326
S.T.A.L.K.E.R. 2
-
#44 ez nem chat. -
Bulics #43 ez itt nagyon kihalt kihalt kihalt kihalt(visszhang)... hahó... valaki... -
HUmanHunter #42 mind2! -
#41 -
#40 A stalker, vagy a battlefield a legjobb játék a világon? -
grimm13 #39 thx -
#38 Nem ez már elég régen is linkelve volt a másik topikban! -
grimm13 #37 Ez szerintetek a S.t.a.l.k.e.r. 2 ? -
#36 lehet balkezes ak -
n003 #35 ühüm és reméljük még a 2012es nagy badabumm előtt ;) -
#34 hát igen, ezeket én észre sem vettem amikor játszottam, de rögtön feltűnt, hogy az ak-n baloldalt van a felhúzókar. azonnal abba is hagytam
(sazrkasztikus smile) -
#33 Tűzváltókar sincs animálva, de attól még fasza játék. Itt lehet a legtöbb a fegyverek variálhatóságának lehetőségei, mint tűzmód, lőszertípus, kiegészítők csatolása. -
#32 mostvettem észre lessz stalker 2? -
#31 Tecsak várd nyugodtan a világvégét ugylátom más dolgod nem is igen van!mimeg addig majd zuzunk vele!! -
#30 dec 23. a vég szóval azelött jön még kockulhatunk vele 1 kicsit -
SL #29 EZ AZ! -
#28 és ha év végén jön ki? :O -
#27 de még lesz majdnem 1 komplett évig... -
#26 2012ben már világ nem lesz szal tökmind1 -
#25 Az a Call of Pripyat... -
#24 a trailer nem a második részé. -
#23 Visszamehetsz metrózni. -
#22 trailer végén befostam :D -
#21 jó akkor az évszámot írd át annak a kiadási évszámára bocs a tévedésért -
karajjj #20 de ez a clear sky -
#19 hát egy ekkora hatalmas gameplay trailerből nem tudtam most épp mit válasszak ... -
karajjj #18 irigylem a problémáidat -
#17 nem hiszem el, hogy 2010 et írunk és még mindig ott tartunk mint a CS1.0 hogy az AK n a bal oldalon van a felhúzókar és nem a jobbon .... -
Bulics #16 Talán a történelem ismétli magát: A Stalker ezidáig a Half Life-os sémát követi. Úgy értem hogy van egy nagy durranás játék, amilyet eddig még nem láttunk aztán a rákövetkező években kiadnak 2 gyors kieget ami más emberek szemszögéből meséli el az eseményeket: Clear skyban ottvan Heg aki ugye ugyanúgy a Zónában él mint Megjelölt(hl- Blue shiftben Barney Calhoun), illetve a Call of Pripyatban Gyigtyarov, egy külsős katona akit úgy küldenek be a helyszínre(hl- Opposing forceban Adrian Shephard). Namármost,ezek után reméljük hogy a Stalker 2 is a világ legjobb játékává válik majd, mint ahogy azt rengetegen a HL2 ről állítják. Akárhogyis, én várom.. -
#15 lesz syberia 3? -
#14 gen de aztán a kiegekkel elkészültek hamar.remélem ütni fog de nem veszt belőle ha esetleg multiplatform lenne belőle.ha az 1-nek annak idején brutális grafikája volt akkor ennek... ? -
karajjj #13 na azért ne felejtsük már el, hogy az első rész vagy 6 évig készült -
#12 De blizzard üzleti okokból halaszt ennyit.Ha egyszerre kijönne a diablo,starcraft 2 kieg.,wow kieg. akkor gyakorlatilag szembe állítanák őket egymással... -
#11 majmolják Blizzardot -
#10 2012 hol van még + a manapság divatos halasztgatások, késések. xD
Sebaj. Azééééé várom. -
karajjj #9 jöhet -
readswift #8 ... na megjött a frankómondó :D -
readswift #7 állítólag crye3 -
#6 Port lesz, azt olcsóbb megcsinálni. -
#5 Szerintem a saját enginejüket használják mint az előző stalkerek esetében is,csak persze még fejlesztenek rajta.