Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Nálad van a gond mert nálam is full maxon megy minden nekem is voltak lag rendesen de átirtam amit kellett és megszûntek a lagok most már csak pár micro lag van az meg nem vészes !
kill3r21
azt a poolsize dolgot beállitod jobb lesz...😊
grebber
Na kipróbáltam ma pc-n is! Most vagy az én gépembe haldoklik a VGA vagy ez a világ legelcseszetteb UE3-as játéka.
Mondom felkurom maxra mivel ilyen látvány mellett nem lehet nagy a gépigénye, és volt hogy szinte fél percig egy képkockát néztem.
Förtelem, még csutka lowon is néha néha megakad.

Next PC upgrade: 2022

Hello all! Ha lefixálom az FPS-t akkor megszûnik a fodulásnál jelentkezõ vízszintes sorcsúszás ? Vagy milyen megoldás van erre ?

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

vrtg
Kissé félreértetted a végét
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"a csaj nem akarja elkovetni mindezt de csak egy modon valtoztathatta meg az egeszet: ha meg azelott megolni a foszereplot hogy az lanyt nemzene vagy profetava valna"

Elizabeth csak azt a Bookert fojtja vízbe, aki elfogadja a "megtisztulást", ezáltal csak azok a párhuzamos univerzumok szûnnek meg ahol Bookerbõl Comstock lett. Mielõtt lenyomnák a víz alá, még a papot is lehet hallani ahogy kérdezi: "What name shall you take my brother?", egyértelmû utalás arra, hogy csak Zachary Comstock hal meg. Mivel nincsen Comstock, Columbia sosem jön létre és nincs aki elrabolja Bookertõl a lányt, így a játék során megismert Elizabeth megszûnik létezni (a rész mikor egyenként eltûnnek), csak simán Anna marad. Erre utal a credits után az igazi befejezés, a Comstock-világok megszûnésével Booker együtt maradhat a lányával, tehát NEM halnak meg.

Myselor
köszönöm ezt a leírást mostmár értem azt a részt is amit eddig nem😊 már csak a végén ami történt arra leszek kiváncsi,credits után hogy az mit jelent,na de majd a dlc gondolom😊
zippofcy
Szerintem teljesen jó a történet, kicsit Angel Heart koppintás.
Másnak is ez jött le belõle? :

Bocsi de MSNen irtam a havernak ezert nincs ekezet csak idecopyzom hogy biztos-e hogy jot mondtam neki:

(Angel's Heart:
Arrol szol hogy egy zenesz alkut kot az ordoggel, cserebe a nepszerusegert megkapja a lelket de mielott lejarna az alku, megrendezi a sajat halalat
ugy hogy feketemagiaval atkoltozteti a lelket egy katonaeba, az eredeti teste meg lelek nelkul vegetal egy korhazban. Igy elel meg vagy 10 evet de akkor az ordog megtudja es megkeresi. O a katona testeben elfelejtette a regi eletet,
magannyomozo lett es az ordog megbizza hogy talalja meg sajat magat,
a zeneszt. Azert mert csak ugy nem viheti le a pokolba a lelket, abba mi lenne a poen? Szal a nyomozas soran rajon ki is o es hogy nincs menekves az alku elol.)

Ez meg:

