Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igazán jöhetnének már valami hivatalos infók az elsõ dlc-rõl. Lassan már 2 hónapja kijött a játék és még mindig nem tudunk semmit róla.
A BioShock-hoz tökéletes, az elsõbe is voltak ilyen kacifántos részek, csak ott játékmenetileg.
Broafka
igen, ezt mondtam én is, hogy kb ennyi.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
csak azt hittem, hogy valamennyire tényleg eljutunk rapture-be, hogy ott is módosítunk a dolgokon. Segítünk ott valakin, vagy éppen van valami befolyásunk, ami kihat az elsõ vagy a második részre. Persze valszeg amikor az 1-2-t csinálták, akkor még nem gondolták, hogy lesz ez a harmadik rész amit így kötnek hozá

de ez így akkor is satnya. Amúgy meg én csak most jöttem ebbe a topikba, nem is nagyon akartam kijátszani, mert nincs sok idõm rá, de az 1-2-t nagyon szerettem, és nem tudtam, hogy mindenki ezen van fennakadva. sorry

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Broafka
hát gondoltam a játékélménybõl nem rontok az elsõ mondattal, és történet ügyileg se lõttem le nagy poént, de okés.

Fpocok
Óvatosan a spoilerrel, mert nem tettél mindent bele.
Rapturenek semmi köze a sztorihoz. Annyi, hogy egy univerzumban vannak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Seth
Az a világ amiben Rapture létezik csak egy,a többezer variácóból. Lehet egy másik variációban Booker-re rárobbant a klotyó és szörnyethalt. Ezerféle lehetõség adott, nem is értem mit rágódtok ezen

PSN ID.: Beegabor

Broafka
most annyi, hogy lerohanunk a kabinhoz, keresztül suhanunk Rapture felett, és kijövünk a világítótoronynál?
ráadásul az egész nem is létezik/ nem is kapcsolódik, mert Booker mikor meghal, akkor marad minden a régiben, csak vele marad Anna. De vlaszeg annyiban akarták összehozni Rapture-rel, hogy Booker itt az "isten" és az egyik univerzumban Columbiát hozza létre (amit megakadályozott azzal, hogy megölte magát a megkeresztelkedés elõtt), ugyanakkor egy másik univerzumban, meg õ a...aaa... (hát most nem jut eszembe a neve, mert rég játszottam az 1 vagy 2-vel, vagy hol derült az ki) Rapture alapítója. Ami valahol kicsit satnya kapocs

DarkSector
Van köze a R-hoz csak nem úgy ahogy gondolom elvártad.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Broafka
nah, kaptam valakitõl egy magyarázatos videót (amit szerintem ki lehetne tenni a bannerba, vagy alá), mert így viszont a storyja zseniális. Szerintem ezt még magyarul is kicsit nehéz megérteni, nem csodálkozok magamon, hogy nem igazán esett le a tantusz sok helyen, hogy így angolul mirõl szól a játék.
Viszont a játékmenet (meg hogy úgy volt, hogy valami elõzmény lesz, vagy én nem is tudom, és köze lesz Rapture-höz, pedig nem igazán) az nem igazán jött be:
A legtöbb vigor szerintem használhatatlan, mert alig sebeznek és egy csomó sót elhasználnak (egyedül a kos rohamosat használtam elõszeretettel, meg néha a gép megszállást). Elméletileg lehetett volna kombózni õket, de már így is 600 fele kellett figyelni. És a fegyverekkel így is jól el voltam. Ráadásul az örökös keresgélések, és szükségesek is, hogy legyen elég pénzed fejleszteni. Nem is értem, hogy az mit csinál, aki sok mindent szeretne használni, mert én mondjuk használtam kb 3-4 fegyvert, és tulajdonképpen 1 vigort. És a végére már kicsit unalmas lett nekem. Viszont ezeken a kábeleken való utazások nagyon bejöttek, volt hogy csak köröket csináltam 😄
Az, hogy ennyire nincs köze Rapture-höz, az már kicsit kiábrándító 😞

Fpocok
Tekintve hogy az egész egy hatalmas paradoxon... meg sem próbálom már érteni. Szar az egész sztori.

Broafka
hmm, és a többi kérdésemre? 😄

Fpocok
Hogy az utolsó kérdésedre válaszoljak: Semmi... egy hatalmas "tease" volt az egész... jól felizgattak mindenkit vele... de amúgy SEMMI KÖZE A SZTORIHOZ. Csak ott van.

Broafka
Hali. Nah nekem is volt szerencsém a játékhoz. Anno én nagy rajongója voltam az 1-nek, a 2 már kicsit... az is jó volt, de azért... Ez a játék viszont, hát hogy õszinte legyek nekem annyira nem jött be. Viszont a storynál a vége felé már totál elvesztettem a fonalat. Valaki elmagyarázhatná, hogy mi történt.
valami olyasmi jött le nekem, hogy a csaj tulajdonképpen a lányunk, és valamiért odaadtuk ennek a Comstacknak, aki átvitte a portálon keresztül Columbiába és saját lányaként nevelte fel, vagy valami ilyesmi. De mik voltak ezek az idõ meg tér ugrálások? azt értem, hogy a kínainál egy másik idõsíkba ugrottunk, hogy abban valószínûleg még életben van a kínai, de kiderült, hogy ott is meghalt. De amikor már átugrottunk egy oylan idõsíkba, ahol mi már halottak vagyunk, és mi vagyunk a világ megmentõje és mártírja... aztán a végén ez az ajtózás. brr, összezavarodtam. És a legvégén való rohangászásnál látjuk Rapture-t, de mi köze van amúgy Rapture-höz ennek a résznek?

szvsz a lehetõ legganébb fontot választották a fejlesztõk a feliratokhoz
egyszerûen olvashatatlan, legalábbis számomra

nem tudom, mennyire modolható a játék, de ha igen, nem létezik valami font lecserélõ cucc?
Jól szétoffoltátok a topicot. <#nevetes1>

Tud valaki insider infóval szolgálni, hogy mikor jön az elsõ DLC?

