6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
#1929 Öööööö nem. -
#1928 Lehet törölni karaktert, vagy esetleg egy accountot? -
#1927 hát ja, de speciel én elvagyok így is ezzel a rendszerrel. de sokszor meg sem veszem, mert így is úgy is jól megy :D
de tényleg, alapvetően nagy különbségek nincsenek az eredményeimben akármelyik fegyvert használom. -
#1926 na ezen kéne változtatni, h meg lehessen venni örökre is, még bf heroesben is meglehetett csak geci sok pont kellett hozzá... -
#1925 ja, és most néztem, 17000 krdeitem van. :D -
#1924 sima üyg. 500 kredit egy napra (3-ra 1500). ha tudom, hogy tudok játszani 1,5-2 órát, nyugodt szívvel megveszem, mert SIMÁN meg lehet szerezni az árát ez alatt (körönként átlag 3-3,5k ponttal). a veterán engem nem érdekel, én azonnal újratöltök, az meg hogy egyszer egyszer elkelne még néhány lövés, a gyakorlatban alig számít. -
#1923 Meg lehet venni 1-, vagy 3 napra, de a 3 napra veszed, nem kapsz kedvezményt, azaz egy nap 500, 3 nap 1500. -
#1922 Igen, MAJDNEM (!!!) igazad van! Csakhogy, most már NEM lehet megvenni a veterán fegyókat! :-/ Nem mondom, hogy tuti megéri, de azért pl a PKM-nél örülök annak a plusz 20 lövedéknek is. Na mindegy. Asszem, ennek ellenére mégis megveszem, még ha bőven kitermeli az ember a sima kesh félét, akár naponta újra megvenni se nehéz (500 píz). Ezzel az erővel vehetnék rucikát is, de a jobb féléket kivonták a forgalomból. Valszeg bugossak voltak. Többször volt olyan, hogy találkoztam "láthatattlan" emberkékkel, és csak onnan tudom, hogy az adott helyen volt, mert pl kiírta a nevét amikor véletlenül rá emeltem a fegyót, vagy lelőtt. :-/ -
#1921 és hány napra kapod meg? 3? vagy örökre? -
#1920 talán összvissz két óra játék alatt vissza lehet szedni az egynapos normál mp7-re költött 500 kreditet. jelenleg 13-vagy 14 ezer kreditem van. jól beszopta az, aki pénzt költött fegyverre. vagy csak láma, és az alapfegyverekkel nem tud játszani. -
#1919 ha ügyes vagy azért lehet, reflexes minijáték, hogy addig se unatkozz :DDD
egyébként ez így még mindig jobb, mint eddig, amikor a spawn UTÁN kellett arra várni, hogy betöltsön mindenkit, közben meg már rég lelőttek. -
#1918 biztos azért van mert nem fizettél eleget -
#1917 Kapjak be. Frissitették a progit. Igy pl nem lehet a sajat bazisra valtani, annyira szaggat, mert tolti be az embereket. Degeljenek meg. -
#1916 Azért ez csak részben van így. Ugyanis, én is foglalós típus vagyok. Kivéve, ha sok a csaló, vagy sok a láma a mi csapatunkba. Tegnap pl omanon 0:1000 volt! A sok gyíkláma, tiszta ideg lettem. Azzal kezdődik minden Oman, hogy start a repcsiért. Sajna, azon a szerveren hátrányos helyzetből indított, és mind két repcsit elvitték (US oldalon vóttam). Mondanom se kell, az egyik legidegesítőbb láma taktika, hogy repcsivel kimegy a szárazföld fölé, és leugrik a zászlóhoz. Persze, ez nem lenne gond elvileg (pedig bénaság), ha nem hallna meg már a felszállásnál, mert nem tudja, hogyan kell indulni a helyből felszállásnál, és megy fürdeni. :-/ Én meg mondom, marad a heli, beültem a gépágyúhoz, már csak ott volt hely. Na, mondanom se kell, nem a partfelé ment az idióta, hanem hátra, bele az ósünbe. A gyökér. AZt nem értem, hogy ha gyakorolni akar, mért nem vár pár percet, addigra kiürül az anyahajó, és ott lesz a heli, sőt, van amikor a repcsi is. Kivéve, ha olyan köröm van, hogy nem halok meg (pl 15/0 tegnap). Fakk. Na mindegy.
