6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
-
Gyuszopapa #2249 Ha egy játék normálisan adja az 5.1-et sokat segít egy valódi 5.1-et tudó fejhalgató(a virtuális nem olyan jó),de azok nem kevés pénzbe kerülnek.
-
#2248 majd ha lehet szervert választani megnézem azt a marha nagy tudásotokat... -
#2247 Ööö, én nem hiszem, TUDOM. :-))) Van, aki azt hiszi, hogy pl elég VGA-ra költeni, de NEM, ez NEM igaz! A kiegészitő hardverek talán fontosabbak! Az egyik az EGÉR! Régebben Razer Diamondback-et használtam, de ahhoz külön meg kellett hekkelni a winXP-t. Szerencsére, a Razer Chopperhead egeremmel már driveréből megy ez. Ha nem tudod miről beszélek, akkor ENNYIII!
Ugyan ez számomra igaz a billentyűzetre is. Az első billentyűzetem egy gyári Compaq bill volt. Max 2-3 gomb lenyomását tudta kezelni ezzel nehezítve a játékomat, játék élményét. Ha ezt nem látod be, a TE bajod, nem az enyém, de attól még nem kell lehülyézned, mert Neked elég a görgős egér. :-D Lehet, Te azzal is skilles vagy, de elhiheted, a MEGFELELŐ hardver SOKAT segít. Tiszta sor, hogy pl a billentyűzetemet nem szine alapján fogom választani, vagy, hogy van-e LCD, mert ezek számomra feleslegesek. Sokkal fontosabb két dolog. Az egyik a fent említett dolog, hogy minél több gombot kezeljen egyszerre (értelem szerűen mondjuk 5 az alap), illetve, hogy ERGONÓMIKUS legyen, ami már ugye a gammernek nevezett billentyűzetek 99%-a NEM felel meg.
Én (legalább mahamnak) be tudom bizonyítani, hogy igenis FONTOS, és jó döntés volt a jelenlegi hardvereimre álldozni. Az eredményeim magukért beszélnek. :-)))
-
#2246 nem lesz,mert nincs medicem csak assault meg engi.
egyébként az M1911 akkor is bitang,ha nem veteran,múltkor gondoltam megveszem egy napra hogy kipróbáljam,és egész véletlenül karkandon orosz oldalról elkaptuk mind a 4 zászlót,a sok hülye meg mind jött középen libasorban...volt h.egy tárból 3 is összeesett.15 killt tuti összehoztam ott zsinórban...majdnem mind pisztollyal.hiába no,azért én is eltöltöttem vagy 2000 órát a bf2ben -
#2245 vagy csak tapasztalta? -
#2244 még 2.1es rendszeren is sokat segít egy normális hangkártya -
#2243 még egy player aki azt hiszi pénzért skill-t lehet venni ... -
#2242 Ááá, én ilyet sose mondanék! Elég, ha TUDJUK. :-)))
Amúgy tényleg nem mindegy, milyen hangcuccal halgatod. Én speciel 5.1-s fejhalgatóra vagyok specializálódva. Régebben a BF2-ben 1000x mentette meg az "életemet", amikor hallottam a mögöttem settenkedő, engem kés általi megdöglésre kárhoztatandó láma bakák lépteit. Persze volt, amikor fontosabb volt, hogy befejezzem a célpontom lekűzdését. De a nagy részében megfelelően tudtam reagálni. A BF2142-ben pedig gunshippezés közben, az ellenfél gunshipjét tudtam megfelelően pozícionálni anélkül, hogy láttam volna, merre mozdul.
Tehát igenis FONTOS hogyan van belőve/beállítva a hangcuccod, hangkártyád. -
Gyuszopapa #2241 Nyomj egy sreenshotot róla,különben ha fenn vagyok ellened biztos nem. -
#2240 szerintem mediccel meg egy kis szerencsével én is tudnék ilyeneket -
Gyuszopapa #2239 Az este találkoztam ezzel a(lawlwhat?)nevű cheaterrel.Statjai(50-3,53-5,48-2).Veteran's M1911-el őlt meg mindenkit,4-5 embert szinte egymás után,sajnos az én csapatomban volt így nem láthattam hogy mennyire rángatózik a fegyver a kezében a killcam-ban.Valószínűleg aimozott. -
#2238 MOST ne akarjad mán a akusztikára fogni hogy vagyol -
#2237 Há me ez így van real életben is. Más fajta zajok érnek el a Te füledbe, mint a melletted lévő fülébe. Legalábbis, amikor AK-val, és PKM-l lövöldöztem, biza más volt a lövöldöző mögött állni, és más volt lövöldözni. Persze, elég kis különbségek vannak, illetve plusz dolgok jöhetnek hozzá, amit a lövöldöző nem hallhat, mert a robbanás ugye sokkal közvetlenebbül éri, mint az, aki mellette/mögötte van. Annak a fülébe pl már eljuthat a hüvely leesése, meg ilyenek. -
#2236 igen? mikre nem figyeltek...én csak játszani szoktam... -
#2235 engem az zavar, hogy a fegyvereknek teljessen más hangjuk van ha te lősz vele és akkor amikor valaki meletted lő ugyanazzal... -
#2234 Battlefield Play4free útmutató -
#2233 mikor van ilyen csatazaj? a konkrét játék közben vagy ami a főmenüben van?
