291
  • ReszegKoldus
    A vége... :D
  • Narxis
    Ez is jó rész volt! :D
  • Narxis
    Na neeeeee, pedig ez a szilveszteri rész is rohadt jó volt... :D
  • tigeroo
    csöcs
  • tigeroo
    nemkaptak golden globeot

• BoneDragon
  • theone91
    Ty Burellnek hajbeültetése van, pl. Hogy csak a sorozatnál maradjunk.
  • theone91
    Hollywoodban mindenki gyönyörű, nem tudtad? Egyáltalán nem mű senki sem.
  • bakkerman
    kurvaélet...ez Mila Kunis..kiábrándulás level 99
  • theone91
    Shut up, Meg!
  • Narxis
    wtf
  • ReszegKoldus
    Ez mondjuk Mila Kunis, de
  • tigeroo
  • Sir Quno Jedi
    Haláli a Glória terhesen.
  • ReszegKoldus
    Mondjuk kár, hogy nem fognak egymással találkozni a "Bundyk", de akkor is jó :)
  • ReszegKoldus
    Vendégszerep: David Faustino – Modern Family

Juuujj király :D
  • Narxis
    Jaja, épp a minap olvastam, hogy a nővéréhez költözött mert az anyja verte és az anyja meg most szeretné visszaszerezni. Neki is kijutott a jóból...
  • mikusmate
    Alex (Ariel Winter) 14 éves.
  • Sir Quno Jedi
    Azé van elején olyan nyomi feje és alacsony is. Dehát kellett egy így kinéző lány, hogy eladhassák csitrinek, pedig nagykorú. Alex is idősebb szvsz. jóval, mint amit játszik.
  • bakkerman
    idősebb nálam...:DDDDDDDDD
  • bakkerman
    aztarohadt azt hittem kb 16 éves a valóságban,pedig 22
  • theone91
    Nyugodtan, mondhatod, hogy szúrnád. 19 évesen kezdte a sorozatot.
  • bakkerman
    ahogy haladok előre egyre jobb nő lesz ebből a Haley-ből...
  • geo91
    sokszor nem is a hanggal van gond, hanem a fordítás minőségével. legjobb példa erre a simpson család. a főszereplők hangját nagyon eltalálták, viszont sokszor botrányosan szar a fordítás...
  • bakkerman
    hát azért nem,például vannak olyan színészek,akiknek mindig jó a szinkronjuk,például Johnny Deppnek kivétel nélkül eltalálják a szinkronhangját,az ő filmjeit mindig szinkronnal nézem...off vége
  • stargatelost
    Ez minden sorozatra/filmre igaz.
  • bakkerman
    a tbbt-t mondjuk én abszolút csak felirattal néztem,első részt megnéztem szinkronosan,de felejtős volt,annál a sorinál tényleg bűn nem eredeti nyelven nézni
  • theone91
    Meg eleve: Rém Modern Család? Hogy mi a lófasz? Csak azért mert van benne egy Ed O'Neill? Ez annyira magyar. Fosnak, hogy nem tudják eladni a sorozatot és beleszőnek a címébe olyat ami már korábban bevált a hazai közönségnél, mert találtak egy közös nevezőt... Vicc.
  • theone91
    Én az RTL2 szinkronjába kukkantottam bele, és Gloria szinkronja pocsék. Rengeteg poén, szójáték és utalás történik a Gloria akcentusa miatt, de ezt teljesen kinyírták a szinkronban. Nincs akkcentusa. Úgy mint Raj-nak sem a TBBT szinkronjában, ahhol ugyan ez a helyzet.
  • bakkerman
    nekem csak Jay hangja nem tetszik,megszoktam a régi szinkronját,de amúgyis semmi baj nincs a cuccal szerintem. Most nézem azt a részt ahol Phil-ék elmentek egy Lakers meccsre,és Kobetól aztkérdezte szeretsz-e kosárlabdázó lenni? AS:SDSDHF
  • stargatelost
    Amikor junkien volt poszt róla, belehallgattam a szinkronba. És ugye kétfajta készült (HBO-s, RTL-es), és mindkettő szörnyű. Az egyikben pl. Mannynek akkora mellényúlás a hangja, hogy az valami hihetetlen.
  • bakkerman
    jaja már megtaláltam,fasza

#219: veled mivan?
  • stargatelost
    szinkron?
  • Sir Quno Jedi
    első három évad tuti szinkronos me láttam végig...
  • bakkerman
    kb 1 hete nézem énis a cuccost,nagyon rákattantam,első évadot lepörgettem,durván atomgilette a sori :DD Phil a beszt,nincs olyan rész amin csak miatta ne röhögném magam könnyesre :DDDD Cam-Mitchell ellentéteken is mindig szakadok,bár Mitchellt nem bírom annyira,túl skót a faszi :D 2. évadot leszinkronizálták már?
  • Narxis
    Ez jó rész volt, Alex egyre jobban néz ki. :D
  • Narxis
    Váááá az kegyetlen volt. :DDDD
  • ReszegKoldus
    Phil :D
  • Narxis
    Ez kurva jó rész volt, imádom ezt a sorozatot! Haley powa!!!:D
  • Danka88
    ...Mondjuk elnézném amig Jay és Gloria gyermeke egyetemre megy. :) (Ez lemaradt a végéről)