291
-
#251 A vége... :D -
#250 Ez is jó rész volt! :D -
#249 Na neeeeee, pedig ez a szilveszteri rész is rohadt jó volt... :D -
#248 csöcs -
#247 nemkaptak golden globeot
-
#246 -
#245 Ty Burellnek hajbeültetése van, pl. Hogy csak a sorozatnál maradjunk. -
#244 Hollywoodban mindenki gyönyörű, nem tudtad? Egyáltalán nem mű senki sem. -
#243 kurvaélet...ez Mila Kunis..kiábrándulás level 99 -
#242 Shut up, Meg! -
#241 wtf -
#240 Ez mondjuk Mila Kunis, de -
#239 -
#238 Haláli a Glória terhesen. -
#237 Mondjuk kár, hogy nem fognak egymással találkozni a "Bundyk", de akkor is jó :) -
#236 Vendégszerep: David Faustino – Modern Family
Juuujj király :D -
#235 Jaja, épp a minap olvastam, hogy a nővéréhez költözött mert az anyja verte és az anyja meg most szeretné visszaszerezni. Neki is kijutott a jóból... -
mikusmate #234 Alex (Ariel Winter) 14 éves. -
#233 Azé van elején olyan nyomi feje és alacsony is. Dehát kellett egy így kinéző lány, hogy eladhassák csitrinek, pedig nagykorú. Alex is idősebb szvsz. jóval, mint amit játszik. -
#232 idősebb nálam...:DDDDDDDDD -
#231 aztarohadt azt hittem kb 16 éves a valóságban,pedig 22 -
#230 Nyugodtan, mondhatod, hogy szúrnád. 19 évesen kezdte a sorozatot. -
#229 ahogy haladok előre egyre jobb nő lesz ebből a Haley-ből... -
geo91 #228 sokszor nem is a hanggal van gond, hanem a fordítás minőségével. legjobb példa erre a simpson család. a főszereplők hangját nagyon eltalálták, viszont sokszor botrányosan szar a fordítás... -
#227 hát azért nem,például vannak olyan színészek,akiknek mindig jó a szinkronjuk,például Johnny Deppnek kivétel nélkül eltalálják a szinkronhangját,az ő filmjeit mindig szinkronnal nézem...off vége -
#226 Ez minden sorozatra/filmre igaz. -
#225 a tbbt-t mondjuk én abszolút csak felirattal néztem,első részt megnéztem szinkronosan,de felejtős volt,annál a sorinál tényleg bűn nem eredeti nyelven nézni -
#224 Meg eleve: Rém Modern Család? Hogy mi a lófasz? Csak azért mert van benne egy Ed O'Neill? Ez annyira magyar. Fosnak, hogy nem tudják eladni a sorozatot és beleszőnek a címébe olyat ami már korábban bevált a hazai közönségnél, mert találtak egy közös nevezőt... Vicc. -
#223 Én az RTL2 szinkronjába kukkantottam bele, és Gloria szinkronja pocsék. Rengeteg poén, szójáték és utalás történik a Gloria akcentusa miatt, de ezt teljesen kinyírták a szinkronban. Nincs akkcentusa. Úgy mint Raj-nak sem a TBBT szinkronjában, ahhol ugyan ez a helyzet. -
#222 nekem csak Jay hangja nem tetszik,megszoktam a régi szinkronját,de amúgyis semmi baj nincs a cuccal szerintem. Most nézem azt a részt ahol Phil-ék elmentek egy Lakers meccsre,és Kobetól aztkérdezte szeretsz-e kosárlabdázó lenni? AS:SDSDHF -
#221 Amikor junkien volt poszt róla, belehallgattam a szinkronba. És ugye kétfajta készült (HBO-s, RTL-es), és mindkettő szörnyű. Az egyikben pl. Mannynek akkora mellényúlás a hangja, hogy az valami hihetetlen. -
#220 jaja már megtaláltam,fasza
#219: veled mivan?
-
#219 szinkron? -
#218 első három évad tuti szinkronos me láttam végig... -
#217 kb 1 hete nézem énis a cuccost,nagyon rákattantam,első évadot lepörgettem,durván atomgilette a sori :DD Phil a beszt,nincs olyan rész amin csak miatta ne röhögném magam könnyesre :DDDD Cam-Mitchell ellentéteken is mindig szakadok,bár Mitchellt nem bírom annyira,túl skót a faszi :D 2. évadot leszinkronizálták már? -
#216 Ez jó rész volt, Alex egyre jobban néz ki. :D -
#215 Váááá az kegyetlen volt. :DDDD -
#214 Phil :D -
#213 Ez kurva jó rész volt, imádom ezt a sorozatot! Haley powa!!!:D -
#212 ...Mondjuk elnézném amig Jay és Gloria gyermeke egyetemre megy. :) (Ez lemaradt a végéről)