mert játék közben én nem hallok semmi zavarót a játékbeli hangokon kívül. amik persze nem zavarnak -
#2232 Road Rage -
#2231 Hm. Tehát lesz C4 is. Ráadásul új pályák képei, az egyik tuti Bf2-ből, a sztrádás pálya. Az szééép nagy. :-) -
Gyuszopapa #2230 Miért mert nektek nem úgy van hogy csak iszonyú csatazaj hallatszik.A bf2 nem ilyen volt. -
#2229 én már teljesen elvesztettem a fonalat, lehet, hogy a TS hangokról beszél ? vagy "azokról a hongokról" a fejibe ? !
-
#2228 És az melyik? :P -
#2227 nehogyeláruld B+ -
Gyuszopapa #2226 Megoldottam hogy ne legyen játék közben az az irgalmatlan csatazaj,csak a szerveren elhangzó hangokat hallom(lövések,járművek,mozgászaj).Sokkal jobb így játszani. -
#2225 hát nemtudom :D csak majd kellen regisztrációt kérni egyik admintól TS-en. -
#2224 okés kicsit később megyek :D meddig lesztek? -
#2223 Gyere most is fennvagyunk 3an :)
Address: teamspeak.hu Port: 9987 -
#2222 bf.hu ts elérését hol tudom megnézni?
felmennék lehet, aztán lehetne gyilkolni.. :D -
#2221 kibaszottul irritáló tud lenni egyébként, amikor könyörögnöm kell a csapatnak, hogy TRACE!!! HEAL!!! AMMOO !!! :DDDD -
#2220 asszem addoltalak. (Timon) -
#2219 dehogynem,én vagyok a játékban a tow királya... -
#2218 Jah Grrpowa de most engineerre váltottam és ott FreeKill néven futok assaultot 8 szinten meguntam pont amiatt hogy a tankok ellen semmit nem tudok csinálni -
#2217 Hát én még a mai napig tolóm a solider of fortune II ott van kihajolás
#2213 erre meg az a válaszom hogy a gépágyusok bocs most nem ugrik be játékon bellül mi a nervük sokkal hamarab leszednek mint én öket mp7 el szoval azért ez igy ennyire nem egyszerű hogy legugolok azt lelövöm fölleg ha van mellete 2doboz elsösegélycsomag -
#2216 145b9e08.4287
Ares[tArAdO
GrodWarrior
Grrpowa
HugoTaHell
jamesryan_89
LTdjoman
Martimi
Mateux
PrivatePanda101
Starstalker=3
xbit272
_)bucky(_
Ezek közül valaki? -
#2215 Kihajolás??? Már nem is emléxem, melyik játéknál volt ilyen. Pontosabban egyre tuti emléxek, mert a Moh AA miatt vettem új billentyűzetet, nem kezelt a régi max 2-3 gombnyomást. Ott meg ugye legalább 5 kellett volna egyszerre. -
#2214 nállam van
Austin71 Airmarine Alien Csaba Dolkar Exoskeleton MACVSOG-Eugene Oksedrap és na ez egy furcsa név dd42178.9905 -
#2213 és?leguggolsz,lelövöd,ennyi. -
#2212 orgazmussal érne fel,ha felvennétek
FUEL -
#2211 Blu3m4n_HUN-al mintha már találkoztam volna vele egyik nap! -
#2210 Jah elfelejtettem leirni de most már megteszem titeket nem zavar hogy nincs jobbra balra kihajolgatási lehetöség, igy azért a sarkok mögül kiszaladni elég szar mert egy csomó helyre beülnek a camperek és ha kifutsz már le is szedtek .Engem azért zavar a dolog mert nem az az egyhelyben üllő tipus vagyok általában zászlotol zászloig rohangálok de igy azért elég szar