A karkandon is, ha valaki gondolkodni is szokott, előhívja a térképet (M), és látható, hogy a sok láma kb két utcát használ, ergo, se előre, se hátra. Mindig azoknak van esélye, akik (ki)használják a sunnyogó sávokat. :-))) Tegnap előtt pl 3 medic felállásban mentünk, elég érdekes volt, mondanom se kell. :-P -
#1915 jó azért ez a p4f, igaz? :D
oman tényleg nagyon jó, jobb mint karkand. karkandon csak megy a nagy öldöklés, egy-két elvetemült (mint én) foglal csak. oman viszont egy paradicsom minden szempontból. nekem kedvenc szórakozásom, hogy az a zászló közelében lévő tow-val zargatom a c-nél megjelenő ellenséges járműveket és gyalogosokat, de szeretem a d légvédelmével is ritkítani a levegő sűrűségét.
nekem a gyorsabb futás volt az első cél, amit ki akartam lockolni, és azóta is alap. és érdekes módon nagyon kevesen használják. rendszeresen elsőnek érek mindenhová gyalog. szerintem a gyorsabb gyaloglás viszont annyira nem hasznos.
érdemes a tracerrel is célozva lőni, úgy nem lehet elhibázni még egy helit sem. -
#1914 Az szééép. Szerencsére Oman a (SOKKAL) jobb pálya. Sokkal taktikusabb, és ha van is csaló, az sokkal nehezebben tud érvényesülni rajta (szerencsére). Sajna, sok még a hiányosság. A legfontosabb, amit sokan hanyagolnak, az a jelölés. Egyfelől a tracer, másfelől a "Q"-s spottolás. Bár sajnos ez a része qrva bugos, mert sokszor hiába jelölgetem többször is, pontosabban kattintgatok, nem jelöli meg a nyomi progi. Van, amikor a 4. kattingatásra jelzi csak, ami nagyon sok idő.
Bár, most kilockoltam a full speedet, és eszmélettlenállat buli karkandon szét futni az ellenfelet. Köztük rohangászok, lelövök pár bakát, vagy lekaszabolok késsel, és persze azért én is meg-meg halok. De ha én lennék a "farkas", a gyalogkakukk max a rajzfilmben tudna leelőzni, akkor is csak azért, mert tolatok hátra fele. :-))) -
#1913 fúvazze,ma olyat toltunk omanon hogy ihaj...USMC-ben voltam,végig vezetett az orosz oldal...egészen 999-ig
elég szoros volt végig,de 900-nál még vezettek majdnem 100-zal,ekkor kiszálltam a kör nagy részében kellemesen bemelegített helyemből a partmenti igla környékén,berántottuk B-t,legyaktunk pár rosszarcút,fel D-re,és 960-nál még bepattantam a FAV-ba és padlógáz C-re.hát nem hittem el,de sikerült lefehéríteni(igaz meghaltam érte,de megvolt:D),aztán 999-990ről lehoztuk,mert kinyírtunk mindenkit a környéken
csak második lettem a csapatban,de 6840 ponttal -
#1912 mind1 megtaláltam hogy lehet :)))))) -
#1911 nem lehet friendhez csatlakozni?Mármint ha ő játszik én nem mehetek arra a szerverre? -
#1910 ki is lehet gránátozni? -
Gyuszopapa #1909 Hát én még nem játszottam Battlefield játékkal úgyhogy ez nem értem? -
#1908 Na ugye, mik ki nem derülnek? Csak figyelni kell a távolságra, mert robban, amikor kilövöd, ergo elég könnyen bele lehet pusztulni. -
#1907 Ez (szvsz) NEM probléma. Akinek az, az nincs tisztában pár dologgal. Az első, hogy ha meghalsz, két helyre "születhetsz" újra. Alap helyzetben mindig a csata közelébe dob le, de van lehetőség a bázison kezdeni. Ergo, ha olyan helyre ad, ahol hamar megdeglesz kemp ügyileg, akkor logikus, hogy legközelebb nem oda "ébredsz", vagy, eleve készülsz, ha tudod, hogyan lehet felvenni a kesztyűt. A kemperek egy jelentős részét shimán lapátra lehet tenni. Némelyik tök looser. Ha jól csinálja az ember, akkor viszont lazán 20 felett lehet gyilkolászni Karkand-on. -
#1906 vazze,ha p4f-zem még az msn is kiírja a hallgatott zene helyett,hogy "I'm playing Battlefield Play4Free":)
egyébként javítottak egy kicsit a g3-on,de még mindig nem az igazi... -
#1905 ja, szerintem nem lehet kikapcsolni. de ez benne van a bc2-ben is.
igen, karkand szűk (omanhoz képest), és sok a tető, amikre fel lehet mászni. ott valóban nehéz előrenyomulni, de azért nem lehetetlen. a c pont fölötti dombokon azért mindig el lehet sunnyogni. -
Gyuszopapa #1904 Amugy a Karkand pályánál van kemp probléma. -
Gyuszopapa #1903 Majd indítok egy enginer-t én is most csak egy assim van.
