Az elsõ idõutazó?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2.ki az a hülye aki egy ilyen ronda kövér nõt küld vissza az idõben.
http://www.tenke.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
every damn day
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
every damn day

Az #54-ben írt második bekezdésben szummázva leírtam a véleményem errõl a hisztériáról...
amúgy ha jól tudom az agnoszticizmus fogalmát csak a vallási kérdések értelmében alkalmazták (bár már lehet kiterjedt), általános formában ez a filozófiai szkepticizmus
dixitque deus fiat lux
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
nagy eséllyel állást lehet foglalni = szubjektív szint
te magad mondod, ezt nincs tovább hova ragozni.
az hogy ki, mit, milyen valószínûséggel vesz figyelemben teljesen lényegtelen.
be tudod bizonyítani, hogy az általad említett mese szereplõ nem létezik? nem tudod. be tudod bizonyítani, hogy létezik? nem tudod
akkor miért érzed szükségét kijelenteni, hogy nem létezik?
dixitque deus fiat lux
Kb. ezer féle elfogadható magyarázatot lehet adni arra, hogy mit csinál ez a nõ, ennek ellenére kiválasztják a legbizarrabbat, TÉNYKÉNT beszélnek és vitatkoznak róla. Na, ezek az emberek simán idióták.
mi az a szûny? :)
kezd érdekes lenni a topic.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"The same thing will happen with a wormhole, only with radiation instead of sound. As soon as the wormhole expands, natural radiation will enter it, and end up in a loop. The feedback will become so strong it destroys the wormhole. So although tiny wormholes do exist, and it may be possible to inflate one some day, it won't last long enough to be of use as a time machine."
S. Hawking
dixitque deus fiat lux
I want to be a mighty pirate ever!
1.Senki számára sem létezik közvetlen bizonyíték Hétszûnyû Kapanyányi Monyók létezésérõl.
2.Senki számára sem létezik közvetlen bizonyíték Hétszûnyû Kapanyányi Monyók nem létezésérõl.
Ergo közvetlen bizonyítékok híján annak eldöntése, hogy Hétszûnyû Kapanyányi Monyók létezik, vagy nem létezik csak szubjektív szinten lehetséges, aminek értelmében a két döntés egyenrangú.
Én kérek elnézést.
dixitque deus fiat lux
Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.
Õ tulajdonképpen a 341. idõutazó, történetesen épp õ ment vissza 1928-ba.
Az elsõ tíz az ókorban landolt, szerencsétlen hatodik azóta is ott figyel a mostani Kaukázus hegység sziklájába ágyazva, mert elcseszte a koordinátákat.
de senkinek az elmélete nem bizonyít semmit definitíve.
dixitque deus fiat lux
leszarom a konfigod...
dixitque deus fiat lux
Swedish people are albino monkeys
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
vagy lehet a mult lottónyertesei közt kellene kutakodni? :D
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
egyébként itt egy másik jópofaság 1940-bõl:
és a hozzá tartozó cikk
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"