6420
2015 Július 14-én a játék bezárja kapuit.
  • Alien69
    Ja, amúgy mostanában ugye ritkult a Karkand pálya. De volt hír róla, hogy "fejlesztenek". LOL Werry LOL. Még jobban elbakták! A teraszra, ahol ugye van a respawn pont raktak egy kis tetőt, meg egy létrát, hogy fel lehessen menni egyből a tetőte. Ezen kívül ezen tetőre menő létrát is átrakták a sarokra. Ennek oka, hogy a sarkon túlról is esetleg észlelhető a mászás. Na, mondanom se kell, hogy ez a teraszos tető még jobban kedvez a spawn killhez. Persze tök véletlenűl szúrtam ki a változtatást. Három enemy is ott volt fent. Meglátogattam őket, szépen az elsőt lepuffantottam, a másik kettőt meg boncoltam. Na onnan vége volt. Legalább 4-5 percig ott kempeltem fenn, mert ugye az igaz, hogy közvetlenül a spawn pontot innen nem lehet belőni (annyira), viszont az oda rakott létrát előszeretettel használják a bakák. De ugye mászás közben kiszolgáltatott helyzetben vannak, és könnyedén hullanak, ráadásul egy szavuk se lehet, mert ugye az már NEM spawn terület. Szóval megint adtak a fekáliának egy pacsit. :-/
  • Alien69
    Perszepersze, de itt most NEM arról van szó, hogy minek pl nekem veterán fegyó, amikor shimán lebicskázom még a tankot is, wazze! Kihámozom belőle a bakát a bicsakkal, ne viccelj má! :-) Itt az a lényeg, hogy két fegyver kivételével ingyé van a többi, akkor meg érdemesebb a vetyerányt alkalmazni, me megtehetem (meg addig, amíg engedik kipróbálni a többit)! A sok looser meg ugye NEM, vagy nem teszi, me looser, és van a többi, aki csak FUN-ol, lazul, lébecol a pályán, vagy esetleg játszik, és tesz rá, hogy esetleg még ilyen hülyeséggel is foglalkozzon, mint más fegyó. :-D Ott van ugyebár pl a snipa. Mennyivel qúlabb USAS-al menni vele, mint távcsövivel várni, amíg végre valaki lelő, mert ugye ebben a nyomi játékban is egy lövés nem elég. Kivéve, ha pont fejbe sikerűl. Ez meg alap snipa fegyverekkel elég problémás (nem lehetetlen, csak nehéz, de el fut a vad). A többség snipa ráadásul áll valahol lent a fűbe, oszt bele harap, és persze, hogy megunja, hogy nem tudja elszívni, de szivatják. Ráadásul hiába helyezkedik jól, a snipa lövedékek csíkoznak (hogy melyi idióta találta ki, FAKK). Tehát, max 1-2 emberkét tud lelőni (most mindegy, mennyit), mert ugye megy rá a vendetta, és ha mással nem, tankkal/APC-vel, de le lesz vakarva. Ergo, sokkal praktikusabb a veterán USAS. Eddig nem veszítettem vele (közvetlen párbajt), ha fullos volt az élet erőm.
    :-))) Haladok is vele rendesen. Igaz, sokat repkedek is, ott meg mindegy, milyen kaszttal repked az ember, menet közbe nem tudok kiszálni javítani (mint pl tanknál az engi). :-D
  • Beers
    thx
  • HTS s3rg1nh00
    alt+enter
  • Beers
    Mivel is lehet kirakni teljes ablakba a játékot?
  • Elektrofrombc2
    nem vagy te nagyképű, csak Alien :DDD
  • koschwarz
    várjál, a pénzzel pózolós képemet még nem is láttad
  • koschwarz
    hát, gondoljátok nyugodtan hogy nagyképű vagyok, de én még a pp2000-rel is tök jó vagyok, nem kell nekem veterán fegyver, de ha már ennyi kreditem van, valamire költsem már... :D
  • Bala10
    ezen a barátlistán még dolgozzanak. :D
  • Elektrofrombc2
    xD De az még roszabb amikor 32/31 csatlakozni próblsz erre beléptek helyetted
  • Bala10
  • Caliph
    csinálj egy ingyenes másik accot szintén:D és lám máris van 4 karaktered.
  • Frosty01
    MI ÉRT LA GO LOK MINT A SZ A R? :|
  • MR ME
    2 karaktered lehet, 3-tól felfele kell pénz a plusz karakterekhez
  • ronso
    a másodszor kreált katonával nem lehet csak pénzért játszani?? unom már a mediket...
  • Alien69
    Egyet értek! A veterán fegyó két dolog miatt kell (kötelező). Az egyik, nagyobbat sebez, a másik a több lőszer. Vannak fegyók, ahol ez minimum. Tipikus pl a snipa! Alap fegyó 4 lőszer egy tárba, és asszem össz 16 lőszer! Ráadásul tetőre nem sűrün mászik assault, kivéve, ha van gógyija. Az USAS is sokkal jobb cucc így (annak is kevés a lőszere)! Snipát indítottam, veterán USAS-al. :-) Ha nem lennének ennyien lámák, akkor nem is egyedül tartanék egy zászlót, mert ismét, a sok láma Sarqui-n megy középen meghalni, én meg hiába lopódzok át a pályán, hiába foglalom el a távoli zászlót, nem tarthatom örökké. Hiába látom az ellenfelet (motion senzor), előbb-utóbb, de leszednek lassan. Aztán kezdődik minden elölről. Három zászló az ellenfélé, mennek középen, én el a szélen, közbe takarítok, majd behúzom, arrébb megyek, hadd jöjjön az ellenfél, mert ugye látszik amikor ott van, a zászló lehúzás a kis térképen is jelezve. Megyek oda, intézkedek, vissza húzom, ismét el, mert ugye nem fogok ott állni, és várni, hogy simán leszedjenek. :-))) De elöbb-utóbb elfogyok én is. Hiába leszek első, a csapat veszít, mert a többség birka. Ergo, veterán fegyó, mert ez JÁR Nekem! :-))) A lámák meg menjenek csúzlival, amikor a veterán fegyó ingyé van. :-DDD
  • mascarun
    Üdv!

