6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#1889 creditet mindenért kapsz, amit a játékban csinálsz. -
#1888 Na elindult Launcher :P
Nemsokára újra játszhatok :D -
#1887 Creditet miért kapok és mennyit?Most van annyim hogy kibéreljem a veterán M24-et 3 napra, és szeretném ha visszahozná az "árát"... -
#1886 Valahol igazad van, persze. De assaultként inkább az m16 volt a kedvencem, az AEK-val nehezebben tudtam célozni. Végül is, másodiknak ráérek máskor is megvenni, ha nagyon úgy érzem, hogy AEK nélkül nem Élet az Élet. De a második karakterem medic lett, annak nem nagyon tudok jelenleg jobbaz az alap fegyónál, legalábbis, nekem eddig a többi se volt jobb. Tehát, valszeg költök másik sotra, egy engi még jól jöhet, snipára meg nem vágyom, amíg nem lesz M95-s fegyó nekik. Bár, ez most külön téma, de úgy is max 4 slot kell. Na mindegy. Ráadásul jelenleg (MÉG) dollárért lehet venni BF-t, ami így sokkal olcsóbb, mert ugye ha áttérnek euróra, a számok maradnak, azaz ugyan úgy 20 dollár helyett 20 euróért adnak majd mondjuk 1400 BF-t, ami vicc. -
#1885 minek vennél egy m16-ot és egy aek-et? tipikusan egy idő után csak az egyiket használnád, amelyik jobban feküdne a játékstílusodhoz. a másikat így feleslegesen vennéd. inkább a másik karakternek (gondolom egy másik kasztból) vegyél egy másik fegyvert. szerintem az a plusz skuló nem oszt nem szoroz, legfeljebb ahogy írod, néha, egy-egy alkalommal, de nem azon múlik. én inkább vennék két alapfegyvert a két karakternek. -
#1884 Köszi a választ.
Ami a fegyvert illeti, igenis, LEHET fontos. A DÖNTŐ pillanatban. Lehet, csak napi 1-2 alkalommal, vagy még ritkábban. De van, amikor az az +5 tárkapacitás is számíthat, minden az adott szitun múlik. Van, amikor elkerülhetetlen események vannak. Van olyan is, hogy épp folyamatosan ez az előny jutatthat előrébb a túlélés érdekében. Csak, a jelenlegi felállás szerint egy veteránra lenne pízem, vagy 2 alap skulóra, mondjuk M16, és AEK-t megvenném, esetleg az egyiket, plusz a második karakterre is maradna. Ruhát egyenlőre nem tervezek vásárolni. -
#1883 jobban megnéztem, asszem csak a tárkapacitás különbözik.
én még nem vettem meg az mp7-et az engineeremnek, de lehet hogy nem is fogom. néha úgy tűnik a bétához képest, hogy szívok mint a torkosborz, amikor egymás után vagy 5x ölnek meg veteran ezzel-azzal, de ez igazából csak a rosszszerencse, ami amúgy is előfordulhat, meg szerintem alacsonyabb szinten, amikor még nincs annyi fejlesztésed, még nehezebb. de általában egyszerűen nem rosszabbak az eredményeim, mint a bétában volt jobb fegyverekkel. a pp2000 tökéletesen megfelel, mert most már így 15-ös szinten egy csomó olyan dolgot tudtam már fejleszteni, amivel simán taktikai előnyöket tudok kovácsolni a játékstílusomhoz.
szóval szerintem ez a lényeg, nem a fegyver. persze egyértelmű, hogy 1v1-ben egy jobb fegyver a nyerő, de akkor el kell kerülni az ilyen szemtől-szemben harcokat. -
#1882 Egy kis összefoglaló a legutóbbi fejlesztésekről... -
#1881 9X3A-AWBJ-CAWE-3AMY
3JF8-G89V-RDSD-KWTH
HFE2-6PCY-JVMA-64KY
9JA4-YRLR-CCVD-EXSW
8ABV-TX8E-BHFT-KQSQ
57D8-HS55-3J9L-H7L4
E56C-DDAN-FV8R-LY4N
DEM7-5AK7-CTUD-D23A
8548-SFUP-J6CV-SUT9
A5WL-PLAK-QYKH-5NV7
4VGK-EC6M-7P3Q-GPJD
CWAJ-NF5V-XDRK-T64D
8555-PE3H-2S2P-LQ5F
Valamelyik táncsak jó még. Letölteni akkor tudod a hivatalos honlapjukról ha már van regisztált beta-s accod. -
#1880 Bekaphassák, pont most akartam menni játszani rajta, pfff :((((
Marad a CS 1.6 :/ -
#1879 •Internal Server Error
Ez most a legújabb üzi. -
Mester61 #1878 Sziasztok !
