Az elsõ idõutazó?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tenkenorman
1. ha lenne idõgép, már visszautaztak volna hogy elmondják hogy kell elkészíteni.
2.ki az a hülye aki egy ilyen ronda kövér nõt küld vissza az idõben.

http://www.tenke.hu

bakkerman
az a lényeg,hogy te kemény vagy :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Narxis
:DDDDDDDDD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

JethroHUN
Akkor most Nagymagyarország lenne :D nem is lenne rossz xd, igaz tele lenne miden adolfka képeivel, de a komcsi arcképek sem voltak szebbek xd

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Zsolek123
és ha az idõutazók gonoszak?

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

meg már rég visszajöttek volna azidõben és pl végeztek volna Hitlerrel gyerekkorában:PP

every damn day

Zsolek123
akkor van szopás mikor majd azt halljuk tõle hogy 'elkúrtuk'

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

LOL :DDDDDDDDDDDD

Ha idõutazó lenne már rég tudnánk róle, mert visszajött volna, és megtanította volna az idõutazás mûvészetét

every damn day

Látod nem csak hazudni tud, hanem idõt utazni is. :D

Dehát ez a MI FERINK44444

<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

TommyC
viszlát és kösz a halakat

dixitque deus fiat lux

Dynamic
Hagyjuk... Túlmagyarázod azt, amit nem kéne. Ez az egész jóval egyszerûbb ennél az index fórumra való, süket filozofálgatásnál.
Az #54-ben írt második bekezdésben szummázva leírtam a véleményem errõl a hisztériáról...
TommyC
így van, ez az egyik következménye a gondolkodásmódnak.
amúgy ha jól tudom az agnoszticizmus fogalmát csak a vallási kérdések értelmében alkalmazták (bár már lehet kiterjedt), általános formában ez a filozófiai szkepticizmus

dixitque deus fiat lux

Mikor csinálták a filmet?<#hehe> Több uj-régi filmbe is feltûnik egy parabola, kerékpárut,....................

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

TommyC
pontosan errõl beszélek!
nagy eséllyel állást lehet foglalni = szubjektív szint
te magad mondod, ezt nincs tovább hova ragozni.

az hogy ki, mit, milyen valószínûséggel vesz figyelemben teljesen lényegtelen.

be tudod bizonyítani, hogy az általad említett mese szereplõ nem létezik? nem tudod. be tudod bizonyítani, hogy létezik? nem tudod

akkor miért érzed szükségét kijelenteni, hogy nem létezik?

én sosem állítottam h a nõ telefonál és azt sem h nem

dixitque deus fiat lux

Dynamic
létezése és nem létezése közé = létezése és nem létezésének ESÉLYE közé
Dynamic
Imádom, amikor a nyilvánvalót el kell magyarázni, de megpróbálom. A példámmal pusztán arra szerettem volna rávilágítani, hogy vannak dolgok, aminek a hitelessége mellet vagy ellen -a körülményeket és ismereteinket figyelembe véve - nagy eséllyel állást lehet foglalni. Így a Hétszûnyû Kapanyányi Monyók is "valószínûleg" nem létezik, ugyanis egy mindenki által ismert mese szereplõje, és ennek tudatában elég nagy ostobaság lenne a létezése és nem létezése közé egyenlõségjelet rakni.

Kb. ezer féle elfogadható magyarázatot lehet adni arra, hogy mit csinál ez a nõ, ennek ellenére kiválasztják a legbizarrabbat, TÉNYKÉNT beszélnek és vitatkoznak róla. Na, ezek az emberek simán idióták.
morcosqtya
de ez most jobban érdekel engem.
mi az a szûny? :)
kezd érdekes lenni a topic.

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Világpolgár
Csak itt és csak most neked elárulom hogy látható vagyok statisztaként a A leghosszabb nap (1962) egyik jelenetében mikor partra szállunk. Úgyhogy nem õ az elsõ hanem csak korábbra érkezett. :)

TommyC
mind1, jahve-elohimot is írhattam volna (:

dixitque deus fiat lux

morcosqtya
amúgy ki ez a hétszûnyû kapanyányi monyók?

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

sapkafej
annyira imádom az ilyen összeesküvéses szar szövegeket, hogy nagyon :)

György

TommyC
"In the end, I think a wormhole like this one can't exist. And the reason for that is feedback. If you've ever been to a rock gig, you'll probably recognise this screeching noise. It's feedback. What causes it is simple. Sound enters the microphone. It's transmitted along the wires, made louder by the amplifier, and comes out at the speakers. But if too much of the sound from the speakers goes back into the mic it goes around and around in a loop getting louder each time. If no one stops it, feedback can destroy the sound system.

"The same thing will happen with a wormhole, only with radiation instead of sound. As soon as the wormhole expands, natural radiation will enter it, and end up in a loop. The feedback will become so strong it destroys the wormhole. So although tiny wormholes do exist, and it may be possible to inflate one some day, it won't last long enough to be of use as a time machine."

