19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#7542 Milyen főleg?
Utolsó ~15 percet kapta meg. Volt még 45 perc bármi másból -
Micsu #7541 " Csak nem a kellemetlen mellékhatás annak, hogy berendeltek előre X évadot és akkor mehet a rétestészta és pénzcsinálás...?"
sztem nem mert mikor berendelték a 2 új évadot ez az évad már le lett forgatva tudtommal, de majd kijavítotok ha tévedek -
#7540 Egyetértek, az leszámítva, hogy **** kedtettől fogva konspirált ****-szel semmi komoly dolog nem történt. A Bran féle szálat vitték főleg tovább, mikor pontosan az szál, amitől agyfaszt kapok. Ez kicsit arra emlékeztet, amikor a BSG-be behozták a vallásos szálat. Na, akkor kapartam így a falat. A 2 és 3 évadhoz képest az 1-2. részt leszámítva kőként zuhan eddig a színvonal. Csak nem a kellemetlen mellékhatás annak, hogy berendeltek előre X évadot és akkor mehet a rétestészta és pénzcsinálás...?
A mai részben semmi nem volt az Ygritte & Varjak & Fal témában és az sem világos, hogy Bran tesókája a csajszival hova megy. Ez volt az egyik leggyengébb rész ever... -
Neoncsoves #7539 ha nem tudnám, hogy ez egy Trónok Harca rész, azt hinném, hogy a gyerekek be voltak gombázva... :D -
MaRee #7538 Nagyon gyenge rész volt szerintem, főleg hogy a Branes rész echte fasság, no de mindegy. -
#7537 HODOR YEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAA -
Micsu #7536 a "felesége" is addig volt jó még kevertette vele a szart, hamarosan őt is lapátnyélre teszi így vagy úgy -
Bizony, bizony! Vannak ám nagyobb szarkeverők azoknál, akiket sokan kapásból mondanának ;)
-
#7534 Karl? Elég kemény arc volt, még pár részt szerepelhetett volna. Amúgy ez a rész annyira nekem se adta, a vége jó volt és az Arya-Hound jelenetek is. Dany meg így tényleg soha nem fog eljutni westerosra. -
#7533 Hát igen ő lökte meg a dominó első kockáját, amiből mára takaros kis hullahegy lett:D -
#7532 lassan kiderül hogy a főgonosz szarkeverő kisujj)) meg az ujdonsült felesége.. -
#7531 kár, hogy ilyen kevés volt most a hound-arya duóról, azt hiszem jelenleg ez a kedvenc szálam.
meg a brienne-podrick szál is remélem, hogy érdekes lesz.
-
#7530 Brutáljó rész volt, Brann vagy Brenn vagy kifene milyen durva lenne már ha majd a sárkányokat tudná megszállni. :D
Szegény Sansa meg... elég szemét ez a Martin papa. -
sata75 #7529 szerintem egyre jobban el fognak térni a könyvek álltal futott szálaktól, ahogy közelednek az eddig megjelent olvasnivaló végéhez.
lásd előző rész vége. ébren kell tartani a közönséget, a 4. 5. könyv pedig erre nem igazán alkalmas ha csak a pusztán az ott leírt cselekményt követik. -
#7528 Nem mindenki olvassa a könyveket. -
G_ArchAngel #7527 Mindenki tudta, hogy ezek az évadokon nem lesznek azok, mivel a könyvek is rétes tészták -
#7526 Nem az a lényeg. A 2. meg 3. évad szvsz pörgősebb volt. -
G_ArchAngel #7525 Minden rész szar, amiben nem hal meg egy főszereplő...? -
#7524 Gyorsan lerendezték a csávót. Pedig én bírtam.
Ez is langyi rész volt. -
#7523 nem tudom mi történik majd, de Jonnak akkor sem szabad tudnia Branról, ő nem tud semmit !! -
G_ArchAngel #7522 Jó rész volt és azoknak sem kell aggódni, akik féltek a Jon Snow - Bran Stark találkozó miatt. -
#7521 Amúgy én se mondtam, hogy Natalie szép volna, csak szexi. Nálam ez már jó pont... :) -
#7520 Nem, de furi. Nyilván két kezem összetenném, ha ilyen nőm lehetne, de most más "celebekhez" hasonlítjuk ugye. -
#7519 Vannak igényeitek. -
#7518 Olyan lószerű. -
G_ArchAngel #7517 Oldalról Rubint Réka. Tudom, mert nekem is ilyen nyomorult fejem van, ki tudjuk harapni a pókot a sarokból. -
Volt pedig...Oona Chaplin...
A Dates nevű minisorozatban is nagyon dög.
-
G_ArchAngel #7515 Szerintem nincsenek szep nők a. GoT-ban, esetleg mellekszereplok kozott, nekem egyik sem kellene. -
MaRee #7514 Ha csak egy kevés van, akkor tetszik a szeplő, ilyen mennyiségben viszont viszolygok tőle. Mondjuk nekem maga a csaj sem jön be annyira szóval tárgytalan, vigyétek :D -
G_ArchAngel #7513 Szeplős, mi azzal a baj? A gyik idomáré is sötét, mert a vaku nem villantotta be. -
MaRee #7512 Jaj ne kezdjétek megint ezt a kor mizériát :D Amúgy Ygritte-nek elég volt a lenti képeken egy pillantást vetnem a karjára, kb 70éves nagyanyámé nem néz ki úgy, undorító :D -
Neoncsoves #7511 18 éves :D -
G_ArchAngel #7510 Sansa még nem nő :) -
G_ArchAngel #7509 -
#7508 A szépség egyéni ízlés dolga, de én sem értem, hogy mitől vannak oda érte. A két legszebb nő szerintem Ygritte és Sansa. -
Mirk #7507 Amúgy ez a natalie csak szerintem nem szép egyáltalán? Nem tudom mit van úgy oda mindenki érte, legalább 3 szebb nő van nála a sorozatban. -
#7506 Lemented a képet és ott nyomatod rá ahol akarod. :) -
#7505 -
#7504 -
#7503 Van ilyen póló? Ez tényleg fasza :D