6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Elektrofrombc2
    Amúgy észrevettétek, hogy mostmár nehezebb gyűjteni a Credits-et? Nem sokkal, de azért kevesebbet kap az ember!
  • MR ME
    mikor rájöttem h ő srenk énis erre jutottam h inkább hagyni kell....
  • Elektrofrombc2
    na ezt aztán megítam xD basztat*
  • Elektrofrombc2
    Hát ő baztat mindenkit és köt bele mindenbe... :D
  • koschwarz
    nekem kurvára egyszerű a dolog, minthogy play4free-ben is: koschwarz

de gondoltam átkeresztelem magam "T700-##§koschwarz§##dollarpapa-(HUN)"-ra, csak hogy látványosabb legyen, amikor a killjeimet írja ki

egyébként meg haggyátok már schrankot, imádom a dumáját, nektek meg nincs semmi humorérzéketek baszki. nem kell mindent ennyire komolyan venni. ja, inkább ne hagyjátok, basztassátok, úgy még jobban adja magát :DDD
  • Alien69
    Helyes! Én 500-ra állítottam, nekem az jött be. :-)))
  • HTS s3rg1nh00
    1000+ Hz,mert megtehetem
  • Alien69
    Látom, szöveg értési problémáid vannak. Itt nem versenyről van szó, kinek nagyobb az egója. Ebben is felesleges versenyezni, hidd el. Segteni próbáltam, SORRY! Arról van/VOLT szó, hogy MAGADHOZ képest hogyan lehetsz jobb. Jelen esetbe ennek speciálisan CSAK a skillre koncentrálva. Ugyanis. a játék NEM erről szól, de ha ez megvan, akkor már "CSAK" a csapat játékra KELL koncentrálni. Tehát, nem kell VGA-t venni, meg új egeret/billt, mert lehet, hogy csak egy beállítás eszközlése, és máris sokkal jobban fog menni a talicskázás.
    ENNYI!
  • Gyuszopapa
    Nem nyomja rosszul a gyerek nehogy te égj be.
  • szekrény
    te meg írd ide a nick-edet amit a játékban használsz, felmegyünk együtt a szeróra, kör végén nyomunk egy szkrínsátot aztán röhögünk egy jó nagyot rajtad
  • Alien69
    Nem ez számít. Netezésre bizti még a görgős egér is jó. Csekkold le az egeredet a mouserate progival. Innen leszedheted.
    Ha 200 Hz, akkor lófütty. Olyan, mintha PS2-s (görgős) egeret használnál. Ha érdekel a téma, olvass utána.
  • szekrény
    a optionsba van egy kis kocka hogy fuulscreenazt kell kipipálni ...
  • Vaxi
    alt+enter
  • kisgoce
    Valahogy ki lehet rakni egész képernyőre a játékot ??Mert nekem valamiért sose tudom
  • lammaer
    Valahogy éreztem hogy komoly retorziók lesznek ;)
  • szekrény
    hallod! nem akarod azt kamuzni , hogy az aláírásodban szereplő géppel tudsz játszani BF4P-t
  • Optimus Prime
    LOL ez jó volt. :)
    Egyébként milyen az új map? Még nem próbáltam.
  • Vaxi
    olvasd el akkor még egyszer, amit írt :)
  • szekrény
    mert a kettőn felüli fizetős, ugyebár ha ingyen van a játék , akkor legalább a f*sságokér kelljen fizetni
  • Vaxi
    egyébként semmi :)
  • Vaxi
    házhoz mennek és tarkón lőnek, nem szabad!!!
  • lammaer
    Csak egy kérdés: mi tarthatja vissza az embert attól, hogy csináljonk még egy free accot a másik két karakterhez?
  • szekrény
    érdekes a 7 éves A4Tekemnek a win7 sem okoz gondot, de lehet hogy csak annyira igénytelen vagyok hogy nem veszem észre a hibáit ...
  • Alien69
    Optikai egér, vadi újonnan vettem, és NEM, NEM dzsuva okozta a bajt, hanem driver, mint köztudott, az olcsóbb gyártók driver támogatása közelít a nullához.
  • szekrény
    mindenki írja be az aláírásába a bf4p nevét !
    én elb*sztam és bf4f-nek írtam de lusta vagyok kijavítani, jjja és a "mi a neved? nick_schrankHUN) poénkodók kíméljenek
  • szekrény
    arra nem is gondoltál hogy dzsuva volt az egér alatt azért pörgött be a helid ?
  • HTS s3rg1nh00
    schrank:troll mission completed
  • Bala10