Ammikor tölteném le a játékot kiírja hogy "Extensions are not enabled"!
    Ez mi miatt lehet? Semmi nincs letiltva a böngészőben. -.-
  • szekrény
    nem a cigányiwiw nickedre voltam kíváncsi
  • koschwarz
    szerintem gyorsabban is felhasználódnak az ammoboxok, nekem pl. egy 6-os rpg visszatöltéséhez soha nem elég egy.
  • dezsolti78
    ok!
    TS-t azt vágom, más gamékhoz szoktam használni.
    Megtaláltam már a szobátokat is...majd csatlakozom. üdv
  • Optimus Prime
    Ezt most nem értem. A min sysreq-je a Heroes-é, az meg laptopon is elmegy.
  • Bala10
    ha TS-re is feljönnél:

itt megtalálod hozzá az adatokat, segítséget.
  • dezsolti78
    Sziasztok!
    Vaxi téged bejelöltelek barátnak, meg még akit találtam.
    Én "bzs", meg "bzs_doki" néven futkozom..én is szívesen csatlakoznék hozzátok. üdv
  • Bala10
    az a fura, hogy a legelején úgy dobálta mindenki, mintha muszáj vóna... aztán történt valami és most az a csoda, ha rábukkansz egyre. :p
  • Bala10
  • MR ME
    igen
  • erieskrisz
    Sziasztok belehet azt állitani hogy a görgövel váltsam a fegyvereket ne pedig a számokal keljen váltani

