19495
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Master91
    Milyen főleg?

Utolsó ~15 percet kapta meg. Volt még 45 perc bármi másból
  • Micsu
    " Csak nem a kellemetlen mellékhatás annak, hogy berendeltek előre X évadot és akkor mehet a rétestészta és pénzcsinálás...?"

sztem nem mert mikor berendelték a 2 új évadot ez az évad már le lett forgatva tudtommal, de majd kijavítotok ha tévedek
  • Molnibalage
    Egyetértek, az leszámítva, hogy **** kedtettől fogva konspirált ****-szel semmi komoly dolog nem történt. A Bran féle szálat vitték főleg tovább, mikor pontosan az szál, amitől agyfaszt kapok. Ez kicsit arra emlékeztet, amikor a BSG-be behozták a vallásos szálat. Na, akkor kapartam így a falat. A 2 és 3 évadhoz képest az 1-2. részt leszámítva kőként zuhan eddig a színvonal. Csak nem a kellemetlen mellékhatás annak, hogy berendeltek előre X évadot és akkor mehet a rétestészta és pénzcsinálás...?

A mai részben semmi nem volt az Ygritte & Varjak & Fal témában és az sem világos, hogy Bran tesókája a csajszival hova megy. Ez volt az egyik leggyengébb rész ever...
  • Neoncsoves
    ha nem tudnám, hogy ez egy Trónok Harca rész, azt hinném, hogy a gyerekek be voltak gombázva... :D
  • MaRee
    Nagyon gyenge rész volt szerintem, főleg hogy a Branes rész echte fasság, no de mindegy.
  • Master91
    HODOR YEEEEEEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAA
  • Micsu
    a "felesége" is addig volt jó még kevertette vele a szart, hamarosan őt is lapátnyélre teszi így vagy úgy
  • ProGabe #7535

Bizony, bizony! Vannak ám nagyobb szarkeverők azoknál, akiket sokan kapásból mondanának ;)

• ForzaInter
    Karl? Elég kemény arc volt, még pár részt szerepelhetett volna. Amúgy ez a rész annyira nekem se adta, a vége jó volt és az Arya-Hound jelenetek is. Dany meg így tényleg soha nem fog eljutni westerosra.
  • Count Adyn
    Hát igen ő lökte meg a dominó első kockáját, amiből mára takaros kis hullahegy lett:D
  • Montanosz
    lassan kiderül hogy a főgonosz szarkeverő kisujj)) meg az ujdonsült felesége..
  • RatBaG #7531
    kár, hogy ilyen kevés volt most a hound-arya duóról, azt hiszem jelenleg ez a kedvenc szálam.
    meg a brienne-podrick szál is remélem, hogy érdekes lesz.

• Narxis
    Brutáljó rész volt, Brann vagy Brenn vagy kifene milyen durva lenne már ha majd a sárkányokat tudná megszállni. :D

Szegény Sansa meg... elég szemét ez a Martin papa.
  • sata75
    szerintem egyre jobban el fognak térni a könyvek álltal futott szálaktól, ahogy közelednek az eddig megjelent olvasnivaló végéhez.
    lásd előző rész vége. ébren kell tartani a közönséget, a 4. 5. könyv pedig erre nem igazán alkalmas ha csak a pusztán az ott leírt cselekményt követik.
  • davidka003
    Nem mindenki olvassa a könyveket.
  • G_ArchAngel #7527
    Mindenki tudta, hogy ezek az évadokon nem lesznek azok, mivel a könyvek is rétes tészták
  • davidka003
    Nem az a lényeg. A 2. meg 3. évad szvsz pörgősebb volt.
  • G_ArchAngel #7525
    Minden rész szar, amiben nem hal meg egy főszereplő...?
  • davidka003
    Gyorsan lerendezték a csávót. Pedig én bírtam.
    Ez is langyi rész volt.
  • Master91
    nem tudom mi történik majd, de Jonnak akkor sem szabad tudnia Branról, ő nem tud semmit !!
  • G_ArchAngel #7522
    Jó rész volt és azoknak sem kell aggódni, akik féltek a Jon Snow - Bran Stark találkozó miatt.
  • Kongy
    Amúgy én se mondtam, hogy Natalie szép volna, csak szexi. Nálam ez már jó pont... :)
  • Sir Quno Jedi
    Nem, de furi. Nyilván két kezem összetenném, ha ilyen nőm lehetne, de most más "celebekhez" hasonlítjuk ugye.
  • 6unn3r
    Vannak igényeitek.
  • Sir Quno Jedi
    Olyan lószerű.
  • G_ArchAngel #7517
    Oldalról Rubint Réka. Tudom, mert nekem is ilyen nyomorult fejem van, ki tudjuk harapni a pókot a sarokból.
  • 6unn3r

Volt pedig...Oona Chaplin...

A Dates nevű minisorozatban is nagyon dög.
  • G_ArchAngel #7515
    Szerintem nincsenek szep nők a. GoT-ban, esetleg mellekszereplok kozott, nekem egyik sem kellene.
  • MaRee
    Ha csak egy kevés van, akkor tetszik a szeplő, ilyen mennyiségben viszont viszolygok tőle. Mondjuk nekem maga a csaj sem jön be annyira szóval tárgytalan, vigyétek :D
  • G_ArchAngel #7513
    Szeplős, mi azzal a baj? A gyik idomáré is sötét, mert a vaku nem villantotta be.
  • MaRee
    Jaj ne kezdjétek megint ezt a kor mizériát :D Amúgy Ygritte-nek elég volt a lenti képeken egy pillantást vetnem a karjára, kb 70éves nagyanyámé nem néz ki úgy, undorító :D
  • Neoncsoves
    18 éves :D
  • G_ArchAngel #7510
    Sansa még nem nő :)
  • G_ArchAngel #7509
  • Molnibalage
    A szépség egyéni ízlés dolga, de én sem értem, hogy mitől vannak oda érte. A két legszebb nő szerintem Ygritte és Sansa.
  • Mirk
    Amúgy ez a natalie csak szerintem nem szép egyáltalán? Nem tudom mit van úgy oda mindenki érte, legalább 3 szebb nő van nála a sorozatban.
  • Molnibalage
    Lemented a képet és ott nyomatod rá ahol akarod. :)
  • Norbi1990
  • ProGabe #7504
  • Rockynhooo
    Van ilyen póló? Ez tényleg fasza :D