389
S.T.A.L.K.E.R. 2
-
3 sec volt ;) -
zmok #145 Melyik MOD-ot köszönhetjük nekik? -
-
Facebookrol kicsit kesobb:
"The Stalker team continues work on the project and hopefully everything will turn out well. Good Hunting Stalkers!" -
"Bár már jó ideje lakatot tettek stúdiójuk ajtajára, úgy tűnik mégsem veszett el minden. A STALKER franchise mögött álló GSC Game World látszólag minden héten tartogat számunkra valami szívhez szóló, kurta monológot, amivel életben tarthatják a remény parazsát. Múlt hét elején biztosítottak minket, hogy minden tőlük telhetőt megtesznek a STALKER 2 érdekében, s néhány órával ezelőtt ismét optimizmusra kívántak hangolni minket egy sokatmondó tweet-tel: ebből kiderül, hogy a csapat záros határidőn belül egy hivatalos bejelentéssel áll a színünk elé.
"Kedves Stalkerek: Úgy január közepéig semmilyen hivatalos hírrel nem szolgálhatunk. Ugyanakkor van okotok reménykedni! Szerencsés vadászatot!"
Nos akkor nem tehetünk mást: várunk január közepéig."
info: GC -
Bulics #141 Plussz a mirrors edge, Faith-je is vmi ferdeszemű kislány volt, és mégis kiadta az EA. -
Drazse23 #140 Azt én is olvastam, hogy a nagyobb (amerikai) kiadók szerint senki nem fog megvenni egy játékot, ami európai, különösen kelet-európai országban játszódik. Ültessék át a történetet amerikai környezetbe, úgy lenne rá esély.
Ez egyszerűen hülyeség. Eddig senki sem vette meg az előző három részt?
Csernobil Amerikában? Ugyanmár, mit találnak még ki?
A Fallout valamelyeset hasonlít a STALKER-ra és az az USÁ-ban játszódik.
Megjegyzem, ami a hangulatát és egyediségét illeti, szerintem a STALKER közelébe sem ér.
Lehet, hogy az amerikaiak azt hiszik, Csernobil egy kitalált hely.
Vannak dolgok amin meglepődnénk, amit sok amerikai mondana:
pl.: Európában mindenki franciául beszél vagy a Oroszországban még mindig kommunizmus van.
-
ha van mögötte hype, akkor durranhat legalább akkorát, mint a Skyrim
persze, ahhoz ShoC féle játékmenet kell, még pedig multiplatform
ehhez a "csak kelet-európai tud vele azonosulni" sztorihoz a poén:
kanadai (!) csávó és csapata dolgozta ki majdnem tökély szintre a gammát (ArtistPavel) -
Bulics #138 Jajj akrtam még írni hogy:
Hamár az új painkillereket meg érte kiadni. -
Bulics #137 Az új részekben azért volt rövidebb, stb, a sp mert kiegészítők voltak csupán. Egyébként meg ez olvastam már máshol is(meg a metro 2033mal is felvetették), hogy a nem kelet európai játékos nem érti a játékot. Na most vagy azért mert hülye, vagy azért mert a kiadó hülye... Mi az istent nem lehet érteni egy fikciós műben? A hülye crysis koreában, a wolfenstein németországban, a call of duty 1-2 európában játszódik azt se értette senki? Ráadásul Gordon freeman hogy kerül európába..? Ez is érthetetlen? Ez kiadók hülyesége egyébként, mivel valszeg nem játékosok, mint ahogy a filmproducerek sem művészek és ezért ugatnak bele olyanba amihez nem értenek. Szerintem bárki kiadja a stalkert, az jól fog járni. -
Ill. még egy nagyon fontos dolog. A multi. New: Skyrim single-player játék, monumentális, stb... STALKER is inkább volt SP, mint MP játék. Sajnos jelenleg multi-ban a COD-ok; és BF-ek amik nagy multi közönséget mozgatnak meg. A STALKER szerintem amolyan fan-ok játéka lett. Nehezen tudom elképzelni, hogy a multi része képes lenne felvenni a versenyt az igazi multi játékokkal. Az újabb Stalker részekben pedig a SP kampány is kurtább és kurtább lett. A STALKER 2 szerintem(!) szintén megmaradt volna egy szűk réteg kedvencének. Új, nem tucatjátékot kihozni kicsi kiadónak (olyat ami elég masszív SP kapmánnyal - esetleg MP résszel is rendelkezik) nagyon nehéz. Reméljük azért lesz még belőle vmi. -
heady #135 Az első rész kb 1 év alatt ért el 2milliós eladást, plusz ott van a két "folytatás". -
De a STALKER 2 is multiplatfrom lett volna, ha jól emléxem. (azt már persze kevésbé tudom, hogy az Amerikai tinédzserek körében mennyire lenne eladható ez a játék, ill. mennyire voltak eladhatóak az előző részek. PC-s játékiparban szinte csak ez a kör számít, a többi már csak aprólék) -
Mert azok vannak konzolon és azokat veszik is mindig! -
A COD-ok; BF-ek; NFS és egyéb tucat játékok meg gomba mód szaporodnak.
