Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

teljesen jó rész volt, most a karakterekre mentek rá jobban, király, sógora stb.
egyszerûen kurva jó, hogy mennyire jók lettek a díszletek egy sorozathoz képest (az udvar, a jégfal-ez különösen tetszett)
öreg nyanya meséje meg No.1-kíváncsian várom a Másokat :-)
Andr0
Yey!!

hát lassan a könyv felénél járunk kezdenek felpörögni a dolgok :d a 2-3 könyv o.0 na az az igazi buli😄

Armin & Ayu fan

morvaigaben
Jeee végre a lovagi torna <#taps>

ASUS X550CC-XO227D, amir?l most ezt írtam :D BattleNet: Gabe#2489

Következõ rész elõzetese:

mascarun
Nem volt ez annyira rossz rész.
Én inkább azt sérelmezem hogy a címe az volt hogy Lord Snow. Ehez képest alig volt róla szó.

Szerintem az elsõ rész volt eddig a legjobb, remélem hamarosan jönnek a vájtvólkörök vagy több infót megtudhatunk róluk legalább. És igen kevés volt ebben a részben a pucér nõ 😄

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

ebbõl a részbõl is hiányzott a szex és a harc. Nekem így is nézõs de féltem a sorozatot, nehogy elpártoljanak a "tömegek".
Az elsõ könyv eléggé intrikás, de utána elindulnak a háborúk. Lesz még ebben is bõven harc azért.

Kandurex
mondjuk ez az egész eddig nem több, mint ki - kit intrikál Hosszé Ármándóval..szóval aki olvasta a könyveket nyugtasson már meg, hogy ebbõl valami értelmes - izgalmas fantasy lesz, és nem dugunk - intrikálunk egész nap ...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Andr0
nekem nagyon bejön😄 jó rész volt és nagyon jól életre kelti a könyvet.

Armin & Ayu fan

Hát elég gyenge lett a tegnapi rész most szerintem, az ezelõtti jobban tetszett <#lookaround>

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

Az meg külön tetszik hogy a hadvezér a "Barbárok úgysem jönnek át a vízen" taktika híve. Most már fogadni is merek rá hogy hamarosan egy szép nagy flotta tûnik fel a látóhatáron...
Azt hiszem a királynak kevés gyereke lehet a sajátja. Igaz hogy egy középkoris világban még nemigen ismernek olyan dolgokat hogy genetika de azért az minim,um yganús amikor csakis szúke fiaid születnek. Igaz ezt rá lehet fogni a kiálynõ szõkeségére de csak ideig óráig.

Valamint az ikerszex némileg megmagyarázza hogy miért van olyan tenyérbemászóan elcseszett belterjes feje a trónörökösnek. Valamint úgy tûnik hogy a szüleitõl csak a legrosszabb tulajodnságokat örökölte a srác. Remélem a törpe majd megtanítja kesztyûbe dudálni.
Shiwo
fontos a hír, csak már 1 hete tudjuk, volt már itt linkelve

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

mascarun
Most akkor nem is a hír a fontos hanem hogy mikori ? -.-

Shiwo
ezt speciel már egy hetes (+ pár nap) hír

mascarun
Elõbb találtam arcbuckán!
Második évad berendelve!

Az a szerencse, hogy az HBO adja. Ott a Drót végigfutott 5 évadot, máshol az elsõt, ha megérte volna. A legjobban szerkesztett, magával ragadó hangulatú sorozatnak tartom, ami pedig az átlag nézõnek lassú és vontatott lehet.
Biztos igazad van, csak annak éreztem. Mondom ezt úgy, hogy a Gyûrûk urás mûfajt, amúgy nem szeretem. De ez érdekes világnak tûnik.
Elõre olvasni nem akarok, mert a Katedrálist olvastam, és épp ezért még nem bírtam rászánni magam arra a sorozatra.
mascarun
Még most kezdõdött.
Akinek tetszett az nyilván körbemondja hogy milyen jó volt és akkor többen fogják nézni. Ez valószínûleg kiegyenlíti azoknak a számát akik elmennek. Akár még gyarapíthatja is! Még ne írd le.

