6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Elektrofrombc2
    hanem mit veszel belőlle? 20 db adrenaline shotot?
  • HTS s3rg1nh00
    1-3 napra lehet megvenni,arra meg minek költsem 10-20 kör bónuszát?
  • koschwarz
    mondjuk az assult alap g3-a kicsit szopás egy m16-hoz vagy aek-hez képest, de az összes többi kaszt szerintem alapfegyverekkel is teljesen élhető (bár a snipert nem tudom). én legalábbis engiként a ps2000-rel teljesen jól elvoltam a béta alatt is, most az utóbbi két hétben váltottam csak mp7-re, ami egy kicsivel volt jobb csak mint a ps2000. és a medikes mg3-nál sem találtam annyival jobbnak a többi géppuskát, sőt...ráadásul creditért (nem bf-ért) meg lehet venni (igaz nem örökre) a jobb fegyvereket. ha jobb fegyvert akarsz 10-30 napra, akkor gyűjtöd a pontokat, sok pontot meg nem lehet sniperkedéssel keresni. ez a jó benne.

tegnap kemény másfél kör alatt majdnem a 3. szintig eljutottam engineerrel.
  • Wreck86
    :(
  • tomonor
    először a heroesban VP-ért lehetett fegyót venni 120 VP-ért egy hétig, csak közbe EA rájött, hogy a marketing stratégiájuk nem váltja be a kívánt profitot, így változtatniuk kellett.

P4F már erre a stratégiára épül.
  • Elektrofrombc2
    hát eljében, szerintem a heroesban sem volt sokkal több fajta fegyó...vagy?
  • tomonor
    Nem túlozták el. Battlefield Heroesban kb 2x több mikrotranzakciós lehetőség van, így itt minden a duplájába kerül. Nem hülyeség ez, hanem alaposan kigondolt marketing stratégia. Nem fog változni, akinek nem tetszik az mehet vissza BF2-zni (vagy opcionális BC2-zni).

Ja és igen, lesz aki megveszi ennyi pénzért is a fegyókat/ruhákat, mert csak Magyarország és környéke áll pénzügyileg úgy ahogy. (plusz minusz a harmadik típusú országok)
  • Elektrofrombc2
    Eggyetértek. De am szerintem tényleg eltúlozták az árakat. Gondolj bele mennyibe kerülnek majd az új fegyverek amiket majd a jövőben kiadnak, ha már ezek ilyen geci drágák...:D
  • MR ME
    dettó
    sztem ez így hülyeség, de majd ők is rájönnek, árulják a buzi ruhákat pénzért, sok majom veszi azt is, de ne a fegyvereket mert ezzel gyakorlatilag megölték a játékot azok számára akik nem fizetnek, oké h a fejlesztőknek élni kell vmiből, de akkor ne ez legyen a játék neve...mind1 úgyis inkább bfbc2vel játszom
  • HTS s3rg1nh00
    ha te funolni akarsz úgy h.az égvilágon senkit nem lehet lelőni a g3-al akkor nem bánom.nekem nem az ad játékélményt,hogy a pisztoly 2x messzebbre hatásos mint egy (elvileg) pont messzebbre kitalált fegyó...
  • Lupous
    Tök ingyen lehet játszani....az hogy valakinek szüksége van jó fegyverekre mert komolyan akar játszani...nos az egyéni probléma. Funolásra tökéletes játék bárki számára.
  • tomonor
    és, fizettél azért, hogy játszhass vele?
  • HTS s3rg1nh00
    a játék nevét olvastad már?
  • Alien69
    De a heroes-nél az alap fegyókkal is relative jól el tudtam játszani, nem voltam olyan qrva nagy hátrányba, mint pl az assault alap G3A4-l, amivel egyszerűbb fejbe csapni az ellenfelet, mint lőni rája.
  • tomonor
    ki a rák mondta nektek hogy ingyen lesz? :D
  • MR ME
    énis törlöm ha csak pénzért lehet fegyót venni, ennyit az ingyenessgéről...legalább legyen az h mittomén tizedannyiért kapja aki fizet érte, de ne legyen már az h csak akkor tudsz rendesen játszani ha fizetsz, mert azért ez a játék messze nem olyan jó h ezért pénzt is adjak...
  • Wreck86
    Undorító.Ez is pénzes lesz burkoltan mint a Heroes, máris megölte sok ember játékélményét. (fórumok szerint is)
  • MR ME
    ezek szerint fegyvert már csak pénzért vehetsz?
  • tomonor
    az csak amolyan booster, a Training pont és Credit az ugyanúgy érintetlen/befolyásolatlan marad. Annyi, hogy ezeknek a beszerzését felgyorsíthatod.
  • koschwarz
    egyébként a pontgyűjtés, amivel unlockolni lehet bizonyos képességeket, az ugyanúgy megy? mert láttam, hogy bf-ért még azt is meg lehet gyorsítani.
  • koschwarz
    ja értem.

