291
-
#211 Hát ja, ezt nem csinálták volna meg. Igy is 3 szálon szokott futni a sorozat, és általában (persze nem mindig) semmi közük egymáshoz, csak a karaktereket variálják, hogy ki kivel van. Például a mostani epizódban kórház, börtön, DeDe-s részek. Szóval ha kiszámoljuk egy 21 perces sorozatban kapunk 3 db 7 perces sitcomot, most ezek mellé nem hoztak volna még 1 szálat, amiben csak Haley szerepel. Jó lesz ez igy, hogy visszahozták, kevés volt a camozás.
Egyébként kiváncsi leszek mikor fog először csalódást okozni a sorozat, remélem még sok évadig megtartják a szinvonalat. :) Mondjuk elnézném amig -
#210 Haley \o/ -
#209 Úgy tűnik megoldották, hogy Haley többet szerepeljen :) -
#208 Sztem lesz majd. -
#207 Reméltem lesz Haleynek egyetemi élet vagy valami, de így, hogy csak webcamezik eléggé ki lett zárva a sorozatból :/ -
#206 Megnéztem a 2. és 3. részt is, brutáljók voltak. :DDDD -
#205 looooool ez nagyon jó :D -
#204 A hétvégi Emmy-ről. A legviccesebb skit volt. :)
-
geo91 #203 ejnye phil, csak claire meg ne tudja :D
első videó -
#202 Jaja.. :D -
#201 Haley másnaposan elég jól néz ki :D -
#200 Vááááááááááá ez eszméletlen jó rész volt! :D -
#199 Gloria: Nobody calls him grandpa!
*Gyors-svenk Luke-ra*
Luke: Well, I do.
:DS:D:D:DDASD -
#198 Közepes rész... lol. -
#197 Na, a sok, sok közepes rész után ez a 17-es végre remek volt, a sorozat egyik legjobbja, rég nevettem ennyit rajta :) -
#196 Ez kurva jó rész volt! Szegény Daniella és Betty Luke :DDDD -
#195 Jaja, nagyon jó rész volt! :D -
#194 valaki nézi még a sorozatot? :D a legutolsó rész az egyik legjobbak között van :DDD -
#193 én most meglesem, mindig elfelejtem :D -
#192 Jó rész volt, de írjatok már ti is. :D Más nem nézi? -
#191 Ez is nagyon jó rész volt. Ez az egyik olyan sorozat amit nem egyszer nézek meg hanem következő részig még legalább 2-szer is megnézem. Eszméletlen jó sorozat. -
#190 Jaja, eddig mindegyik rész 10/10 az évadban. :D -
#189 atya ég mekkora rész volt :D:D -
#188 Azt nem tudtam, hogy dupla résszel indult, de akkor is fura volt, hogy nem írt itt róla senki. :D
-
#187 mivel dupla résszel indult, ezért jó, hogy a 3. részt adták le... mi a gond? :D -
#186 WTF? Észre se vettétek, hogy a 3. évad 3. epizódját adták le ma? Most nézem a második epizódot, kurva jó, minimum olyan jó mint a korábbi évadok, de lehet jobb is. :D
-
#185 XD -
#184 capisce?:DDDDDDDDDDddddddddddddddddddddd -
#183 O.o -
#182 még van egy rész -
#181 wáááááááá
Jöhet a 3. évad! :D -
#180 Fain kis rész volt ez is, most a meleg pár tett ki magáért. XD -
#179 Jó volt ez az anyák napi rész, szegény Jay. :D -
#178 -
#177 We love the F word. -
#176 Állati jó rész volt a mostani is. :DDD Mozgalmas, vicces, áá csak attól félek ilyenkor mindig, hogy jön egy sokkal gyengébb rész. Nehéz mindig überelni magukat. :D -
#175 Isteni rész volt, amikor Phil-t hívták a hirdetés miatt majdnem behugyoztam a röhögéstől.. :DDD -
#174 Ez nagyon jó rész volt... :D Claire hogy nyögött már... :DDDDDD -
#173 COWARD! -
#172 Mikor a bekészült Gloria elkezdi paskolni Jay fejét egy lufival... Priceless. :D