A little big horn-i meszarlasrol:
Parezer indian osszegyult ott, az ellenuk vonulo tabornok meg egy elbizakodott pojaca volt alabecsulte oket es leoltek ot is meg az embereit is.
A foszereplo ott volt de tulelte es kesobb felkereste azt a papot aki a vegen a viznel van hogy szabaditsa meg a multjatol (vagyis a buntudatatol gondolom en).
Es a vegen a jatek mutatta a ket lehetseges kimenetelt: az egyikben elfutott, a masikban megtisztult. Ahol megtisztult ott lett belole a prophet, a profeta aki megalkotta a repulo varost a masikban ahol elfutott ott lett belole a foszereplo.
Ott felesege meghalt a szulesben de szuletett egy lanya.
Ahol meg profeta lett ott nem lehetett gyereke.
Viszont a repulo varost egy testverpar talalmanya tette lehetove
ok azok aki vegig feltunnek a jatek folyaman, szal ahogy feltaltaltak a lebego atomokat ugy feltalaltak a parhuzamos univerzumok kozti ugrasokat is (idoutazas) es amikor a profetanak nem lehetett gyereke
kitalalta hogy a parhuzamos univerzumbol elhozza az ottani lanyat
de a felesege ezt nem nezte jo szemmel ezert megolte
es a feltalalo testverpart is eltetette lab alol balesetnek alcazva a gyar igazgatojaval hogy senki ne tudja meg a titkat.
De kis hiba csuszott a tervebe mert a testverpar nem halt meg ebben az univerzumban de vissza sem terhetett az elok koze, az univerzumok kozti terben ragadt az a lenyuk ami ebben az univerzumban elt es bosszut alltak azzal hogy
megkerestek a foszereplot abban az univerzumban ahol a gyereket elraboltak tole
es elvittek a profetahoz a masik univerzumba hogy vegye vissza tole a lanyat.
A lany is kepes volt az univerzumok kozt ugralni valszeg meg a megolesuk elott a testverpar tette neki lehetove. Elmenekiteni nem tudta a fohos mert
a profeta hatalmaban tartotta a varost, a felkelok csak ugy juthattak fegyverhez hogy a csaj parhuzamos univerzumba vitte magukat (onmagat meg a foszereplo apjat) ahol a felkelok gyoztek. De rajottek hogy cseberbol vederbe kerultek es a profeta meg visszaszerezte a lanyt a repulo madar segitsegevel (amit valszeg a feltalalo testverpar csinalt bar ezt igy konkretan nem talaltam a jatekban leirva) es a csajt evtizedek alatt megtorte
a sajat kepere formalta olyannyira hogy 1984-ben le is igazta a Foldet (az ego New York jelenet)
De a csaj nem akarta ennyi ember halalat okozni ezert a foszereplot elkuldte megint vissza az idoben masik parhuzamos univerzumot csinalni a leirassal egyutt onmaganak hogy mivel tudja ezt megakadalyozni. Ez az mikor kiszabaditod a csajt a kezelesbol, OTT megmentette DE attol meg a tobbi szornyuseg az mind megvan a parhuzamos univerzumokban es a csaj nem akarja
elkovetni mindezt de csak egy modon valtoztathatta meg az egeszet:
ha meg azelott megolni a foszereplot hogy az lanyt nemzene vagy profetava valna
mert akkor nem szuletik meg sem o, se lebego varos nem lesz.

Nah ennyi, a foszereplo csak a legvegen jon ra mikor mar keso barmit is tennie
hogy mi a szitu. Meg a vegen is arrol fantazial a csajnak a vilagitotornyok kozott hogy menjenek Parizsba.

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Sziasztok.
Lenne egy kérdésem a game fordítható lesz elõre láthatóan magyar feliratra?Jó lenne a többi közé berakni,és meg érteni.
Amúgy a játék csodálatos.
Grafika:8
Történet:10
Hangok:10
Játék élmény,és újra játszhatóság:9
Összesen 93% adnák 100%-ból esélyes az év játékára.
Myselor
jó azt tudom,de gondolom akkor nem csak fegyver dlc-k lesznek,csak ugye nem tudni még semmit😊 azért kérdem
MerlinW
Hát, multi DLC nem valószínû, hogy lesz😊

[merlinw.org]

Myselor
igazából mik ezek?meg miért van ehez season pass?jön majd story dlc?:|
Akit érdekel: DLC Pack

