6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#1849 hanem mit veszel belőlle? 20 db adrenaline shotot? -
#1848 1-3 napra lehet megvenni,arra meg minek költsem 10-20 kör bónuszát? -
#1847 mondjuk az assult alap g3-a kicsit szopás egy m16-hoz vagy aek-hez képest, de az összes többi kaszt szerintem alapfegyverekkel is teljesen élhető (bár a snipert nem tudom). én legalábbis engiként a ps2000-rel teljesen jól elvoltam a béta alatt is, most az utóbbi két hétben váltottam csak mp7-re, ami egy kicsivel volt jobb csak mint a ps2000. és a medikes mg3-nál sem találtam annyival jobbnak a többi géppuskát, sőt...ráadásul creditért (nem bf-ért) meg lehet venni (igaz nem örökre) a jobb fegyvereket. ha jobb fegyvert akarsz 10-30 napra, akkor gyűjtöd a pontokat, sok pontot meg nem lehet sniperkedéssel keresni. ez a jó benne.
tegnap kemény másfél kör alatt majdnem a 3. szintig eljutottam engineerrel. -
#1846 :( -
tomonor #1845 először a heroesban VP-ért lehetett fegyót venni 120 VP-ért egy hétig, csak közbe EA rájött, hogy a marketing stratégiájuk nem váltja be a kívánt profitot, így változtatniuk kellett.
P4F már erre a stratégiára épül. -
#1844 hát eljében, szerintem a heroesban sem volt sokkal több fajta fegyó...vagy? -
tomonor #1843 Nem túlozták el. Battlefield Heroesban kb 2x több mikrotranzakciós lehetőség van, így itt minden a duplájába kerül. Nem hülyeség ez, hanem alaposan kigondolt marketing stratégia. Nem fog változni, akinek nem tetszik az mehet vissza BF2-zni (vagy opcionális BC2-zni).
Ja és igen, lesz aki megveszi ennyi pénzért is a fegyókat/ruhákat, mert csak Magyarország és környéke áll pénzügyileg úgy ahogy. (plusz minusz a harmadik típusú országok) -
#1842 Eggyetértek. De am szerintem tényleg eltúlozták az árakat. Gondolj bele mennyibe kerülnek majd az új fegyverek amiket majd a jövőben kiadnak, ha már ezek ilyen geci drágák...:D -
#1841 dettó
sztem ez így hülyeség, de majd ők is rájönnek, árulják a buzi ruhákat pénzért, sok majom veszi azt is, de ne a fegyvereket mert ezzel gyakorlatilag megölték a játékot azok számára akik nem fizetnek, oké h a fejlesztőknek élni kell vmiből, de akkor ne ez legyen a játék neve...mind1 úgyis inkább bfbc2vel játszom -
#1840 ha te funolni akarsz úgy h.az égvilágon senkit nem lehet lelőni a g3-al akkor nem bánom.nekem nem az ad játékélményt,hogy a pisztoly 2x messzebbre hatásos mint egy (elvileg) pont messzebbre kitalált fegyó... -
#1839 Tök ingyen lehet játszani....az hogy valakinek szüksége van jó fegyverekre mert komolyan akar játszani...nos az egyéni probléma. Funolásra tökéletes játék bárki számára. -
tomonor #1838 és, fizettél azért, hogy játszhass vele? -
#1837 a játék nevét olvastad már? -
#1836 De a heroes-nél az alap fegyókkal is relative jól el tudtam játszani, nem voltam olyan qrva nagy hátrányba, mint pl az assault alap G3A4-l, amivel egyszerűbb fejbe csapni az ellenfelet, mint lőni rája. -
tomonor #1835 ki a rák mondta nektek hogy ingyen lesz? :D -
#1834 énis törlöm ha csak pénzért lehet fegyót venni, ennyit az ingyenessgéről...legalább legyen az h mittomén tizedannyiért kapja aki fizet érte, de ne legyen már az h csak akkor tudsz rendesen játszani ha fizetsz, mert azért ez a játék messze nem olyan jó h ezért pénzt is adjak... -
#1833 Undorító.Ez is pénzes lesz burkoltan mint a Heroes, máris megölte sok ember játékélményét. (fórumok szerint is) -
#1832 ezek szerint fegyvert már csak pénzért vehetsz? -
tomonor #1831 az csak amolyan booster, a Training pont és Credit az ugyanúgy érintetlen/befolyásolatlan marad. Annyi, hogy ezeknek a beszerzését felgyorsíthatod. -
#1830 egyébként a pontgyűjtés, amivel unlockolni lehet bizonyos képességeket, az ugyanúgy megy? mert láttam, hogy bf-ért még azt is meg lehet gyorsítani. -
#1829 ja értem.
a sniperen kívül az összes kaszt összes fegyverét megvettem és kipróbáltam, ezek közül egyedül az mp7 volt az amit érdemesnek is tartok arra, hogy megvegyek. igaz, csak engineerként játszom. -
tomonor #1828 bankkártyáról. BF az a Battlefunds, amit még annó a Battlefield Heroes-al vezettek be. Na most, 700 BF 5 euróba kerül, egy rendes fegyver pedig itt permanensen 900 BF-be kerül. Egy karakter slot 140 BF, 100 db adrenaline shot pedig 165 BF, vagy 225 cr 5 db-ért. :D -
#1827 mi az a bf? honnan lehet szerezni?
én egyedül az mp7-et akarom majd megvenni. -
tomonor #1826 majd karakter kreáláskor vigyázzatok, mert már csak 2 slotot kapunk ingyen. -
#1825 nekem is annyi van, direkt félretettem :D -
#1824 Jó kis bugolt 1400bf em :D Most majd jól jön :D -
#1823 kicsit röhejes árakon vannak a cuccok...
600 bf egy rohadt sityak :DD
1120 bf az ump :( kénytelen leszek megvenni, de várok, hátha akciós lesz :DD -
#1822 stat reset van elvileg...
tényleg volt egyébként? -
#1821 Az normális hogy 30 percig joining game? :D -
#1820 ahogy kimondtam, találtam, hurrá. :) -
#1819 na még mindig nem találtam kulcsot :( -
#1818 nagyon nagy hülyeségnek tartom, hogy csak burstel lehet lőni -
#1817 ha az ember megtanúl vele lőni akor sztem verhetetlen -
#1816 MP7 szerintem a legjobb fegyver a játékban. -
#1815 Szerintem is az M16 a nyerőbb. Eleve, az AEK-val (szerintem) nehezebb célozni. Igaz, az M16 3-s sorozatot nyom ki, és talán jobban üt hátra, ezért felfele soroz, de ez nem olyan nagy baj. -
#1814 m16 jobban adja -
#1813 megvettem, kipróbáltam, baromi erős tényleg. -
#1812 Reset kedden 22-én -
#1811 Assaultodnak vegyél egy AEK-ot és hidd el, élvezetes lesz :D -
#1810 egyértelműen enginer lesz az első új katonám. nem is hiszem, hogy egyhamar másikat is kreálnék. assault-tal nagy nehezen "elszenvedtem" magam még 15-ös szintig, medikkel gyakorlatilag 2x játszottam (6. szint), snipert nem is csináltam. viszont engivel már hosszú ideje a 20-as szinten vagyok, de még így is csak azzal volt igazán élvezetes számomra a játék.