291
  • Tyler1
    ja, tényleg ilyen reality komédia az egész. mint a győzike show. csak ehhez a műfajhoz kurvára nem passzol a szinkron.
  • tigeroo
    az emtívín szoktak ilyen műsorok lenni (vagy pl. viasat3-on is van 1-2 családos műsor ami ilyen hogy ott forgatnak a családnál)

nekem nagyon bejön, jobban mint a community pl. pedig azt is nagyon hypeolták tavaly:)

a hideg kiráz amikor van vmi konfliktus vagy kínos helyzet és egy pillanatra belenéznek a kamerába... kurvajól játszanak :)
  • LoSA
    Nah, elkezdtem nézni a sorozatot... Nekem azért vannak vele "problémáim"! Az egyik, hogy mindig befogják vágni azokat a részeket, amikor valaki a kanapén dumál? Történik valami, rögtön jön a duma a kanapén... Meg... Nekem a kamera kifejezetten idegesítő, mintha valaki egy kis kézi kamerával venni fél az egészet, olyan furcsa nekem néha. Egyébként nem olyan rossz, néha jót mosolyogtam rajta.
  • Narxis
    Nagyon jó! :D
  • theone91
    Promók... :)

Gloriának jól áll a szappanoperás kamera-szem kontakt... :D
  • tigeroo
    igen, mert itt már KIBASZOTT ÖREG!

istenem...jól eljárt felette az idő...amúgy azért jól kivan lökve szerintem (az első részben fekete pólóban ül, hát azért jó nagydarab állatnak látszik ott)
    amúgy évek óta a legjobb sorozat, még a community-nél is jobban tetszik, nyersebb, de jobb :) és ugye ottis chevy chase-t "lőtték el" mint kiöregedett filmszínész :)

a barátok köztnek ilyennek kéne lennie kb:D
  • theone91
    *elfogytak
  • theone91
    Na végeztem. Örülök, hogy még sikerült egy "nyári" darát becsempésznem (idézőjel, mert nekem hétfőn startol a fősuli :D), mert eléggé sorozatszegény volt a nyár nekem... :)

Hiányérzetem van, hogy elfogtak a részek és már csak heti bontásban nézhetem októbertől... :)

Mellesleg aki hasonló stílusra éhes annak ajánlom a szintén családközpontú Arrested Developmentet (aka.: Ítélet: Család). Átmenet a mockumentary (ugyan nincsenek leülős interjúbetétek, mint itt vagy a The Office-ban) és az hagyományos egykamerás szitkom közt. Kedvcsináló... :)
  • theone91
    Most nézem a 1×14-et, mikor Gloria koccanásos balesetét beszélik meg a kávézóban Mitch-csel. Le kellett állítanom az epizódot, mert Manny ártatlan muffinal teli zavart arcán röhögök... :D:D:D
  • Evoluti0N
    Én is így vagyok vele. Egyszer se volt olyan érzésem a sorozat nézése közben, h Al Bundy-t látom.
  • theone91
    Lehet ugyanaz a színészi játék, de a kontextus (ld. a család) másfelé torzítja a karaktert (pozitív értelmeben)... Al nem teljes (sőt semmi) Peg, Kelly és Bud nélkül.

Más a család, más a karakter, na. Erre szeretnék kilyukadni... :D
  • geo91
    én nem igazán, a gesztusai nem változtak, figyeld meg :D van egy két arckifejezés amiből nem tudott kibújni. :DD
  • theone91
    Én a Jay féle elszólásokat bírom nagyon... :D

Az egyetlen olyan Ed O'Neill-es műsor, ahol el tudok vonatkoztatni Bundy karakterétől. :)
  • LoSA
    Akkor már megérte megnyitni a topic-t. :) Én még bevallom nem kezdtem el, nem volt rá mostanság időm. De nagyon kíváncsi vagyok már rá, szóval hamarosan tuti elkezdem! ;)
  • geo91
    ja ez nagy volt :ASDASDASD
  • Kicsikiraly
    ja és persze + fav, a topik vett rá hogy elkezdjem, nem bántam meg, kurvajó :D
  • Kicsikiraly
    Dylan - In The Moonlight

ezen akkorát röhögtem :D és főleg a rész vége, amikor mindenki mindig ezt énekli :D
  • geo91
    szeptember 22-én indul a 2. évad!
    ha továbbra is munkanélküli leszek, vállalom a felirat készítését.
  • theone91
    +Fav...

