Bioshock: Infinite
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Valaki tudna nekem tippet adni arra a részre amikor a Vox el akarja pusztítani a hajót? Már hihetetlenül felbasz az a rész. Idáig hardon játszottam most meg easy-n se megy az a rész. Úgy utálom minden játéknál az ilyen részt amivel csak húzzák az idõt meg hullámokban jönnek és jönnek az ellenfelek annyira gáz.
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Történetileg nincs semmi köze hozzá. Egy játék-univerzumban vannak. Ennyi.
Parasite Eve 2, best game EVER!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A nõk amúgy is könnyen befolyásolhatók pl. a média által. A média meg a hatalom kezében van. Ezért is nyomatják a "több nõt vezetõ beosztásba" dolgot, hogy még kisebb ellenállásba ütközzenek.
A mai csajok vagy média-kommunikáció szakra mennek, vagy ha (funkcionális) analfabéták akkor celebek akarnak lenni (= 1000 eurós kurva).
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
[merlinw.org]
A külföldiek közül talán õ a legõszintébb és nem utolsósorban igényesen csinálja,
PSN ID.: Beegabor
mert olyat még nem láttam...
olyan mint KriszHD, egy gyökér..
az ilyen miért nem megy el "pogramozónak" hogy megmutassa' hogyan kell nem???????
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Az in-game cuccok megvannak? A Blue ...Pilon(?) bárba találni, a Windows témák pedig a játék könyvtárában vanak. Gyakorta 5 szép háttérkép a játékból, szinte minden létezõ felbontásban.
Az ajándékba küldött fémdoboz üres volt ( Nem tudom, hogy kell-e lemeznek lenni benne ) viszont volt benne egy számkód az Industrial Revolution DLC-hez. STEAM-en nem tudom aktiválni, nem fogadja el a kódot.
Másodszor, a Premium Editionhoz járó extra tartalmakat megtaláltam, megkaptam a játékban, de a Windows 7 téma sehol sincs...
Kérem, aki tud segítsen, mert eléggé el vagyok kámpicsorodva ezek miatt...
Lehet, hogy, csak szimplán az én hülyeségem, de ha így van, akkor világosítson fel valaki !
Elõre is köszönöm !
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nekem csak 16 óra volt Hardon, pedig körbejártam és kerestem, amit tudtam. Az 1999 Mode milyen? Mert gondoltam, hogy neki esek úgy is.
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A lényegen nem változtat.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Options-Video->brightness 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