Far Cry 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
én már a fár kráj 8-at várom,abban talán nem lesz állandó respawn,meg rambo effect 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

extra sensory
A far cry már Dunia... <#fogmosas>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

arty
afrika okés volt, csak a lövölde rész volt gáz... fél tár mindenkipe, állando respawn 😞

Forza.

Terensz
Cry engine:

Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést

Nekem eszméletlen bejönne afrika. 2es is bejött volna ha nem 1 spawn tenger lenne az egész. Gears of War grub hole-jait megszégyenítõen jelennek meg újra a harcibantuk 😄

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

Bokafix2
Csak ne legyen olyan fícsör ebben a részben is, mint a 2-ben, hogy leszabályoztuk egy falu teljes lakosságát, és mikor pár perc múlva visszaértünk ugyanoda, a kedves barátaink úgy mászkáltak az utcán mintha mi sem történt volna.
Utálom a respawnokat a single játékmenetben!!! Olyan érzésem van tõle mintha nem csináltam volna semmit.
Másrészt az a dolog, hogy bevágnak egy hatalmas mapra, ahol "nesze teljesítsd a küldetéseket" ...hát v.hogy nem jött be.
Az 1. részben legalább lineárisan kellett végigmenni a játékon nem pedig ingázni 1 db nagy mapon (jó a játék másik részében kaptunk még egy ugyanilyen nagy mapot de ez mit se segít az egészen)
Mikor már 100-adjára mentem végig ugyanazon az úton...kicsit kiakasztó volt.
Van akinek ez felel meg, nekem nem. Ez inkább olyan GTA stílus volt ez a 2. rész.

Ja és miért fog Afrikában játszódni megint? Ez már biztos? Tudom hogy a Holdon nem játszódhat, de vannak még szép helyek Afrikán kívül is.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Ha nem kell Rambo módra írtani egy egész kontinenst akkor a 2es sztorijának körítése perfect lenne 😄

A PC Gamer úgy tudja, hogy a harmadik rész továbbra is Afrikában fog játszódni. Megjelenés? Egyelõre semmi kézzel fogható, de ha már "javában dolgoznak rajta", akkor 2011 õsze tûnik valószínûnek.

Kérdés, hogy az elsõ, vagy a második rész sztorijához áll-e közelebb.
A második nekem szimpibb volt, kicsit reálisabb, mint az elsõ.
(saját vélemény, mégcsak véletlenül sem Egyetlen Szentigazság)

gameplusz
"egy véletlen elszólást"

LOL.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

grebber
Far Cry 3 - Lendületben a fejlesztés!
Jó ütemben haladnak a Far Cry 3 munkálatai, a PC Gamer szerint
Kémjelentést tett közzé oldalain a PC Gamer , ami szerint teljes lendületet vett a Far Cry 3 fejlesztése.

Akit ez a hír meglep, az jobban teszi havisszaolvas Far Cry 3 témában , hiszen tavaly novemberben már hallhattunk egy véletlen elszólást az Ubisoft forgatókönyvírójától, hogy készül a népszerû FPS harmadik felvonása. De visszatérve a PC Gamer friss jelentésére abból megtudhatjuk, hogy állítólag az Ubisoft Montreal falain belül folyik a fejlesztõmunka, amit az a Josh Mosqueira irányít, aki korábban a Relic Entertainment munkatársaként a Company of Heroes kiválóságát hozta össze. A hivatalos Far Cry 3 bejelentés viszont még mindig várat magára. Reméljük nem sokáig!

info: Gamestar

Next PC upgrade: 2022