A Vodka

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zsolek123
az egy nagy kalap szar

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Grove4
Most van valami Kalinka szénsavas vodka is ^^

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

OrioN the S
ja, hogy csak a gyõztes...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

Zsolek123
rögtön gondoltam, hogyysy régebbejn hallottam róla

na sebaly erre a páleszkt isszuk abb amég csaknem döglünk bele (imma drunkÖ)

Dj Faustus
A dél-oroszországi Volgodonszkban volt:
Meghalt egy orosz vodkaivóverseny gyõztese

Bár egyébként érdekes - a 2011-es hír a BBC-n 2003-as:
Russian dies after vodka contest

Hukk! <#pias>

Zsolek123
az king

errõl mintha hallottam volna valamit <#fejvakaras>

OrioN the S
volt valami vodka ivó verseny a ruszkiknál oszt az elsõ 4 helyezett bele is döglött. epic...

Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.

A vodkát csak magába szabad inni, széééégyen keverni

elõbbi fasza, én is szeretem <#eljen>
a tonik meg ginnel az igazi <#pias>
lippet
Finnlandia kólával vagy inkább tonikkal! Nálam ez a nyerõ! =)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

bardocz
A 4 vodkát mekkora méretben kel számolni, feles?
Van olyan is, hogy tetra-vodka redbull. Na abból sokat nem iszol meg ha nem vagy edzésben... XD

A BME-s teát meg már el se mesélem... (ahhoz nem vodka kell, hanem whisky)

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

Hát ha a kalasnyikov-ot már próbálta volna valaki, akkor már feltételezem nem élne... :-D

Tényleg van ilyen vodka márka? Ha van dobjál már róla képet!

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

bakkerman
kalashnikovot ki próbálta már? azt mondják,ha jól el van készítve,igazi,minõségi alapanyagokból,akkor elég 1 pohárka is a KO-hoz :D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
ööö szerintem több fajta is van ezzel a névvel,ugyanis én vérnaranccsal,és mentával ittam egy szórakozóhelyen :D

kifli
vodka-citromlé-gyömbér is jó párosítás

mi ilyen arányba keverük legutóbb: 1dl vodka, fél deci citrom és kicsit több mint 1 deci gyömbér.
Nem ilyen arányba kellene, egyébként ezek az alapjai a moscow mule koktélnak, azzal a kivétellel, hogy ahhoz lime leve kell, de citrom is jó :)

De mondjuk én álltalában feles pohárból húzom le, kis minimális energ drinkel, mert coffein+taurin+vodka elég durva :D
Bár én nem viszem túlzásba, mert egy kis doboz energiaitalt iszok meg egy fél üveghez :)
Lagzin kóstoltam, maradandó élmény volt, mégha utána nem sok minden maradt is meg emlékezetemben (elõtte már volt egyéb pálinka kóstolás variáció) :D

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

N1ggA
Ha igazi, gabonából készült vodka és vodka között különbség van, akkor az már rég rossz. A vodka lényege, hogy elvileg addig desztillálják, amíg semmi íze, és színe nincs.

Az ízesített vodkák közül a kalinka szamovárt csípem, azt tényleg eltalálták

Spread De Love!

Kedvenc koktélom egyébként a bloody mary: vodka, paradicsomlé, só, bors.

Isteni ital (nem bebaszásra való, de finom)!

Pálinkából az ûberatyaúristen az a Bolyhos pálinka (Újszilváson készül).

Az a legerõsebb a palackozott nem házi pálinkák közül és véleményem szerint a legjobb! Aki nem próbálta, az egyszer tegyen vele 1 próbát (igaz, hogy nagyon nem olcsó)

xy21
a bebaszáshoz még a bor is jó:D

OrioN the S
ezzel vitatkoznék, de az már flame :)

Zsolek123
egyszer sörrel, az totál fail volt, ölelgettem a WC-t. aztán még citrommal elmegy.

tenkenorman
helyesbítek, a pálinkához képest igénytelen. persze a bebaszáshoz tökélete :))

http://www.tenke.hu

tenkenorman
tényleg nem a flamet akarom kelteni, de szerintem a vodka egy elég igénytelen ital, lásd elkészítsése, és ha töményet akarunk inni inkább a pálinkát nyomjuk, az igazi magyar ital.

http://www.tenke.hu

xy21
csak a jó magyar házipálinka jöhet ;)
amugy régen imádtam a vodkát most már egy kicsit megundorodtam tõle :\

