6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Elektrofrombc2
    észrevette még valaki rajtam kívül hogy az XP Boost leírásában XB BOOST-os írtak? xD Nagyon siettek ezzel az updateval úgylátszik...
  • Alien69
    Én elvakult assault vagyok, bár, a BF2-ben még inkább snipa, és heli pilóta voltam. Valszeg a hardvereim egy része megváltozott (pl egér beállítások is), és most már jobban megy az assault, és a heli/tank irányítás is. A Moha-ban is legtöbbször M16+gránát vetővel nyomom, a BF BC2-ben meg főleg tankozok (nem rosszul, bár nem pro-n). Sajna, a helizéshez két ember kell(ene).
    Assaultként se kell csalni, csak nem mindig megy a totális ferr játék. Azaz, ugye amerre megy az ember, vannak spawn pontok, és tankkal is, ha arra járok, kénytelen az ember oda lőni. Ha nem, akkor onnan lőnek ki. De, nem szokásom direkte oda állni, és ezeket a pontokat tűz alatt tartani. Főleg, mert én is voltam hasonló helyzetben. Mondjuk, eddig max 1-2 alkalommal gyilkolásztak le így, mert ha ezt észre veszem, megalázom (ha lehet) a csávót, és ugye shimán el lehet kerülni ilyenkor is a halált, és legyílkolni a ganajtúrót (természetesen késsel, sajnos kanál nincsen). Eleve, mindig az van előnyben, aki mozog, főleg, ha tudja, hol van az ellenfél. :-)
  • Elektrofrombc2
    Aki update-re vár annak most örömet okozott az EA :)
  • Alien69
    Hmmm... Nekem adja a saját járművemre is a pontot, és nem kell benne ülni, ez a lényeg (nem mindig írja ki a +20 feliratot, de attól még számol). Másfelől érdekes, de eddig senki se vitte el a járművet, amíg javítottam. Már csapat társ úgy, hogy benne volt, mint pl gépágyús (igaz, próbálok figyelni, nehogy oda jöjjön valaki, és elhappolja). Pedig sokszor ilyenkor is elmegyek jó hátra. Pl amikor az "A" pont felől támadunk, egy kis dombról megyünk lefele. Ballra oldalt az utcsó palánk mögé szoktam vissza curükkolni. Multkor bepróbálkozott egy kecseg (ellenfél), és kis kocsival odáig eljött, de ahogy kiszált, meg is deglett. Szerencsére, az alap bázisok enyhén védve vannak, bár belőni be lehet oda is. A másik kezdő pont ilyen szempontból is roszabb.
  • Elektrofrombc2
    Na így értelek...rosszul fejezted ki magad. Mert engineernél a járműjavítással sok pontot nem fogsz öszegyűjteni! A saját járműved javításáért nem kapsz 20 pontot. Csak akkor ha ül benne valaki. Azt meg kétlem, hogy a társad nem fog átülni a kormányhoz míg te javítod...
  • koschwarz
    szerintem tökéletesen jól látod a dolgot. egyébként ha nem elvakult assualt akarsz lenni, és összeszedni 20 killt egy kör alatt (mondjuk szerintem nem könnyű, ha nem csal az ember), akkor egyértelműen az enginer a legjobb kaszt, amivel a legtöbb pontot lehet gyűjteni. nekem van egy medikem, egy assultom és egy engim, de szinte csak az engivel nyomom.

jó a fegyvere, jó járművek ellen, és még javítással is szerezhetsz pontot. elég kilőnöd egy meccs alatt 2-3 járművet, és ott vagy a pontlista elején. kapsz külön a járműpusztításért, meg a benne ülők killjeiért. mellesleg szerintem az alap fegyvere is rohadt jó, egyébként elég csak eltalálni az ellent, azért is már ad pontot.

és ha a kasztodnak megfelelően játszol, amit a legtöbb assaultról vagy medikről nem lehet elmondani, akkor sokat segítesz a csapatnak, amikor két jó találattal kiszeded a társaidat aprító járműveket (mindig a seggükre érdemes célozni).

a tracer ellen majd a végső változatban biztos lesz valami füst vagy amivel a járművek ledobhatják magukról, de jelenleg én nem szívesen ülök járműbe, mert egy pillanat alatt ki tudnak szedni.

