Bioshock: Infinite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Ami a DLC-ket illeti végtelen számút csinálhatnak, ha figyelembe vesszük az Infinite sztoriját 😊, akárhol,akármikor játszódhat
PSN ID.: Beegabor
Bár a történettõl nem félek, hogy jó lesz-e, mert Levinék a legjobbak ebben 😊
Csak jönne már 😄
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
Parasite Eve 2, best game EVER!
Regards,
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Olyan, de olyan tavol all tole, hogy ha a tavolsagot gyalogturan kellene elerned, akkor szaz par cipot koptatnal el legalabb, mire odaernel.
[merlinw.org]
van egy atis kuponom, meg tudnátok mondani, hogy mikor küldenek majd kódot? már aki hasonló cipõben van, hogy nem kapta még meg
A 2 is elegge tetszett amugy, az 1-et persze nem uberelte, mas csapat is csinalta, de jo kis uto-sztori volt az 1-hez.
Tegnap delutan fejeztem be az Infinite-et, es az allam azota keresgelem. Amikor vege lett, csak bamultam magam ele percekig (amugy poen a credits kozben a video, meg az az utani jelenet), es kb azota is folyamatosan ezen jar az agyam. Elolvastam tobb oldalon mindenfele ertelmezest, megneztem utolag minden Lutece es Songbird jelenetet ujra, stb, mostanra mar elegge osszeallt a kep. Nem csak hoztak az 1 altal felallitott szintet, hanem ezzel a multiverzummal egy eszmeletlen vilagga bovitettek ki az egeszet, amiben Rapture is helyet kapott. A tortenet agy-orlo, (ott vannak vegig a jelek, es amikor osszeall az egesz, valami eszmeletlen), tanulsagos, es olyan erzelmeket is kozvetit, amilyet csak nagyon keves jatek kepes. Egy igazi mestermu, idotlen klasszikus.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
0:14-nel:
az eredeti:
Regards,
@Myselor Megvettem a Season Pass-t a játékhoz, azért vagyok ennyire izgatott már, hogy mi lesz a 3 dlc-ben és mikor jelentik már be az elsõt 😊