2091
Bioshock: Infinite
-
#1611 A DLC-k nagy valószínűséggel az alaptörténettől függetlenek lesznek. -
Dark Energy #1610 Van a Menu-ben Downloadable Content, csak ugye még nem aktív. Gondolom választható lesz, nem lenne túl játékosbarát megoldás, ha mindent újra elölről kellene kezdeni. Ha megkaptuk az összes kiegészítőt, na akkor érdemes lesz újra felemelkedni Columbiába az elejétől kezdve.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem bánnék egy badass Vox Populi Booker sztorit, mert abból csak plakátot és néhány voxophone-t kaptunk eddig, no meg némi vérző orrot és igencsak kimaradtunk a nagy buliból, csak a végét kaptuk el. -
Evoluti0N #1609 Hát, akkor még nem lehet sokat tudni. :) Mind3 dlc-nél azt írja, hogy more information coming soon. Egyébként kíváncsi vagyok, hogyan épülnek majd be a játékba. Nyilván nem a vége után fognak játszódni. Azonban ha a fősztoriba épülnek bele, akkor meg újra kell kezdeni a játékot a dlc-k játszásához? Az is lehet, hogy majd külön kell indítani a főmenüből. Majd kiderül :) -
Dark Energy #1608 Engem is érdekelne, mert van Season Pass-om és lelkesen várok a dlc-kre, de csak annyit tudok, amennyi a http://www.bioshockinfinite.com/season-pass oldalon van infóként, plusz Steam képek.
-
Evoluti0N #1607 Lehet már tudni, hogy milyen dlc-k várhatóak, amik a season pass-hoz járnak? Mondjuk most már tökmind1, mivel úgyis megvettem, de azért kíváncsi lennék rá, ha esetleg tud róla vki valamit :D -
#1606 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Pontosan az a lényege az egész sztorinak, hogy az apró döntéseidnek nincs jelentősége a végkifejlet szempontjából. Minden baj forrása Comstock megszületése és a megoldás az ő halála. Ezek minden univerzumban KONSTANSOK, állandók, vagyis akármit csinálsz a játékban, minden „út” az előbbiből indul és az utóbbiba vezet. Comstock végtelen világban megszületik, de minden világban meg kell halnia, hogy helyreálljon a rend. Hiába pusztul el New York az egyik világban, ha Comstock meghal ezt semmissé lehet tenni. Ezt úgy is fel lehet fogni, hogy a játékbeli univerzum (Elizabeth segítségével) így tudta kijavítani azt a hibát, amivel megbomlott az egész téridő Comstockék miatt.
Az, hogy fejet vagy írást dobsz, madarat vagy ketrecet választasz, átszúrják a kezed vagy nem teljesen mindegy, mert ezek csak a VÁLTOZÓK, ezekkel is szemléltették, hogy különböznek az egyes világok. Egyébként meg láthattunk pár „rossz” befejezést is, pl. a világot amelyikben Booker meghal a Vox oldalán, vagy az említett New Yorkos véget is. Igaz, hogy ezeket nem közvetlenül mi idéztük elő, de a multiverzumos téma miatt ezt másképp nehéz lett volna bemutatni. Ha csak azt láttad volna a játék végén, hogy egy random döntés miatt lelőnek és meghalsz, a nagy egészből semmit nem fogtál volna fel. Így is vannak emberek akik még mindig nem értik a végét, mert azért valljuk be, a sok dimenzióugrást, időutazást amit a játék az utolsó fél órában dob nekünk elsőre kissé nehéz feldolgozni, pláne azoknak akik még sosem olvastak ilyesmiről.
-
Dark Energy #1605 Én Premium Edition-re ruháztam be, az art book és a Murder of Crows kulcstartó miatt, na meg persze a játék zenéjéért. A Songbird-ös edition nem rossz de egy Elizabeth vagy Booker figurának jobban örültem volna. Persze Songbird a legideálisabb figura Special Editionbe, ez tény.
-
Evoluti0N #1604 Egyébként szánom-bánom bűnömet, de csúnya verzióval játszottam végig, azonban annyira tetszett, hogy az előbb megvettem, szal most jöhet az eredetivel :) -
Dark Energy #1603 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ó, köszi. Ezt nem vettem észre. -
Dark Energy #1602 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A madárnál és kalickánál ott álltam, hogy akkor most melyik is legyen, mert később biztos rohadtul nem mindegy, hogy melyiket választottam. Elsőre simán átdöfték Booker-em kezét. Slate-et életben hagytam. Vártam a komoly következményeket.