szóval szerintem az engi a legjobb kaszt.
  • Alien69
    Gondoltam. Akkor a javítás többször 20 pontja tutibb. :-)
  • HUmanHunter
    medic is 5 pont úgy emlékszem
  • Alien69
    ? Ha leviszik a tankomat kb 300 pontra (ugye 1000 a max a tanknál, a másik 600), onnan javítom, amíg tekeri, addig legalább 3x kiírja a +20 pontot. A többi kaszt honnan is kapna ennyi pontot? Ha szerencsém van, és nincs csíter éppen az adott szerveren, lazán megvan 1 kör allatt 3000 pont, míg assaultal kb 2E (átlag kb), úgy, hogy természetesen a legtöbb pontot szerzem azzal is, azaz, az első vagyok ott is. Múltkor engivel 32/0-s kört csináltam. Igaz, ehhez qrva nagy mák kellett, meg egy önfeláldozó tag, aki folyamatosan javította a tankomat. Több, mint 6E pont. Assaultal meg eszembe nem jut beűlni tankba, mert nem tudom javítani (könyörögni lehet, de ritkán vezet eredményre). A javítást is nagyon körültekintően kell végezni, mert ugye én is többször loptam már el tankot, meg tőlem is lopikázták már el. Csak, engivel ki tudom lőni/javítani, a többivel meg könnyen meg tudok halni. :-)
    A többi kaszt felejtős. Rengeteg medicet látok, de medic csomagot? LOL Van, amikor a megfelelő helyen van a medic (tehát háztetőn), de olyan hülye ostoba, hogy nem rak magához csomagot. Assault dettó. Bár, azok sűrübben dobnak le ammo packot, de akkor is nehéz találni. Ha jól emléxem, egy tárazás 5 pontot ad, a medicre nem emléxem, mennyit ad gyógyitásra. Ergo, a engi tankban a legtöbb pontot hozhatja. Snipa nem lövi ki (jelenleg), assault max gránátozza (mondjuk a light tankot jól sebzi). Telepítettre meg ugye az ember autómatán rá küld egy lövést, és kb legalább minden 2.-ban meg is hal valaki. Egy kis szerencsével a tankkal lehet a legtöbb killt elérni, és ha sikerűl megfelelő helyre menekülni, és javítani, a pontszám is maximalizálódik. Két nap játék alatt 9-s szintre vittem a nulláról. A többivel ilyen (szerintem) esélytelen, vagy akkora mázli kell, amekkora nincsen hack (aimbot) nélkül. :-)))
    Remélem elég "bő" volt. De ez természetesen szvsz! :-P
  • Elektrofrombc2
    Sok pont jár a javításért? Kifejtenéd ezt bővebben? Mert szerintem az a 20 pont 7-8 másodpercenként nem túl sok...
  • Alien69
    Aha, köszi! Szívok is vele, ezért inkább max 1x használom, és megyek tankozni. :-) Pont számilag ezzel lehet/tudok a legtöbb pontot össze szedni, mert a jármű javitásért sok-sok pont jár. Csak sajna, sok láma (assault, snipa) viszi el a tankokat. :-P
  • Elektrofrombc2
    Bugos... Igazából nállad van az a +2 rakéta és ki is birod lőni, csak nem mutatja, hogy nállad van és ezenkívül sűrűn beragad a fegyver...
  • Alien69
    Most kezdtem az engineerrel. Hogyan tudok levadászni megjelölt (trace) eszközöket? Egyszer mintha kiírt volna távolságot, de az esetek nagyobb részében semmit. Illetve, lehet-e növelni a lövedék számot? Pontosabban, másnak se sikerül? :-) Ugyanis, hiába adom hozzá a tréningen belül, a játékban továbbra is kettő van.
  • Lonni
    engem sajnos nem.
  • shaddam
    Az EA meg is dobott egy kulccsal.Gondolom mást is mert behalt a rendszer
  • shaddam
    Megdobhattok eggyel engem is :)
  • Lonni
    Valakinek felesleges beta kulcsa? örülnék neki.
  • HUmanHunter
    még sokáig.
  • shaddam
    Tart még a béta?
  • davis98
    Oh akkor jó :) nincs mit :)
  • Csnakos
    Hali!

Nekem is tudna küldeni valaki egy beta kulcsot? :D Már elég rég kértem és még nem küldték de ha esetleg elküldenék akkor itt ha valaki más kér majd annak továbbítom a sajátom.

Előre thx!
  • adam46
    Sikerült találni zotya10002 jó voltából. Köszönöm Neked is. :)
  • davis98
    Meg próbálok szerezni neked egy kódot :)
  • adam46
    Sziasztok!

Ha valakinek van egy feles béta kulcsa, és elküldené privátba, azt megköszönném.

üdv
  • hcsa12
    Felhasználtam. Köszönöm szépen!
  • roland4
    elnézést, már tudom!!!
  • roland4
    valaki segítene hogyan kell regisztrálni?
  • RYO21
    Sikerült a stress test?
    Amúgy láttátok a főmenü új hátterét?
  • KaBuTo666
    Want to get into the beta? The wait is over! Simply redeem this code now: BDPK-YA66-86YU-MQBT But be quick, it expires very soon!
  • Jaffa 2843
    nekem is van felesleges:
    496V-9U8L-AER5-HAM3
  • davis98
    Találtam még egyet !!! 8GVK-7ZZM-NJEM-Y9KG
  • davis98
    Még egy kód :) most néztem meg egy régi accomat amre igényeltem kódot :) de nekem nem kell.....tessék, aki kapja marja ! :D

6BDP-EZR6-K7J2-XVDK Jó játékot !
  • MR ME
    én kaptam még 1 kódot vmiért, elvileg ma még használható, próbáld meg esetleg vagy akinek kell az vigye, tessék

9934-YBA9-285V-X4AD
  • miki10
    honnan tudom letölteni a battlefield play4free-t?
    mert a http://battlefield.play4free.com holnaprol ott beírtam az email címet de nem kaptam semmijen e-mailt amibe lett volna a kod.

más honnan nem tudom letölteni?
  • domez128
    Sajnos így sem ment,de azért köszi.Aki még tud valamit azt kérem írjon.
  • koschwarz
    nekem a vírusirtó okozott problémát. próbáld meg, hogy kikapcsolod a vírusirtót, és akkor mit csinál.
  • Rage47
    Van egy fölös beta kulcsom. Szabad itt árulnom?:) Ha valakit érdekel privi.
  • domez128
    Sziasztok!Az a problémám,hogy amikor lejött a játék akkor belépek és a főmenüben nincs kint semmi csak a karakterem(az is kétszer)és köztük az egyik elmosódva.Nincs kint a "Play Game"se semmi pedig működnie kéne,mert kipróbáltam másik gépen a felhasználómat és ott működött(de az nem az én gépem volt)nem tudok mit kezdeni vele,pedig elmenne a gépemen.Aki tud erre választ azt kérem,hogy írjon.A válaszokat előre köszönöm.
  • DummyBoy
    Köszi!
  • MR ME
    Battlefield Play4Free
    FIVE THOUSAND beta keys all in one code. Already in the beta? Send it to your friends; but be quick! FSPQ-6PXK-5U6J-HZ29