Mégis újabb telefonnal készül a Google?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Blasta
Nem lassú a régi gépeken a 2.x.
HTC Hero-n pl. teljesen kifogástalan, pedig csak 528 Mhz-es procija van.

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Nem csak a sok csoro irigykedik hanem a konkurencia mondjuk érthetõ.Válság van és csak 1-2 helyen kapni és milliokat eladtak mi lesz itt késõbb?
farxis
bukot szar lesz ez is iphone a legjob!!!!

apple az isten! csaak irigykedik a sok scsoro és azért! iMac 27\", MacBook, iPad3G, iPhone 4 nekem van ti csorok meg megelegszetek a recsegos gagyi mianyag gagyikal!!

hw-ben sem rossz, egyedül a kijelzõ felbontása van elbaszva, túl kicsi.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

Ne etesd már... A végén belekezd a végeláthatatlan flamelésébe meg magasztolásába...
asysoft
WP7S ingyen sem kéne, Androidot sem favorizálod, hm, aláírásod fényében milyen meglepõ!<#beka3>

/*WTF?!*/

Újabb szánalmas próbálkozás a gúglitól.

LZ forever

Nekem HTC Hero-n van Froyo 2.2 (FroydVillain) és teljesen jól mûködik, gyors is. Már vagy 2 hete nyúzom minden nap megállás nélkül ezzel az oprendszerrel.

Akkor legközelebb az Amigádról írjál ide😄
És 14 Mhz...
Mi a francnak kell ekkora teljesítmény?
Anno Amiga 1200-on qrva jó oprendszer volt. Ráadásul elég volt neki 2 Mbyte.
fergusonpapa
hardware nem is számit ugye?!

www.icewebhu

höh..már a kicsit gagyinak tûnõ ikonokkal stb-vel se futna még a sziFONE os-se 100-200mhzes prockón hm. win7mobilet a népnek XD 2x800mhzes procin meg 512mb-én már az is jól mehetne...LOL

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Nem véletlen, hogy a 3.0-nál a minimum hardverkövetelmény az 1 GHz-es proci és 512 MB memória.

Hmmm. Egy Androidos oldalon volt pletyka egy új telefonról, amiben pl. alap a 2x800MHz proci és 512MB rendszer memória, de az állítólag a T-Mobilnak készülõ új teló, ami elvileg a 3.0-ás rendszer "zászlóshajója" lesz. Ez után, már ha igaz, felmerül bennem a kérdés, hogy az egyprocis gépeken mennyire lesz jó a 3.0? Csak mert régi gépekre is felmegy most a 2.x, de jó lassú is cserébe.

Ott a Voda 845, 31 000Ft-ért, 2.1-s OS-el, GPS, wifi, kamera stb...Nexus miért kéne? 😊

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

legalább lemegy a nexus one ára