Február 27.-én regisztráltam, nem tudja valaki kb mennyi idő míg a kódom megérkezik?
Ja és utána mi a teendő.Mit és honnan kell letölteni? -
#1877 Egyébként, mi a különbség a veterán, és az alap fegyók között? Csak a tárkapacitás? Mondjuk, akkor is megérné, mert van, amikor a tárcsere közben nyekkenek meg, így azért az az 5 skuló még segíthet. Viszont, ha csak alap fegyót vennék, abból kettőt is tudnék (1400BF össz), nem csak egyet. -
#1876 Ez nem.:) -
cabal151 #1875 Hello!! elnézést mindekitöl hogy ide irom, de volna 1 olyan problémám ,hogy felraktam ismét a BF2- játékot összes kieget mindent! és meg vol a pach is! és amikor elinditom a játékot,akkor se kép se hang és error hibával áll a játék, sajan az üzenetet nem látom,csak ha rá katintok,és bezárom akkor lép ki teljesen! valaki nem tudja mi az oka?? régen nem volt ijen!! és bocsánat hogy ide irtasm...de a BF2 forum le lett zárva.. -
#1874 :D:D Csak rájöttek, hogy így tudják az embereket rávenni a családi hétvégékre.:) -
#1873 Login services for Battlefield.Play4Free.com are currently offline, we are working to get them back online asap! #BFP4F -
#1872 már a hivatalos oldalra sem enged belépni wtf -
#1871 Újra elővettem a játékot. Gondoltam megnézem hogy állnak a dolgok. De olyan borzaszt laggom van hogy az valami embertelen. Nektek nem csinálja? -
#1870 biztos azért van mert nem vettél fegyvert pénzért -
#1869 Titeket is ledobál fél percenként? -.- -
#1868 lehet hogy rosszul láttam, de a veterán mp7-nek mintha rosszabb lenne az accuracy-ja a normálhoz képest. az a plusz 5 golyó nem ér annyit. -
#1867 Akkor az te vagy?:D Amúgy nagyon hasznos a HUD.
Viszont van ami hasznosabb tőlle. Én Assaultnál kiszoktam fejleszteni azt is mert az első becsapott golyó után rögtön ráfordulok és megpróbálom lelőni. Sűrűn sikerül is, mert sok a béna az AEK meg gecijó :D Ez a G3 egy kalap ..... sem ér. Egy ellenfelet becéloztam úgy 20 méterről aki mozdulatlan volt és elejében észre sem vett. Hát basszus nem tudtam lelőni ott is hagytam és inkább mentem más felé. Nekem azzal egyáltalán nem megy. Aztán béreltem egy AEKot azzal pedig hoztam a formámat. Nem tudom ti, hogy vagytok vele, de szerintem Veterán AEKot nem éri meg venni MP7-et viszont igen. Sokat számíthat az az 5 golyó ilyen fegyvernél ami gyorsan kiürül. -
#1866 Nekem az a legjobb, amikor repülök, vannak, akik jelölgetik az ellenfelet. Egyfelől a szokásos "Q"-van, másfelől trace-val. A tracet messziről is jól lehet látni, és ugye repcsivel ez óriási segítség. Ha megjelölik, az még jobb. Ezekben az esetekben sokkal jobb a találati arányom, mint amikor nekem kell felderítenem, és leküzdenem az ellenfelet. Ráadásul a jelölő is kap pontot érte. -
#1865 nekem személy szerint az nem tűnt annyira hasznosnak. ha lesz annyi felesleges pontom, akkor rakok rá, de egyébként ebben a játékban van annyira jó a hitbox meg a netkód, hogy elég jól lehet az ellenfélre lőni, tehát ha már egyszer lőnek rám, illetve ha én valakit már becéloztam, akkor igazából nem sok esély van túlélésre. persze adott esetben hasznos lehet, de egyelőre fontosabb az, ha körbenézek, lássam a piros neveket. -
#1864 én inkább a HUD fejlesztésre toltam.kurcira idegesít,hogy az egész képernyő vörös és fingom nincs honnan lőnek,meg van olyan reflexem h.ha mutatja a kb irányt akkor nyerni tudok(vagyis tudtam amíg nem maradt a g3) -
