X-Faktor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://rtlklub.hu/musorok/fokusz/cikk/363541
Tóth Gabi,Presser,Takács N.
Tóth Gabival szerzõdésük van vagy mi? minden szarba behívják :S bezzeg KLN-t nem tudják behívni egyik mûsorukba se? :(
+1 :D végig néztem vártam valami csattanót...
b+ kb. 500szor elhangzott, meg közben azért orrot túrni, orr szõrt tépni igen gusztusos.. :S hogy jut eszébe,hogy feltölsön egy videót? Mit vár tõle?
Puzsér nyomdokaiba szeretne törni ? ahhoz ez oltári kevés.
bakkerman
én meghaltam ASDF:ASSDGDFHHD:AS betegfasz

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Seth

PSN ID.: Beegabor

:SASADAS Szabi, egy ekte szõke csaj, aki fal fehér hogy lenne már roma?:D:D:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

precision
Nikolas... olvass vissza
Tolvai pedig Romániai magyar, nem roma

az utolsó mondattal pedig egyetértek :)

Bazinga!

limperatore
nem kell nekik bedõlni, rafinált 1 népség hidd el
nekem már volt dolgom ienekkel sajnos .S

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

szabii98
Csabi-Nicolasban ki a c*gány?
a Tolvai-Kökényben meg sztem mindkettõ, vagyis mintha úgy hallottam volna.
Egyébként, hiába c*gányozzuk, Oláh Gergõnek baszott jó hangja meg stílus van, sazl megérdemli

I met God. She's black

bakkerman
így van. Én sem csípem az itthoni kisebbséget,nyílván az okokat nem kell felsorolni,de ez a srác más mint a társai,baromi jó hangja van,táncol,hangszeren játszik,és mindezt fiatalon,és ugye apa is egyben,megérdemelné a gyõzelmet. Bár mindegyikük ilyen lenne

Totti5
És az miért zavar? tán nem õ a legjobb a 3 közt? de. Ha minden cigány ilyen lenne mint õ, akkor értékes tagjai lennének a társadalomnak. Attól hogy valaki cigány még magyar, ha normálisan él és dolgozik, akkor te vagy én nem vagyunk különbek nála.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nem is néztem egyáltalán ezt a szériát, szóval totál mind1 ki nyer:D már ez a cigányozás nem cigányozás is unalmas már

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
na igen ez mondjuk igaz

bakkerman
NINCS! ez vérre megy <#zavart1><#idiota>

RatBaG
ja tényleg, az Xben hivatalosan nem lehet. viszont korábban is hallottuk már, hogy ilyenkor felvásárolják a feltöltõkártyákat.

Per Aspera Ad Inferi.

van olyan akinek itt totál mind1 ki nyeri meg?<#idiota>

bakkerman
tudtommal az idei faktorban nem lehet az országhatáron kívülrõl szavazni

limperatore
Egy szép világban így lenne, de itt a cigánnyal nyeretik meg

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

RatBaG
idén elõször van reális esélye, hogy nõ nyerjen. mindkét csaj mögött ott van erdély! talán ez jelent majd annyi pluszt, hogy lenyomják az itthoni csajok által küldött szavazatokat...

Per Aspera Ad Inferi.

bakkerman
na kiesett a buzi,hálistennek! Jövõ héten szombaton kiesik Adélka,vasárnap pedig az X-Faktor 3. gyõztesét úgy fogják hívni,hogy OLÁH GERGÕ <#taps><#eljen><#nezze>

precision
Tóth Vera vs Oláh Ibolya
Tolvai Renáta vs Kökény Attila
Vastag Csaba vs Takács Nikolas

eddig csak egy roma tudott nyerni: Caramel... szóval nem kéne baromságokat beszélni.
De hát ez Magyarország. Szánalom.

Bazinga!

Bokafix2
Volt már hogy magyar gyõzött roma ellen. (Megasztár 1.)

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Az tuti,hogy a cigány fog nyerni. Méghogy egy magyar gyözne cigány ellen??
Másnap már a jogvédõk és a Áládár meg a 120 fõs kiccsalád tüntetne a Parlement elõtt . rásszista a zsûri és biztos még Magyar Gárda tagok ,Fõleg a geszti az aki mellesleg még Vöröstengerészgyalogos is
kill3r21
2 hónappal hogy utáltuk hogy adélkát a döntöbe gondoltuk, és télleg :D
szabii98
akkor már biztos az nyeri meg akit szeretsz..csíter<#gonosz1>

I met God. She's black

most fogsz... Olág nyeri meg :D
kill3r21
ezaz, talán végre nõ nyer....:D
gyerekek történelmet írtunk :DD
az én kedveceim közül egyik sem jutott be még a döntõbe sem :D most meg a három kedvenc közül mind ott van a döntõbe xDDDDDDD
perfect akkor lesz ha nem adél fogja nyerni a faktort!

egyébként pont az ilyen mostani feró húzás miatt kellene azt bevezetni,hogy elõre írják le a döntéseiket és villanjon ki elõttük így nem tudnák módosítani a dntéseik a többiek döntésének függvényében
Megúszta a kalácsképû rinyapicsa.
matyi0323
õ minden férfibe (fiúba) szerelmes.
egy kis szánalmas sírós ribi :D

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Ez a jó befutó..jövõ szombaton kiesik Adélka,és vasárnap megnyeri Timi.Eddig nem tévedtem,remélem most sem fogok.:)

A nyúl egy igazi jellem.Ott ül a f?ben,de akkor sem szívja!

n000rbi
<#taps>

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

limperatore
ez az, kiesett a ratyi

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Ikszre hozta Feró legalább.:)

limperatore
remélem feró itt tartja adélkát

szerelmes vagyok Adélkába mióta megláttam, de most lehalkítottam a tévét...:(

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

Keresztes szerelmes Dávidba, meg nem bírja Adélt látszik rajta, tuti Dávidot tartja bent.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

adam46
Ez ritka szar
Keresztesen fog mulni csak.

Bokafix2
Gergõ és Timi már tuti benne van... papírforma szerint... de ez sejthetõ volt. <#smile>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Borzalmas devil..csoda,hogy nem vetélt el..

Most nagyon szurkolok Adélkának.:))

a hideg is kirázott :O
Eddig érdekelt.:))

akkor lesz gáz ha dávid nem párbajozik :S
Kíváncsi leszek kik fognak párbajozni..a legjobban a 2 srácnak örülnék,mert akkor Dávid kiesne.

Én azt irtam ujjat:)))

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

újat???? na ne már :D tök ugyanaz :DDD még a zenei stílusban is nagyon egyformát hozott pár körben
Adélkát szeretem,mert mindig ujjat tud mutatni,és megnyílik mindenki elött

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

remélem Dávid lesz a köv.kiesõ

PhantomAss
én az elején kedveltem Adélt, de most már valahogy iszonyat hamisnak érzem az éneklését
szerintem rég ki kellett volna esnie már

GOOBY, pls