-
heady #131 Van még esély a STALKER 2-re. -
Majd az EA lecsap rá lassan már minden szar kb 2 cég kezében lesz! -
Drazse23 #129 Most olvastam a híreket én is.
Lesújtó, de várjuk ki a végét.
A GSC hétfőre ígér hivatalos sajtótájékoztatót ezügyben.
-
bgabor #128 Nem vágom. Lökött ez az ember, hogy bezárja a cégét? Ez a játéksorozat bombasiker, bármelyik nyugati kiadóvállalat boldogan odaállna a project mögé. Nem hiszem hogy bármi leküzdhetetlen problémával szembesültek volna.
Egy rendesen elkészített, több platformra megjelenő stalker2 világsikert hozott volna a cégnek. Én ugyan nem vagyok barátja a konzoloknak, de ha ez az ára hogy tuti játékot csináljanak, csak rajta, a Skyrimnek se ártott meg. -
sg.hu cikk -
-
-
Hát biza ez nagyon szomorú hír.
-
Bulics #123 Engem is sokkolt!!!! Szétloptál ezt a céget is? Nem azért de a call of pripyaton is lehetett érezni hogy tök lapos lett, béna animációk, átvezető "képregények", de remélem azért ezzel nincs vége! Az első játékkal szemben lenne kicseszés, nem folytatni a sztorit. Szerintem újdonsült franchise-ként van akkora hírneve(én is meg akartam venni) hogy támogatót találjon, illetve egy másik fejlesztő átvegye az egészet. Ez történt a Mortal Kombattal is: A midway csődbe ment de mivel volt akkora franchise azóta már 2 mk-t hoztak ki. -
kár érte :/
viszont lesz Metro: The Last Light -
-
City interactive majd megveszi a jogokat nyugi :) Cryengine 3-al befejezi majd -
lehet majd újrakezdeni -
Louis Cyphre #118 Rohadt életbe már. A Stalker széria volt az egyik leghangulatosabb játék amihez szerencsém volt gamer pályafutásom alatt. És most vége az egésznek. -
Pedig egesz jol nezne ki. -
nemá..
remélem valaki folytatja majd -
heady #115 berakod google fordítóba, angolra teljesen jól lefordítja, értelmesen. -
Ezt oroszból fordítottad? -
heady #113 Fasza... :( Nem bánnám, ha azért valaki átvenné a projektet. Annyi fantázia csak van benne. -
gosumofo #112 Bezárt a GSC, annyi a játéknak. -
a Silent Hunter 5 a kivétel :)
ott még úgy tudom, továbbra sem megoldott, h OFFline is lehessen tolni
csak ONline -
Ukrán fiúk inkább a játékot gyúrják és ne újabb bughalmazt hozzanak ki újra. "Felesleges" dologba feccölnek energiát. -
Ari18 #109 Felfogtam és rájöttem, hogy igazat kell adjak magamnak. Azokat a hurka játékokat kb. 1000x könnyebb feltörni, mint a hawx2-t. Ha érdekelne valakit, tehát lenne presztízse, hogy melyik csapat töri fel előbb már rég kész lenne a warez. -
De dolgozzad már fel ilyen nincs hogy nem érdekel senkit. A hackerek leszarják kit érdekel.Nekik ez preztizs kérdés.Hány olyan hurka game jön ki amivel kb kutya nem játszik mert okádék fos szar amihez a hawx 2 az évezred játéka mégis feltörik.
-
a bf3-at pl már kicsit nehezebb lesz warezolni :)