#1863 most lebuktam....amikor a transzvesztita szerelésemben játszok, akkor ezen a néven jelentkezek be :DDDD
"Szerintem a lényeg mindig az információn van." szerintem is. gyalogosként is az első amire elköltöm a pontokat, az az a skill, amikor gyorsabban mutatja az ellenség neveit. az az alap. minél hamarabb tudom, hol az enemi, annál több esélyem van. -
#1862 Van egy magyar játékos, aki mindig repcsizik. Kiralylany a neve ha jól emlékszem. Esetleg valamelyik közületek? :D -
#1861 Szerintem a lényeg mindig az információn van. Az nyer(het), aki tudja, hol a másik. Akit üldöznek, természetes, hogy kitérő manővereket kell produkáljon, vagy lelövik. Azt, hogy merre, hogyan, egy más kérdés. Pl ki tud kisebb ívben megfordulni. Bár anno a Bf2142-ben nem 1 olyat láttam, hogy eszméletlen kis ívben csinált hurkot az illető, csak ugye ilyenkor fogtam, eltávolodtam, és onnan vihogtam rá (igaz, gunshippel), és simán le tudtam szedni. Sajnos, itt ebben a részben, mivel hasonlít a BF2-höz, a magasságot túlságosan korlátozták, azaz igazi manőverezésre nincsen akkora térbeli hely, mint pl a BF2142-ben. Pedig az lenne az igazi (szerintem). Ott rengetegszer előfordult, hogy a magasságba menekültem. Sokan nem igazán tudnak igazi 3D-ben gondolkodni.
Én amúgy ha nem számítok terep akadályra, azaz nem közvetlen földközelben vagyunk (pálma fák árnyékában), használom a "hátra nézést", miközben manőverezek. Így tudom figyelni az ellenfél reakcióit is. -
#1860 tegnap este sikerült játszanom egy hosszabbat, vagy 20 kört.így már vegyesek a tapasztalatok. volt olyan kör, hogy első hely, 15/3 k/d több ezer ponttal, volt, hogy 500 pont és 1/5 k/d a lista végén :D
egyébként számomra meglepő volt, hogy mennyien vették meg a pénzes fegyvereket. gyakorlatilag alig volt, aki alapfegyvert használt volna. eléggé össze kellett szednem magam, hogy a kis pp2000-rel érjek valamit. most már így egyértelmű, hogy 1v1-ben egy mp7 sokkal hatásosabb, és azért a távoli célpontokat is nehezebb kill-ig vinni a pp2000-rel.
a bétában asszem túlságosan hozzászoktam a jóhoz (mp7) :D meg persze sokkal jobb perk-ekkel is játszottam hetekig, most pl. úgy érzem, hogy csigalassúsággal futok, stb. -
#1859 Oké ezt a taktikát tudom :D Csak ilyesmire gondoltam, hogy esetleg van egy olyan manőver mint, hogy felfeléhúzod a gépet aztán mondjuk egy jobbcsavar ami pl csak 540-fokos így ugye megfordul a géped azután pedig egy gyors kitérés egyik irányba. Ha te ezt jól begyakorlod és az a követőd öszezavarodik a csavarban akkor szerintem gyorsan eltudnád hagyni... ezt megpróbálom majd kidolgozni :) Egyébként itt is újratöltődik a muníciód, de csak akkor ha nem vagy teljessen kifogyva. Mert az esetben nem tudja megszakítani az újratöltési időt. -
#1858 Természetesen 100%-os "manőver" nincsen, amivel el lehet TUTIRA kerülni üldöztetésedet. De elvileg azért egy tutizihher van. Múltkor meg is szívattam vele 2 amatőr lóti-futit. (persze, nem én fedeztem fel a spanyol vaxot [sem]) A lényeg, vissza mentem a saját bázis fölé, ott csináltam a bukfenceket, meg ilyeneket, és egyre jobban haladtam kifele. Gondolom, emléxel, hogy a pálya szélén kiírja, menj vissza, amire ad 10 másodpercet. Ezek a harc hevében ezzel nem törődtek (én meg saját bázis felett voltam, ugyebár). Megdeglett mind két pilóta, az egyik gép pont a kifutó végibe pottyant. Természetesen, "átültem", me minek nekik.
