2091
Bioshock: Infinite
-
#1491 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!THX gondoltam erre is persze, csak úgy voltam vele, hogy ha ilyen egyszerű lenne, akkor elvileg a próféta is biztos megcsinálta volna magának ezt a képességet. -
#1490 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amikor átvitte comstock, akkor az ujját levágta a portal, így az egyik része abban a világban, míg a másik egy másikban volt. Emiatt tudott teareket nyitni világok között és utazni. -
#1489 Számomra egyetlen egy dolog van már csak ami nem egészen tiszta:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Elisabeth honnan kapta a képességét? -
barmi #1488 Néhány kép diszkréten, nehogy megkövezzetek :D :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Harbinger #1487 Én hardon vittem végig. A Zeppelinekre kell koncetrálni, az a mission objective is, a kis hajók nem számítanak. -
#1486 Na nagy nehezen végigszenvedtem azt a pályát és végig is vittem. Most viszont: WTF? Irány a wikipedia mert ebből a befejezésből semmit nem értettem, pedig tudok angolul. -
#1485 Hali!
Valaki tudna nekem tippet adni arra a részre amikor a Vox el akarja pusztítani a hajót? Már hihetetlenül felbasz az a rész. Idáig hardon játszottam most meg easy-n se megy az a rész. Úgy utálom minden játéknál az ilyen részt amivel csak húzzák az időt meg hullámokban jönnek és jönnek az ellenfelek annyira gáz. -
#1484 Tudom.
Az zavar, hogy belerakták de nem kezdtek vele semmit. -
Harbinger #1483 Levine nem is ígért semmit, nem is mondott semmit és tudtommal sose tért ki, hogy egy univerzumban vannak-e. Bár ez relatív az Infinite világát ismerve, akár Gordon Freemannel is talákozhatunk volna. -
#1482 Nem vagyok mérges. Csalódott vagyok.
Történetileg nincs semmi köze hozzá. Egy játék-univerzumban vannak. Ennyi. -
#1481 Én vagyok az apáááád! XD -
#1480 Csillagok háborúja VI: A jedi visszatér -
#1479 Napi Bioshock Infinite vetélkedő kérdésünk:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A játékban feltűnik George Lucas 1983-ban készült filmje. Melyik ez a film, és hol szerepel a játékban? -
#1478 Már hogyne lenne hozzá köze. Mit játszottál te? Oda kéne jobban figyelni -
#1477 U mad? -
#1476 Erre most nem is mondok semmit:) Kicsit többet kellene kimozdulnod otthonról:) -
#1475 Ez azért van mert "hasonló a hasonlóval" érzi jól magát, ugyi.
A nők amúgy is könnyen befolyásolhatók pl. a média által. A média meg a hatalom kezében van. Ezért is nyomatják a "több nőt vezető beosztásba" dolgot, hogy még kisebb ellenállásba ütközzenek.
A mai csajok vagy média-kommunikáció szakra mennek, vagy ha (funkcionális) analfabéták akkor celebek akarnak lenni (= 1000 eurós kurva). -
Hoz_Hun #1474 Nagyon sokat nem fikáz le. Ezt se. 9/10 Bad Ass seal-lel nagyon jónak számít. Szerintem egy kicsit elnéző is volt. Eddig egyedül a a Guild Wars 2-re és a Red Dead Redemption adott 10/10. -
Hoz_Hun #1473 Én imádom Angry Joe-t, marha jók a bemutaói. Ez is korrekt let. :) -
#1472 waaaaaaaaaaaaat? -
#1471 Jah:) Mondjuk én TBC-t szeretem, nézem -
#1470 Keveri az Otherworld idiótákal... -
#1469 Az hiszik, hogy Angry Joe = mindenre mérges -_- -
#1468 9/10-et adott rá, nem nevezném köpködésnek:) -
#1467 Te miről beszélsz? Végignézted egyáltalán?9 pontot adott rá.
A külföldiek közül talán ő a legőszintébb és nem utolsósorban igényesen csinálja, -
#1466 szarházi tetvek mind,akikre vevő az idióta emberiség,sajnos nem tudok mást mondani,napjainkban nagyon is népszerűek az idióták,a nők korében is.ez van.-.- -
#1465 ez a buzi valamit rakott már úgy fel bármit, hogy nem köpködte?
mert olyat még nem láttam...
olyan mint KriszHD, egy gyökér..
az ilyen miért nem megy el "pogramozónak" hogy megmutassa' hogyan kell nem??????? -
#1464 -
Harbinger #1463 Az Industrial Revolution kódot itt tudod beváltani, ahogy a Comstock sniper/China Broom fegyvereket is. A steelbookot a forgalmazó kadták ,így az üres, a lemezek a csomagban vannak - nekem ott voltak rendes DVD tok, még egyszer fóliázott és szép manual. A soundtrack kódját itt lehet beváltani e-mailbe kapsz linket, úgy hogy jól vigyáz!
Az in-game cuccok megvannak? A Blue ...Pilon(?) bárba találni, a Windows témák pedig a játék könyvtárában vanak. Gyakorta 5 szép háttérkép a játékból, szinte minden létező felbontásban. -
He7es #1462 Üdv ! Van köztetek olyan aki előrendelte a játékot ? Esetleg Premium Edtition csomagja van ? Ha van akkor kérem szépen, hogy segítsen !
Az ajándékba küldött fémdoboz üres volt ( Nem tudom, hogy kell-e lemeznek lenni benne ) viszont volt benne egy számkód az Industrial Revolution DLC-hez. STEAM-en nem tudom aktiválni, nem fogadja el a kódot.
Másodszor, a Premium Editionhoz járó extra tartalmakat megtaláltam, megkaptam a játékban, de a Windows 7 téma sehol sincs...
Kérem, aki tud segítsen, mert eléggé el vagyok kámpicsorodva ezek miatt...
Lehet, hogy, csak szimplán az én hülyeségem, de ha így van, akkor világosítson fel valaki !
Előre is köszönöm !
-
#1461 hehe,télleg ilyen xd ez komoly -
#1460 -
#1459 hardcore -
Harbinger #1458 Valaki szeretei tudni milyen hosszú. Én nekem elsőre a Halo-nál volt olyan, hogy... nem untam, csak már nagyon kimerítő volt.
Nekem csak 16 óra volt Hardon, pedig körbejártam és kerestem, amit tudtam. Az 1999 Mode milyen? Mert gondoltam, hogy neki esek úgy is. -
#1457 Miért kérded, unod?:) Kétharmadánál jársz kb. -
#1456 Gyors kérdés.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mennyi van még hátra?Most ott tartok,hogy háború van,megy az utcákon a lövöldözés és én vagyok a plakátokon. -
#1455 Kösz kipróbálom, mert én is oda másoltam de nem igazán volt hatása, pedig eddig szinte minden játéknál sikerült életre keltenem. -
Csokis #1454 Ennek a tartalmát másold a "BioShock Infinite\Binaries\Win32\" mappába. Én most ezt használom hozzá. Persze a SweetFX_settings.txt profilt lecserélheted a sajátoddal is. -
#1453 Mindegy , mindegy nekem hogy mitől, amúgy tisztában vagyok ezzel, de akkor is.
A lényegen nem változtat. -
#1452 Persze, mert azok sötétebbek voltak és a sötétség ápol s eltakar.