Az első időutazó?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
de amúgy az is milyen duma,hogy a múltba nem lehet utazni,mert összeomlik a féreglyuk...erre ki jött rá,és hogyan?? hogy omlik össze?? legalább valami bizonyiték lenne rá,vagy az ellenkezõjére...meg a téridõ kontinium beszippant minket,jah

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

gothmog
Asztaaa!!!
<#worship>

Lehet, hogy Stephen Hawking marhaságokat beszél, de te mikor is szerezted meg a fizikusi diplomádat? Mit publikáltál eddig? Milyen díjakat kaptál eddig? Téged is elismernek vezetõ elméleti fizikusnak?

Nem kötözködésképpen mondom, csak úgy csöndben, mondhatni zárójelben megjegyeztem.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Panzermeyer
Ilyet is csak a hülye angolszászoknak lehet eladni. Ha mások DVD-jén nincs rajta a telefonáló nõ, akkor mirõl beszélünk egyáltalán? Itt meg is állhatunk.

Ha mégis más dvd-n is fellelhetõ ez a nõ, akkor meg miért kapásból ez jut eszünkbe, hogy telefonál? Az pl senkinek nem jut eszébe, hogy egy rádió van a kezében és esetleg valami baja van és közben magában beszél, vagy a rádióban? Vajon 40 évvel ezelõtt is ez jutott volna eszünkbe? Vajon 50 év múlva nem az jutna eszünkbe, hogy a készülékrõl vezérli a háztartási robotokat?

És ez a Stephen Hawking marhaság, hogy csak a jövõbe lehet idõutazni, mert a múlt és a jelen között létrejövõ féreglyuk összeomlik. Hm... és a jövõben nekik a mi jelenünk az nem múlt? Akkor annak is össze kell omlania. És az idõ csupán egy mértékegység.

mov ah,4ch int 21h end

bakkerman
ASD:ASAAF:SAFAF ??

Neogan
Az idõutazás valóban lehetséges!
Hogy bebizonyítsam visszamegyek 3 percet az idõben!

One man\'s hero, is another man\'s demon...

Neogan
Látjátok, SIKERÜLT!

One man\'s hero, is another man\'s demon...

MikX
ÉNvagyok az elsõ idõutazó!
Jelentem, visszajöttem egy órát az idõben!
2:59 bõl jöttem 2:00-ba.

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

Willenbrock
Sõt visszamenne a választásokig hogy csalhasson.

Willenbrock
vagyis az ilyeszt az pontos j

Willenbrock
A szûny szerintem szûgy vagyis csöcs.A Hétszünyû kapanyányimonyók valami 7 csöcsü öregasszony lehet ami elég ilyesztõ ha belegondolunk 😊

Rockynhooo
ez kemény nem hittem volna hogy ilyen létezik <#nemtudom>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

gothmog
"Csak rendszerváltásig nem lehetett errõl beszélni, és az elõtt az iskolákban arról biztos nem beszéltek hogy Sztálin milyen "rossz" ember volt."
Ez jól hangzik, hogy rendszerváltásig ez meg az, meg ideológiailag így meg úgy, de a dolog egész egyszerûen arról szól, hogy a történelmet a gyõztesek írják.
Márpedig Hitler kénytelen volt agyba durrantani magát még a háború vége elõtt, Sztálint pedig az elvtársai segítették jobblétre mintegy nyolc esztendõvel késõbb. Vesztesek-gyõztesek. Teccikérteni? 😊
Amellett ne feledkezzünk el arról az aprócska tényrõl, hogy a "Sztálin ennyi, Hitler meg annyi embert ölt meg" téma szintén csak jól hangzik. De ugye nem feledkezünk meg arról, hogy õk ezeket a dolgokat nem egyedül csinálták?

A fickó már lebukott, másoknak is megvan ez a film de érdekes módon az öreglány sehol nem tekereg az utcán csak az õ kópiáján, magyarázatot még nem tudott rá mondani de persze azokat az internetezõket már lehülyézte kapásból akik a mobil tornyok után érdeklõdtek.
Ügyes vírusvideót dobott össze az nem vitás, ért a munkájához (videó vágás...) megérdemli a felhajtást és majd a verést is :-D

HP+

sapkafej
ember, nem a dvd-t hirdetik vele. gondolkozz már

György

tenkenorman
Jó akkor igaza van clark nak.
egy ember épített egy idõgépet, és egy kövér ronda nõt visszaküldött hogy építsen adótornyokat és telefonáljon egy chaplin filmben.

