173
  • ratgab
    menni észak felé és legyőzni a támadókat, felszedni a Lady-t és kimenni az vár északkeleti végén, majd le a lovagik és kész is!
  • Cefre
    mit kell csinállni az 1 katonai pályán?
  • ratgab
    Hát én a katonai kampány-t kezdtem el, de eddig semmivel nem jobb, mint a 2. rész, sőt az még jobb is volt. (lándzsások el tudják dobni a lándzsát, de minek.... Gyakorlatilag erősebbek, mint az íjjászok).

Újabb vonás kerül az idei csalódást okozó játékok sorába sajnos... Skyrim, Ac. Revelations, Saints Row the Third, Batman Arkham már csak bennetek bízhatok.
  • FEARnet82
    emberek ellen kéne eredeti, de egyenlőre felejtős, mert eléggé csalodas eddig a jatek... talan meg a 2-nel is unalmasabb. Foleg hogy nem lehet allitani az ido gyorsasagat. Monoton fos eddig ... :(
  • darki81
    emberek ellen kell nyomni nem a buta gép ellen :)
    én a 2-ben 1vs7-be könnyedén kivégeztem a gépet 100gold kezdéssel :)
  • FEARnet82
    nincs is benne olyan hogy gép ellen nyomni? Csak ilyen mission-ök és free build. Azt nem is értem mire jó.... hát ez igy elég sovány
    Crusaderben azért a Disznó ellen meg a többi király ellen iszonyat jó volt játszani. Most igy kb a lenyege maradt ki a Strongholdnak
  • darki81
    majd holnap :)
  • samsung123
    Csű Darki!
    Na milyen a game?
  • kemszi2
    olyan messzire nem terjedt az olvasási tudásom XD
  • Medwyn
  • FEARnet82
    A minimap az masnal is ilyen erdekesen nez ki? kb mint egy commodore 64 grafika? pici pixelekből piros és zöld... ?
  • kemszi2
    na hát így első körben nem olyan rossz,a történetet átvezetővideóit képregényszerűen kapjuk meg. hangulatra a 2. részt idézi ami az épületeteket terepet illeti. Szinte minden a megszokott módon történik. Ugye búza liszt kenyér kombó :) de ugyan így a kőre komlóra mindenre,új dolgot nem nagyon találtam jelenleg. apróságokat csak.
    A gépemen (asus m2ne sli,amd athlon x2 6400+,2 giga ddr2,ati 2600pro)kicsit akadozva megy 1280-as felbontáson medium beállításokon.
  • darki81
    a 2 volt a leg jobb
  • atila4
    Ahogy ígérték itt visszatérnek a gyökerekhez. Hát majd meglátjuk. 2 nekem se tetszett :S
  • kemszi2
    hát én a 2 miatt nem merem csak úgy megvenni,az nagyon nem jött be nekem. No meg az se mind1 mennyire megy el a gépemen,mert a vga és a memória a minimumot üti
  • atila4
    Arra én is nagyon! Majd valamit írhatnál róla.. Én megvárom a boltit. Sok év után ez nálam igazán megér 8 ezer Ft-t :D
  • kemszi2
    pont akartam írni hogy már fent van,én szedem is lefele hogy egyáltalán megy-e,meg kíváncsi vagyok tudja e hozni a régiek hangulatát
  • atila4
    Boltban, de ahogy láttam torrent oldalon lehet nyitni a warez topicot :)
  • darki81
    a boltban jelenik meg akkor, vagy a világban? :)
  • atila4
    cd galaxis
  • darki81
    hol olvastad?
  • atila4
    Pénteken jelenik meg!
  • Medwyn
    Előrendelte valaki? Nekem nem világos, mi az extra az előrendelésben - nemrég még Edinborough castle volt a fícsör, most meg a londoni Towert látom...
  • adam46
    Holnap jön :D
  • drot
    Tényleg jöhetne...
  • BaziJoe
    Csak jönne már?????
  • atila4
    Úgy érzem nagyon sok órám benne lesz a játékban, úgy ahogy a crusaderben is (Y) :P
  • darki81
    végre... ezt a 2 hetet már csak kibírjuk :D
  • kemszi2
    már nagyon várom .kell már a népnek egy jó stratégiai játék.mostanában nem nagyon volt ilyenre példa
  • atila4
    Megjelenési dátum! 15 nap még :PPP
  • atila4
    Jó lesz várjuk!

adam46: fog menni nyugodj meg :)
  • adam46
    Havok fizika motort az AMD kártyái támogatják? :)
  • darki81
    video
  • darki81
    van már hír mikor jelenik meg? én keresgélek egy ideje de nem látok semmilyen friss hírt
  • darki81
    nekem a 2-ik rész grafikája bejött, ennél inkább azt várom el hogy teletegyék sok extra lehetőségekkel, és normálisan megcsinálják a multit..
  • Medwyn
    Ahogy nézem ezt a trailert, nem történik itt semmi különös (sajnos).
    Egy kis grafikai ráncfelvarrás történt, de a domborzat textúrája nekem például még mindig elég lehangoló, az animációk gyengécskék. Az épületekbe került némi plusz fantázia, és talán még forgatni is lehet őket a lerakásnál, de 0:33-nál, aki megnézi, az árnyékok épületenként más irányba vetődnek...
    Az, hogy van pestis, pedig megint nem új dolog, de ha a trailerbe bekerült, mint mindenképpen kiemelendő fícsör, akkor sok újdonságra ne számítsunk (amiket szívesebben néztem volna, mint a rugdalózó zöld pacákat pestis gyanánt, ami elég igénytelen megoldás még mindig).

Pedig nagyon várom, és talán sokat várok, de egyelőre ez egy kissé lebutított SH2 lesz SH1-es történet expansion packnak álcázva pár villantással... :S
    Remélem, nem lesz igazam :))
  • atila4
    Nem bírom kivárni :( Ez baszott jó lesz:PPP
  • zzeN
  • darki81
    ha jól olvastam fészbúkon, szeptember..
  • darki81
    most akkor ebben a hónapban jelenik meg vajon?