Battlefield Play4Free
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BattleTag: kabel15#2672
Pra: EA acc regelesrol volt szo, az pedig persze kell hozza.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Persze probalkozni lehet, hatha valaki kulon accra regelt, sose lehet tudni... <#vigyor5>#vigyor5>
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
a mamám tanította!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
a mamám tanította!
a mamám tanította!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Timed Out ablakot ma csak 799x láttam 😄 elértem lvl2-tm kiléptem vissza és újra lvl1 -.- amúgy több értelme lett volna kiadni bf:2-t ilyen mikrotranzakcios cuccal,mert ez elég gány
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
üzenetek -> frissítéseknél találod
a kódot nem akarom beírni
faszbúk direkt link, hogy keresni se kelljen... 😄
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.