Luteceknél viszont ha eldöntendő volt valami, minden automatikus volt, nem véletlenül. Ez is zseniális.
-
ratgab #1601 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha Slate-t nem ölöd meg később a kínai fegyverkészítő kiszabadításakor ott lesz az egyik cellában tolókocsiban megkínozva, megtörve -
ratgab #1600 Több értelme volt, mint gondolnád. Kissé engem is összezavart, de nagyjából értem, csak még lenne 1-2 kérdésem az időbeliségről. -
ratgab #1599 Végére értem én is! A játék maga számomra csupán jó játék, de a vége...
A vége az eddigi legjobb, amit játékban tapasztaltam. Ez fantasztikusan jó volt, legalábbis a vége. -
Evoluti0N #1598 Jobban örültem volna, ha van is értelme a választásoknak a befejezés szempontjából. Azonban sokkal, de sokkal jobban tetszik ez a befejezés, mintha a tök szimpla odaadjuk a megbízónknak a csajt, vagy elmegyünk vele Párizsba befejezés lett volna, plusz még esetleg vmi köztes. Btw nekem jobban tetszik, mint az első 2 rész. Azokat 1x játszottam csak végig. Az infit pedig már el is kezdtem másodszorra is. -
#1597 Nem mintha az előző részekben sok értelme lett volna annak a történet szempontjából független két végkifejletnek:) -
#1596 Épp ezért csalódás nekem is a játék vége mert csak egy befejezés is van de még annak se volt semmi értelme !
Bio 1-2 sokkal jobb volt nála ! -
Evoluti0N #1595 Én arra számítottam, hogy itt is SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!úgy lesz, mint a korábbi 2 részben, hogy több kifejlet lesz a végén (jó, rossz, közepes - vagy valami hasonlók) és az útközben meghozott döntéseink fogják befolyásolni, a korábbi részekhez hasonlóan. Azonban mivel itt csak 1 befejezés van, ezért ugye tulajdonképpen csak annyi az értelme ezeknek a döntéseknek, hogy a különböző lelkületű játékosok kis mértékben tudják irányítani a játékban a dolgokat. -
#1594 Ha nem ölöd meg akkor ott lesz a börtönben leszedálva, de kb ennyi... -
#1593 nyugi énse jöttem rá xd -
#1592 A pénztárnál, ha nem rántasz fegyvert, a játék végéig be lesz kötözve a jobb kezed. Ellenkező esetben nem lesz bekötözve:)
Egyébként - hátha valaki hasonló cipőben jár, no nem mintha számított volna - én csak a második végigjátszásban jöttem rá, hogy az O billentyűvel lehet cserélgetni a ruházatot:) -
#1591 Ha a párt nem dobod meg,akkor később hálából adnak majd egy gear-t. -
Dark Energy #1590 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A madár vagy kalitka csak annyi, hogy melyik lesz Elizabeth nyakában végig.
A másiknál én egyik végigjátszásnál sem dobtam meg őket.
Ugyanilyenek:
Az, hogy beleszúrják Booker kezébe a kést vagy ollót (lám nem emlékszem) vagy sem, ott annyi különbség van, hogy ha átszúrják, akkor Elizabeth bekötözi és végig rajta lesz a kötés, ha nem akkor csak Booker arcát törölgeti meg Elizabeth, mert vérzik.
Slate megölése/nem megölése között sem láttam későbbi következmény különbséget. Máshogyan reagálja le Elizabeth kb ennyi.
Persze ettől még lehetnek apróságok, amit nem vettem észre. -
#1589 negatív -
#1588 Sracok!
A valasztasok kozot mi a kulonbseg?
Nyaklancnak madar vagy ketrec, az elejen a dobalasnal par/kikialto/nemdobon, vagy fegyvert rantok a leghajokikotoben vagy sem.
Nem latok kulonbseget a dolgok kozott, kesobb lesz valami kovetkezmenyuk? -
#1587 csak a leszbikus jelenet miatt mi? :D -
Schimanski #1586 -
crosscut #1585 Kb olyan szinten volt fura ez a játékmenet változtatás mint anno a Duke Nukem foreverben a 2 fegyver limit (tudom azóta 4 lett). -
crosscut #1584 Mondom ettől függetlenül tényleg ez a legjobb játék idén amivel játszottam. Bár nem is igazán jelent meg igazán nagy név. A tomb raider, de az se egy fúúdejó. -
#1583 Nem mintha a Bulletstorm szar lenne csak ha már a lopások-ról, vagy kölcsönvett dolgokról van szó. -
#1582 De hülye egy példa volt... viccnek is szánalmas volt.
