195
-
#75 azt nem mondtátok hogy 9 giga a peccs:D -
#74 okés, köszi -
#73 Veszteni nem veszthetsz semmit. Maximum gyorsabban vége lesz egy egy körnek.
vagy keress kezdőket. Szerintem akadnak szép számmal. -
#72 én csak a lemezes változatokkal nyomtam, kiegekkel együtt mindet.
nem mondom hogy agyonjátszottam magam, de kampányokat végigtoltam, meg gép ellen nyomtam párszor.
mit gondoltok, el se kezdjem az online-t vagy azért nekivághatok?:) -
#71 Ma 50. próbálkozásra sikerült..:D de kellett elötte egy registry clean... meg utána 20 próbálkozás, meg egy adag sírás a hivatalos fórumon, ahol nem csak nekem volt ez a problémám... -
mmbike #70 Lehet tegnaptól Klánt alakítani. Nincs valami magyar klán ahova be lehet csatlakozni? :) Amúgy elvileg ha vége az open bétának megmaradnak a rangok. Persze nem biztos de utaltak már rá. Ha vége is lesz az opennek szerintem rögtön már éles lesz, nem kell vármni rá :) -
BBazsi #69 adj egy mail címet és átküldöm a launcher telepítőjét, én feltettem csak a lauchert és most megy. -
BBazsi #68 nekem is megy
-
#67 Nekem nem... -
#66 Már megy a launcher és az oldal is.Harcra fel! -
#65 Semmi sem jön be.... -
BBazsi #64 nem értem mintha felszívódott volnam minden, nem igaz hogy sehonnan sem lehet újra letölteni az egészet, mikor tegnap adtak ki hozzá egy új patchet.... -
BBazsi #63 neked se jön be? -
#62 Majd ha visszajön a company oldala akkor szedd le újra... -
BBazsi #61 én meg most letöröltem a launherért és nem találom sehol a neten
az oldalak nem jönnek be. VKi nem tudja honnan tudom újra letölteni csak a launchert? -
#60 Nagyon nem... még a tegnapi patchet sem tudtam akkor leszedni... -
BBazsi #59 Másnak működik rendesen? -
BBazsi #58 Hi!
Tegnap patch után működött normálisan minden, most meg a launcher-t elindítva nem tölti be a kezelő felületet a játék, be sem tudok jelentkezni. Vége a bétának? -
Fifus #57 Mikor lesz vége a bétának? -
Fifus #56 Akkor építkezzenek a pór engiek, őt bedobom a sűrűbe. -
#55 Kill, kill them all:D -
Fifus #54 Nos, igen. Level 11-ként van egy mg-m, egy engineer-m, és egy rifle hero-m. A rifle négyes szintű, az engie-m viszont régóta egyes, pedig csatáztatom. Mondjuk pio-k ellen jobbára. Mit dolgoztassak vele? -
#53 Kis trükk de skirmishben lehet vetteltetni az embereid..., haveroddal megdumálod, csinál kamu profilt amit nem gond ha elversz, és szépen az embereid darálnak.... -
Fifus #52 A replay hiánya is zavar. -
Fifus #51 Lvl 10-es akkor lehet nagyobb rutinú, ha már tényleg agyonjátszotta magát a lemezes cohhal, mivel az online még a skirmishre is ad XP-t. És ebben nincs semmi logika.
Bár összekerültem egy 23-assal, aki azért csak nagy nehezen kócolt össze, írtam is, hogy ez most komoly?, mire vigasztalásképpen lenoobozta magát. Szóval rengeteg a keveredés, nem lehet tudni, hogy a csávó az online-nal kezdte-e a coh-hal történő ismerkedést, vagy nem. -
#50 Sikerült a pio-spam megvalósítása, egyből ment a sírás, hogy noob, meg lame, utána meg arra is ment a sírás, hogy miért dobjuk a bázisukra a tüzérséget...:D COHO imba POWA -
#49 Az igazi gond, hogy a lvl, nem azt jelenti, hogy tud a srác, hanem sokat játszik... pl hiába vagyok lvl. 28 ha egy lvl 10es nagyobb rutinnal játszik... -
Fifus #48 Másik gáz, hogy mivel mindig emel az XP-n, ezért mindig komolyabb ellent kapok, pedig esetleg még nem kéne. Zsinórban volt 4 buktám, a lvl meg csak növekszik. -
#47 Ez a telepítő a C-re akarja rakni mindenképp de ott nincs hely hogy tudom megcsinálni hogy másik meghajtóra töltse/telepítse? -
#46 OPEN beta, tehát nem kell kulcs. -
zolaas #45 Üdv fiuk, kulcsot honnan tudok szerezni a betahoz? -
#44 Helyes!:) -
#43 Ha petíciót írsz akkor a szignóm benne lesz.:D:D -
#42 Ha nem, írok egy levelet, hogy rasszizmusnak vélem, hogy a lakhelyem alapján hátrányosan megkülönböztetés ér.:D Ők amcsik az ilyentől összekaksizzák magukat... -
Fifus #41 Kérdés Európában lesz-e, ha vége a bétának. -
#40 Ma kezdtük haverral.Nagyon jó lesz ez egypár évig én már látom. -
Fifus #39 Pénteken meghalt a CoHO vezető fejlesztője autóbalesetben, fiatal srác volt, mellette ült 6 hónapos terhes felesége, ő és a baba megúszta. -
#38 Továbbra is tartom sherman op lett:D mondjuk szerintem az én 175 lőszeres tüzérségem is op, ami ennyiszer 3szor becsap, és az alap játék bármely tüzérsége hozzá képest nuku:D meccset lehet vele fordítani, meg elodázni a vereséget... ma este lvl 20+-os csávók ellen csak azért bírtuk haverral mert volt kommunikáció, egyszerűen olyan bónuszaik voltak... nagyon kemények voltak..csak lvl 16 vok de ők ott más kateg volt... -
#37 Ingyé van:D -
Fifus #36 off map arty-t akartam mondani.