Azt a csatazajt ami hallatszik játék közben nem lehet valahogy kikapcsolni?Néha megőrülök tőle. -
#1902 nem tudom, én rohadt jókat játszom vele, és érdekes módon mindennel együtt sokkal-sokkal kevésbé idegesítőbb számomra, mint a bc2 volt. sőt...minden alkalommal, amikor szétpukkasztok egy páncélost (mert most legalább tényleg van értelme engineer-nek lenni) vagy omanon leszedek a levegőből egy helit vagy egy vadászgépet (mert most tényleg van értelme beleülni a légvédelembe), valami gyermeki örömet érzek :D
az hogy mások kempelnek, az az ő dolguk. nem ők azok, akik a kör végén a táblázatok tetején vannak, ez tuti. nem egyszer van olyan, hogy 1-nél rosszabb k/d-vel is bőven a legtöbb pontot gyűjtöm egy körben az egész szerveren. nekem ez elég, de ráadásul az engi kis pp2000-rével is legtöbbször kifejezetten pozitív a k/d-m is, ami egyértelműen mutatja, hogy nem a veterán fegyver a lényeg.
ha lenne annyi pálya és azokból is lenne 64-es, mint a bf2-ben, akkor azt mondanám, ez már most jobb, mint a bf2 volt valaha. -
#1901 ja, szét lehet lőni? -
Gyuszopapa #1900 Hát ez a játék elment nagyon a kemp irányába.Egy kör halál:claymore,sv98,m24,sv98,claymore,svd,svd,m24,m24,aek,g3,m24,m24,claymore.Na itt exit.Még jó hogy nem fizettem érte.
Azt a csatazajt ami hallatszik játék közben nem lehet valahogy kikapcsolni?Néha megőrülök tőle. -
#1899 Hát, elég sokáig ott marad. Mint ahogyan a medic pakk is, ha meghalok, még az előző is ott van. Szerintem, amíg le nem pakol újabbakat, azaz, ha lerakott 5-t, és nem rak le, az ott marad. Viszont, ahogy pakolássza le, a legelőször lerakott eltűnik. Ha jól pakolja le, akkor kikerülhetettlen, és ami fontosabb, észre vehetettlen. Sok láma úgy rakja, hogy relative messziről is látszik, márpedig egy assault, akinek nem számít a lőszer, szét tudja lőni. De, pisztolyal is kiszedhető. Csak az macerásabb. -
#1898 az usas nagyon oszt közelről, nincs esély ellene. és tényleg rohadt jó a hangja, mindenhonnan lehet hallani azt a 4 db gyors egymás utáni durranást. viszont középtávolságon szerintem simán nyerő egy pp2000 is ellene, még ha nem is sebesülés nélkül.
valaki mondja már el, hogy ha a sniper leszarja az összesen max 5 db claymore-ját, akkor azok meddig maradnak meg?? amíg rá nem lép valaki? mert egyszerűen röhejes, amikor egy idő után csak azt látom, hogy a pályán mindenhol, szó szerint mindenhol, klémórok hevernek tömegével (saját és ellenség).
ettől függetlenül szerencsére nem annyira vészes a dolog, többször halok meg m16-tól vagy aek-től mint claymore-tól. -
tomonor #1897 április 4 -
#1896 kb 1 hónap múlva lessz nyílt béta -
#1895 Megjelent, csak béta. -
kisgoce #1894 Mikor fog megjelenni? -
#1893 Jaja, csak a ciki, hogy medic-nek NINCS alternatíva. Az USAS, ami elvileg az összes kasztnak elérhető, nem lenne rossz, ha nem 12/32 össz lőszer lenne hozzá. Pedig közelre, és közép távra remek fegyó. Jellegzetes hangja pedig megkülönbözteti a többi gagyi durrogtatótol. -
#1892 ÓÓÓ dehogynem tetszik, ez a veterán cucc meg még jobb, több lőszer van nálam is és a tárban is aminek nagyon örülök, lehet kempelni :) -
#1891 Ugye XPből elég neki az SP1 is? Nincs kedvem frissíteni jövőhéten kerül fel a Win7.
Jah és WIN7en nem is fut?:O -
#1890 Inkább csak 1 napra vedd meg, és ha nem tetszik akkor próbáld a másikat.