    2karakter ingyenes, törölni nem lehet. jól fontold meg a következőt éppenezért.
  • Alien69
    Lehet hülyeséget beszélni, nyílt fórum, igazad van! De itt most TE beszélsz hülyeséget. Azt írtam, hogy GÖRGŐS egér, wazze. Az, hogy milyen a Te billentyűzeted, egy dolog. ha nem érted, nem baj. Azért, mert pár fórumon ez a divat, hogy az egyik fél ugye (amiben igazad van) a sznob, és csak azért vesz 30E forintos egeret, me sznob, az más kérdés. De low end hardverrel NEM lehet megfelelő eredményt elérni! Pontosabban, a maximumot SOSE fogod tudni kihozni magadból (de még a minimumot se). Természetesen itt jön a képbe, hogy van egy ésszerű határ, ahol mondjuk két egér között már inkább a fogása dönt, ezt meg mindenkinek önnön magának kell tudnia megállapítania. Ezen felül meg ha nem hallottál, hogy pl miért kell meghekkelni a WIN XP-t, az is egy dolog. De ez már ne is haragudjál, a SAJÁT "problémád". Vannak dolgok, melyekkel eredményesebb leszel, ezt be kell látni, és mint mondtam/írtam, vannak, melyek teljesen feleslegesek. Már számomra ilyen a billentyűzeten az LCD. A másik, én speciel a görgős egérről a szintén olyan nívós, mint pl az A4tech, Trust egérre váltottam. Nem is volt olcsó, mert ugye 6E forint mondjuk akkor, amikor a BF2 megjelent nem volt olcsó (lehet az én billem is van olyan idős, mint a Tied). Aztán, elkezdődött a kálváriám azzal a nyomikocsog egérrel. Szar driverrel olyat szopatott, hogy az na. A játékon belül hirtelen megindult az egyik irányba. A vége az volt, amikor csapatszállító helit vezettem, fullossan természetesen, majd megtekerte a helit, ami becsapódott a földbe (7 team kill, plusz suicide). Ekkor felálltam a gép mellől, és a Bf2-t pár hétig hanyagoltam (szinte sírtam a borzalomtól, hogy ilyen szar egerem van ilyen drágán). Akkor váltottam Diamondback-re. Persze utána olvastam, és át állítottam az XP-t, mert 8ms alapból az XP. A billentyűzetet is lecseréltem, és ha nem érted meg, hogy két gomb lenyomásával NEm lehet játszani, akkor felesleges is tovább erről beszélni.
    Tehát, felesleges más ostobaságát áthozni ide is. Nem leszek skilesebb egy jobb egértől/billentyűzettől? De igen. Ha az adott hardwer KORLÁTOZ az eredményességben. Tiszta sor, hogy tol-ig határig, de igenis számít. Néha nem is kicsit.
    Részemről ENNYI.
  • Nuke1988
    Üdv!
    Figy tudja valaki, hogy lehet egy karaktert törölni a játékban? Pl.: csináltam egy snipert ami nem tetszik és mást szeretnék csinálni helyette
  • szekrény
    nekem csak betyárkörtém van ...
  • MR ME
    a hüvelygombádra
  • szekrény
    akkor a seggemre ?
  • MR ME
    nem éppen erre gondoltam mondjuk...
  • Bala10
    jaaaa, idejön a kis pisis okoskodni, aztán még azt sem tudja mennyi az annyi.

ezért tart itt az ország, ahol, meg minden.
  • szekrény
    ez egy bf topik itt én befolyásoló tényező vagyok !
  • MR ME
    imádom az olyan embereket mint te, akik mindig mindent jobban tudnak a másiknál :D sőt ahogy nézem még jobban is ismersz :D majd az élettől megkapod a válaszaidat, nem áldozok rád több karaktert inkább
  • szekrény
    meddig fox bf-ezni ? jjja amíg nem jön ki a következő trendi gém, asztala viszlát baby...
  • MR ME
    meghajolok a tudásod elött, megérinthetlek?
  • szekrény
    7 éves kolink billentyűzetem van ami annyira dzsuvás már hogy ha kijönne az ÁNTSZ napalmot dobnának a házunkra meg egy 7éves A4tech egér aminek már lekoptak a talpai meg a gombja de még kattog és pirosan pislákol a lézere vagy mi a f*szomja, amit ti műveltek az olyan , mint amikor az 1.4-es astra-kat optikai tuningolják ergo epic fail