Elkeztem a sorozatot. Éjszaka, fél kettőkor elindítottam a pilotot, minőségellenőrzés céljából, és lecsusszant három epizód, amellett, hogy nagyon le kellett volna feküdnöm. :)

Ügyesen megoldották a pilotot.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én azt hittem három saját autonómiát élvező családról van szól, nem tudtam, hogy egy családfán ábrázolhatóak a karakterek... :)
  • geo91
    először én is furcsálltam, hogy nincs alánevetés, de már egyáltalán nem hiányzik. amúgy már végeztem is az első évaddal. :D
  • Tyler1
    az még nem is baj, de legalább lenne vmi részeket átkötő track, h ne tök néma legyen az egész.
  • Evoluti0N
    Ez az ami nekem a legjobban tetszik benne. Nincs erőltettet alánevetés. Sok vígjátékban olyan részeknél is alánevetés van, ahol én csak fapofával ülök a tévé előtt. Itt azonban anélkül tudok nagyon jókat nevetni a sorozaton, h a készítők "megmondanák", h melyik rész vicces.
  • Tyler1
    megnéztem az elsőt, nem rossz, vicces meg minden, de én azt hittem ilyen alánevetős dolog lesz. de így h tök semmi háttérzene vagy vmi, olyan mint egy dokumentumfilm.
  • geo91
    manny hangja valóban furcsa :D de ahogy néztem tovább, már egyre tűrhetőbb. illik a dumájához :D
  • autoszimulator
    szinkron nem rossz amúgy, de nekem is Sofia akcentusa hiányzik, meg szerintem a fia, Manny magyar hangja is nagy melléfogás. a többi teljesen elfogadható.

maga a sorozat nagyon jó, és októberben jön a második évad végre :)
  • Lammer
    En is o" miatta ez ofkorsz! DE!!! amikor meglattam az elozetest, hogy Ty Burell* is jatszik benne, na mondom ez allat lesz! Itt sem csalodtam benne, bar szerintem a dod remakeben jobban tolta a bunko stilust :)

*Amit lealakitott a Dawn of the Dead (mint zoNbáj fan, nekem kotelezo) rimékjében, az beteg volt :D EEEs ami a legfontosabb, hogy eredeti hangjaval erdemes nezni, mert utanozhatatlan az organuma :)

amugy csodalkoztam, hogy eddig itt nem volt topikja, 1ik kedvenc sorozatom! :)
  • geo91
    :d helyett :D
  • geo91
    ez egyre jobb, már az első 15 részen túl vagyok és már szedem le az első évad többi hátralévő részét :d
  • ratgab
    Szintén! A rém rendes családdal beégette magát az agyamba (jó értelemben)!
  • geo91
    na nem rossz ez :D nem minden idők legjobb sorozata, de el lehet vele ütni az időt. :D
  • LoSA
    Köszi szépen, frankó lett nagyon! Be fogom tetetni... ;)

geo91: Én is így vagyok vele. Mindenféleképpen belenézek, főleg úgy, hogy az Emmy-n tarolt... :)
  • Tyler1
    csináltam bannert, ha jó, vki rakja/rakassa be :)

• geo91
    ed o'neill miatt adok esélyt a sorozatnak, a pilot-ot megnézem :D
  • Tyler1
    Csuja volt a Dragnetben is szinkronja asszem, úgyogy pedig az meg főleg nem vígjáték sorozat volt.
  • TDantes
    Hát, ha nem Csuja Imre Ed O'neil magyarhangja, akkor már nem jó a szinkron. Jó, jó, hogy itt nem Al Bundy, ez egy másik karakter, akkor is, Csuja Imre hangja illik hozzá.

Feliratosan láttam pár részt , vicces volt. Mintha most Al Bundy álma volt volna valóra: Gazdag, nagy ház, fiatal dögös feleség...
  • LoSA
    Szinkron nem lett olyan jó?
  • karajjj
    megnéztem pár részt belőle, de szerintem nem magyaroknak való...
  • chilios
    áldalak,úgyis kerestem valami néznivalót :)
  • Phat Smoker
    jó kis sorozat, érdemes az eredeti nyelv+felirat párosítást választani, mert a szinkron közel sem adja vissza pl. Sofía Vergara latinos temperamentumát és spanyol akcentusát mellyel az angolt beszéli. :)
  • LoSA
    Banner-el esetleg valaki tudna szolgálni?! :)