Ám crosscut: +1
lesz DLC is:)) -
crosscut #1581 Nyilván nem erre gondoltam.
Konkrétan az nem tetszik, hogy a régi elemeket kiszedték de a plazmidokba semmi fantáziát nem vittek. (Azon kivül hogy átnevezték őket)
Alapvetően "témaváltásra" számítottam. Tehát a játékmenet marad, csak "felhő téma" (gondolom a cloud gaming miatt választották).
Helyette nem: játékmenetben változások, témaváltás de a képességek maradtak.
Star warsnál ugyanakkor ilyet nem éreztem, hogy a fénykardot ki kellenne cserélni, nyilván azért amiért a bioshock2ben sem éreztem hogy új plazmidok kellenének. Mert ugyanott játszodott.
(Jó lényegében ez is ugyanott játszódik: a számítógépben)
-
#1580 Nekem kicsit, és javítsatok ki ha tévednék egy Bioshock névvel ellátott Bulletstorm ez a játék.
Már csak az hiányzik hogy egy dlc-vel beletegyék a pontozórendszert. -
#1579 Jogos, a Star Wars-ból is vegyék ki a fénykardot, mert az elsőben már benne volt:) -
crosscut #1578 Nem is igazán értem miért kellett megváltoztatni az egész játékmenetet"ami az első és második részben volt. pályák, research, ammotípusok, stb
Pont ami ötletes/jó volt az első és második részben az kimaradt. Persze a plazmidokat faszán le tudták utánozni az első részből. Ami jóindulattal ötletesnek mondható az a Cápolip képesség meg a return to sender.
Az összes többi koppintás. Akkor urambocsá vegyék már a fáradtságot de Plazmidokat is újakat találjanak ki és ne ismételjék ugyanazt, vagy ismételjék de akkor maradjon a többi is benne.
-
#1577 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Az arkangyal mondja neki, hogy amennyiben nem lesz vér szerinti utódja, Columbia elpusztul. Ugyancsak ő adja neki a látomást is Columbia megépítéséhez. Az hogy ki ez az angyal konkrétan nem derül ki, viszont furcsa, hogy Comstock „she”-ként utal rá, illetve minden angyal szobor nőként van ábrázolva, még Monument tower is. Ha tippelnem kéne akkor a jövőbeli agymosott Elizabethre fogadnék.
-
Dark Energy #1576 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az adaptálás egy ilyen mély és erős fanatizmus esetén szerintem alapból kizárt. Csak saját genetikai utódban gondolkodott és mivel kapóra jöttek a repedések, hát szerzett magának egy gyereket, aki genetikailag az övé. Ráadásul azért volt egy brutális felsőbbrendűsége is, amolyan énisten képzet. Akárki mégsem lehet szellemi örököségének továbbvivője. -
#1575 Ismered a David Lynch filmeket?:) Útvesztőben, Twin Peaks, Mulholland Drive, stb? Mindenkinek mást jelent a történetük, ez bennük a jó:)
Mulholland volt az egyik kedvenc moziélményem anno. Megnéztük a három órás filmet, aztán egy hétig a történeten agyaltunk a pajtásokkal. Tízszeresen megérte a jegy árát:)
Ez egy stílus, persze sokaknak nem jön be, szeretik, ha fogják a kezüket. -
#1574 Azon gondolkoztam most nemrég, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tulajdonképpen mi a szentséges Jóistennek kellett Comstocknak a másik világban lévő saját gyereke ahelyett, hogy adoptált volna egyet? V esetleg talán mégse gépezik annyit és nem lesz steril,meg öreg és csinál egyet magának!
-
#1573 "A vélemény olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra"
Lófaxt, már bocs ha nem lennénk kíváncsiak egymás véleményére nem lennének viták. :) -
#1572 "de nem "hülyézem" meg fikázom le a másikat aki szerinte 10/10-es a game!"
igen ez valóban rossz dolog.
Ezt jól jegyezzétek meg mikor hozzám jöttök "okoskodni/fröcsögni", ez mindenkinek szól.
Én abból indultam ki hogy engem is mindig oktatgatnak, gondoltam visszafelé is eltólható.
Utólag is elnézést mindenkitől.
Grebber ne vedd magadra amiket írtam, csak annak szól aki úgy érzi hogy rá vonatkozik, nem célozgatok senkire, akinek nem inge ne vegye.
De amúgy ebben igazad van mindenki hisz amit akar.