Nem tudom egyébként hogy nézik e a netes megtekintéseket is, mert nem mindenkinek van HBO-ja. Így én is kénytelen vagyok letölteni.
Nemrég volt valami sorozat ami a neten sikeresebb volt mint a tvben.

sztem csökkenni fog mert a második rész gyengusz volt. Mondjuk nem nekem de egy átlag nézõ számára vontatott, kevés eseménnyel.
az jó, csak ne csökkenjen
Tower Guard
Nah akkor õk a szinkronhangok!
itt
Én mondjuk jobban örülnék ha Sean Bean szinkronhangja Sinkovits-Vitay András lenne mint a Lotr-ben, ahhoz úgy hozzászoktam 😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

QuippeR
pedig nincs nyújtás, a könyvnek szinte pontosan egy tizedét fedte az elsõ rész is, meg a második is.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Frosty01
ja, mondta is h fivéreként blablabla.. amikor a korlátnál tracspartyztak a hulla felett

://

practitioner of the forbidden arts of death

akkor jól láttam😄
érdekes...

PSN ID:misi2mezei

Az elsõ rész tetszett, remekül vezette be a karaktereket. Most a 2. rész viszont vontatott volt, elnyújtottnak éreztem pár szálat.
Eddig a törpe a favorit, nagy figura.
Csacsi
A filmbõl is lejött, hogy ikrek.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Montanosz
eddig 10/10

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

Shiwo
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
de az speciel a testvére, sõt, a sorozatból lehet nem jött le annyira, de a regény szerint ikrek...kicsit érdekesen értelmezik a családi szeretet fogalmát...

Jo reggelt😊

http://gaborszantai.co.uk/

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Amugy nem értem.Amikor Bran észrevette,hogy ott ba**nak akkor az a testvérével csinálta?😄 Vagy az a szõke csávó nem a királynõ testvére?Vagy csak hasonlít rá?

PSN ID:misi2mezei

Shiwo
kissé szabad-szájú a megfogalmazás, de velõsen összefoglalja a 2. rész eseményeit..jókat röhögtem közbe rajta, de asszonynak tuti nem mutatom meg, mert kényes az ilyen nyelvezetre<#idiota>

maradt annyi mint az 1. rész, 2.2 millio

elkezdtem én is nézni, könyvet nem olvastam...eddig 10/10 a sori😊
úgy érzem hamarosan be kell szereznem a könyveket is😄
hogy én mennyire gyûlölöm ezeket a Lannisteréket😄...na jó a törpét nem õ jó arc😄

majd ha van nézettségi adat 2. részrõl dobja már fel valaki, kösz
Amerikában vasárnap, nálunk hétfõn.

vasarnap

Melyik nap jönnek az új részek?

Nem lesz es nem lesz belenyulva, mert R.R. Martin atyaskodik a sorozat felett.

Sixx-fel HogyVolt, akit erdekel...

mascarun
Én gyanítom hogy lesz a sorozatban sárkány mert nagyon mutogatták most hogy melengeti a hülye tojásokat. Aki olvasta az biztos többet tudna mondani. Bár így is úgy is belenyúlnak majd a filmes arcok.

Narxis
😄D hegyomlasnyi apunak 😄DD

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Itt is azon mulik, hogy ki az apja, mert manapsag sem hinnem, hogy bantanak az ilyen feju kolykoket, ha minden nap egy Q7-esbol pattanna ki a suli elott es integetne vissza a hegyomlasnyi apunak es dinnyemellu anyunak.

A királyfinak olyan szinten van tenyérbe mászó jólakottovodás stréber feje hogy örülhet hogy egy fantasy világban él mert ha miénkben élne akkor tuti õ lenne az a lúzer akinek minden nap elveszik az uzsonnáját a nagyok. 😊
Következõ rész elõzetese:

A könyvben vannak álomjelenetek, amelyekben szerepel sárkány, de gondolom idõ- és pénzhiány miatt ez kimaradt a sorozatból.

Továbbra is jó a sorozat, a rajongóknak egy rossz szavuk sem lehet, ennél könyv-hûbb adaptációt nehezen lehetne készíteni. Én is hiányoltam Szellemet, a fehér farkast, remélem, a következõ részben már szerepelni fog.