6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Elektrofrombc2
    BF2-től egy icipicit nagyobb
  • modelcar
    Nagyon kicsi.
  • Suffering
    gépigényről tudtok valamit mondani? Battlefield 2-höz vagy a Bad company 2-höz áll közelebb?
  • koschwarz
    na, kaptam egy mailt, hogy azért végre csak bekapcsolják a punkbustert a bétába. lehet, hogy nem 100%-os, de azért valami mégis. remélhetőleg legalább a pisztolyos aimbotosokat kibasszák a francba.

másik meg, hogy tesztelni akarják a szervereiket, ezért hétvégén szeretnék, ha legalább 10000-en játszanának. ha nem sikerül, utána egész héten nem lehet majd játszani, csak hétvégén megint.

én mondjuk pont megyek síelni szombaton, egy hétre.
  • Bala10
    nem csak az openbéta?
  • kabel15
    Van valami új kiírás facebook on.
  • Elektrofrombc2
    "üres tár"
  • RYO21
    Milyen bug? Az h nemvált vissza a fegyverre, vagy az h üres tárral is lehet lőni?
  • koschwarz
    hát, mivel februárban már elvileg a végleges jön, szerintem már nem lesz patch addig.

de ha egyszer az rpg bugot kijavítják...már most is jó vagyok az engivel de... :D
  • RYO21
    Jöhetne már egy patch!
    Amúgy remélem a véglegesbe beleteszik majd az összes ruszki hangot, a Bad Company 2-ből.
  • soo277
    Elfogadnám thx elöre is++
  • modelcar
    Én mostanában nem játszok, esetleg oda tudom adni az accountomat:)
  • Elektrofrombc2
    nekem sem küldtek e-mail címre
  • soo277
    4email cimmel 2 hónapja semmi
  • Wreck86
    Most már úgy tapasztalom mindenki kap,aki beregisztrál az oldalukra.Nyugodtan regelj be és várj egy hetet max,sztem kapni fogsz.:)
  • soo277
    Valaki esetleg?? #1540 ??
  • 0Fritz0
    Emeled a tétet? All in!

• HUmanHunter
    hö?
  • Elektrofrombc2
    !!!!444!!4!!négy!!4
  • kabel15
    !!!!!BÉTA!!!!!
  • koschwarz
    jó az úgy is, hogy nyomod a reload-ot és úgy váltasz...egyébként ez is idegesítő, meg az is, hogy ha bónuszrakétát is fejleszted, nem mutatja, mennyi van, ha ammoboxból újratöltöd, azt sem mutatja mindig, plusz ha a bónuszrakéták utolsóját is kilövöd, elkezd baromira lagolni (!!!!). egy vicc.
  • kifli
    Hogy lehet majd résztvenni a nyereményjátékban? :)
  • Metalmilitiakid
    nem olyankor szépen elkezded tappolni (gyk gyorsan nyomkodni) az R t vagyis az újratöltést és közben/utána csapsz rá gyorsan a számra amire szeretnél váltani és akkor vált, harc közben annyira nem zavaró mert kis gyakorlattal 1 mp alatt megvan, ha időben észleled a beragadást
  • Bala10
    mi is a bug? beragad az rpg és nem lehet váltani?(nem játszottam már jórég) kolléga mesélte, hogy ha sikerül az ejtőernyőt használni, akkor utána már lehet váltani. :D szóval, csak tetőről szabad rakettát lőni
  • koschwarz
    nincs peccs, amúgy csak 1-et szeretnék: ha azt a a kurva rpg bugot kijavítanák már.

egyébként ha lagol, én is lépek, totál játszhatatlan, de azért nem mindig lagol (nálam). van amikor elkezdek játszani egy szerveren, tök jó minden, majd az 5. kör után elkezd lagolni, hogy nem tudok egy irányba futni. akkor lépek.
  • Elektrofrombc2
    hmmm jó kérdés :D Mondjuk én nem játszottam már egy ideje, mert nem tudtam már tolerálni azt a folyamatos laggot :)
  • kabel15
    Van valami változás a játékban? Patch vagy valami?
  • SigS
    Elkelt...
  • SigS
    Haller!
    Van 2 kulcsom, nem használtam fel, Facebook-os

Privátban az első 2 viszi
  • soo277
    Nem szánna meg vk engem is 1 key-el?lekéstem mindig
  • kifli
    ööö akkor, van olyan ismerősöd akinek még nincs :D
  • Carloska
    van nekem csak faszbookon volt amúgy kirakva és ott írták
  • kifli
    Carloska szerintem kivétel a mindenkiből, másképp nemtudná, hogy már nem jó a kód :)
  • kabel15
    Én csak beírtam. De szerintem már mindenkinek van.
  • Carloska
    csak 100 emberig volt használható :D
  • kabel15
    Akinek esetleg nincs: A9DJ-B4AA-T2X6-GYD2
  • davis98
    BUÉK
  • Bala10
    már nagyon izgulunk emiatt.
  • Lupous
    Boldog újévet mindenkinek!

(Rókerlétemre erre őrültünk meg tegnap...szal umpappaaaa)

(Lassan igényelhetem a hg jogot ...kis türelem és jó lesz! - Feb. 30-ig kell kibírni...akkor leszek egy éves itt.-)
  • Bala10
    szép. én low felbontáson játszom...