Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bocs a szar poénért.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
szerintetek mi Jon terve? szinte két sereg is kéne neki. egy ugye északra a házának, meg egy a falra a mások ellen. most sztem nem éri el a 2-3 ezres létszámot, bár nem mondták és hülyeség találgatni, de reálisan beláthatjuk, hogy a felesküdött házak seregeinek nagy része Robb mellett elesett, Deres elfoglalásából sem maradt sok, a völgy lovagjait meg kétlem, hogy elkapnák úgy állandóra
Utoljára szerkesztette: Quantumleap, 2016.07.01. 17:39:11
Annyi közös azért van egy amcsi multiban és az Éjkirályban, hogy mindegyik alulfizetett zombikkal végezteti a piszkos munkát miközben pozitivan diszkriminálja a másokat.
Szása elég betegen nézel ki, de azért holnap is bejössz ugye?
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Annyit előrebocsájtok, hogy ha én lennék Robb, akinek a szeme előtt ölték meg a terhes feleségét + családját és őt magát is...
Ezt olvasni akkor is jobban fájna. :)
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.07.01. 12:25:48
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Csak akkor még olyan távol állt tőle, hogy senki nem vehette komolyabban egy álmodozásnál.
Aztán szép lassan, az események úgy alakultak, hogy most már kicsit nagyobb a reális esélye.
Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.07.01. 08:58:32
Ha már Jon-t hozod fel.Én egy szóval nem írtam, hogy az évad során nem történt vele semmi.
Ami történt vele az viszont nekem hatalmas csalódás, a csatát például lehet megnyerte és lehet volt egy gecijó jelenet vele, de a jelenléte gyenge a számomra, ez az ami unalmassá teszi a karakterét és kár, hogy ez azután sem fejlődött miután visszahozták.
A csendes jelző pedig azért írtam, mert az a "hűűű" meg "hááá" faktor amiket évadzárónál megcéloznak teljesen elmaradt a számomra.Értettem én, hogy mely jeleneteknél kellene jönnie ezeknek az érzéseknek csak nem jöttek.
Egyébként mondjátok már meg nekem, hogy miért imádja mindenki annyira kisujj-t?
Ő illetve Ramsey az akiket soha nem értettem miért.
Engem kifejezetten irritál kisujj.Főleg, hogy alig szerepel a sorozatban, pedig ha akkora nagy spíler akkor pont az lenne az érdekes amiket csinál a háttérben.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
ezzel sztem nem érdemes foglalkozni, majd megmutatják, a havas királyvárat amikor akarják. bár horvátországba lehet trükközni kell mert még télen sem biztos, hogy esik hó... majd meglátjuk. az biztos, hogy az éjkirály mögött havazni fog és látunk havas királyvárat. majd ha ideje lesz. a tengeren túlra meg nem biztos, hogy átterjed a tél, mert sztem majd olyasmi is lesz a sztoriban, hogy az éjkirály megölésével elérik, hogy enyhébb telek következnek, könnyebb és elviselhetőbb lesz az élet stb
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak mert igaz hogy Deresben már havazott, de pl Királyvárban még mindig jó idő volt Dorneről meg már nem is beszélve...
Vagy ezek majd később hűlnek le? Mert amíg nincs fagypont gondolom a Éjkirály oda se szagol...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
(nem tudom, h belinkelte-e valaki) Ha leállítjátok a videót az egész Trónok harca világa látható 360 fokban, a falon túli területek is és egy hatalmas földrész Essostól keletre. Érdekes, hogy Sothoryos Essoshoz kapcsolódik, az a nagy fehér/jeges/talán homokdűnés rész pedig Ulthos lehet. A térképeken inkább Délre van Ulthos Essoshoz képest, de itt inkább Keletre van.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Utoljára szerkesztette: Prof William, 2016.06.30. 12:10:55
Az már más kérdés, hogy ha felnő gyakorlatilag lesz egy második Olenna, csak éppen Mormont. :D
a veréb simán lefutott az ünnepségről oda, nagyon el lehetett dugva
meg nagyon nagy hatalmuk lehetett ha ilyeneket nem tudtak a saját szentélyükben
Amúgy azt sem tartom kizártnak, hogy az őrólt király talán mégsem volt annyira őrült és ahelyett hogy az egész város robbanna ő külön-külön aknázta alá a negyedeket. Teszem azt ha lázadók bejutnak XY negyedbe akkor rájuk robbantják. Ha mennek a következőbe akkor azt is stb...
Lehet hogy ezért robbant csak a templomnegyed.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
1. Gondolom ez a lötyi nem olcsó.
2. Nem tudja akárki csinálni.
3. Élettartama és stabilitása?
Ez kb. olyan, mintha a mai világban működőképes atomfegyvereket vagy hasadóanyagot nem őrizne senki. Elég nagy ökörség lenne,...
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
I met God. She's black
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2016.06.30. 09:23:18
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
lirikTENK |XMG Neo 17 (M21), RTX 3080(16GB), i7-11800H, 64GB ram