Viszont, a "harcmező" közepe felé, vagy nagyon ellenséges "vizeken" kapnak hátba, ráadásul alulról is megpingelnek, akkor szinte tuti dead, kivéve, ha szerencséd (IS) van, és jól manőverezel. Túl lehet élni szinte mindent, kivéve, ha nagyon rád szállnak (egyszerre többen), ill ha profibb a támadód, mint Te. Az se mindegy, mivel irányítasz, sokan gondolom joy-l nyomulnak. Még ezt nem próbáltam, de BF2-ben elég hatásos volt. Itt ráadásul durvább (jelenleg), mert nem kell minden kilőtt rakéta/bomba után vissza menni feltölteni a muníciót, mert a BF2-ben mindig át kellett repülni a kifutó felett, itt meg csak ha javítod. -
tomonor #1857 bingó -
#1856 Battlefund-ot meg csak pénzért tok venni? -
#1855 igen -
#1854 csak battlefund-ért lehet örökre megvenni stukikat? -
#1853 A földiek írtásában én is belejöttem mondhatni, ami nekem gondott szokott okozni az az ha rámtapad egy ellenséges repcsi. Na azt nehezen szoktam lerázni. Melyik a leghatékonyabb manőver? Ami azt illeti, ha én tapadok rá valaki repcsijére nem ráz le egykönnyen. De nehezeb szökni, mint üldözni. -
#1852 Na ja. Van (pontosabban vótt) olyan, amikor én se tudtam repkedni, hanem légvédelmeztem, sikáltam az eget. Én jobb szerettem a vasúti AA-t, nagyobb a rálátása a "helyzetre". Igaz, valamivel sérülékenyebb, mert ugye a "D"-ről egy snipa azért tud rá lövöldözni. A lényeg, hogy a heliknek nem sok esélyük van, mert nagy része lámi. Kevés IGAZI helis van, akik ugye már metró szinten hozzák a helit. Na, azokat a legnehezebb kiszedni jelenleg. Mondjuk, éppenséggel tankok álltal sérülékenyebb tud lenni, de ez is külön téma.
Ami a "D"-t illeti, ott a repcsis van előnyben (elvileg). Ha meghallom, hogy csipogok, nagyrészt ki lehet totózni, melyikből piszkálgatnak. A nagyrésze körbe-körbe forgatja max azt a két kályha csövet. Csakhogy itt jön be a 3D, azaz ugyebár fölülről, mint egy sólyom lecsapva esélye se nagyon, mert nem is érzékeli a veszélyt. Illetve, a másik, hogy pont a tenger felől megközelítve (lapossan), gépágyuval megsorozva (megzavarodik), majd rádobva a bombit, a fél ház kipurcan(na), mert a két bomba közül az első lentebb csapódik be. Mivel ha be is fog, max 1x talál el, ami semmi halálos, de ha időben dobom a csalit, még annyit se, és ugye az ilyen esetekben rengetegszer írja a "dupla kill" üzit. Kb olyan, mint a benzin kút alatt is sok gyalogbéka szokott rágyújtani. Oda (IS) élvezet belökni a bombikat (vagy csak oda perkelni a géppityuval). -
#1851 az a helyzet, hogy a bf2-vel ellentétben itt imádom a légvédelmet használni. mert a bf2-ben nem sokat ért, itt meg omanon egy kör alatt szedek le több helit és repülőt, mint a bf2-ben egy év alatt. úgyhogy ha valaki ügyes (mint én :D), akkor nem fog a légvédelemben ücsörögni, hanem inkább megvárja az alkalmas pillanatot. erre pl. oman d pont tökéletes, mert csak el kell futni egy emeletet, és máris nem tud a repülős lelőni vagy lebombázni.
persze amikor nagyon jó a pilóta, már akkor ki tud géppuskázni, amikor még a légvédelem még csak be sem lockolja. -
#1850 Sniperrel is lehet bőven hozni rengeteg kest/pontot. Csak mondjuk repülőbe kell ülni, és csinálni végig egy pályát (Oman), és minél kevesebbszer halni. Példának okáért tegnap volt 12/1-s K/D-m is, főleg, mert az eszközhasználatot (pl repcsi/heli) még kevesen lockolták ki. Ergo, nincs is akkora tülekedés a repcsinél, mint amekkora lesz már akár hétvége felé. Igaz, mindegy, melyik kasztal repked az ember. Azt sajnálom, hogy pilótaként nem lehet valahogy zoomolni, mert akkor a géppuskával is legalább 2x ennyit tudnék gyilkolászni, mint most bomba/levegő-levegő rakéta, és gépágyú trióval. Nagyon jó a fegyvere a repcsiknek, shimán a tankokat is szétszedi, és nem kell bombázni. Azt jó ledobni gyalogosok örömére, közéjük vágni tábortűznek, hadd szalonnázzanak egymásból. A legjobb, amikor a fix telepitésű légvédelmiben üldögélnek, oszt biztonságba hiszik magukat.