Ha érdekel valakit Bioshock Infinite steam kód (új, aktiválatlan) 3500ért, írjon PMet.
Látom még mindig szakszerûen a tárgynál vagytok. <#eljen>
Frank99
hehe mert az adatlapon nem azt írsz, amit akarsz.... nem néznek a bugyiba modik....

:-)))))))))))))))))

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

DarkSector
Jó én is csodálkoztam milrt titkolnád ha lány lennél.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

higgyék csak, bár szerintem az adatlapon is egyértelmû a nemem, de biztos én hazudok.

every damn day

DarkSector
Jó csak mert a többiek azt írták lány vagy.

nem vettem én magamra (hogy a faszba ha egyszer srác vagyok?) csak nem tartom értelmesnek a felhozott érveket

every damn day

Nagyon eltértetek már a topic témájától, nem? 😄
Frank99
sebaj....

DarkSector
Mindenféle hátsó szándék és szemétség nélkül kérdezem.

Frank99
olvasd el 1844-et...
szerinted?

Frank99
labda FEL!!!!

DarkSector
Mármint nõként magadra vetted amit a többiek mondtak?

Frank99
nekem 12

:-()

nekem 8

every damn day

Frank99
ezt nem Õ csinálja, de verjétek rá....

:-))))))

Frank99
nézzétek meg meg már a Dead Space -3-at. ez elején elmondja, hogy....

nem lehet érteni mit mond. 10x visszatekertem, azt a részt, hogy én játszottam az elõzõ 2 résszel, vagy nem játszottam az elõzõ 2 résszel..

etetés..

jó, persze ez engem is fel tud baszni, de itt annyira ki volt hangsúlyozva hogy ezt egy csaj csinálja, hogy arról elfeledheztünk, hogy igazából ez egy nemtõl függetlenül szar videó😄

every damn day

DarkSector
Azért tény hogy van 1-2 dühítõ kissrác, aki ezeket úgy nyomja hogy már-már kijön az allergiám, pl egy xyz esetben van aki full leírásokat linkelget direktbe, úgy hogy kb ne is tudd használni az oldalt, mert 15-20 oldalnyit kell lefelé görgetned az mellett hogy szarrá tölti magát a net.
Na azokat én is eltanácsolnám a gép elõl.
Erre vannak a spoiler tagok.

DarkSector
Jó nem rosszindulattal de az adatlapján férfi, nemtudom miért kell titkolózni. 😄

valamiért a haver így gondolja, felõlem verhetik erre.

every damn day

Most ne légyszi 😊
DarkSector
Most télleg nem pártolásképpen, de most ha picit komolyra is vette Frank, de azért nem alaptalan a mondanivalója.
Kijelenteni biztosan semmit nem lehet, én még azt is furcsának tartom hogy valaki az xy ismerõsét küldi, szerintem közel sem errõl van szó, mert semmi értelme nem lenne szerintem.

Frank99
persze.
olvasd a kommentjeit..

DarkSector
Miért te is csaj vagy?

DarkSector
Ez a youtube-os féle téma nekem nem is lenne problem, csak azok ahogy írod télleg furik akik seszósebeszéd csak videókat linkelnek, mert van olyan is aki ugyanezt csinálja, csak több hetes-hónapos-éves társalgás aktivitás mellett.
Persze nem kényeszer jelen lenni, kérdezgetni, kommentelni, de furi, ebben egyetértünk.
De engem nem zavar, mindenapi sg-zésemben. 😄

mindjárt jól összemnestruállak!

every damn day

Kanca, nem nõstény <#nevetes1>
Olyan sok tapasztalatom van a fórum trolljaival való vitákról, nem is értem minek szóltam hozzá a témához.
Bioshock ON

every damn day

Frank99
akkor reklám.
nem ide való...................

Frank99
te is nõstény vagy?

csak ha már így beszélsz...

Nem tök mindegy, hogy milyen okból csinálja? Azért mert mondjuk a pasija megkérte, vagy esetleg valaki fizet neki ezért: szerintem ez nem olyan téma, amiben csak hímek beszélhetnek.

every damn day

Frank99
nem kell..

csak látszik a Kriszhd vonal.... egyértelmû reklám... egy vicc...
mivel kiszúrtuk az idióta kriszt, keresett egy luvnyát nyekeregni. azt látjuk topic of topic....csakmár nikóka, csiklóka néven..vagy hogyan is...

DarkSector
Én azért nem tiltom mert nem is tilthatom mint hg, mert nem olyan reklám szerintem egészen ami egyöntetûen reklámnak minõsül, nyerészkedés, off.

De megkértem mindenkit hogy a sima gameplay-ek amik érdektelenek, mármint abból a szempontból hogy másnak is megy így a játék, és nem mutatnak semmi érdekes dolgot, azokat direktbe ne linkeljék, mert tök felesleges.
Csak ennyi.