102
A Vodka - Kinek mi a kedvenc vodkája, vodkafélesége?
  • fixon
    úgy megyünk
  • OrioN the S
    natyon finom lesz :ASD

akko buli előtt meg is húzom
  • fixon
    péntek jön az új "szállítmány" :) meg cigi. mondjuk az szar, de akkor is messziről jött...
  • OrioN the S
    bal 1,2

jobb 2 nekem is van :D sztem nagyon harmat...

szerk:ja hogy te vagy az.... -.-

nem is vágtam, h ennyi van :|

• pxxl
    áhh ilyet nem iszok :) ha ilyesfajta szeszet akarok akkor csak is Ouzo, vagy Tequila. Máskülönben sööööör, meg a borocska is lecsúszik :)
  • fixon
    mék' vót' az?

• Picizöldfül
    Igen,így van.
  • Zsolek123
    a minőségi vodkának azért nincs jellegzetes íze, mert "íztelen" dolgokból van. teszem azt: krumpli,gabona,rizs stb.
  • Picizöldfül
    volt hozzá szerencsém,nagyon jó vodka! Jah és jegyezzétek meg,a jó minőségű vodkának,nincs "íze"!
  • Rockynhooo

plusz persze a russian standard :) de am jo méeg a legmocsokabb vodka is nekem ha felhúzom valamivel.
  • Grove4
    Még a Nemiroff az, amit szoktak hozni, az ősök, ha mennek arrafelé :), ritkán jön ilyen is :

• Zsolek123
    Elég komcsi :D
  • tttttom
    Én ilyet szeretek inni a sör mellett. :D Már amikor van. :)

http://retronom.hu/index.php?q=node/13241
  • OrioN the S
    minden évben hoznak faterék Mongóliából vagy ismerős küldi, de pótmutter most jön haza 6-án és remélem hoz :)

ja és van ebből egy killer edition ami nagyon üt :D annak nem ilyen szép sem az üvege sem a doboza...szal látni rajta, hogy öl :D amúgy ott a házi főzésű piák a durvák... fater aszonta, hogy életében nem ivott olyat :D Európai embert 5 perc alatt mozgásképtelenné tesz :D azok meg röhögve isszák.
  • Grove4
    Sztandard, már találkoztam vele, jóféle.
  • neménvoltam

Oroszországban az egyik legnépszerűbb vodka, én egyedül az Auchanban láttam eddig Magyarországon, nagyon tudom ajánlani :)
  • ratgab
    Az még közép alsó kategóriás kommersz vodka, különösebben nem a legjobb, de meg lehet inni, ha hideg.

Egyébként még a Finlandia is csak közép kategóriás vodka azt mondják, de az már jó fajta.

Viszont nemtudom, hogy melyik már a felső kategóriás (gondolom az eredeti orosz)
  • CamelX
    Az igen, így kell kinéznie a vodkának, 50% :) amúgy ukránok igen jófélék, de Szamovár akkor is 1 jól eltalált különlegesség. Jó kis hosszasan elhúzódó házibulikat juttat eszembe :))
  • JancsiPapa
    meglettél 29 és onnantól mindenki pelyhesfaszú, kk értjük
  • bardocz
    Balatonon royalt ittunk, és meglepődtem, hogy egész jó volt. Pedig amúgy nem szeretem a vodkát.
  • Jimmyke
    ¯ubrówka a legjobb. Magában és sörben (kellemes kókuszos ízt kölcsönöz neki) egyaránt.
  • Mor3llo
    Igazán bannolhatnának emiatt a fazd-hülyeséged miatt.
  • Zsolek123
    Még a Mockba az amit, megiszok.
  • Tomászító
    Best vodka
  • SOCCER
    a vodka
  • solo
    Nám, ez tiszta forrás.
  • Zsolek123
    a Kalinka szamovár 30 fokos, de nekem mindegy, hogy most utánzat-e vagy sem. A Kalinkát preferálom, aztán hoztak bulira egy ilyet, letettem a hajam.
  • Zsolek123
    oké, ez nem mentes a zárjegytől. :D
  • solo
    Általában ha csak 1x -ű bulikra megyek akkor rayal, de a kedvencem ő:

Egyik "orosz" ismerős hozza:]
  • karajjj
    ez a tátrateának a koppintása, az eredeti 50 fokos, nem pedig 15 vagy mennyi, mint a kalinka féle utánzat

szlovákoknál lehet kapni egész jutányos áron, 2 feles után még a -20 fokban is majd meg gyulladsz odakint, ezt isszák a tátrában a sielők
  • Cat 02 #32
    Nekem Hubertus ugrott be.

Ám általában a legolcsóbbat.
  • Bruk
    Elkéggé gyógyszer íze van, nem is tudom melyikhez hasonlít, talán a köptetőhöz. De egyébként iható, gyakran veszünk.
  • Grove4
    :P
  • SötétBarom
    Na, komoly férfiemberrel állunk szemben xDD
  • SötétBarom
    Beszt:

• Zsolek123
    gabona cucc. jóak
  • Grove4
    Az szép. Hol szerezted be?
  • OrioN the S
  • Csirke4