http://www.tenke.hu

gothmog
Oké. Tehát elég fejlett az eszköz, hogy átjátszó hálózat nélkül mûködjön, de ahhoz már nem eléggé, hogy legyen hozzá egy fülbevaló/füldugó méretû headset, vagy épp az egész kütyü fülbevaló vagy füldugó méretû legyen.
Szerintem egyébként azt mondja: "Holnap visszamegyek és megetetem a boltossal ezt a rohadt kalapot." Ezt olvastam le a szájáról. 😊
Amellett, az idõutazási paradoxonok leküzdéséhez a legtöbb valamirevaló sf-írónak szüksége van valamilyen nyakatekert elmélet bevezetésére, hogy a dolog legalább a történetmesélés szintjén mûködõképes és kezelhetõ legyen. Ajánlott olvasmány: Poul Anderson :Idõjárõr.

#29 ezt én se értem

amúgy most nyílt a vissza a jövõbe topic szóval szerintem vanegy SG-s idõ utazónk... vagy lett mert a jövõbõl küldték vissza hogy mondja azt a múltban hogy van ez ami van... na m1...

Lacee
á, ez csak egy logikai buborék, a téridõ görbültsége miatt tûnik úgy, mintha az én nevem alatt jelent volna meg 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

skate00
ennyi hülyeséget, Ennyi erõvel a mûholdas telefon világmegváltó készülék? tudom hogy ahoz is kell mûhold, de ne legyünk már ennyire leragadottak, 20 évvel ezelõtt senki nem gondolta volna Érintõképernyõs telefonokkal fog mindenki szaladgálni, és fillérekért kapni. Megnézed a 10 évvel ezelõtti számítástechnikát, és máris rájösz hogy mennyi fejlõdtünk. már szinte minden háztartásban van legalább 1 számítógép.

#81 meg nagyon sokan tévhitben élnek, Sztálin legalább annyi embert megölt mint hitler, hanem többet is. Csak rendszerváltásig nem lehetett errõl beszélni, és az elõtt az iskolákban arról biztos nem beszéltek hogy Sztálin milyen "rossz" ember volt.

SötétBarom
Azt tudtátok, hogy az idõ mint olyan igazából nem létezik? Még mielõtt nagyon beleélnétek magatokat a benne történõ utazásba.

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Fresh Duke
Túl sok TV-t néztek. (Fõleg amerikai filmeket.)

A heavy cost. I pay it gladly.

MerlinW
- Ha utazni készülnél az idõben, biztos vinnéd magaddal a mobiltelefonodat
- 1928-ban baromi sok emberrel beszélhet mobiltelefonon, hiszen minden második sarkon volt vevõtorony😊

[merlinw.org]

Dzsini
Itt a kulcsszó szerintem a gazdagabb - jó pénzért a jelenlegi orvosi technológia csúcsa foglalkozik velük, így természetesen jóval hosszabb ideig túl tudnak élni bizonyos állapotokat.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nem azt mondom, hogy mindenki meggyógyul ezekbõl a betegségekbõl, de általában a befolyásosabb (ezáltal fontosabb) emberek megússzák ezeket...

Dzsini
amúgy: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_HIV-positive_people

van rajta pár elég meglepõ név.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
AIDS-ben azért, mert esetleg van józan eszük, és vigyáznak magukra, hogy ne legyenek HIV fertõzöttek.

Rákban pedig meghalnak õk is, bár az anyagi lehetõségek miatt kicsit több, a lehetõ legmodernebb kezelést kapják - de ez pénzkérdés, és a gyógyíthatatlan az gyógyíthatatlan.

Szerinted amerikai "fontos emberek" miért nem halnak meg AIDSben és rákban? 😊

bakkerman
azt se tartom elképzelhetetlennek,hogy amerikában megvan már az AIDS,és a rák 100%-os ellenszere...

Szerinted ha kiderülne, hogy léteznek UFO-k mi lenne? A világ fele pánikrohamot kapna, a másik fele meg vállat vonna. Idõutazás? Tömegek százezrei tüntetnének, hogy menjenek vissza az idõben és változtassák meg XY dolgot... persze nem biztos, hogy õk már tudják ezeket a dolgokat... De akkor is számomra fura, hogy minden nagy technológiai áttörést az USA hoz létre és véletlen módon ott van az 51es körzet is... Amerikában hogy találták fel a számítógépet? hogy programozták be? valaki reggel felkelt és tudta? szerintem nem...

szabii98
Ezt észrevettem énis 😞
De minden esetre profi munka, vagy valós felfedezés

I met God. She's black

A videón érzõdik hogy bele van nyúlva... ha jobban megnézitek, akkor amikor a videóban átváltanak a zebráról az elefántra, láthassátok hogy az idõs nõ hamarabb kezd eltûnni, azaz benne megjelenik az ami mögötte van.

