Bioshock: Infinite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként teljesen irreleváns az alapjáték mérete, a hangok és a textúrák teszik ki a méret 99%-át, ezek mennyiségétõl és minõségétõl függ mekkora lesz az anyag.
[merlinw.org]
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
[merlinw.org]
❤The Witcher 3❤ ❤Batman❤ ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Parasite Eve 2, best game EVER!
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Akkor ezek csak amolyan "próbálkozások", míg megtalálták a tökéletes helyszíneket,eseményeket? Még a megjelenés elõtti gameplay-ben is teljesen más helyszínt mutattak.
De igazad van, majd kiderül:)
Akkor az elsõ epizódban Rapture a helyszín, de akkor gondolom a 2. epizódban mehetünk vissza Columbia-ba?! Ezt csak az egyik kép miatt gondolom, mikor Elizabeth egy ló mellett van, ami elpusztult. Az ég világon sehol sem találkoztam ezzel a játékban, pedig mindent bejártam és megcsináltam/begyûjtöttem.
Meg is találtam videóban:
[merlinw.org]

Regards,
Van, aki szerint a DLC-ben minden kiderül majd, mind1.
Jézusom és még mindig nem jött ki a DLC:( Remélem karácsonyi ajándéknak szánják majd:P
"Drowning Booker creates a paradox.
Booker accepts baptism->Liz drowns him->Booker is dead so no Bioshock Infinite->Liz doesn't exist to drown him->etc...
As a paradox, this scenario is obliterated by nature so the only remaining timelines are where Booker refuses baptism. These timelines don't involve any tampering with spacetime and everyone lives happily ever after."
"So, the crux of it all, is accepting that:
When the universe encounters a paradox due to a choice, it systematically wipes out all timelines associated with that choice, and only allows the timelines with an alternate choice to be made.
Therefore, since Booker accepting baptism and becoming Comstock always winds up in a paradox, the universe goes, "No", wipes those timelines out, and only allows timelines featuring baptism rejection to exist.
Hence, the post-credits scene."
Tovabba lasd: neogaf
"WHY DOES KILLING BOOKER AT BAPTISM STOP ALL VERSIONS OF COMSTOCK?" resztol
Regards,
Elizabeth meg nekem valóban az egyik legjobb, ha nem a legjobb játékbeli társ volt. Megkedvelhetõ, szerethetõ, aki valóban azt az érzetet adta hogy ott van veled, és sokszor ha baj van számíthatsz rá. Jó ötlet volt hogy õ nem halhatott meg, és ezzel kihúzták az ilyen virtuális társak legnagyobb hibáját, hogy folyton rá kell vigyázni, és ezáltal két pálya után megutálod hogy egyáltalán van veled valaki, akivel csak a gond van.
Na de a történet. Jó, úgy ahogy aránylag összeállt a végére. Plusz elolvastam itt régebbrõl jó pár fejtegetést, végignéztem a magyarázó videót, de valami akkor se áll nekem össze. Lehet elsiklottam valami felett, vagy egyszerûen nem áll össze nálam...
Mert ok, Booker visszamegy és hagyja hogy vizbe fojtsák az "Elizabethek" ezzel megakadályozva hogy Comstock egyáltalán létre jöjjön. Na de, ha úgy van, akkor ezzel nem csak a Comstock verziókat öli meg, hanem a normál Booker verziókat is. És akkor nincs senki aki a Credits utáni részben ott lehetne a szobában, lenne gyereke, és benyithatna a szomszéd szobába...
De tovább megyek. Ha a Booker verziok megmaradnak és csak a Comstock alternatívák halnak meg, akkor se jó az utolsó jelenet. Mert ez esetben Comstock nem létezik, nem viszi el a lányt, stb... Tehát logikátlan a nagy csodálkozás/reménykedés az utolsó jelenetben hogy a szomszéd szobában ott van a gyerek. Neki az lenne a természetes hogy ott van.
Persze mondom lehet én fogok fel valamit jól.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
hol van ez??
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A BioShock Infinite teljes cselekménye
BioShock Centrum - Merülj el benne! http://bioshock.web4.hu
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma
Intel Core 2 Extreme QX9775, ASUS Maximus Extreme, Kingston 8GB DDR3, Ati Radeon HD 5870, 8TB WD HDD, Sound Blaster X-Fi Elite Pro, Chieftec 1200W, Samsung 63\" Full HD Plazma