A Vodka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Grove4
Még a Nemiroff az, amit szoktak hozni, az õsök, ha mennek arrafelé 😊, ritkán jön ilyen is :

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolek123
Elég komcsi 😄

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Én ilyet szeretek inni a sör mellett. 😄 Már amikor van. 😊

http://retronom.hu/index.php?q=node/13241

OrioN the S
minden évben hoznak faterék Mongóliából vagy ismerõs küldi, de pótmutter most jön haza 6-án és remélem hoz 😊

ja és van ebbõl egy killer edition ami nagyon üt 😄 annak nem ilyen szép sem az üvege sem a doboza...szal látni rajta, hogy öl 😄 amúgy ott a házi fõzésû piák a durvák... fater aszonta, hogy életében nem ivott olyat 😄 Európai embert 5 perc alatt mozgásképtelenné tesz 😄 azok meg röhögve isszák.

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Grove4
Sztandard, már találkoztam vele, jóféle.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Oroszországban az egyik legnépszerûbb vodka, én egyedül az Auchanban láttam eddig Magyarországon, nagyon tudom ajánlani 😊
Az még közép alsó kategóriás kommersz vodka, különösebben nem a legjobb, de meg lehet inni, ha hideg.

Egyébként még a Finlandia is csak közép kategóriás vodka azt mondják, de az már jó fajta.

Viszont nemtudom, hogy melyik már a felsõ kategóriás (gondolom az eredeti orosz)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Az igen, így kell kinéznie a vodkának, 50% 😊 amúgy ukránok igen jófélék, de Szamovár akkor is 1 jól eltalált különlegesség. Jó kis hosszasan elhúzódó házibulikat juttat eszembe 😊)

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

meglettél 29 és onnantól mindenki pelyhesfaszú, kk értjük

bardocz
Balatonon royalt ittunk, és meglepõdtem, hogy egész jó volt. Pedig amúgy nem szeretem a vodkát.
¯ubrówka a legjobb. Magában és sörben (kellemes kókuszos ízt kölcsönöz neki) egyaránt.

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Mor3llo
Igazán bannolhatnának emiatt a fazd-hülyeséged miatt.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Zsolek123
Még a Mockba az amit, megiszok.

Tomászító
Best vodka

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu

solo
Nám, ez tiszta forrás.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Zsolek123
a Kalinka szamovár 30 fokos, de nekem mindegy, hogy most utánzat-e vagy sem. A Kalinkát preferálom, aztán hoztak bulira egy ilyet, letettem a hajam.

Zsolek123
oké, ez nem mentes a zárjegytõl. 😄

solo
Általában ha csak 1x -û bulikra megyek akkor rayal, de a kedvencem õ:

Egyik "orosz" ismerõs hozza:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

ez a tátrateának a koppintása, az eredeti 50 fokos, nem pedig 15 vagy mennyi, mint a kalinka féle utánzat

szlovákoknál lehet kapni egész jutányos áron, 2 feles után még a -20 fokban is majd meg gyulladsz odakint, ezt isszák a tátrában a sielõk
Nekem Hubertus ugrott be.

Ám általában a legolcsóbbat.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Bruk
Elkéggé gyógyszer íze van, nem is tudom melyikhez hasonlít, talán a köptetõhöz. De egyébként iható, gyakran veszünk.

Grove4
😛

SötétBarom
Na, komoly férfiemberrel állunk szemben xDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

SötétBarom
Beszt:

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

Zsolek123
gabona cucc. jóak

Grove4
Az szép. Hol szerezted be?

OrioN the S

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Csirke4
tommygear
<#nevetes1><#nevetes1>
berczely
<#hehe>

Azaz! Szerintem is a Finlandia a legjobb, kár, hogy sokáig nem tudtuk annak idején ízlelgetni, amikor kaptam 1 üveggel. 15 percig húzta felbontás után (3-an ittuk).

Egyébként jó vodkának se íze nincs, se szaga nincs. De mint minden tömény jó hidegen a legjobb: kólával, narancslével, meggyszörppel, illetve meggylével is jó, gyakorlatilag mindennel!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Grove4
Én is inkább sörös vagyok, de mostanában a sör mellet a vodkákat ízlelgetem, és a Medoff eddig nagyon bejövõs, most így hirtelen nem tudom, hogy itthon lehet e kapni, szerintem igen. A Medoff tisztán is nagyon finom, bár a Honey Aromán nem éreztem semmi mézes/édes ízt 😄

Mor3llo
Hû tisztán maximum csak a Finlandiát iszom meg...még annak elfogadható az íze..
Egyébként mindenfélefajtavodkát megiszom, csak legyen hozzá valami kísérõ. Kb az egyetlen pia, amit BÁRMIVEL meg lehet inni. Citrom, málna, narancs, tea, kóla, sprite...
Egyébként kedvenc rövidem😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rockynhooo
egy újabb kocka aki még nem lépett ki a szobájából élete során.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Grove4
Közlöm, h 20 éves vagyok, ha valakinek nem tetszik a topic, nem jön be.

Zsolek123
Ez ilyen, szokd meg...

Zsolek123

Grove4
Ukránban vannak jóféle ilyesfajta nedûk, majd linekelk pár képet.

Grove4
ahogy mondod.... :S

Piszkos  Fred
a rum

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Facek
sio lemonnal bekeverve, olyan mintha citromos alkoholos tea lenne 😊
DanielT
Jajj, de jó, újabb topik a 15 éves pelyhedzõ kukisoknak, hogy nagyfiúsat játsszanak a kedvenc vodkájukkal.
Grove4
képet, lehetõleg...

Grove4
lol😄

attiGT
én csak sört iszok, vagyis vedelem

Zsolek123
Kalinka Szamovár (*)

Grove4

Elõtte meg ilyet.
ilyet

Grove4
xD

FSpofon
rohadt alkoholisták

Arab money