S. Hawking

dixitque deus fiat lux

tigeroo
tehát te tudod hogy õk tudják hogy mindenki tudja azt amit mindenkinek tudnia kéne?
sparrow35
Ne okoskodjatok már mindenki tudja h elég elérni a 88 Mph-s sebességet, és már ott is vagyunk 1885-ben!

I want to be a mighty pirate ever!

TommyC
Úgy látom a logikának csúfolt formalizmust sem sikerült elsajátítanod, így hadd vezessem le a tézised antitézisét annak nevében:

1.Senki számára sem létezik közvetlen bizonyíték Hétszûnyû Kapanyányi Monyók létezésérõl.
2.Senki számára sem létezik közvetlen bizonyíték Hétszûnyû Kapanyányi Monyók nem létezésérõl.

Ergo közvetlen bizonyítékok híján annak eldöntése, hogy Hétszûnyû Kapanyányi Monyók létezik, vagy nem létezik csak szubjektív szinten lehetséges, aminek értelmében a két döntés egyenrangú.
Én kérek elnézést.

dixitque deus fiat lux

rooney8
egy másik idõsíkon fog megtörténni :)

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

szerintem az idõutazás, ufó, és egyéb hasonló érdekes témákra már RÉG megvan a válasz "felsõbb körökben", persze nem drága Magyarországon, hanem USA-ban... csak a csórinép majd úgy 100-150 év múlva fog tudni (akkor se biztos) az igazságról.

Tévesek a Velvet.hu információi.
Õ tulajdonképpen a 341. idõutazó, történetesen épp õ ment vissza 1928-ba.
Az elsõ tíz az ókorban landolt, szerencsétlen hatodik azóta is ott figyel a mostani Kaukázus hegység sziklájába ágyazva, mert elcseszte a koordinátákat.

Dynamic
Ezt a hatalmas bölcsességet azért gondold újra. Ezek szerint aki nem hisz a Hétszûnyû Kapanyányi Monyók létezésében, az ugyanolyan birka, mint aki hisz benne? Gratulálok!
TommyC
Hawking valami olyasmit emlegetett, hogy azért nem jöhet létre egy féreglyuk ami a múltba nyílik, mert "interferencia" alakulna ki a féreglyuk két végén, kb mint amikor a mikrofon közel van a hangfalhoz, ezért a féreglyuk összeomlik.

de senkinek az elmélete nem bizonyít semmit definitíve.

dixitque deus fiat lux

tigeroo
szerintem annyira viszketett a feje hogy vakarás közben már káromkodott mérgében :DSA:D:,
Pl visszamész az idõben 1 percet és megölöd magad a múltban. Ha meghalsz a múltban, akkor nem mehetsz vissza a jövõböl a múltba, hogy megöld magad. De akkor ki húzta meg a ravaszt? Ez egy paradoxon, a kialakuló szituációnak semmi értelme. A világegyetem amióta létezik, mentes a paradoxonoktól, az ok mindig megelõzte az okozatot. Ha nem így volna, a világegyetem valószínûleg káoszba süllyedne.

Stephen Hawking, az egyik ma élõ legnagyobb fizikus szerint egyébként a multba való idõutazás nem lehetséges, csak elõre lehet utazni. (Into to the Universe With Stephen Hawking Time Travel c. dokumentumfilm)

zmeor
mondjuk asszem bizonyították, hogy paradoxon miatt nem lehet a múltba utazni csak a jövõbe.. de hátha mégis :D

leszarom a konfigod...

TommyC
aki egybõl rávágja h baromság, az éppen annyira birka, mint aki egybõl elhiszi.

dixitque deus fiat lux

Willenbrock
A telefon meg lehet hogy csak valami utalás a nõ pletykás-fecsegõ természetére pl. vagy valami ilyesmi.

Willenbrock
Az a csávó kicsit kilóg a sorból a cuccaival.

DarkHorSe
micsoda ertelmes topik, olvassal meg tobb velvetet

Swedish people are albino monkeys&#65279;

zotya10002
t

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

zotya10002
Miért nem 1977-ez írunk?<#ijedt>

(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 &#65083;&#9523;&#9552;&#19968; // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//

és ha idõutazó volt, miért nem a lottószámokkal ment a lottózóba, mint minden más ember? :)
vagy lehet a mult lottónyertesei közt kellene kutakodni? :D

Casillas
én is azt hittem hogy ez a kép lesz :)

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Piszkos  Fred
:D Ha valaki idõutazik, valahogy csak megoldja ezt is :D

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Lacee
pont ez jutott eszembe, mikor megláttam a címet :)

egyébként itt egy másik jópofaság 1940-bõl:

és a hozzá tartozó cikk

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

és mivan ha 2200ban nem kell torony meg hasonló apróságok?
Dynamic
Annyira tudtam, hogy valaki megnyitja a topikot. Már annak a ténye is nevetséges, hogy valaki komolyan elgondolkodik azon, hogy idõutazó-e.