A Vodka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
http://retronom.hu/index.php?q=node/13241
ja és van ebbõl egy killer edition ami nagyon üt 😄 annak nem ilyen szép sem az üvege sem a doboza...szal látni rajta, hogy öl 😄 amúgy ott a házi fõzésû piák a durvák... fater aszonta, hogy életében nem ivott olyat 😄 Európai embert 5 perc alatt mozgásképtelenné tesz 😄 azok meg röhögve isszák.
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Oroszországban az egyik legnépszerûbb vodka, én egyedül az Auchanban láttam eddig Magyarországon, nagyon tudom ajánlani 😊
Egyébként még a Finlandia is csak közép kategóriás vodka azt mondják, de az már jó fajta.
Viszont nemtudom, hogy melyik már a felsõ kategóriás (gondolom az eredeti orosz)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

valamit olvastam az alkohol káros hatásairol, de berugtam és nem emlékszem autofanok.blog.hu
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Egyik "orosz" ismerõs hozza:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
szlovákoknál lehet kapni egész jutányos áron, 2 feles után még a -20 fokban is majd meg gyulladsz odakint, ezt isszák a tátrában a sielõk
Ám általában a legolcsóbbat.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
Egyébként jó vodkának se íze nincs, se szaga nincs. De mint minden tömény jó hidegen a legjobb: kólával, narancslével, meggyszörppel, illetve meggylével is jó, gyakorlatilag mindennel!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Egyébként mindenfélefajtavodkát megiszom, csak legyen hozzá valami kísérõ. Kb az egyetlen pia, amit BÁRMIVEL meg lehet inni. Citrom, málna, narancs, tea, kóla, sprite...
Egyébként kedvenc rövidem😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
<#hehe>#hehe>