a sniperen kívül az összes kaszt összes fegyverét megvettem és kipróbáltam, ezek közül egyedül az mp7 volt az amit érdemesnek is tartok arra, hogy megvegyek. igaz, csak engineerként játszom.
  • tomonor
    bankkártyáról. BF az a Battlefunds, amit még annó a Battlefield Heroes-al vezettek be. Na most, 700 BF 5 euróba kerül, egy rendes fegyver pedig itt permanensen 900 BF-be kerül. Egy karakter slot 140 BF, 100 db adrenaline shot pedig 165 BF, vagy 225 cr 5 db-ért. :D
  • koschwarz
    mi az a bf? honnan lehet szerezni?

én egyedül az mp7-et akarom majd megvenni.
  • tomonor
    majd karakter kreáláskor vigyázzatok, mert már csak 2 slotot kapunk ingyen.
  • Vaxi
    nekem is annyi van, direkt félretettem :D
  • kabel15
    Jó kis bugolt 1400bf em :D Most majd jól jön :D
  • Vaxi
    kicsit röhejes árakon vannak a cuccok...
    600 bf egy rohadt sityak :DD
    1120 bf az ump :( kénytelen leszek megvenni, de várok, hátha akciós lesz :DD
  • koschwarz
    stat reset van elvileg...

tényleg volt egyébként?
  • kabel15
    Az normális hogy 30 percig joining game? :D
  • REPS0L
    ahogy kimondtam, találtam, hurrá. :)
  • REPS0L
    na még mindig nem találtam kulcsot :(
  • Elektrofrombc2
    nagyon nagy hülyeségnek tartom, hogy csak burstel lehet lőni
  • MR ME
    ha az ember megtanúl vele lőni akor sztem verhetetlen
  • modelcar
    MP7 szerintem a legjobb fegyver a játékban.
  • Alien69
    Szerintem is az M16 a nyerőbb. Eleve, az AEK-val (szerintem) nehezebb célozni. Igaz, az M16 3-s sorozatot nyom ki, és talán jobban üt hátra, ezért felfele soroz, de ez nem olyan nagy baj.
  • MR ME
    m16 jobban adja
  • koschwarz
    megvettem, kipróbáltam, baromi erős tényleg.
  • Drang
    Reset kedden 22-én
  • Elektrofrombc2
    Assaultodnak vegyél egy AEK-ot és hidd el, élvezetes lesz :D
  • koschwarz
    egyértelműen enginer lesz az első új katonám. nem is hiszem, hogy egyhamar másikat is kreálnék. assault-tal nagy nehezen "elszenvedtem" magam még 15-ös szintig, medikkel gyakorlatilag 2x játszottam (6. szint), snipert nem is csináltam. viszont engivel már hosszú ideje a 20-as szinten vagyok, de még így is csak azzal volt igazán élvezetes számomra a játék.