Bioshock: Infinite

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NandorHUN
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
THX gondoltam erre is persze, csak úgy voltam vele, hogy ha ilyen egyszerû lenne, akkor elvileg a próféta is biztos megcsinálta volna magának ezt a képességet.
TDC Geronimo
Amikor átvitte comstock, akkor az ujját levágta a portal, így az egyik része abban a világban, míg a másik egy másikban volt. Emiatt tudott teareket nyitni világok között és utazni.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

NandorHUN
Számomra egyetlen egy dolog van már csak ami nem egészen tiszta:
Elisabeth honnan kapta a képességét?
Néhány kép diszkréten, nehogy megkövezzetek 😄 :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Én hardon vittem végig. A Zeppelinekre kell koncetrálni, az a mission objective is, a kis hajók nem számítanak.

Victor1103
Na nagy nehezen végigszenvedtem azt a pályát és végig is vittem. Most viszont: WTF? Irány a wikipedia mert ebbõl a befejezésbõl semmit nem értettem, pedig tudok angolul.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Victor1103
Hali!

Valaki tudna nekem tippet adni arra a részre amikor a Vox el akarja pusztítani a hajót? Már hihetetlenül felbasz az a rész. Idáig hardon játszottam most meg easy-n se megy az a rész. Úgy utálom minden játéknál az ilyen részt amivel csak húzzák az idõt meg hullámokban jönnek és jönnek az ellenfelek annyira gáz.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Fpocok
Tudom.
Az zavar, hogy belerakták de nem kezdtek vele semmit.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Levine nem is ígért semmit, nem is mondott semmit és tudtommal sose tért ki, hogy egy univerzumban vannak-e. Bár ez relatív az Infinite világát ismerve, akár Gordon Freemannel is talákozhatunk volna.

Fpocok
Nem vagyok mérges. Csalódott vagyok.

Történetileg nincs semmi köze hozzá. Egy játék-univerzumban vannak. Ennyi.

MerlinW
Én vagyok az apáááád! XD

[merlinw.org]

DarkSector
Csillagok háborúja VI: A jedi visszatér

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sirch
Napi Bioshock Infinite vetélkedõ kérdésünk:
A játékban feltûnik George Lucas 1983-ban készült filmje. Melyik ez a film, és hol szerepel a játékban?

TDC Geronimo
Már hogyne lenne hozzá köze. Mit játszottál te? Oda kéne jobban figyelni <#nezze>

TDC Geronimo
U mad?

MerlinW
Erre most nem is mondok semmit😊 Kicsit többet kellene kimozdulnod otthonról😊

[merlinw.org]

zippofcy
Ez azért van mert "hasonló a hasonlóval" érzi jól magát, ugyi.
A nõk amúgy is könnyen befolyásolhatók pl. a média által. A média meg a hatalom kezében van. Ezért is nyomatják a "több nõt vezetõ beosztásba" dolgot, hogy még kisebb ellenállásba ütközzenek.
A mai csajok vagy média-kommunikáció szakra mennek, vagy ha (funkcionális) analfabéták akkor celebek akarnak lenni (= 1000 eurós kurva).

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Nagyon sokat nem fikáz le. Ezt se. 9/10 Bad Ass seal-lel nagyon jónak számít. Szerintem egy kicsit elnézõ is volt. Eddig egyedül a a Guild Wars 2-re és a Red Dead Redemption adott 10/10.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Én imádom Angry Joe-t, marha jók a bemutaói. Ez is korrekt let. 😊 <#eljen>

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Fpocok
waaaaaaaaaaaaat?

MerlinW
Jah😊 Mondjuk én TBC-t szeretem, nézem

[merlinw.org]

jarlaxxe
Keveri az Otherworld idiótákal...

