102
A Vodka - Kinek mi a kedvenc vodkája, vodkafélesége?
-
#22 -
ratgab #21 Azaz! Szerintem is a Finlandia a legjobb, kár, hogy sokáig nem tudtuk annak idején ízlelgetni, amikor kaptam 1 üveggel. 15 percig húzta felbontás után (3-an ittuk).
Egyébként jó vodkának se íze nincs, se szaga nincs. De mint minden tömény jó hidegen a legjobb: kólával, narancslével, meggyszörppel, illetve meggylével is jó, gyakorlatilag mindennel!
-
#20 Én is inkább sörös vagyok, de mostanában a sör mellet a vodkákat ízlelgetem, és a Medoff eddig nagyon bejövős, most így hirtelen nem tudom, hogy itthon lehet e kapni, szerintem igen. A Medoff tisztán is nagyon finom, bár a Honey Aromán nem éreztem semmi mézes/édes ízt :D -
#19 Hű tisztán maximum csak a Finlandiát iszom meg...még annak elfogadható az íze..
Egyébként mindenfélefajtavodkát megiszom, csak legyen hozzá valami kísérő. Kb az egyetlen pia, amit BÁRMIVEL meg lehet inni. Citrom, málna, narancs, tea, kóla, sprite...
Egyébként kedvenc rövidem:D -
#18 egy újabb kocka aki még nem lépett ki a szobájából élete során. -
#17 Közlöm, h 20 éves vagyok, ha valakinek nem tetszik a topic, nem jön be. -
#16 Ez ilyen, szokd meg... -
#15 -
#14 Ukránban vannak jóféle ilyesfajta nedűk, majd linekelk pár képet. -
#13 ahogy mondod.... :S -
#12 a rum -
#11 sio lemonnal bekeverve, olyan mintha citromos alkoholos tea lenne :) -
#10 Jajj, de jó, újabb topik a 15 éves pelyhedző kukisoknak, hogy nagyfiúsat játsszanak a kedvenc vodkájukkal. -
#9 képet, lehetőleg... -
#8 lol:D -
#7 én csak sört iszok, vagyis vedelem -
#6 Kalinka Szamovár (*) -
Előtte meg ilyet.
ilyet -
#4 xD -
#3 rohadt alkoholisták -
#2 Legutóbb ilyet ittunk házibuliban, én vittem :P -
#1 Ha van "kedvenc sör" topic, szerintem elfér ilyen is.
Szóval kinek melyik márka a kedvence? Jöhetnek külföldi és különleges vodkák is.