És tényleg profi, 11 nap alatt 3.255.000 nézõ... nem semmi 😄
Dzsini
22 valamint 78 hozzászólással elõtted is el lett mondva 😊

látod, mégis van idõutazás: kitaláltál valamit, és már rég be lett írva

Tyler1
pedig már van idõutazás régóta, csak atomi szinten, itt viszont csak elõre lehet "utazni", vissza nem.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
5 percig gondolkoztam ezen a hsz-n,de még nem esett le 😄

Lacee
és azt se feledjük, hogy ha valaha feltalálják az idõutazást, akkor az már most is itt van 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tigeroo
2-ra a válasz: nem kövér, a terminator kezdetleges változata
Dzsini
de így tudod, hogy jelent meg Chaplin DVD, és sokan meg is veszik emiatt 😊

egy kis botrányokozással nagyon könnyû plusz eladást produkálni, tudok is egy hazai, egészen friss példát...

PrisonMan
"propaganda+szubjektiv tanitas=win"

Az a helyzet, hogy leírtad a nagy igazságot. Ez van sajnos :S

Lammer
Ontopic: Amugy mekkora baromsag... Ez tenyleg felhaborito, hogy kiderult masoknak nincs ott az extraban az idos holgy... akkor meg mirol beszelunk!??!?! agyamat elhagyom... nem rossz ez a marketing modszer, vegulis dicseret illeti a fickot, mert a celjat elerte...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
regen en is soxor feltettem ezt a kerdest... aztan egy bolcs emberke nekem azt mondta, hogy a tortenelmet a gyoztesek irjak... es mennyire igaz! 😊 Es kifelejtetted a vad afrikai regiot, az angolszasz terhoditast (<- ugye milyen diplomatikus? tul.kepp mondhatnank indian holokausztnak is) stbstb... ez van, en mar nem is idegeskedek rajta... mar sor melletti beszelgetesekben, ra sem kontrazok... 😞 propaganda+szubjektiv tanitas=win 😞

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Zsolek123
Hitler csak a jéghegy csúcsa, különben se róla szól a tápig 😊

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Te aztán nagyon tudod, ki mire alapozott. Szánalom.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

PrisonMan
Csak úgy kíváncsiságból miért pont Hitler? Valóban õ lenne az emberiség gonosza? Sztálin még nagyobb tömeggyilkos, a kínai kommunista diktatúráról már nem is beszélve... Mellesleg ilyen alapon Churchill is tömeggyilkos elég csak a német városok terrorbombázására gondolni.

Komolyan nem értem a logikát.. Mi alapján választasz ki egyet a sok közül... Ha már egy szörnyû tömeggyilkost kiemelsz akkor a többit is oda kell(ene) írni hozzá mégha csak egy rövidke viccesnek szánt üzenet is akart volna lenni. Csak a történelmi tények tisztánlátása miatt..

Csirke4
"szerintem az idõutazás, ufó, és egyéb hasonló érdekes témákra már RÉG megvan a válasz"

<#idiota>
Csirke4
1. A "hogyan mûködne antenna vagy mûhold nélkül?!" kommentek

A kommentelõk egy része azon lovagol, hiába visz magával készüléket az idõutazó, ha egyszer a múltban nincsenek meg a mûködéséhez szükséges hálózat, adótornyok, antennák és mûholdak. "Ebbõl látszik mennyire szûkagyúak tudnak lenni az emberek" - reagált erre Clarke. "Ha valaki képes utazni az idõben, akkor nyilván adott lehet a technológia ahhoz is, hogy telefonálni tudjon."

Ez mennyire hülye. 😄
Dehát pro nincsmit magyarázni ezen, ilyen rövid idõ alatt ennyi nézõt szerezni jutubon. 😄
Jólcsinálja.
Csirke4
"Videóját október 20-án töltötte fel, az azóta eltelt tíz napban már több mint két és fél millióan nézték meg, Clarke-ot pedig felkapta a média."

Pro.
bakkerman
az egész világ felfordulna,ha valaki(k) készítenének egy mûködõ gépet,és kiszivárogna a hír.

morcosqtya
hmm..
majd elkúrjuk.
nem kicsit, nagyon.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.