-Comstock's China Broom Shotgun
-Industrial Revolution Rewards Pack
-Season Pass
Myselor
hehe,beteg.amúgy teljesen igazad van,fantasztikus játék lett😊
igen, bár épp ezért "halkan tapsoltam" (engem mondjuk nem zavart, fülesben alig hallom a külvilágot xD )

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Myselor
a másik szobából meg biztos örültek neked vagy az asszony bárkivel is élsz így fél 2kor tapsolni jó dolog xd
MerlinW
A nehézségi szintnek semmi köze az anyagi részhez. Könnyû fokozaton sem tudsz mindent megvenni a játék végéig. Vagy fegyvereket, vagy képességeket fejlesztesz. Mindkettõt lehetetlen kimaxolni.

[merlinw.org]

Most vittem végig és állva tapsolta a stáblista alatt !! Ezt teljesen megérte megvenni !

"Acerrimus ex omnibus nostris sensibus est sensus vivendi. Magna res est vosic et silentii temperamentum. Respice post te mortalum te esse momento."

Ha így sem tudjátok mire gondolok, akkor tárgytalan majd úgyis rájövök a játék végére...
Az elõzõ 2 részben azért kellett és tetszett is ezért kérdem.
Nem értitek. Bölcsebben kell gazdálkodni vagy nem?
JethroHUN
Úgy írod mintha nem lenne szerepe...

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

MerlinW
Nem kap, de nem is értem mire gondolsz.

[merlinw.org]

A begyûjthetõ pénz nem tudod, több szerepet kap így?
HeadHunter86
Elkezdtem másodszorra, 1999 modban. Na itt aztán van kihívás 😄 Ügyeskedni kell nagyon, pedig még csak a legelején vagyok 😄

vrtg
Jó, a játék harmadáig mondhatni piskóta a dolog, de késõbb már nem lesz ilyen egyszerû mikor 3 osztag páncélos jön, a mortaros kiszed cover mögül, plusz még hajóról is lövöldöznek meg egy handyman is kerget. 😊 Legvégén már sokszor csak menekültem, bár meglepõ, hogy az utolsó nagy csatánál csak egyszer haltam meg, pedig az elég kaotikus volt. Egyébként az elején én is ezt a csapdázást csináltam, aztán rájöttem, hogy sokkal egyszerûbb a stun + dara kombóval megfektetni mindenkit, így gyakorlatilag a murder of crows, shock jockey, possessionon kívül nem is használtam mást.

kill3r21
<#szeret><#szeret><#szeret>
Fpocok
Szerintem nem volt rövid. Sõt... hosszú is volt. Egy csomó idõhúzás volt a sztoriban.

Parasite Eve 2, best game EVER!

MerlinW
Ha hosszabb lenne unalmas lenne😊

[merlinw.org]

Nem rövid, csak többre vágyunk már 😄
grebber
Hát ilyen 4-5 órás Sniper Ghost Warrior meg Walking Dead SI mellett nem rövid.

Next PC upgrade: 2022

kill3r21
8-9 órás fps a mai világban nem nevezhetõ rövidnek, nem? 😄
Tatyla
végére értem én is szép volt jó volt csak rövid...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
video beállitásnál ot van hogy reconfigure brightness

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

egy olyan problémám lenne, hogy szerintem rosszul állítottam be a világosságot a játék elsõ indításánál és nem igazán találtam az opciók között ilyen lehetõséget 😞 Lehet ezt utólag módosítani valahogy ? és lenne még egy kérdésem! kameraforgásnál elég durva sorcuszásokat látok a monitoron (vízszintes sorcsúszás), az grafikai beállításokban van erre valami orvosság ? köszi a gigyelmet és az esetleges válaszokat !

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

kill3r21
szanaszét....😄
HeadHunter86
Ha képként nem megy, akkor: LINK

HeadHunter86

HeadHunter86
Wooow.

HeadHunter86
Credits végérõl:

Csodálatos ez a csaj, és a hangja is.

