19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#7502 Ne szekáld már Natalie-t. :( Ő úgy szexi, ahogy van, ilyen arccal. :D -
#7501 A pedobear nem ezt jelenti. Natalienak meg a Hunger Games miatt lett ilyen haja. -
#7500 kell egy ilyen póló :D
-
#7499 -
ddany7 #7498 #7494-re volt válasz :) -
ddany7 #7497 pedobear 1-nél hirtelen azt hittem Yigritte bal keze enyhén szőrös. :D -
szegény Natalie-nak még grimaszolnia sem kell
-
#7495 Sophie tényleg nagyon csinos. -
#7494 ilyen is van már, Cersei cosplay:
Sophie (nagy kép, ezért linkben)
nagyon csinos
Sophie és Zunni
a szépséges Natalie (könnyezve röhögtem)
a szépséges Natalie vol.2, ilyen az amikor megbuggyan valaki és még jobban elcsúfítja magát. Lassan játszhatná Chellát, a Feketefülűek vezetőjét.
az a fej! :D (Kit Harington)
pedobear #1
pedobear #2
-
#7493 A felső képen fel sem ismertem, hogy az őt játszó színész van, a második képen már egy kicsit hasonlít a filmbeli magára.
-
#7492 Melisandre de szép nő, ha nincs elcsúfitva sminkkel. -
#7491 -
#7490 http://en.wikipedia.org/wiki/Northern_Inuit_Dog
De ezt csak úgy tudtam meg, hogy megkerestem Zunni Tumbl oldalát. Hát, okos egy kutya lehet... :D
Még szelfizni is tud:
-
#7489 Milyen fajta a kutya? -
#7488 De Danyinek rossz helyen nőtt a köldöke...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
G_ArchAngel #7487 Melisandre pont ugy néz ki, mint az a csaj, akivel holnap kell találkozom, bár ő kicsit jobban tartja magát (igaz fiatalabb 6 évvel Carice-nél). -
#7486 Hű Dany nagyon csini :D -
#7485 nagyon jók,jöhetnek még ilyen képek -
#7484 Arya, Davos, Melisandre
Melisandre
Sophie tavaly örökbe fogadta a filmben Lady-t játszó blökit, Zunni a neve
Tütyme Jon Snow talán már kicsit többet tud, Ygritte nagyon csini
Pózolj Jaime-vel sorozat:
-
Zenszkij #7483 ez egy zombigyerek, nem más -
#7482 Hát nem tudom, westeros kontinense szerintem nem néz ki túl jól, nekem eggyáltalán nem tetszik, elnyúló és keskeny.
Meg északon túli része is lemarad. -
#7481 -
#7480 -
#7479 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
MaRee #7478 -
bega82 #7477 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Micsu #7475 :D -
-
#7473 -
Micsu #7472 hát ez nem sikerült :( -
Micsu #7471
-
Belkar #7470 Az a nyamvadt folyó egy ilyen szakadék alján folyik...
Na meg azok a szürke foltok is több ezer méter magas hegyek. Pár tucat ember át tudna jutni ezeken a természetes akadályokon de egy nagyobb sereg számára lehetetlen nem véletlenül támadják a vadak az alagutakat.
A távolságok valóban nagyon rosszul vannak érzékeltetve a sorozatban (de nem a könyvekben). -
sempronius18 #7469 Jah vannak azért hibák ezzel a térképpel bőven, de még mindig istenes akármelyik más fantasy térképhez képest amelyek néha olyanok mintha egy 10 éves rajzolta volna őket egy délután. -
#7468 Ja. Pénisz növelés mikor egy hasonló kategóriás fantasy világba lévő térképet felhozok, mert hát mihez kéne hasonlítani, Mo térképéhez?
Sorozatba SE időrendbe következnek az események.
1. évadba mikor Robert meg érkezik (aki rengeteg ideig utazott Deresbe), akkor lesz terhes Dany.
Szerintem inkább ne okoskodjunk olyanhoz, amihez nem értünk (!) -
sempronius18 #7467 A könyvbe 3 hónap alatt érnek le az reális szerintem, de tényleg vannak szereplők, akik néha mintha teleportálnának... -
#7466 A méret nem jelent kidolgozottságot, hanem az ilyen logikai bukfencek elekerülését jelenti.
A LoTR világát nem ismerem és nem szeretem az ilyen péniszméregető versenyeket. -
#7465 A távolságok is érdekesek a térképen. Ha 1 mérföld = 1 km lenne, akkor is viccesen gyorsak az események a filmben. A való életben a váltott lovas futárok is 1860-as években 10-11 napos rekorddal szelték át az USA kontinentális részét. Egy sereg erőltetett menetben is kb. 40-50 km-et tud naponta megetnni úgy, hogy a harcképességét megőrizze kb. 1 hétig aztán game over.
Ehhez képest ebben a világban olyan sebességgel mozognak a helyszínek között, hogy ehaj. Mire egy seres északról elérne King's Landingba az lenne vagy 1 év... -
#7464 Mi van? Melyik az a nyamvadt folyó, hol ?
Westerosról látsz 1 képet, nem az egészről... Jobban kivan dolgozva mint a Gyűrűk ura lol
ÉS nekem van egy 30 megás nagyított képem erről, mindjárt fel is töltöm -
#7463 A térkép alapján nemhogy tenger, de csak egy nyamvadt folyó van a nyugati végen...
Néhol azért látszik, hogy elggé kidolgozatlan a világ, lehetett volna ezt okosabban is csinálni... :)