A Vodka
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
na sebaly erre a páleszkt isszuk abb amég csaknem döglünk bele (imma drunkÖ)
Meghalt egy orosz vodkaivóverseny gyõztese
Bár egyébként érdekes - a 2011-es hír a BBC-n 2003-as:
Russian dies after vodka contest
Hukk! <#pias>#pias>
errõl mintha hallottam volna valamit <#fejvakaras>#fejvakaras>
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
a tonik meg ginnel az igazi <#pias>#pias>
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A BME-s teát meg már el se mesélem... (ahhoz nem vodka kell, hanem whisky)
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Tényleg van ilyen vodka márka? Ha van dobjál már róla képet!
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
mi ilyen arányba keverük legutóbb: 1dl vodka, fél deci citrom és kicsit több mint 1 deci gyömbér.
Nem ilyen arányba kellene, egyébként ezek az alapjai a moscow mule koktélnak, azzal a kivétellel, hogy ahhoz lime leve kell, de citrom is jó :)
De mondjuk én álltalában feles pohárból húzom le, kis minimális energ drinkel, mert coffein+taurin+vodka elég durva :D
Bár én nem viszem túlzásba, mert egy kis doboz energiaitalt iszok meg egy fél üveghez :)
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Az ízesített vodkák közül a kalinka szamovárt csípem, azt tényleg eltalálták
Spread De Love!
Isteni ital (nem bebaszásra való, de finom)!
Az a legerõsebb a palackozott nem házi pálinkák közül és véleményem szerint a legjobb! Aki nem próbálta, az egyszer tegyen vele 1 próbát (igaz, hogy nagyon nem olcsó)
http://www.tenke.hu
http://www.tenke.hu
amugy régen imádtam a vodkát most már egy kicsit megundorodtam tõle :\
Egyetlen pia amit rendesen bírok xD
Múltkor Kalinka volt fénybe, meg Kalinka samováry+Cherrys Garrone+energiaital fénybe:D nah ez Garronéra :P Finom volt:D
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Így bármennyit meg lehet inni, mert abszolút nem érzed még a rosszabb minõségû vodkák "tisztaszesz" ízét sem.
Csak elõtte zabáljatok be zsírosból, mert 5-6 ilyen kör után a savad az egekben lesz, és félõ, hogy hamar feljön, ami egyszer lement:D
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD
Ha a bonyolultabb ízvilág érdekelne, akkor single malt whisk(e)y, konyak, esetleg egy minõségi pálinka.
ezt aug20.-ra tartalékolom
-------------------------------------
ez meg már a végét járja :D
amúgy ha pia,akkor vagy sör,vagy vodka,vagy angelli
All hail the double x!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
akko buli elõtt meg is húzom
Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-
jobb 2 nekem is van :D sztem nagyon harmat...
szerk:ja hogy te vagy az.... -.-
nem is vágtam, h ennyi van :|
All hail the double x!

plusz persze a russian standard :) de am jo méeg a legmocsokabb vodka is nekem ha felhúzom valamivel.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"