173
-
ratgab #93 menni észak felé és legyőzni a támadókat, felszedni a Lady-t és kimenni az vár északkeleti végén, majd le a lovagik és kész is! -
Cefre #92 mit kell csinállni az 1 katonai pályán?
-
ratgab #91 Hát én a katonai kampány-t kezdtem el, de eddig semmivel nem jobb, mint a 2. rész, sőt az még jobb is volt. (lándzsások el tudják dobni a lándzsát, de minek.... Gyakorlatilag erősebbek, mint az íjjászok).
Újabb vonás kerül az idei csalódást okozó játékok sorába sajnos... Skyrim, Ac. Revelations, Saints Row the Third, Batman Arkham már csak bennetek bízhatok. -
FEARnet82 #90 emberek ellen kéne eredeti, de egyenlőre felejtős, mert eléggé csalodas eddig a jatek... talan meg a 2-nel is unalmasabb. Foleg hogy nem lehet allitani az ido gyorsasagat. Monoton fos eddig ... :( -
#89 emberek ellen kell nyomni nem a buta gép ellen :)
én a 2-ben 1vs7-be könnyedén kivégeztem a gépet 100gold kezdéssel :) -
FEARnet82 #88 nincs is benne olyan hogy gép ellen nyomni? Csak ilyen mission-ök és free build. Azt nem is értem mire jó.... hát ez igy elég sovány
Crusaderben azért a Disznó ellen meg a többi király ellen iszonyat jó volt játszani. Most igy kb a lenyege maradt ki a Strongholdnak -
#87 majd holnap :) -
#86 Csű Darki!
Na milyen a game? -
#85 olyan messzire nem terjedt az olvasási tudásom XD -
Medwyn #84 #58 -
FEARnet82 #83 A minimap az masnal is ilyen erdekesen nez ki? kb mint egy commodore 64 grafika? pici pixelekből piros és zöld... ? -
#82 na hát így első körben nem olyan rossz,a történetet átvezetővideóit képregényszerűen kapjuk meg. hangulatra a 2. részt idézi ami az épületeteket terepet illeti. Szinte minden a megszokott módon történik. Ugye búza liszt kenyér kombó :) de ugyan így a kőre komlóra mindenre,új dolgot nem nagyon találtam jelenleg. apróságokat csak.
A gépemen (asus m2ne sli,amd athlon x2 6400+,2 giga ddr2,ati 2600pro)kicsit akadozva megy 1280-as felbontáson medium beállításokon. -
#81 a 2 volt a leg jobb -
#80 Ahogy ígérték itt visszatérnek a gyökerekhez. Hát majd meglátjuk. 2 nekem se tetszett :S -
#79 hát én a 2 miatt nem merem csak úgy megvenni,az nagyon nem jött be nekem. No meg az se mind1 mennyire megy el a gépemen,mert a vga és a memória a minimumot üti -
#78 Arra én is nagyon! Majd valamit írhatnál róla.. Én megvárom a boltit. Sok év után ez nálam igazán megér 8 ezer Ft-t :D -
#77 pont akartam írni hogy már fent van,én szedem is lefele hogy egyáltalán megy-e,meg kíváncsi vagyok tudja e hozni a régiek hangulatát -
#76 Boltban, de ahogy láttam torrent oldalon lehet nyitni a warez topicot :) -
#75 a boltban jelenik meg akkor, vagy a világban? :) -
#74 cd galaxis -
#73 hol olvastad? -
#72 Pénteken jelenik meg! -
Medwyn #71 Előrendelte valaki? Nekem nem világos, mi az extra az előrendelésben - nemrég még Edinborough castle volt a fícsör, most meg a londoni Towert látom... -
#70 Holnap jön :D -
#69 Tényleg jöhetne... -
#68 Csak jönne már????? -
#67 Úgy érzem nagyon sok órám benne lesz a játékban, úgy ahogy a crusaderben is (Y) :P -
#66 végre... ezt a 2 hetet már csak kibírjuk :D -
#65 már nagyon várom .kell már a népnek egy jó stratégiai játék.mostanában nem nagyon volt ilyenre példa -
#64 Megjelenési dátum! 15 nap még :PPP -
#63 Jó lesz várjuk!
adam46: fog menni nyugodj meg :) -
#62 Havok fizika motort az AMD kártyái támogatják? :) -
#61 video -
#60 van már hír mikor jelenik meg? én keresgélek egy ideje de nem látok semmilyen friss hírt -
#59 nekem a 2-ik rész grafikája bejött, ennél inkább azt várom el hogy teletegyék sok extra lehetőségekkel, és normálisan megcsinálják a multit.. -
Medwyn #58 Ahogy nézem ezt a trailert, nem történik itt semmi különös (sajnos).
Egy kis grafikai ráncfelvarrás történt, de a domborzat textúrája nekem például még mindig elég lehangoló, az animációk gyengécskék. Az épületekbe került némi plusz fantázia, és talán még forgatni is lehet őket a lerakásnál, de 0:33-nál, aki megnézi, az árnyékok épületenként más irányba vetődnek...
Az, hogy van pestis, pedig megint nem új dolog, de ha a trailerbe bekerült, mint mindenképpen kiemelendő fícsör, akkor sok újdonságra ne számítsunk (amiket szívesebben néztem volna, mint a rugdalózó zöld pacákat pestis gyanánt, ami elég igénytelen megoldás még mindig).
Pedig nagyon várom, és talán sokat várok, de egyelőre ez egy kissé lebutított SH2 lesz SH1-es történet expansion packnak álcázva pár villantással... :S
Remélem, nem lesz igazam :))
-
#57 Nem bírom kivárni :( Ez baszott jó lesz:PPP -
#56 -
#55 ha jól olvastam fészbúkon, szeptember.. -
#54 most akkor ebben a hónapban jelenik meg vajon?