#1490 de gyorsan ám!:D