173
Az első időutazó?
-
Neoncsoves #93 Szerinted ha kiderülne, hogy léteznek UFO-k mi lenne? A világ fele pánikrohamot kapna, a másik fele meg vállat vonna. Időutazás? Tömegek százezrei tüntetnének, hogy menjenek vissza az időben és változtassák meg XY dolgot... persze nem biztos, hogy ők már tudják ezeket a dolgokat... De akkor is számomra fura, hogy minden nagy technológiai áttörést az USA hoz létre és véletlen módon ott van az 51es körzet is... Amerikában hogy találták fel a számítógépet? hogy programozták be? valaki reggel felkelt és tudta? szerintem nem... -
#92 Ezt észrevettem énis :(
De minden esetre profi munka, vagy valós felfedezés -
Metalich #91 A videón érződik hogy bele van nyúlva... ha jobban megnézitek, akkor amikor a videóban átváltanak a zebráról az elefántra, láthassátok hogy az idős nő hamarabb kezd eltűnni, azaz benne megjelenik az ami mögötte van.
És tényleg profi, 11 nap alatt 3.255.000 néző... nem semmi :D -
#90 22 valamint 78 hozzászólással előtted is el lett mondva :)
látod, mégis van időutazás: kitaláltál valamit, és már rég be lett írva -
#89 pedig már van időutazás régóta, csak atomi szinten, itt viszont csak előre lehet "utazni", vissza nem. -
#88 5 percig gondolkoztam ezen a hsz-n,de még nem esett le :D -
#87 és azt se feledjük, hogy ha valaha feltalálják az időutazást, akkor az már most is itt van :) -
#86 2-ra a válasz: nem kövér, a terminator kezdetleges változata -
#85 de így tudod, hogy jelent meg Chaplin DVD, és sokan meg is veszik emiatt :)
egy kis botrányokozással nagyon könnyű plusz eladást produkálni, tudok is egy hazai, egészen friss példát... -
#84 "propaganda+szubjektiv tanitas=win"
Az a helyzet, hogy leírtad a nagy igazságot. Ez van sajnos :S -
#83 Ontopic: Amugy mekkora baromsag... Ez tenyleg felhaborito, hogy kiderult masoknak nincs ott az extraban az idos holgy... akkor meg mirol beszelunk!??!?! agyamat elhagyom... nem rossz ez a marketing modszer, vegulis dicseret illeti a fickot, mert a celjat elerte... -
#82 regen en is soxor feltettem ezt a kerdest... aztan egy bolcs emberke nekem azt mondta, hogy a tortenelmet a gyoztesek irjak... es mennyire igaz! :) Es kifelejtetted a vad afrikai regiot, az angolszasz terhoditast (<- ugye milyen diplomatikus? tul.kepp mondhatnank indian holokausztnak is) stbstb... ez van, en mar nem is idegeskedek rajta... mar sor melletti beszelgetesekben, ra sem kontrazok... :( propaganda+szubjektiv tanitas=win :( -
#81 Hitler csak a jéghegy csúcsa, különben se róla szól a tápig :) -
Pares #80 Te aztán nagyon tudod, ki mire alapozott. Szánalom. -
#79 Csak úgy kíváncsiságból miért pont Hitler? Valóban ő lenne az emberiség gonosza? Sztálin még nagyobb tömeggyilkos, a kínai kommunista diktatúráról már nem is beszélve... Mellesleg ilyen alapon Churchill is tömeggyilkos elég csak a német városok terrorbombázására gondolni.
Komolyan nem értem a logikát.. Mi alapján választasz ki egyet a sok közül... Ha már egy szörnyű tömeggyilkost kiemelsz akkor a többit is oda kell(ene) írni hozzá mégha csak egy rövidke viccesnek szánt üzenet is akart volna lenni. Csak a történelmi tények tisztánlátása miatt.. -
#78 "szerintem az időutazás, ufó, és egyéb hasonló érdekes témákra már RÉG megvan a válasz"
-
#77 1. A "hogyan működne antenna vagy műhold nélkül?!" kommentek
A kommentelők egy része azon lovagol, hiába visz magával készüléket az időutazó, ha egyszer a múltban nincsenek meg a működéséhez szükséges hálózat, adótornyok, antennák és műholdak. "Ebből látszik mennyire szűkagyúak tudnak lenni az emberek" - reagált erre Clarke. "Ha valaki képes utazni az időben, akkor nyilván adott lehet a technológia ahhoz is, hogy telefonálni tudjon."