HeadHunter86
Leszedtem a: Gary Schyman - Bioshock Infinite Soundtrack, és a The Original Songs Uncovered (Tracks Inspired By Bioshock Infinite)
Zseniális.

MerlinW
Senki sem halhatatlan. Viszont így van a játékban izgalom és kihívás, nem ész nélküli rambózás.

[merlinw.org]

MerlinW
Ez butaság. A játék harmadánál tartok 1999-ben, és minden "kis" ellen 2-4 lövés. A fejüket lõdd mindig. Bujkálj, stb. Ez a mód taktikai covershooter😊 Ja és használd a tûzcsapdát és a varjakat. Ha magadhoz tereled õket, akkr 3-4 ellent meg tudsz ölni egyel.

[merlinw.org]

HeadHunter86
Basszus. Kirázott a hideg a játék végén! Ez egyszerûen hatalmas volt.
A creditset meg tessék szépen végignézni!

Sziasztok,
Szeretném kérdezni aki már vágig vitte,jelenleg Comstock házánál tartok, van még vissza a játékból , ez a rész még nem a játék vége ugye ?
JethroHUN
Hátha neked az játék, hogy az ellen szinte hallhatatlan, és akár max shield-hp fejlesztéssel 1hitel, akkor hajrá

vrtg
Machinegun + shotit tudtam csak fejleszteni maxra, ezen kívül rpgre meg sniperre raktam egy-két pontot többire nem volt pénzem. Ja meg a varjas vigort is kifejlesztettem fullra a jó kis stun miatt, az is elvitt egy rakás pénzt. Handcannon, sniper tényleg erõs, de túl lassú, csak nyílt terepen távolról vagy fedezék mögül szoktam használni vagy ha nincs más. Nagyobb csoportok ellen esélyem sincs vele, mert pajzs hiába van lvl 7 körül nagyon hamar lemegy, utána meg megfingatnak ha nem vonulok vissza.
Meg a másik probléma, hogy 1999 modeon egy emberre fél tár lazán elmegy mgbõl, sokszor még fejlövésbõl is több kell sniperrel, mert elõször csak sisakja repül le Az ilyen mortaros genyákba meg még több kell, legalább 5. Shotival is csak akkor döglik meg egy lövésbõl ha a pofájába mászok, pedig fullos az is. Az ilyet mondjuk annyira nem csípem mikor a nehezebb fokozat azt jelenti, hogy megötszörözzük az ellen hpját, ahelyett hogy okosabbak lennének. A durvább bossféléket is eddig úgy tudtam kinyírni, hogy vagy bekempeltem egy automata mellé és folyamatosan nyomattam magamnak az utánpótlást, vagy addig rohangáltam körbe-körbe amíg a summonált turretek lekaptak mindenkit. Mondjuk igazából nem panaszkodom, inkább nekifutok ötödjére is egy résznek ha kell, mintsem 5 óra alatt végigrambózzam az egész játékot nulla kihívással.

Tatyla
handcannon+sniper erre esküszöm 😊

JethroHUN
Rossz fegyót használsz... 2 dmg upgrades, sniper, handcannon, shotgun = 1 lövés bárki (kivéve a patriot és handyman) A carabine se rossz, ahhoz 80 ammo van. Meg van +50% fejlövés nadrág vagy cipõ.

Még elég elején járok úgymond,de amikor ilyen nagyobb ellen-hullám jön,mindig kiszórok 1-2 "megdelejezést",hogy öljék egymást,míg fedezékbe vonulok😊
rhazid
Én Carabine-nal meg Sniper-rel nyomattam annál a résznél(most visszagondolva lehetett volna valami jobbat is kitalálni) de így is másodjára sikerült, párszor meghaltam bár de meglett.(+25% dmg ironsightba, +50(?) dmg critical hitnél eléggé megdobja a dolgokat, carabine fejes normál emberkén ~ 1100 dmg :qq)

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"