195
  • Láma!
    azt nem mondtátok hogy 9 giga a peccs:D
  • Láma!
    okés, köszi
  • mascarun
    Veszteni nem veszthetsz semmit. Maximum gyorsabban vége lesz egy egy körnek.
    vagy keress kezdőket. Szerintem akadnak szép számmal.
  • Láma!
    én csak a lemezes változatokkal nyomtam, kiegekkel együtt mindet.
    nem mondom hogy agyonjátszottam magam, de kampányokat végigtoltam, meg gép ellen nyomtam párszor.

mit gondoltok, el se kezdjem az online-t vagy azért nekivághatok?:)
  • Kopiati
    Ma 50. próbálkozásra sikerült..:D de kellett elötte egy registry clean... meg utána 20 próbálkozás, meg egy adag sírás a hivatalos fórumon, ahol nem csak nekem volt ez a problémám...
  • mmbike
    Lehet tegnaptól Klánt alakítani. Nincs valami magyar klán ahova be lehet csatlakozni? :) Amúgy elvileg ha vége az open bétának megmaradnak a rangok. Persze nem biztos de utaltak már rá. Ha vége is lesz az opennek szerintem rögtön már éles lesz, nem kell vármni rá :)
  • BBazsi
    adj egy mail címet és átküldöm a launcher telepítőjét, én feltettem csak a lauchert és most megy.
  • BBazsi
    nekem is megy
  • Kopiati
    Nekem nem...
  • tutituti
    Már megy a launcher és az oldal is.Harcra fel!
  • Kopiati
    Semmi sem jön be....
  • BBazsi
    nem értem mintha felszívódott volnam minden, nem igaz hogy sehonnan sem lehet újra letölteni az egészet, mikor tegnap adtak ki hozzá egy új patchet....
  • BBazsi
    neked se jön be?
  • Kopiati
    Majd ha visszajön a company oldala akkor szedd le újra...
  • BBazsi
    én meg most letöröltem a launherért és nem találom sehol a neten
    az oldalak nem jönnek be. VKi nem tudja honnan tudom újra letölteni csak a launchert?
  • Kopiati
    Nagyon nem... még a tegnapi patchet sem tudtam akkor leszedni...
  • BBazsi
    Másnak működik rendesen?
  • BBazsi
    Hi!
    Tegnap patch után működött normálisan minden, most meg a launcher-t elindítva nem tölti be a kezelő felületet a játék, be sem tudok jelentkezni. Vége a bétának?
  • Fifus
    Mikor lesz vége a bétának?
  • Fifus
    Akkor építkezzenek a pór engiek, őt bedobom a sűrűbe.
  • Kopiati
    Kill, kill them all:D
  • Fifus
    Nos, igen. Level 11-ként van egy mg-m, egy engineer-m, és egy rifle hero-m. A rifle négyes szintű, az engie-m viszont régóta egyes, pedig csatáztatom. Mondjuk pio-k ellen jobbára. Mit dolgoztassak vele?
  • Kopiati
    Kis trükk de skirmishben lehet vetteltetni az embereid..., haveroddal megdumálod, csinál kamu profilt amit nem gond ha elversz, és szépen az embereid darálnak....
  • Fifus
    A replay hiánya is zavar.
  • Fifus
    Lvl 10-es akkor lehet nagyobb rutinú, ha már tényleg agyonjátszotta magát a lemezes cohhal, mivel az online még a skirmishre is ad XP-t. És ebben nincs semmi logika.

Bár összekerültem egy 23-assal, aki azért csak nagy nehezen kócolt össze, írtam is, hogy ez most komoly?, mire vigasztalásképpen lenoobozta magát. Szóval rengeteg a keveredés, nem lehet tudni, hogy a csávó az online-nal kezdte-e a coh-hal történő ismerkedést, vagy nem.
  • Kopiati
    Sikerült a pio-spam megvalósítása, egyből ment a sírás, hogy noob, meg lame, utána meg arra is ment a sírás, hogy miért dobjuk a bázisukra a tüzérséget...:D COHO imba POWA
  • Kopiati
    Az igazi gond, hogy a lvl, nem azt jelenti, hogy tud a srác, hanem sokat játszik... pl hiába vagyok lvl. 28 ha egy lvl 10es nagyobb rutinnal játszik...
  • Fifus
    Másik gáz, hogy mivel mindig emel az XP-n, ezért mindig komolyabb ellent kapok, pedig esetleg még nem kéne. Zsinórban volt 4 buktám, a lvl meg csak növekszik.
  • erasmus4
    Ez a telepítő a C-re akarja rakni mindenképp de ott nincs hely hogy tudom megcsinálni hogy másik meghajtóra töltse/telepítse?
  • Kopiati
    OPEN beta, tehát nem kell kulcs.
  • zolaas
    Üdv fiuk, kulcsot honnan tudok szerezni a betahoz?
  • Kopiati
    Helyes!:)
  • tutituti
    Ha petíciót írsz akkor a szignóm benne lesz.:D:D
  • Kopiati
    Ha nem, írok egy levelet, hogy rasszizmusnak vélem, hogy a lakhelyem alapján hátrányosan megkülönböztetés ér.:D Ők amcsik az ilyentől összekaksizzák magukat...
  • Fifus
    Kérdés Európában lesz-e, ha vége a bétának.
  • tutituti
    Ma kezdtük haverral.Nagyon jó lesz ez egypár évig én már látom.
  • Fifus
    Pénteken meghalt a CoHO vezető fejlesztője autóbalesetben, fiatal srác volt, mellette ült 6 hónapos terhes felesége, ő és a baba megúszta.
  • Kopiati
    Továbbra is tartom sherman op lett:D mondjuk szerintem az én 175 lőszeres tüzérségem is op, ami ennyiszer 3szor becsap, és az alap játék bármely tüzérsége hozzá képest nuku:D meccset lehet vele fordítani, meg elodázni a vereséget... ma este lvl 20+-os csávók ellen csak azért bírtuk haverral mert volt kommunikáció, egyszerűen olyan bónuszaik voltak... nagyon kemények voltak..csak lvl 16 vok de ők ott más kateg volt...
  • Kopiati
    Ingyé van:D
  • Fifus
    off map arty-t akartam mondani.