102
A Vodka - Kinek mi a kedvenc vodkája, vodkafélesége?
-
#62 úgy megyünk
-
#61 natyon finom lesz :ASD
akko buli előtt meg is húzom -
#60 péntek jön az új "szállítmány" :) meg cigi. mondjuk az szar, de akkor is messziről jött... -
#59 bal 1,2
jobb 2 nekem is van :D sztem nagyon harmat...
szerk:ja hogy te vagy az.... -.-
nem is vágtam, h ennyi van :|
-
#58 áhh ilyet nem iszok :) ha ilyesfajta szeszet akarok akkor csak is Ouzo, vagy Tequila. Máskülönben sööööör, meg a borocska is lecsúszik :) -
#57 mék' vót' az?
-
#56 Igen,így van. -
#55 a minőségi vodkának azért nincs jellegzetes íze, mert "íztelen" dolgokból van. teszem azt: krumpli,gabona,rizs stb. -
#54 volt hozzá szerencsém,nagyon jó vodka! Jah és jegyezzétek meg,a jó minőségű vodkának,nincs "íze"! -
plusz persze a russian standard :) de am jo méeg a legmocsokabb vodka is nekem ha felhúzom valamivel. -
#52 Még a Nemiroff az, amit szoktak hozni, az ősök, ha mennek arrafelé :), ritkán jön ilyen is :
-
#51 Elég komcsi :D -
tttttom #50 Én ilyet szeretek inni a sör mellett. :D Már amikor van. :)
http://retronom.hu/index.php?q=node/13241 -
#49 minden évben hoznak faterék Mongóliából vagy ismerős küldi, de pótmutter most jön haza 6-án és remélem hoz :)
ja és van ebből egy killer edition ami nagyon üt :D annak nem ilyen szép sem az üvege sem a doboza...szal látni rajta, hogy öl :D amúgy ott a házi főzésű piák a durvák... fater aszonta, hogy életében nem ivott olyat :D Európai embert 5 perc alatt mozgásképtelenné tesz :D azok meg röhögve isszák. -
#48 Sztandard, már találkoztam vele, jóféle. -
neménvoltam #47
Oroszországban az egyik legnépszerűbb vodka, én egyedül az Auchanban láttam eddig Magyarországon, nagyon tudom ajánlani :) -
ratgab #46 Az még közép alsó kategóriás kommersz vodka, különösebben nem a legjobb, de meg lehet inni, ha hideg.
Egyébként még a Finlandia is csak közép kategóriás vodka azt mondják, de az már jó fajta.
Viszont nemtudom, hogy melyik már a felső kategóriás (gondolom az eredeti orosz) -
CamelX #45 Az igen, így kell kinéznie a vodkának, 50% :) amúgy ukránok igen jófélék, de Szamovár akkor is 1 jól eltalált különlegesség. Jó kis hosszasan elhúzódó házibulikat juttat eszembe :)) -
JancsiPapa #44 meglettél 29 és onnantól mindenki pelyhesfaszú, kk értjük -
#43 Balatonon royalt ittunk, és meglepődtem, hogy egész jó volt. Pedig amúgy nem szeretem a vodkát. -
Jimmyke #42 ¯ubrówka a legjobb. Magában és sörben (kellemes kókuszos ízt kölcsönöz neki) egyaránt. -
#41 Igazán bannolhatnának emiatt a fazd-hülyeséged miatt. -
#40 Még a Mockba az amit, megiszok. -
#39 Best vodka
-
SOCCER #38 a vodka -
#37 Nám, ez tiszta forrás. -
#36 a Kalinka szamovár 30 fokos, de nekem mindegy, hogy most utánzat-e vagy sem. A Kalinkát preferálom, aztán hoztak bulira egy ilyet, letettem a hajam. -
#35 oké, ez nem mentes a zárjegytől. :D -
#34 Általában ha csak 1x -ű bulikra megyek akkor rayal, de a kedvencem ő:
Egyik "orosz" ismerős hozza:] -
karajjj #33 ez a tátrateának a koppintása, az eredeti 50 fokos, nem pedig 15 vagy mennyi, mint a kalinka féle utánzat
szlovákoknál lehet kapni egész jutányos áron, 2 feles után még a -20 fokban is majd meg gyulladsz odakint, ezt isszák a tátrában a sielők -
Cat 02 #32 Nekem Hubertus ugrott be.
Ám általában a legolcsóbbat. -
#31 Elkéggé gyógyszer íze van, nem is tudom melyikhez hasonlít, talán a köptetőhöz. De egyébként iható, gyakran veszünk. -
#30 :P -
#29 Na, komoly férfiemberrel állunk szemben xDD -
#28 Beszt:
-
#27 gabona cucc. jóak -
#26 Az szép. Hol szerezted be? -
#25 -
#24 -