• Elektrofrombc2
    Oke :)
  • Vaxi
    ma este tolhatnánk. felmegyek ts-re, aztán szétkapjuk a szervert
  • Elektrofrombc2
    Engem medic-eknél idegesít ugyanez és az, hogy nincs felfejlesztve a medic box-juk...nállam assaultként első volt, hogy azt felnyomtam. Ha már csapatjátékosként akarok játszani nem fogom várakoztatni a társaimat azzal, hogy lassan tölti nekik az ammo-t.
  • Elektrofrombc2
    na meg már így is felhalmozódott egy csomó C és nem akarok abba a hibába esni, mint heroes-ba, hogy kb már nem tudtam mire költeni... Az igaz, hogy ott a legsűrűbben használt fegyvereim már megvoltak unlimitedbe, viszont itt P4F-ben is megvan 1 karakter számára. Tehát Assaultnak mindig megfogom venni a Veterans AEK-ot mert megtehetem és ti is csak nem ismeritek be magatoknak :D
  • Vaxi
    rohadtul irritál, hogy ott áll mellettem a fogyatékos assault, minden rakétámat ellőttem, mp7 üres, pisztoly üres, már trace darttal lövöldözöm seggbe az ellenfeleket, hátha megijednek tőle, üvöltözök, hogy AMMO!!!! és semmi :D
  • Elektrofrombc2
    Veterans AEK gecijó szerintem és megéri...nagyobbat sebez is és pontosabb. Pl Sharqin igenis számít az az 5 golyó, mert van, hogy kijönnek elébbed 1x-re 5en aztán lehet nem lesz elég a 30, mert pl 4 testlövéssel hal meg 1 ellenfél... +néhány fej találat és így már egész jól lehet pusztítani. Szerintem megéri. Gondolj csak bele, hogy az a +500 Credits kb 5 kör alatt jön össze, viszont ezt megvéve 24 órára kapod abba meg sokkal több kör belefér (mégha csak 2-3 órát is játszol vele) és hid el, az a +500 C add néhány 100 +XPt.
  • koschwarz
    (mondhatnám azt is, hogy 2-es, 3-as k/d-kel nem is jut eszembe magam gyógyítani...)

(...most meg különösen, mert egy csomó új, kevésbé skilles és kevésbé fejlesztett ellenfél között meg aztán tényleg lehet aratni)
  • koschwarz
    teljesen egyértelmű, mondjuk én nem vagyok elájulva a veterán fegyverektől, a sima változat is teljesen megfelel (nekem). az a pár lőszer nem oszt nem szoroz, annyit kreditben nem ér szerintem. de simán vissza lehet termelni a kreditet, sőt, nekem azóta is csak növekszik az összkreditem. valami 27000 környékén járok.

kötszert meg adr.shot-ot meg hiába vettem, mindig rohadtul elfelejtem használni :D több hete is még az egyszer vásárolt 10 adrenalint használom, elhasználtam van 5-öt belőle, de azokat is csak véletlenül nyomtam el szerintem :DDD
  • Alien69
    Mindegy mennyit tolod, pár kör alatt vissza hozza a fegyó árát. De szerintem van egy olyan érzésem, hogy inkább a kötszerre, és injekcióra kellene beruházni. Ha jól emléxem, a BFH-ban kötszerért BF-t kérnek. De ha nem, akkor is megéri, mert ugye nincs mindig "kéznél" medic pakk. Lehet sokkal drágább lesz. :-)))
  • MR ME
    megoldódott köszi
  • HTS s3rg1nh00
    nálad
  • MR ME
    én azt vettem észre h nem megy az oldal...
  • HTS s3rg1nh00
    ja,egy nyert kör+első hely 130,tegnap átdobott kb az utolsó 10 pontra a vesztes csapatba(nem vezettem,csak 6000 pontom volt,mögöttem meg 2700...:)),azért már kapásból -4 a 130ból.egyébként meg szintlépésnél jár még 500.azt mondom ha valaki tolja minden nap vagy 2 órát(és elég jól),már be tud ruházni minden nap egy veterán fegyóba.