291
  • Narxis
    XD
  • theone91
    Hatalmas volt az eheti rész! Egyre jobban imádom ezt a sorozatot! :)

"I'm gonna get a beer, beer, beer, before I'm gonna hit you in the head, head, head..." .D:D::D:DD:DAS:D
  • Narxis
    wáááá mekkora rész volt a mai is... :DD Phil a legjobb! xD
  • theone91
    Vágom. De a lényegen nem változtat... :)
  • Kicsikiraly
    How I Met Your Mother aláröhögéses, a túl sok helyszín miatt nem merték vállalni az élőközönséget.
  • LoSA
    Hja, az nagyon kemény! :)
  • theone91
    Jóbarátok, The Big Bang Theory, How I Met Your Mother ésatöbbi.
  • theone91
    Én Jay férfias sírásán röhögök vagy fél órája... :D:D:
  • LoSA
    Ez mekkora kép! :)

• LoSA
    Modern Family 2x01
  • LoSA
    Igen, csak eleinte meg eléggé furcsa... Közönség előtt? Ezt hogy érted? :) Mert melyik olyan? :)
  • theone91
    Engem ez ragadott először magával. Nem tudnám elképzelni a sorozatot élő közönség előtt, színpadon.
  • LoSA
    Kezd tetszeni a sorozat, meg lehet szokni ezt a kameranézetet...
  • Narxis
    Rohadt jó rész volt ez is.
  • theone91
    Tud valaki torrentlinket dobni 720p-release-hez? Spoiler tagbe természetesen. Egyszerűen nem találom.
  • geo91
    na még vagy 100 sor van, de már inkább nem fejezem be... be lettem előzve... nem volt nehéz dolguk, hárman egy ellen, én egyedül dolgozom, ők meg hárman csinálták a feliratot... innen szedhetitek az övékét
  • geo91
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem gáz ha a "Who's the bitch now, bitches?" mondatot "Ki most a legény a gáton?"-nak fordítom? képtelenség rendesen lefordítani... (Mitchell mondta amúgy)
  • geo91
    400, mindjárt belepusztulok :D de megcsinálom akkor is :D
  • geo91
    meg, csak néha marha gyorsan haladok, néha meg nagyon lassan. :D ha pl. filózni kell egy poénon, ami magyarul nagyon gyengén jön ki... :S
  • LoSA
    OKs... Akkor lassan meglesz a fele! :)
  • geo91
    sor #65
  • LoSA
    Mi 200??
  • geo91
    200
  • geo91
    tengernyi szabadidő birtokában most ez az új hobbim. :D
  • theone91
    Én ugyan felirat nélkül nézem, de hajrá és kitartást. Legalább valaki kielégíti az "angolul nem/alig tudó MF-néző"-mikroközösség igényeit... :D
  • geo91
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Modern.Family.S02E01.The.Old.Wagon.HDTV.XviD-FQM

ezt töltsétek, erre van időzítve az angol és ezt fordítom.
  • geo91
    felirat lesz valamikor késő du. - estefele, attól függ milyen gyorsan tudok haladni vele, mert előfordul, hogy eszembe jut valami aztán fél-egy órára félreteszem a fordítást... :D 600 sorból már 100-at megcsináltam még reggel, csak el kellett mennem a munkaügyi hivatalba. (kb. a nagy semmiért, de ez más sztori.)
  • theone91
    Én most egyetemen vagyok, mire hazaérek remélem lesz normális 720p. Reggel már volt két eredetinek tűnő rilíz, de min!T!kettő csak SD volt...
  • theone91
    /véreskeyboard
  • geo91
    ó a faszomba... 4 körül megörültem, hogy találtam két verziót is a premierből, le is szedtem mindkettőt. hát kamu volt. mind a kettő...
  • Kicsikiraly
    MINTKETTEN? tarkólövés :D
  • Narxis
    sunáznánk őket :D
  • theone91
    Mintketten durván MILF-ek... :D
  • tigeroo
    manny + jay a legjobb páros benne :D

meg Julie Bowen mekkora szép csaj :) sokkal jobban bejön mint az a latin nő, nagyon igézően tud nézni :P
  • LoSA

Az szééép...
  • theone91
    Amúgy olvastam, hogy valamilyen érthetetlen ok miatt felcserélték az második évad első két részét, vagyis a premier a 2×02-vel kezdődik a 2×01-gyel folytatódik.
  • theone91
    Whooo-Hooo! Holnap már nézhető is az évadpremier.
  • Picar77
    szerintem az egyik legjobb része ez a sorozatnak hogy vannak benne ilyen interjuk :DD
    dehát kinek mi
  • theone91
    A stílust mockumentary-nak hívják. Ilyen a Reno 911, az Office vagy a Borat.

Szerintem a kapanéinterjúkat mindig remekül vágják be, lásd Phil sportkocsis teóriája... :D:D:D
  • LoSA
    Lehet, hogy meg lehet szokni, nekem mindenesetre nagyon furcsa... És egyenlőre inkább nem tetszik, mint hogy tetsszen...