195
  • Fifus
    Pedig alapból infantry-t választottam, strafingem van két upgrade-del és rangerem eggyel.
  • bajsz
    Szevasztok,jó látni játszanak is vele páran:D
  • Kopiati
    Be kell rakni a 8db üres helyre... és a frissen gyártott egységek már azzal érkeznek... hát sztem ez a strafing túl erős... nem véletlen nem látni infantry-s amcsit... csak airborne meg armour...az is 2:1 arányban...
  • Fifus
    Igen, van egy commanderem airborne-nal, a strafing run felfejlesztve igen ütős.
    És a shopban vásárolt unit upgradek hova lesznek?
  • Kopiati
    Azért jelenik, meg, hogy nagyjából számíthass arra mivel kerülsz szembe, lehet kalkulálni, a doktrinákat nem látod előre mert az már kicsit sok lenne:D meg szerintem ha nem sejted előre, hogy az airborne mivel fog jönni az nagy kár:D Nekem a blitzkrieg rakéta tüzérsége tetszik 175 lőszerért asszem kétszer sz*rrá bombázza a felszínt, csak úgy hullik a sok ellen...bár ahogy észre vettem a sheman kicsit op. lett (grenadierjeim mesélhetnének, meg a strafing run veresre fekteti a 3as greneket, tales of valorban, csak sárgultak....
  • Fifus
    Ha veszek a shopban egy upgradet a unitokhoz, azt minden elkészült egység alkalmazza? És miért jelenik meg reward meccsek elején a vásárolt upgradek ikonja? Mert azt, hogy milyen fejlesztést vett a doktrinákhoz az ellenfél, azt nem látom előre.
  • Fifus
    Vélemények a nyílt bétáról? Nekem teszik.
  • Fifus
    Elkezdem én is, esténként BP szoba.
  • Kopiati
    Open Beta Tegnaptól.... én már vagyok:D
  • Csokis
    Company of Heroes Online BETA Keys!
  • tegla
    Az igen!
  • Carloska
    na lassan 2 napja töltöm holnapra csak leér :D
  • tegla
    Nem törvényszerű de van benne igazság.
  • arty
    mivel ingyenes, az elején tuti telelesz gyagyákkal a játék :/
  • Halesz89
    Igazad van megfogadom.Amugy most hogy ingyenes lesz az online össze is lehetne hozni egy kis oldalt vagy, szóval hogy összeszedjük az embereket és jó kis meccseket lehessen tolni, oldal készítésben jópár éve csináltam egyet de az már rég volt, van egy clánom annak 1 kis faja oldala van megkérdem havert hogy ha esetleg akartok csinálni segít e. Jó kis játék ez összekéne szedni a magyarokat azért mégis így jobb játszani.
  • tegla
    Ja,mindig összeakadhatsz egy-két emberkével aki nem tudja elfogadni,hogy veszitett és természetesen az csak cheat lehetett és ő jelenti a...kinek is?...ja a...őőőő...de tuti "kibannolnak".
    Ugyanmár,ne foglalkozz az ilyenekkel;egy "kk thx bye"-al le kell zárni a "beszélgetést".
  • Halesz89
    Ma történt egy érdekes eset játszottam egy sráccal németekkel már a bázisom támadta, mikor kilépett és nyertem, azt irta drophackeltem de azt se tom mi az, irta hogy kibasznak azért. Nah megfogadtam hogy csak magyarokkal vagy ismerősökkel játszok.
  • Halesz89
    sziasztok felraktam én is megnéztem a játékkal régen sokat játszottam végig is vittem az alapot meg az op-t a tales of valornak most esek majd neki, jó lesz ez multiba most toltam is egy meccset németekkel bliztkriegbe le is győztem, összeségébe jó lesz ez, igényes a menü szépen kidolgozott nem összecsapott stb, egyedül a training alatt a tutorial szinkronja ami kissé unott hangba mondták fel látszik, de az kit izgat multi a lényeg, meg ha jól láttam az alap game benne van a küldetés sorozata, remélem késöbb angolok is belerakják
  • tegla
    Szerencséd volt :)
  • Carloska
    én már feladtam sztem az életbe nem fogja letölteni ilyen 30-40 kbal de majd meglesem 23 után hátha akkor nem lesz ennyire leterhelve
  • XenHai
    Nekem tegnap 4 óra alatt lent volt!
  • tegla
    Ja-ja,nekem tegnap délelőtt 10-től szedte kb este 10-ig :D
  • Carloska
    10 óra alatt csak letölti :D
  • tegla
    A training mode-t ajánlatos végigcsinálni mert jó kis kezdő exp-t ad és olyan lvl 6-7-re feltornázza a szintet.
    Van benne egyébként kampány mód is de lehet gép ellen is nyomni saját pályán illetve 1vs1 -től 4vs4-ig csatázni.
    Német illetve amerikai oldal van választható commanderekkel(gyalogság,harckocsizók,légierő).
  • Fenrir
    Letöltöm és megnézem.
  • tegla
    Itt un. commandert választhatsz(hőst),lehetnek hős egységeid,különleges képeségekkel,tech fa stb
    Szerintem ez egy feltúrbózott multi mód de nagyon szórakoztató.
    Ingyenes lesz az alapjáték de természetesen(?) biztosan lesz valami fizetős rész benne.
  • XenHai
    Jelenleg is tolom a bétát ! Ingyenes lesz a game?? De gondlom akkor el basszák valami item shoppal!
  • Neoncsoves
    Ez ingyé lesz
  • Fenrir
    Emlékeim szerint a normál játékkal is lehet.
  • tttttom
    Úgy, hogy neten nyomsz vele. :)
  • Fenrir
    Mitől Online ez amúgy?
  • V43 1105
    Miben másabb mint az előző részek ?
  • tegla
    Sajnos a kliens iszonyat lassan jön de már alig várom,hogy kipróbálhassam :)
  • Neoncsoves
    kösz a linket, mostmár én is tagja vagyok a beta tesztnek :)
  • tegla
    Fileplaneten lehet closed béta kulcsokat igényelni és tölthető,játszható a kliens is.

CoHO hivatalos oldal

Fileplanet - kulcs igénylés