SrAta
Mindegy mien vodka, csak FÉNY-be legyen:D:D:D
Egyetlen pia amit rendesen bírok xD
Múltkor Kalinka volt fénybe, meg Kalinka samováry+Cherrys Garrone+energiaital fénybe:D nah ez Garronéra :P Finom volt:D

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Mor3llo
Próbáljátok ki egyszer, hogy egy feles vodkához öntötök citromlevet, úgy érzéssel. Mondjuk az is legyen egy 4-5 cl. Jó a bolti citromlé is.
Így bármennyit meg lehet inni, mert abszolút nem érzed még a rosszabb minõségû vodkák "tisztaszesz" ízét sem.
Csak elõtte zabáljatok be zsírosból, mert 5-6 ilyen kör után a savad az egekben lesz, és félõ, hogy hamar feljön, ami egyszer lement:D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Grove4
vagy narancslével, vagy vodkával:D, nem am narancslé, vagy valami cappy szar :)

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Vodka valóban nem ízvilág miatt van :) pálinkából meg az überalles atyauristen az a minõségi ágyaspálinka (abból a top meg szvsz a feketeribizlis). Vodkát ki mivel mixeli? Én spec semmivel nem bírom, max 100%-os narilével.

Amiga 600GT QuadCore - WorkbenchHD 64bit - ThermalGive Titanium Edition - Commodore Extreme Graphics X69HD

pxxl
redbullal jó lehet :D

All hail the double x!

Mindennek megvan a maga helye. A vodka nagyszerû koktél alapanyag lehet, de itt ki is merülnek a józan felhasználás keretei.

Ha a bonyolultabb ízvilág érdekelne, akkor single malt whisk(e)y, konyak, esetleg egy minõségi pálinka.

bakkerman
jelenleg kettõ van itt az én lakásomban,a többi szülõknél:

ezt aug20.-ra tartalékolom
-------------------------------------

ez meg már a végét járja :D

bakkerman
nekem szüleim szoktak járni Ukrajnába vásárolni havonta egyszer,hát mit mondjak,többször ittam életemben eddig igazi keleti vodkát,mint ilyen itthon kapható Royal baromságokat...persze kinek mi :) egyszer jutnék el Moszkvába...:DD

bakkerman
az a jó a vodkában,hogy BÁRMIVEL meglehet inni úgy,hogy élvezd is,ne csak azt,hogy "na,huhh,lehúztam,jöhet a következõ",annak semmi értelme!
amúgy ha pia,akkor vagy sör,vagy vodka,vagy angelli

bakkerman
citromos medoff <#zavart1> nyami

pxxl
de egyébként akkro meg mi értelme van? iszod a "vized" aztán bebszol tõle. hurrá, akkor már igyál pálinkát, annak legalább van íze, és még magyar is :D persze nem a fütyülõs fasságokat, mert az nem pálinka.

All hail the double x!

Falkon
Nem szeretem a vodkát, inkább Whiskey!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Me0w
¯ubrówka, Maximus.

Together we'll fly someday...

fixon
úgy megyünk<#ticking>

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

OrioN the S
natyon finom lesz :ASD

akko buli elõtt meg is húzom

fixon
péntek jön az új "szállítmány" :) meg cigi. mondjuk az szar, de akkor is messzirõl jött...

Világítós lámpát, port, búzát, békességet, két funkciós turmixgépet, xbox360-at és boldog szentestét mindenkinek.-.-

OrioN the S
bal 1,2

jobb 2 nekem is van :D sztem nagyon harmat...

szerk:ja hogy te vagy az.... -.-

nem is vágtam, h ennyi van :|

pxxl
áhh ilyet nem iszok :) ha ilyesfajta szeszet akarok akkor csak is Ouzo, vagy Tequila. Máskülönben sööööör, meg a borocska is lecsúszik :)

All hail the double x!

fixon
mék' vót' az?

Picizöldfül
Igen,így van.

Zsolek123
a minõségi vodkának azért nincs jellegzetes íze, mert "íztelen" dolgokból van. teszem azt: krumpli,gabona,rizs stb.

Picizöldfül
volt hozzá szerencsém,nagyon jó vodka! Jah és jegyezzétek meg,a jó minõségû vodkának,nincs "íze"!

Rockynhooo

plusz persze a russian standard :) de am jo méeg a legmocsokabb vodka is nekem ha felhúzom valamivel.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Oldal 1 / 3Következő →