Company of Heroes Online

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Üdv fiuk, kulcsot honnan tudok szerezni a betahoz?
Kopiati
Helyes!😊

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

tutituti
Ha petíciót írsz akkor a szignóm benne lesz.😄😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Kopiati
Ha nem, írok egy levelet, hogy rasszizmusnak vélem, hogy a lakhelyem alapján hátrányosan megkülönböztetés ér.😄 Õk amcsik az ilyentõl összekaksizzák magukat...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kérdés Európában lesz-e, ha vége a bétának.

tutituti
Ma kezdtük haverral.Nagyon jó lesz ez egypár évig én már látom.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Pénteken meghalt a CoHO vezetõ fejlesztõje autóbalesetben, fiatal srác volt, mellette ült 6 hónapos terhes felesége, õ és a baba megúszta.

Kopiati
Továbbra is tartom sherman op lett😄 mondjuk szerintem az én 175 lõszeres tüzérségem is op, ami ennyiszer 3szor becsap, és az alap játék bármely tüzérsége hozzá képest nuku😄 meccset lehet vele fordítani, meg elodázni a vereséget... ma este lvl 20+-os csávók ellen csak azért bírtuk haverral mert volt kommunikáció, egyszerûen olyan bónuszaik voltak... nagyon kemények voltak..csak lvl 16 vok de õk ott más kateg volt...

Kopiati
Ingyé van😄

off map arty-t akartam mondani.

Pedig alapból infantry-t választottam, strafingem van két upgrade-del és rangerem eggyel.

Szevasztok,jó látni játszanak is vele páran😄

Kopiati
Be kell rakni a 8db üres helyre... és a frissen gyártott egységek már azzal érkeznek... hát sztem ez a strafing túl erõs... nem véletlen nem látni infantry-s amcsit... csak airborne meg armour...az is 2:1 arányban...

Igen, van egy commanderem airborne-nal, a strafing run felfejlesztve igen ütõs.
És a shopban vásárolt unit upgradek hova lesznek?

Kopiati
Azért jelenik, meg, hogy nagyjából számíthass arra mivel kerülsz szembe, lehet kalkulálni, a doktrinákat nem látod elõre mert az már kicsit sok lenne😄 meg szerintem ha nem sejted elõre, hogy az airborne mivel fog jönni az nagy kár😄 Nekem a blitzkrieg rakéta tüzérsége tetszik 175 lõszerért asszem kétszer sz*rrá bombázza a felszínt, csak úgy hullik a sok ellen...bár ahogy észre vettem a sheman kicsit op. lett (grenadierjeim mesélhetnének, meg a strafing run veresre fekteti a 3as greneket, tales of valorban, csak sárgultak....

Ha veszek a shopban egy upgradet a unitokhoz, azt minden elkészült egység alkalmazza? És miért jelenik meg reward meccsek elején a vásárolt upgradek ikonja? Mert azt, hogy milyen fejlesztést vett a doktrinákhoz az ellenfél, azt nem látom elõre.

Vélemények a nyílt bétáról? Nekem teszik.

Elkezdem én is, esténként BP szoba.

Kopiati
Open Beta Tegnaptól.... én már vagyok😄

tegla
Az igen! <#worship>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

Carloska
na lassan 2 napja töltöm holnapra csak leér 😄

tegla
Nem törvényszerû de van benne igazság. <#nemtudom>

Azt mesélik, ha Chuck Norris betesz a dvd lejátszóba egy szalámit, akkor visszatudja nézni a disznóvágást......:D

arty
mivel ingyenes, az elején tuti telelesz gyagyákkal a játék :/

Forza.

Igazad van megfogadom.Amugy most hogy ingyenes lesz az online össze is lehetne hozni egy kis oldalt vagy, szóval hogy összeszedjük az embereket és jó kis meccseket lehessen tolni, oldal készítésben jópár éve csináltam egyet de az már rég volt, van egy clánom annak 1 kis faja oldala van megkérdem havert hogy ha esetleg akartok csinálni segít e. Jó kis játék ez összekéne szedni a magyarokat azért mégis így jobb játszani.

tegla
Ja,mindig összeakadhatsz egy-két emberkével aki nem tudja elfogadni,hogy veszitett és természetesen az csak cheat lehetett és õ jelenti a...kinek is?...ja a...õõõõ...de tuti "kibannolnak".
Ugyanmár,ne foglalkozz az ilyenekkel;egy "kk thx bye"-al le kell zárni a "beszélgetést".
<#wilting>

Ma történt egy érdekes eset játszottam egy sráccal németekkel már a bázisom támadta, mikor kilépett és nyertem, azt irta drophackeltem de azt se tom mi az, irta hogy kibasznak azért. Nah megfogadtam hogy csak magyarokkal vagy ismerõsökkel játszok.

sziasztok felraktam én is megnéztem a játékkal régen sokat játszottam végig is vittem az alapot meg az op-t a tales of valornak most esek majd neki, jó lesz ez multiba most toltam is egy meccset németekkel bliztkriegbe le is gyõztem, összeségébe jó lesz ez, igényes a menü szépen kidolgozott nem összecsapott stb, egyedül a training alatt a tutorial szinkronja ami kissé unott hangba mondták fel látszik, de az kit izgat multi a lényeg, meg ha jól láttam az alap game benne van a küldetés sorozata, remélem késöbb angolok is belerakják

tegla
Szerencséd volt 😊

Carloska
én már feladtam sztem az életbe nem fogja letölteni ilyen 30-40 kbal de majd meglesem 23 után hátha akkor nem lesz ennyire leterhelve

XenHai
Nekem tegnap 4 óra alatt lent volt!
tegla
Ja-ja,nekem tegnap délelõtt 10-tõl szedte kb este 10-ig 😄

Carloska
10 óra alatt csak letölti 😄

tegla
A training mode-t ajánlatos végigcsinálni mert jó kis kezdõ exp-t ad és olyan lvl 6-7-re feltornázza a szintet.
Van benne egyébként kampány mód is de lehet gép ellen is nyomni saját pályán illetve 1vs1 -tõl 4vs4-ig csatázni.
Német illetve amerikai oldal van választható commanderekkel(gyalogság,harckocsizók,légierõ).

Fenrir
Letöltöm és megnézem.

A halál csupán a kezdet...

tegla
Itt un. commandert választhatsz(hõst),lehetnek hõs egységeid,különleges képeségekkel,tech fa stb
Szerintem ez egy feltúrbózott multi mód de nagyon szórakoztató.
Ingyenes lesz az alapjáték de természetesen(?) biztosan lesz valami fizetõs rész benne.

XenHai
Jelenleg is tolom a bétát ! Ingyenes lesz a game?? De gondlom akkor el basszák valami item shoppal!
Ez ingyé lesz

Fenrir
Emlékeim szerint a normál játékkal is lehet.

Úgy, hogy neten nyomsz vele. 😊

Fenrir
Mitõl Online ez amúgy?

V43 1105
Miben másabb mint az elõzõ részek ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

tegla
Sajnos a kliens iszonyat lassan jön de már alig várom,hogy kipróbálhassam 😊

kösz a linket, mostmár én is tagja vagyok a beta tesztnek 😊

tegla
Fileplaneten lehet closed béta kulcsokat igényelni és tölthetõ,játszható a kliens is.

CoHO hivatalos oldal

Fileplanet - kulcs igénylés

← ElőzőOldal 4 / 4