173
-
RYO21 #13 Az első volt kedvencem. Főleg a menü zenéje! -
#12 A Crusader nem az első rész volt? Azt hiszem nálam valami kimaradt... a fantasyról sem hallottam. Én is a Crusaderrel játszottam rengeteget. -
#11 Lehetett katapultból lőni tehenet, ami bevitt valami fertőzést a várba. :D Nekem a Crusaders volt a kedvencem. Második rész tragédia. Remélem nem azt veszik alapul. -
#10 Az eggyel nem játszottál?:) -
#9 Stronghold Crusaders a volt a best.
ez nemtom milyen lesz de biztos felteszem. -
Bala10 #8 mit csinál a tehén olyan magasan? -
Rundstedt17 #7 A Stronghold szép kezdés volt.Viszont az igazi ásszal a Crusaders-el még manapság is játszom.
A 2 hatalmas csalódás volt.
A fantasys kisérlet úgy szintén borzalmas
Kiváncsian várom mit fog hozni a 3 -
ratgab #6 Első részt nagyon imádtam, Crusaders is jó volt, de annak elkunyizták a haverok a telepítő lemezét és azóta se kaptam vissza, 2. rész is jó volt, de nem hozta az első rész hangulatát, a legutóbbi fantasy-s rész (még a nevét se jegyeztem meg, mert annyira el volt ba...va) meg tragédia volt.
Az első volt a legrealistább mind közül, imádtam, órákat el tudtam lenni a főgém után csak vár ostromlással, illetve védéssel...
Várjuk szeretettel a 3-at hátha végre visszatérnek a bevállt módszerhez, a gyökerekhez, az első részhez! -
#5 még ma is imádok hatalmas várkomplexumokat építeni benne
de a 2. tényleg ótvar lett.
bár ez jólenne :) -
#4 a Crusader volt a best -
#3 várjuk! a 2-es nem tetszett nekem, de az első résszel rengeteget játszottam :) -
#2 jónak tűnik!:D -
#1 A Firefly Studios Stronghold sorozata szép sikereket ért el és épp ezért meglepő, hogy a stratégiai játék utolsó része óta eltelt három év és sokat nem lehetett hallani a folytatásról.
Ma azonban - meglepő módon - a SouthPeak Games honlapján bukkant fel egy közlemény, melyben hivatalosan is bejelentette a csapat a Stronghold harmadik részét, mely már a hetedik program a franchise égisze alatt. Mint kiderült, a SouthPeak Games megvette a Firefly játékának kiadási jogait és ha minden jól megy, akkor jövőre meg is jelenik az új epizód - csak és kizárólag PC-re.
A hivatalos közlemény szerint a játék megújult grafikával és új játékelemekkel próbálja majd meggyőzni a rajongókat. Melanie Mroz, a SouthPeak vezetője szerint a Stronghold 3 egy remek játék lesz, mely hű marad a sorozat eddigi hangulatához. A cég el is indította a játék hivatalos honlapját, melyen folyamatosan jelennek majd meg az újabb információk. Jelenleg azonban csak ennyit tudni, további részletek az E3-on várhatók. (Forrás: SG, 2010. május 16.)
Fejlesztő: Firefly Studios
Kiadó: SouthPeak Games
Megjelenés: 2011 eleje
Hivatalos honlap: Stronghold 3