Seth
Az hiszik, hogy Angry Joe = mindenre mérges -_-

PSN ID.: Beegabor

MerlinW
9/10-et adott rá, nem nevezném köpködésnek😊

[merlinw.org]

Seth
Te mirõl beszélsz? Végignézted egyáltalán?9 pontot adott rá.
A külföldiek közül talán õ a legõszintébb és nem utolsósorban igényesen csinálja,

PSN ID.: Beegabor

Myselor
szarházi tetvek mind,akikre vevõ az idióta emberiség,sajnos nem tudok mást mondani,napjainkban nagyon is népszerûek az idióták,a nõk korében is.ez van.-.-
Frank99
ez a buzi valamit rakott már úgy fel bármit, hogy nem köpködte?

mert olyat még nem láttam...

olyan mint KriszHD, egy gyökér..

az ilyen miért nem megy el "pogramozónak" hogy megmutassa' hogyan kell nem???????

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Fpocok

Az Industrial Revolution kódot itt tudod beváltani, ahogy a Comstock sniper/China Broom fegyvereket is. A steelbookot a forgalmazó kadták ,így az üres, a lemezek a csomagban vannak - nekem ott voltak rendes DVD tok, még egyszer fóliázott és szép manual. A soundtrack kódját itt lehet beváltani e-mailbe kapsz linket, úgy hogy jól vigyáz!
Az in-game cuccok megvannak? A Blue ...Pilon(?) bárba találni, a Windows témák pedig a játék könyvtárában vanak. Gyakorta 5 szép háttérkép a játékból, szinte minden létezõ felbontásban.

Üdv ! Van köztetek olyan aki elõrendelte a játékot ? Esetleg Premium Edtition csomagja van ? Ha van akkor kérem szépen, hogy segítsen !
Az ajándékba küldött fémdoboz üres volt ( Nem tudom, hogy kell-e lemeznek lenni benne ) viszont volt benne egy számkód az Industrial Revolution DLC-hez. STEAM-en nem tudom aktiválni, nem fogadja el a kódot.
Másodszor, a Premium Editionhoz járó extra tartalmakat megtaláltam, megkaptam a játékban, de a Windows 7 téma sehol sincs...
Kérem, aki tud segítsen, mert eléggé el vagyok kámpicsorodva ezek miatt...
Lehet, hogy, csak szimplán az én hülyeségem, de ha így van, akkor világosítson fel valaki !
Elõre is köszönöm !
Myselor
hehe,télleg ilyen xd ez komoly<#idiota>
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Tatyla
hardcore

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Valaki szeretei tudni milyen hosszú. Én nekem elsõre a Halo-nál volt olyan, hogy... nem untam, csak már nagyon kimerítõ volt.
Nekem csak 16 óra volt Hardon, pedig körbejártam és kerestem, amit tudtam. Az 1999 Mode milyen? Mert gondoltam, hogy neki esek úgy is.

MerlinW
Miért kérded, unod?😊 Kétharmadánál jársz kb.

[merlinw.org]

The Protector
Gyors kérdés.
Mennyi van még hátra?Most ott tartok,hogy háború van,megy az utcákon a lövöldözés és én vagyok a plakátokon.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Shep
Kösz kipróbálom, mert én is oda másoltam de nem igazán volt hatása, pedig eddig szinte minden játéknál sikerült életre keltenem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Ennek a tartalmát másold a "BioShock Infinite\Binaries\Win32\" mappába. Én most ezt használom hozzá. Persze a SweetFX_settings.txt profilt lecserélheted a sajátoddal is.

DarkSector
Mindegy , mindegy nekem hogy mitõl, amúgy tisztában vagyok ezzel, de akkor is.
A lényegen nem változtat.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Shep
Persze, mert azok sötétebbek voltak és a sötétség ápol s eltakar.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
És mit hova másolsz, meg milyen setting file-al?

DarkSector
Nem azt mondta DS barátod hogy nem elég jó hanem hogy a régebbi részektõl gyengébbnek hat.

Persze, hogy mûködik. <#smile> Nélküle nem is játszanék a játékkal.

Shep
Na kipróbáltam a játékot, elszórakoztam a vurstliban, aztán lelõttem pár rendõrt. Egy kérdésem van, ez a grafika nem elég jó DS barátunknak?

Fpocok
wtf?
Ez minden játékra igaz.

MerlinW

[merlinw.org]

DarkSector
ja.
Options-Video->brightness 😊

Shep
Mûködik valakinek a sweetfx?

Klemice
a mondatod az acsi szó nélkül is megállja a helyét

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Myselor
csak te vagy acsibuzi innen😊