Ez mennyire hülye. :D
Dehát pro nincsmit magyarázni ezen, ilyen rövid idő alatt ennyi nézőt szerezni jutubon. :D
Jólcsinálja. -
#76 "Videóját október 20-án töltötte fel, az azóta eltelt tíz napban már több mint két és fél millióan nézték meg, Clarke-ot pedig felkapta a média."
Pro. -
#75 az egész világ felfordulna,ha valaki(k) készítenének egy működő gépet,és kiszivárogna a hír. -
#74 hmm..
majd elkúrjuk.
nem kicsit, nagyon. -
#73 1. ha lenne időgép, már visszautaztak volna hogy elmondják hogy kell elkészíteni.
2.ki az a hülye aki egy ilyen ronda kövér nőt küld vissza az időben. -
#72 az a lényeg,hogy te kemény vagy :) -
#71 :DDDDDDDDD -
#70 Akkor most Nagymagyarország lenne :D nem is lenne rossz xd, igaz tele lenne miden adolfka képeivel, de a komcsi arcképek sem voltak szebbek xd -
#69 és ha az időutazók gonoszak? -
syberia2 #68 meg már rég visszajöttek volna azidőben és pl végeztek volna Hitlerrel gyerekkorában:PP -
#67 akkor van szopás mikor majd azt halljuk tőle hogy 'elkúrtuk' -
High end PC #66 LOL :DDDDDDDDDDDD -
syberia2 #65 Ha időutazó lenne már rég tudnánk róle, mert visszajött volna, és megtanította volna az időutazás művészetét
-
st3ve #64 Látod nem csak hazudni tud, hanem időt utazni is. :D -
Tothenkopf #63 Dehát ez a MI FERINK44444 -
st3ve #62
-
#61 viszlát és kösz a halakat -
#60 Hagyjuk... Túlmagyarázod azt, amit nem kéne. Ez az egész jóval egyszerűbb ennél az index fórumra való, süket filozofálgatásnál.
Az #54-ben írt második bekezdésben szummázva leírtam a véleményem erről a hisztériáról... -
#59 így van, ez az egyik következménye a gondolkodásmódnak.
amúgy ha jól tudom az agnoszticizmus fogalmát csak a vallási kérdések értelmében alkalmazták (bár már lehet kiterjedt), általános formában ez a filozófiai szkepticizmus -
st3ve #58 Mikor csinálták a filmet? Több uj-régi filmbe is feltűnik egy parabola, kerékpárut,.................... -
#57 vö. Wikipedia :) -
#56 pontosan erről beszélek!
nagy eséllyel állást lehet foglalni = szubjektív szint
te magad mondod, ezt nincs tovább hova ragozni.
az hogy ki, mit, milyen valószínűséggel vesz figyelemben teljesen lényegtelen.
be tudod bizonyítani, hogy az általad említett mese szereplő nem létezik? nem tudod. be tudod bizonyítani, hogy létezik? nem tudod
akkor miért érzed szükségét kijelenteni, hogy nem létezik?
én sosem állítottam h a nő telefonál és azt sem h nem -
#55 létezése és nem létezése közé = létezése és nem létezésének ESÉLYE közé -
#54 Imádom, amikor a nyilvánvalót el kell magyarázni, de megpróbálom. A példámmal pusztán arra szerettem volna rávilágítani, hogy vannak dolgok, aminek a hitelessége mellet vagy ellen -a körülményeket és ismereteinket figyelembe véve - nagy eséllyel állást lehet foglalni. Így a Hétszűnyű Kapanyányi Monyók is "valószínűleg" nem létezik, ugyanis egy mindenki által ismert mese szereplője, és ennek tudatában elég nagy ostobaság lenne a létezése és nem létezése közé egyenlőségjelet rakni.
Kb. ezer féle elfogadható magyarázatot lehet adni arra, hogy mit csinál ez a nő, ennek ellenére kiválasztják a legbizarrabbat, TÉNYKÉNT beszélnek és vitatkoznak róla. Na, ezek az emberek simán idióták.