Bioshock: Infinite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
PSN ID.: Beegabor
A másik "vicces" momentum ugyanitt, hogy a fõhös mond valami ilyesmit, "Város a vízalatt, nevetséges." mikor épp egy kib*szott LEVEGÕBEN RÖPKÖDÕ városból jött, ami kb 10x elképzelhetetlenebb.
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
iniben átírtam a poolsizet,de vmiirgalmatlan szar az egész. A minimum bõven megvan,mediumon játszok,de élvezhetetlen...
Minden sarokban megakad vagy 3 mp-re.. Kimered az egész kép. Konkrétan mikor beültem a székbe az elején, miután bebiztosított, a következõ mozgást akkor láttam,mikor már az égben voltam.Addig csak állókép,aztán ment a hang közben. Néha megröccent 1-2 frame erejéig,aztán megint megállt. Borzalom.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Annyira rossz ez a változás. Köszi!
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
1335-nek és 1337-nek köszi az összefoglalót.
Az egész játék mostmár sztorival eggyütt 8/10 nálam. Bioshock 2 eddig a legjobb szerintem a 3 játék közül.
Az Infinite-bõl csak a hackelést hiányoltam, meg azt hogy kötelezõ legyen használni az összes vigort. Vagyis hogy bizonyos ellenfelek ellen muszáj legyen adott vigort használni. Mert így összesen csak hármat használtam, a tüzet mindenki ellen, a hollókat a robbantgatós ellen (aki immunis a tûzre) illetve az utoljára (jó késõn) megkapott "golyófogót". Ezt a hármat ki is maxoltam, a többire nem költöttem.
Az elõzõ részekhez képest szvsz jelentõsen könnyebb lett. Mediumon toltam végig de alig 3x-4x haltam meg, akkor is a "rakodórobot pasi" miatt (nem jut most eszembe a neve) aki jóval erõsebb a többieknél az ugrásaival a nyakadon van pillanatok alatt, nagyot sebez és nehezen hal.
De a nagy terek miatt könnyebb jóval az elõzõ részeknél mert a sniper meg az RPG is nagyon erõs és az elõbbi zoom nélkül is pontos így közelre is használható, a második meg ugye a nagy terek miatt majdnem mindig használható anélkül hogy magunkat sebeznénk le. Fegyverekbõl ezeket maxoltam ki meg még a machinegunt. A burstgun nem tetszett a hármas lövések miatt, nem volt elég gyors nekem. Meg óriási könnyebbség hogy Elizabeth állandóan adja a muníciót, egyetlen egy nagy csatában fordult elõ velem hogy kifogyott mindkét fegyver és fel kellett vennem másikat (ilyenkor is mindig van F-el elõvarázsolható utánpótlás a helyszínen). Csak mikor nem volt velem akkor fordult elõ hogy váltogatni kellett a fegyvereket épp mikor mit találtam.
Ja és utolsó, harmadik hibának azt rovom fel hogy a hangüzenetekhez nincs subtitle, emiatt sokról lemaradtam vagy mert nem tudtam rá koncentrálni eléggé hogy megértsem vagy mert közben a játékban más is történt ami miatt egyszerûen leszedte a hangjukat.
Bioshock1 a 60-as évek elején, a folytatás pedig a végén játszódik. Rapture Elizabeth szavaival élve csak egy lehetséges változat a sok millió világ közül. Ahogy Elizabeth is mondja a végén: „Constants and variables. There’s always a lighthouse, there’s always a man, there’s always a city.” Vagyis ebben a világban Andrew Ryan = Comstock, Rapture = Columbia, de ha továbbgondoljuk Tenenbaum = Lutece és Atlas = Fritzroy. Songbird megfelelõje egyértelmûen a Big daddy, ebbõl kifolyólag Elizabeth a Little sisterekkel azonos. De említeni lehetne az apróbb dolgokat is: az eve itt salt, a plasmidok vigorok stb. Persze nem kizárt, hogy csak én komplikálom túl a dolgokat, de miután megmutatták a világítótornyot a végén szerintem már lehetetlen nem látni az összefüggéseket. A kérdés már csak az, hogy ha Columbia egy másik világban Rapture, akkor Booker életében minek kellett történnie, hogy ebben az univerzumban ne egy felhõváros, hanem egy víz alatti metropolisz jöjjön létre? Talán a következõ részbõl kiderül. 😊
Az Infinte-ben nekem az ambient-et kellett lehúznom meg a textúraméretet highra, az objectek maradhattak ultrán. 1GBs VGAm van (560ti) és ha ez a kettõ ultrán maradt akkor fordulásnál akadt a játék (amúgy 60 fps volt bekapcsolt vsynccel).
Mondjuk SSDrõl toltam így a textúrákat hamar betöltötte de akkor is maradt az a pici "torpanás". Az ambient micsoda meg gondolom ultrán titan-ra van méretezve 😊
Már csak azt nem értem hogy jött a képbe Rapture. Az elsõ rész nem az 50-es években játszódott (a második meg utána)? A fõhõs repülõvel zuhant le, a polgári légi közlekedés meg a második vh. után indult be. Elõtte csak max 10-20 embert befogadni képes gépek voltak. Szal gondolom csak poénból rakták be.
[merlinw.org]
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |