19495
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• bega82
    Hát részben megtudtam ezeket. :)
  • trident
    Akkor én meg stoppolom lédi márdzserit. Bocs. A kis kelt tészta fejével.
    A buzulás meg senkit sem érdekel. Bocs.
    On és elnézést.:)

A könyvet nem olvastam.
    Dinamikailag nagyon jót tesz, hogy évadonként egy-egy nagyobb központi elem-téma bejön.
    Nekem az első három rész tényleg csak előkészületnek tűnt. Most be lett dobva több komoly elem, nem is bántam. Jót tett a Dzsémi drámázás is, Szer Dzsorá meg kezd berittyenteni, hogy nem ő ül Deni jobbján. De lehetne még sorolni kezdve Igrittel, aki most megtudta mitől döglik a légy, Sándorral és a félszeművel. Amúgy igen, Szer Lórászos jelenet is jó volt, az is egy jellemrajz. A Sztenisz és neje meg tényleg már erősen megborult volt.:D Tirion is bekapta a cumit rendesen.:D

Még az is lehet, hogy sok volt így egyszerre, hiszen annyi felé kell folytatni a történetet. Mindenesetre ami engem érdekel az a "varg"-szál Brennél na és persze Daenerys menetelése.
  • Evoluti0N
    Érdekes, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a meleg jelenetet nem említette még senki.

Az első évadban történt jelenet után csomóan ki voltak akadva :D
  • RatBaG #4110
    a lényeg? fogadjunk, hogy azóta is brienne jár a fejedben :DDD
  • Evoluti0N
    A szemei szépek és szeplői is. Imádom a szeplőket. A többi azonban nem jön be.
  • EnxTheOne
    Én is öt irtam :D
  • Narxis
    Nekem tetszik, le is stoppoltam, bocs.
  • G_ArchAngel #4106
    Nem is neked kell, hogy tetszen.
  • Evoluti0N
    Nekem nem tetszik. Bocs.
  • G_ArchAngel #4104
    Multkor amikor mindenki a jollakottovodas Danira verte, akkor egyedul en emlitettem meg, hogy nekem pedig o kellene, bar a VIkings-bol Aslaug lenyomta az osszes GoT/Spartacus/akarmi csajt nalam :)

• Panzeradler #4103
    Misfitsbe kedvenc szereplő volt, remélem sok sok szerepe lesz itt is.

És a lényeget senki se ejti meg? Ygrette
  • Evoluti0N
    Nagyon jól eltalálták ezt a Misfits-es csávót Ramsay-nek. Pont olyan beteg feje van, mint amilyen beteg a karakter elméje.
  • trident
    Az első három rész petting volt, de érdemes volt kivárni és a 4. és 5. rész jó felütés volt:)
  • G_ArchAngel #4100
    Hajaj, még semmit nem láttatok abból, hogy RR Martin nem kicsit lehet beteg lelkileg. Lesznek itt még érdekes utolsó jelenetek.
  • RatBaG #4099
    tele volt fasza jelenetekkel ez a rész. először akkor röhögtem fel, mikor sanyinak a képébe tolták a lángoló kardot. hitelen beugrott, hogy neki már van egy tapasztalata a tűzzel. lord of light, vagy mi, lángoló kard, nem volt valami rózsás a helyzet.
    utána meg a fürdős jelenet jamievel! végig az járt a fejemben, hogy ez a rész milyen jól lehet megírva a könyvben. ha vége az évadnak, el is kezdem olvasni a regényeket. :)
    robb meg jól bekeményített. ezzel a kompromisszummentes vaskalapossággal még a végén úgy jár, mint az apja...
  • ProGabe #4098
  • desigo
    büntettek a fejek rendesen xD
  • MaRee
    Másnak is csak feketeseget mutat az hbo?
  • ToCsEk
    konrkréten hangosan felröhögtem
    eggyik nagyobb fail mint a másik
  • Narxis
    Haha a vége mekkora volt. :DD
  • ProGabe #4093
    http://www.youtube.com/playlist?feature=playlist-comment&list=PLED599893751E9307
  • Ragnar360
  • Ragnar360
    Jaja...múltheti is fasza volt. A mostani meg volt az, ami érdekes, jó karakterek, jó történet stb. pont amit a múltheti előttire mondtak itt a többiek... az most ez volt az:)
    Remek rész.
  • RatBaG #4090
    uaztakurva! az utolsó jelenet megint ütött. mikor váratlanul cerseire terelődött a téma, hangosan felröhögtem :DDD
  • Micsu
    te még nézed?: D
  • Ragnar360
    Remek rész volt mondhatni.
  • Belkar
    Igen Sam visszaemlékezéseit igazán belerakhatták volna.
  • Ragnar360
    hirtelen csiklót olvastam:)
  • G_ArchAngel #4085
    vegul Bran es haverjai pedig atveszik a sarkanyok elmeje felett az iranyitast es kinyirjak a szoszket :)
  • EnxTheOne
    nagyon érdekelnek, és elvileg itt nem olyan agyatlanok lesznek mint az átlag zombik :D

A végén még a zombi fönök is a vastront akarja, és mindenkit zombivá változtat, de jön daenerys és a sárkányok megsütik a zombikat :(
  • stargatelost
    Gyáva húzás volt így feloldani a cliffet, mutathatták volna, ahogy szétverik az Elsők Öklét.
  • ForzaInter
    jó lenne, nem tudom mi történhetett velük, lehet visszafordultak:D
  • EnxTheOne
    Szerintetek a zombik ebben az évadban többet fognak szerepelni? :D
  • szucsy89
    Ezt miért spoilerbe? :D

első évad első rész :D
  • Tikal #4079
    szerintem még senki nem volt aki megvette volna egyszerre az egészet.
  • Malakai
    Plussz eddig kétlem, hogy túl sokan lettek volna képesek ekkora sereget egyszerre megvenni.
  • PrasCo
    Azt azért tegyük hozzá, hogy akik eddig vásárolták őket (= nem kevés pénzük volt rá), azoknak finoman szólva sem állt érdekében rabszolgatartókat ölni velük. Épp ellenkezőleg. Ettől működött a rendszer.
    Csak most belekerült egy kis homokszem...
  • PrasCo
    Igen, és itt pontosan ez is történt.
  • desigo
    Pont ez történt a sárkánnyal.
    Odaadom,helló aztán feléget mindent és hazarepül.
    lol
  • Zenszkij
    ennyi erővel odamegyek, mondom hogy fizetek, odaadom a pénzt. nálam a jogar azt kinyíratok mindenkit, visszaveszem a pénzt azt heló